PATTAYA BREAKING NEWS..
Συναγωνιστες τα χαιρετισματα μου απο pattaya city, ηρθα για το ετησιο ραντεβου με το βουδα..
ταξιδεψα με THAI απευθειας, βρισκομαι ηδη 23 μερες και πηρα παραταση και αλλον ενα μηνα.
βλεπετε διαθετω αντιδραστηρα υδρογονου...χεχεχε
κανω θερμη συντηξη.
everything is up and running..
βρισκομαι στην καρδια της και pattaya Μοο 10, Soi Honey inn
καθε βραδυ "κανω βιζιτες" στο soi 7, soi 8 και Walking Street.
Στο Insomnia γινεται (πανικος και ομιχλη) φορτωνεις οποια γουσταρεις
με 1000 μπατακια και μιλαμε για καλα μουνια οχι πιπες..
και λουσιφερ χαμος γινεται (same same) αλλα το ινσομνια ειναι πιο in κατασταση.
same same με περυσι δεν αλαζει κατι, το ινσομνια κλεινει πρωι.
απο τιλακ γενικα γινεται χαμος αν και εγω μετα απο πολλες αλαγες βρηκα την μαστορισα μου
ειμαι με ενα τιλακ τωρα 3 μερες, ειναι 25αρι με ονοματακι ΛΙΝ, 1.60 και μιλαμε
οτι μου εχει ρουφηξει το μεδουλι.. αλλα χαρισμα της γιατι αξιζει με χιλια..
με γουσταρει τρελα, χυνει τρελα, παιρνει τρελες πιπες, και το καλυτρο απο ολα ειναι
οτι οτι και να του πω μου απανταει (up to you) στο μεταξυ αυτη ειναι η μοναδικη
που με αντεχει.. και με συναγωνιζται σε τρελα.. απο υπηρεσια με αριστα το 10 παιρνει 1000.
οποτε την παρω θελει να με γαμησει στην κυριολεξια με παει στο δωματιο (και αφου την σπατουλαρω
απο το γατακι μεχρι το λαιμο καμια δεκαρια φορες plus 69) μου ριχνει 2 "μουνακια" για αρχη..
οταν γαμιομαστε το μουνακι της κανει τρελους σπασμους και με απογειωνει.. οταν χυνει
γιατι πιστεψτε με χυνει καθε φορα.. τρεμει ολοκληρη.. εγω παντως σπατουλαρω το μουνακι
της με απολυτη μαεστρια.
μετα τα τρελα γαμησια παμε στο ινσομια χερακι χερακι και γλυφομαστε απο τοτε που θα μπουμε μεχρι να φυγουμε
κατα τις 5:30 περιπου..αφου απολαυσουμε την μουσικη του DJ DAN επιστροφη στο δωματιο για συνεχεια
γλυψιμο και σεξ μεχρι πρωιας. 8:30 το πρωι το κοριτσι αποχωρει σπιτι του.. (συμφωνια) διοτι πρεπει
να κοιμηθω για να ανασυνταξω δυναμεις για την επομενη μερα.
και ο κυκλος συνεχιζεται..χωρις σταματημα..
διοτι η παταγια ειναι σεξυ, και οποιος αντεξει
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΞΕΙ.
Το δωματιο μου ειναι γαματο και πληρωνω 600 μπατακια daily για αυτο --> δειτε φωτο
δεν μενω σε ξενοδοχειο φυσικα αλλα σε apartment.
απο τα διαφορα που εχω δει ειναι τοπ κατασταση.. καλυτερο απο το περσινο sabai lodge που το πληρωνα
1150 daily (με πολλα παζαρια)
Το μονο που δεν εχει ειναι πισινα αλλα στα αρχιδια μας..
επειδη ειχα σκοπο να κατσω long long time την εψαχνα γενικα με τα ξενοδοχεια..
και για να βοηθησω και κανενα συναγωνιστη
τα sawasdee θελουν 800 και ειναι για τον πουτσο τελειως..
Μακρια λεμε..
Breaking news..
Πηγα σε ενα μασατζιδικο σημερα με 200 μπατακια "honey inn" για oil massage
FYI: Second road και soi 10 προς τα πανω.
με εγδυσαν τελειως (δεν το περιμενα) με ξαπλωσαν σε ενα κρεβατι, και αφου με αλειψαν με λαδια
με εκαναν 10 κιλα πιο ελαφρυ, η ταυλανδεζα ηταν μαστορισα μιλαμε χαλαρωσα τρελα..
στο μεταξυ η μασερ ολη την ωρα καρφωνε τον πουτσο μου με τα σκιστα της ματακια...χεχεχε
(ειναι σκληρος και ομορφος ο γαμιολης) μετα με ρωταει
αν θελω μασαζ και στον πουτσο.. και φυσικα δεν το αρνηθηκα.. μου τον γεμιζει λαδια και με το
χερακι της με εκανε και σπαρταρησα αλλα φανταστειτε οτι καθε μερα ριχνω μινιμουμ 3 καυλια και ειναι λιγο δυσκολο να χυσω με μαλακια.. αυτη ειχε φρικαρει που δεν εχυνα.. και ηθελε να να με κανει με το
ζορι να χυσω..
τελικα αφου μου τον επαιζε κανα τεταρτο της ωρας και με ανατολιτικη μαεστρια μου χαιδευε το παπαρι, με εκανε να χυσω.
δεν την γαμησα παντως αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου την γλυτωσει..θα την σκισω και αυτην..χεχεχε
θα το επισκεφτω καποια αλλη μερα και θα εισβαλω στην εμπροσθεια οπουλα της..
αυτα με το μασαζ.
δεν θα μπω σε λεπτομεριες με τα κοριτσια καθως οπως γνωριζεται ειμαι και commando αυτοκτονιας
και μπορει να παρω και αλλους συναγωνιστες στο λαιμο μου και δεν το θελω..
παντως ο βουδας ειναι παντα μαζι μου και φετος.
θα επιστρεψω κατα τις 10 μαρτιου..... αν δεν εχω γινει
SUPERNOVA και εκραγω λογω ελειψης καυσιμων...
wALKING STREET
INSOMNIA
ROOM