Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Να πάρης μαζί σου την  sim  απο την Νόβα άν έχεις και να την βάλεις στον δέκτη του εκει
δορυφορικου συστήμστος και να συντονιστις στην συχνότητα του καναλιού που θα το μεταδώση.
To exεις κανει πολλές φορές; τι συμβουλες βρε δινεις; το Nova εκπεμπει απο τον Hotbird III, φθανει το σημα του δορυφόρου στην Ταυλάνδη; εκτος και εαν παρει την κάρτα της Νοva να την βάλει στον πισινό του  :s&m_1:. Αδελφέ livestream με κανενα 4 ευρω το δινει και το (παρε τηλεφωνο απο τωρα το επιβεβαιωσεις) αλλά υπαρχουν και αλλα sites που βαζουν ποδοσφαιρα που το περνανε. Θα πληρωσεις εκει στο 4 ευρω περιπου μεσω πιστωτικης καρτας, το εχω κανει εγω πολλες φορες. Μεσω ιντερνετ παιδί μου θα το δεις, γαμώ τις συμβουλές μου μέσα....

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
To exεις κανει πολλές φορές; τι συμβουλες βρε δινεις; το Nova εκπεμπει απο τον Hotbird III, φθανει το σημα του δορυφόρου στην Ταυλάνδη; εκτος και εαν παρει την κάρτα της Νοva να την βάλει στον πισινό του  :s&m_1:. Αδελφέ livestream με κανενα 4 ευρω το δινει και το (παρε τηλεφωνο απο τωρα το επιβεβαιωσεις) αλλά υπαρχουν και αλλα sites που βαζουν ποδοσφαιρα που το περνανε. Θα πληρωσεις εκει στο 4 ευρω περιπου μεσω πιστωτικης καρτας, το εχω κανει εγω πολλες φορες. Μεσω ιντερνετ παιδί μου θα το δεις, γαμώ τις συμβουλές μου μέσα....

Ευχαριστώ φίλε είχα ξεχάσει ότι μπορείς να πληρώσεις μέσω internet το συνδρομητικό για να δεις ένα αγώνα βέβαια δεν έχω δοκιμάσει ποτέ καμιά φορά όσες φορές προσπαθούσα να δω από εδώ livestream στο τσάμπα η ταχύτητα ήταν απoγοητευτική ελπίζω με την συνδρομή να μπορώ να δω μπάλα

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
στο τσάμπα η ταχύτητα ήταν απoγοητευτική ελπίζω με την συνδρομή να μπορώ να δω μπάλα
βεβαια οταν πας να δεις τσαμπα δεν βλεπεις λογω χαμηλης ταχυτητας και διακοπων. Εαν εισαι Πατογκ να πας στου Γιωργου το μπαρ να το βαλετε καιατην τηλεροραση , εχει συνδεδεμενο το λαπτοτ του με τηλεοραση και καλο ιντερνετ. Αν θα εισαι Παταγια να πας απο ξενοδοχειο του Παύλου κανεις το ιδιο.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
βεβαια οταν πας να δεις τσαμπα δεν βλεπεις λογω χαμηλης ταχυτητας και διακοπων. Εαν εισαι Πατογκ να πας στου Γιωργου το μπαρ να το βαλετε καιατην τηλεροραση , εχει συνδεδεμενο το λαπτοτ του με τηλεοραση και καλο ιντερνετ. Αν θα εισαι Παταγια να πας απο ξενοδοχειο του Παύλου κανεις το ιδιο.

thanks θα είμαι BKK εκείνη τη μέρα δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο "στέκι" εκεί
και αν κερδίσει η ομάδα μου προβλέπω να το γιορτάζω με τα μωράκια αν όχι με βλέπω νωρίς για ύπνο και χωρίς δράση το βράδυ
(που λέει ο λόγος)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
σημερα εκλεισα και με bell travel service για 10 το πρωι!!!  :dancing:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Που άνοιξε το Baccara στην Πατάγια;

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πεσμου οτι εισαι με στολη ποδοσφαιριστη στην φαση να τρελαθω

Φυσικά με στολή Εθνική Ελλάδος και μπλούζα CHARISTEAS..!! Χούμορ κάνω χούμορ  :)  :)  :)

Καλημέρα σε όλα τα μέλη  :dancing:  :rockon:  :dancing:  :rockon:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
PATTAYA BREAKING NEWS..

Συναγωνιστες τα χαιρετισματα μου απο pattaya city, ηρθα  για το ετησιο ραντεβου με το βουδα..
ταξιδεψα με THAI απευθειας, βρισκομαι ηδη 23 μερες και πηρα παραταση και αλλον ενα μηνα.

βλεπετε διαθετω αντιδραστηρα υδρογονου...χεχεχε
κανω θερμη συντηξη.
everything is up and running..
βρισκομαι στην καρδια της και pattaya Μοο 10, Soi Honey inn
καθε βραδυ "κανω βιζιτες" στο soi 7, soi 8 και Walking Street.
Στο  Insomnia γινεται (πανικος και ομιχλη) φορτωνεις οποια γουσταρεις
με 1000 μπατακια και μιλαμε για καλα μουνια οχι πιπες..
και λουσιφερ χαμος γινεται (same same) αλλα το ινσομνια ειναι πιο in κατασταση.

same same με περυσι δεν αλαζει κατι, το ινσομνια κλεινει πρωι.

απο τιλακ γενικα γινεται χαμος αν και εγω μετα απο πολλες αλαγες βρηκα την μαστορισα μου
ειμαι με ενα τιλακ τωρα 3 μερες, ειναι 25αρι με ονοματακι ΛΙΝ, 1.60 και μιλαμε
οτι μου εχει ρουφηξει το μεδουλι.. αλλα χαρισμα της γιατι αξιζει με χιλια..
με γουσταρει τρελα, χυνει τρελα, παιρνει τρελες πιπες, και το καλυτρο απο ολα ειναι
οτι οτι και να του πω μου απανταει (up to you) στο μεταξυ αυτη ειναι η μοναδικη
που με αντεχει.. και με συναγωνιζται σε τρελα.. απο υπηρεσια με αριστα το 10 παιρνει  1000. 

οποτε την παρω θελει να με γαμησει στην κυριολεξια με παει στο δωματιο (και αφου την σπατουλαρω
απο το γατακι μεχρι το λαιμο καμια δεκαρια φορες plus 69)  μου ριχνει 2 "μουνακια" για αρχη..
οταν γαμιομαστε το μουνακι της κανει τρελους σπασμους και με απογειωνει.. οταν χυνει
γιατι πιστεψτε με χυνει καθε φορα.. τρεμει ολοκληρη.. εγω παντως σπατουλαρω το μουνακι
της με απολυτη μαεστρια.
μετα τα τρελα γαμησια παμε στο ινσομια χερακι χερακι και γλυφομαστε απο τοτε που θα μπουμε μεχρι να φυγουμε
κατα τις 5:30 περιπου..αφου απολαυσουμε την μουσικη του DJ DAN  επιστροφη στο δωματιο για συνεχεια
γλυψιμο και σεξ μεχρι πρωιας. 8:30 το πρωι το κοριτσι αποχωρει σπιτι του.. (συμφωνια) διοτι πρεπει
να κοιμηθω για να ανασυνταξω δυναμεις για την επομενη μερα.

και ο κυκλος συνεχιζεται..χωρις σταματημα..

διοτι η παταγια ειναι σεξυ, και οποιος αντεξει

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΞΕΙ.

Το δωματιο μου ειναι γαματο και πληρωνω 600 μπατακια daily για αυτο --> δειτε φωτο
δεν μενω σε ξενοδοχειο φυσικα αλλα σε apartment.

απο τα διαφορα που εχω δει ειναι τοπ κατασταση.. καλυτερο απο το περσινο sabai lodge που το πληρωνα
1150 daily (με πολλα παζαρια)

Το μονο που δεν εχει ειναι πισινα αλλα στα αρχιδια μας..

επειδη ειχα σκοπο να κατσω long long time την εψαχνα γενικα με τα ξενοδοχεια..
και για να βοηθησω και κανενα συναγωνιστη
τα sawasdee θελουν 800 και ειναι για τον πουτσο τελειως..

Μακρια λεμε..

Breaking news..

Πηγα σε ενα μασατζιδικο σημερα με 200 μπατακια "honey inn" για oil massage
FYI: Second road και soi 10 προς τα πανω.

με εγδυσαν τελειως (δεν το περιμενα) με ξαπλωσαν σε ενα κρεβατι, και αφου με αλειψαν με λαδια
με εκαναν 10 κιλα πιο ελαφρυ, η ταυλανδεζα ηταν μαστορισα μιλαμε χαλαρωσα τρελα..
στο μεταξυ η μασερ ολη την ωρα καρφωνε τον πουτσο μου με τα σκιστα της ματακια...χεχεχε
(ειναι σκληρος και ομορφος ο γαμιολης) μετα με ρωταει
αν θελω μασαζ και στον πουτσο.. και φυσικα δεν το αρνηθηκα..  μου τον γεμιζει λαδια και με το
χερακι της με εκανε και σπαρταρησα αλλα φανταστειτε οτι καθε μερα ριχνω μινιμουμ 3 καυλια και ειναι λιγο δυσκολο να χυσω με μαλακια.. αυτη ειχε φρικαρει που δεν εχυνα.. και ηθελε να να με κανει με το
ζορι να χυσω..
τελικα αφου μου τον επαιζε κανα τεταρτο της ωρας και με ανατολιτικη μαεστρια μου χαιδευε το παπαρι, με εκανε να χυσω.
δεν την γαμησα παντως αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου την γλυτωσει..θα την σκισω και αυτην..χεχεχε
θα το επισκεφτω καποια αλλη μερα και θα εισβαλω στην εμπροσθεια οπουλα της.. 

αυτα με το μασαζ.

δεν θα μπω σε λεπτομεριες με τα κοριτσια καθως οπως γνωριζεται ειμαι και commando αυτοκτονιας
και μπορει να παρω και αλλους συναγωνιστες στο λαιμο μου και δεν το θελω..

παντως ο βουδας ειναι παντα μαζι μου και φετος.

θα επιστρεψω κατα τις 10 μαρτιου..... αν δεν εχω γινει

SUPERNOVA και εκραγω λογω ελειψης καυσιμων...

wALKING STREET
pic0010x.jpg

INSOMNIA
pic0012d.jpg

ROOM
pic0015b.jpg

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δώσε λεπτομέρειες στον αέρα για το δωμάτιο αρχηγέ.
περιοχή,οδό, κτλ

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φιλλε Ραφμαν καλά να περνάς

δώστου κιαααααααααά !!!!!!!!!!!!!

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σύμφωνα με την γραμματική της νεοελληνικής γλώσσας, οι μετατροπές των ξένων λέξεων σε ελληνικές γίνονται με την απλούστερη δυνατή γραφή όπως λοιπόν τα τελευτάια χρόνια γράφουμε το δολάριο με ένα λ αντί των δύο που υπάρχουν στην αγγλική dollar έτσι και η προτεινόμενη μετάτροπή του Pattaya είναι Πατάγια με ένα τ. Αντίστοιχη διχογνωμία υπάρχει και από πολλούς για το αν θα πρέπει να γράφουμε Ταϊλάνδη ή Ταϋλάνδη. Γραμματικά όρθή είναι η γραφή με ϊ αλλά ακόμα και στη μηχανογράφιση των ΕΛΤΑ την έχουν με ϋ.!!!! (ντριιιιιιιιιν  ώρα για διάλειμμα)

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Για το παληκαρι που ρωτησε για το ποδοσφαιρο:

Φιλαρακι τι μου θυμησες τωρα..............
Ειμαι Πατταγια τον περασμενο Νοεμβρη και παιζει η εθνικη μας με την Ουκρανια.
Πολυ κρισιμο ματς μιας και κρινεται η προκριση μας στο μουντιαλ
Γουσταρω πολυ να το δω αλλα σκεφτομαι πως θα ειναι αδυνατο εδω που βρισκομαι.
Ασε που πεφτει 2 τα ξημερωματα ωρα Thailand δηλαδη ωρα ξεσαλωματος
Το ξεχναω λοιπον κι αρχιζω την εξορμιση μου.......
Κατα τις 2.30 λοιπον μπαινω Marine disco και τι να δω......
Και στις 2 γιγαντοοθονες του μαγαζιου να παιζει το ματς!!
Αραζω στα τραπεζακια λοιπον και παρακολουθω τον συνδιασμο.......
Πανω το ματς και απο κατω τα γκομενακια να χτυπιουνται στο ρυθμο της disco.
Eιναι μια απο τις πιο ζωντανες στιγμες που θυμαμαι μιας και να βλεπεις πατριδα στην ακρη του κοσμου ειναι καπως..........

Στο θεμα σου τωρα.....
Αντε σ ενα καλο(απο πλευρας ταχυτητας) internet cafe και δες το
εδω η εδω
Αντε και καλα σκοραρισματα να χεις

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Με το συμπάθειο κιόλας αλλά το να είσαι στην Ταϊλάνδη και να ψάχνεις να δείς Ελληνικό πρωτάθλημα μόνο ως αστείο μπορώ να το εκλάβω... Και αυτό σας το λέει άνθρωπος με ίσως ένα από τα ακριβότερα διαρκείας που κυκλοφορούν στα Ελληνικά γήπεδα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom