Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κάθε φορά που μπαίνω στο site μας χαίρομαι :cheesy: και ταξιδεύω μαζί σας σύντροφοι :rockon:, αρκετοί έχουν και καλό χιούμορ  :2funny: γελάω με τη ψυχή μου,μη σταματάμε να ποστάρουμε οτιδήποτε, καλή συνέχεια σε όλους ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Same same
Πάντα το είχα μια μικρή απορία.
Same same σημαίνει εντελώς ίδιο;
ή μήπως σημαίνει πάνω κάτω το ίδιο;

Ψωμοτύρι των Ταυλανδών το χρησιμοποιούνε συνέχεια, same-same = το ίδιο , όπως, έτσι, σαν.
Παράδειγμα: περπατάς με το τιλάκ σου και βλέπετε μια πεταλούδα να πετάει, σου λέει το κορίτσι δείχνοντας την  same-same you...!

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ψωμοτύρι των Ταυλανδών το χρησιμοποιούνε συνέχεια, same-same = το ίδιο , όπως, έτσι, σαν.
Παράδειγμα: περπατάς με το τιλάκ σου και βλέπετε μια πεταλούδα να πετάει, σου λέει το κορίτσι δείχνοντας την  same-same you...!
Ειναι διεθνης πουτανοφρασηολογια, την εχω ακουσει κατα κορον στη λατινικη Αμερικη.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
δηλαδη πετας και'συ στις 4 μαρτιου με thai???
Ναι ;)
Θα μείνω 5 μέρες ΒΚΚ και μετά κατεβαίνω Πατάγια μέχρι 20 που πάω Φιλιππίνες.
Αν θες να τα πούμε στο αεροπλάνο, pm me :)

Ένας φίλος μου έστειλε pm αυτές τις ερωτήσεις:

Φιλε γεια σου,απ'οτι ειδα εχεις παει Φιλιππινες και Ταυλανδη.Σκεφτομαι το καλοκαιρακι να παω Φιλιππινες και αρχιζω να μαζευω πληροφοριες.
Εχω παει Ταυλανδη και μου αρεσε παρα πολυ το Πουκετ.
Υπαρχει κατι παρομοιο στις Φιλιππινες;
Αν μπορεις κανε μου μια μινι συγκριση μεταξυ Ται-Φιλιππινες.
ΥΓ:Εχει μασατζιδικα σαν την Ται;

Επειδή νομίζω πως ενδιαφέρει και άλλους βάζω εδώ  τις απαντήσεις.
Κατ’ αρχάς Φιλιππίνες έχω πάει Μανίλα και Άντζελες.
Η Μανίλα είναι ψιλοχάλια και καμία σχέση με την Μπανγκόκ, όπου έχεις να κάνεις και να δεις πολλά πράγματα.  Υπάρχει η σχετική «σκηνή», για την ακρίβεια υπήρχε πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Μπανγκοκ, που δεν πρόλαβα, αλλά έπεσε χοντρό κλείσιμο.
Στο thread των Φιλιππίνων θα βρεις πολλές πληροφορίες για το που μπορείς να πάς και τι περίπου θα βρεις. Χοντρικά 3 είναι ο περιοχές που μαζεύουν τον κόσμο.
Ερμίτα με το LA Cafe, όπου μαζεύονται οι φριλατζούδες, Edsa complex μια μικρή Nna Plaza, και το Makati που δεν έχω πάει.
Μασατζίδικα υπάρχουν, αλλά όχι με την ποιότητα και την ποικιλία των Ταιλανδέζων.
Το  Angeles  τώρα είναι μια μικρή Πατάγια.
Βέβαια χρόνο με τοβ χρόνο μεγαλώνει  και σε λίγα χρόνια δεν θα θυμίζει τίποτα από την μικρή τρύπα που είδα 5-6 χρόνια πριν.
Πολλά gogo, μερικά μεγαλύτερα από αυτά της Thai, με πάρα πολλές κοπέλες μέσα, ανοικτά από πολύ νωρίς μέχρι πολύ αργά,. Αυτό που δεν θα βρεις είναι τα beer Bar, αλλά υπάρχουν και πολλά μικρά gogos που παίζουν αυτόν τον ρόλο
Χοντρικά οι διαφορές:
Πατάγια:
Μεγαλύτερη πόλη, κοντά στην θάλασσα, καλύτερο φαγητό, καλύτερα και φθηνότερα ξενοδοχεία, καλύτερες αγορές, πιο όμορφες συνολικά κοπέλες.
Άντζελες:
Μεγαλύτερη διάρκεια διασκέδασης για όποιον γουστάρει τα gogos , φθηνότερες τιμές στα barfines, γύρω στα 1000-1300Β, που περιλαμβάνουν και το Longtime  της κοπέλας, όταν κερνάς ποτό η κοπέλα θα καθίσει μαζί σου μέχρι να το τελειώσει, (100-200Β), βρίσκεις δυσκολότερα μία που να σου αρέσει, αλλά κατά 90%  βρίσκεις και καλύτερο GFE και οι κοπέλες αν και λιγότερο έμπειρες  από τις Ταιλανδέζες, (γι’ αυτό και πολύ πιο «φρέσκιες»,) είναι μάλλον πιο παθιασμένες.
Υπάρχουν ακόμα τσιμπουκάδικα, μασατζίδικα και μπαρ για sort time.
To αντίστοιχο Πουκέτ των Φιλιππίνων είναι το Μπορακάυ, που απ’ ότι διαβάζω είναι μία από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου και μάλλον πρέπει να πας με το κορίτσι σου ή το «κορίτσι» σου.
Γενικά λέγεται πως οι Φιλιππίνες έχουν καλύτερες παραλίες από την Ταιλάνδη, αλλά οι Ταιλανδοί έχουν πολύ καλύτερα ξενοδοχεία με  πολυυυύ καλύτερες τιμές.
Το κακό είναι ότι όλες τις φορές έχω πάει Αύγουστο που δεν είναι ότι καλύτερο. Κάθε φορά περνάει από κει κάποιος τυφώνας και τελικά καταλήγεις να χαζεύεις τις πλημύρες παρέα χουφτώνοντας το μικρό δίπλα.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ειναι διεθνης πουτανοφρασηολογια, την εχω ακουσει κατα κορον στη λατινικη Αμερικη

Πρόεδρε respect και νόμιζα ότι είναι Ταυλανδέζικο χούι...Αρα  Λατινοπούττανα και κοντοπούτανα same-same  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πρόεδρε respect και νόμιζα ότι είναι Ταυλανδέζικο χούι...Αρα  Λατινοπούττανα και κοντοπούτανα same-same  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Τα λατινοπουτανα δεν ειναι συνηθως κοντοπουτανα, ειναι γυναικαρες με βοτσαλα.
Το ρητο το ακουσα πρωτη φορα στη Yokohama/Japan, πριν απο κατι δεκαετιες σε ενα
Ελληνικο κωλαδικο ονοματι Μυκονος!!!
Ετσι για να μαθαινουν οι νεωτεροι τι επαιζε το καιρο του Νωε απανταχου της Υφηλιου.
Μεγαλε μας λειπεις...

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φοβερή χρηστομάθεια, σκέψου ότι το λένε οι Ιάπωνες που δεν το έχουν το ύψος στο dna τους. :2funny:
Κοιτα δε λεω εχει και κοντοσβουρια στη Λατινα αλλα συνηθως ειναι κολομβιανες μουλατες
η βραζιλιανες της ενδοχωρας.
Βενεζουελιανες, αργεντινεζες, Χιλιανες, Κοσταρικανες κτλ ειναι σχετικα ψηλες.

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βλέπω ότι θα είμαστε αρκετοί κάτω το ίδιο διάστημα.
Πετάω με thai 27/2 με 27/3 και μάλον θα αράξω Pattaya όλες τις μέρες.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Next Day-η Ρεβάνς: Απόψε την έκανα μόνος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα πήγα σε ένα μπαρ που δουλεύει μια φίλη μου σερβιτόρα η Aoy με την οποία ανταλλάσουμε μηνύματα το χειμώνα, σε καλό μου βγήκε γιατί μου φύλαγε πανέμορφη φίλη της η οποία τώρα κοιμάται σαν μωράκι στο κρεβάτι μου, τον χώρο μάχης. Τη λένε Ναν εικοσιτεσσέρων Μαίων την 1η Φεβρουαρίου, κρατάω την ημερομηνία των γενεθλίων τους για τις σχετικές ευχές από Ελλάδα, σε μερικές τυγχάνει να είμαι παρών το τι γίνεται δεν περιγράφεται τα γιορτάζουν πολύ έντονα αλλά και με πολύ ποτό οι νεροφίδες. Με τη Ναν πήγαμε στο walking street club, γαμάτο μαγαζί και για μη καπνιστές παρακαλώ , με πολλά κορίτσια (free lancers)  που δεν μπορούσα να μη τα χαζεύω αν και είχα υπέροχη κοπέλα στην αγκαλιά μου με πολύ καλά αγγλικά για Ταϊλανδέζα, χτες δεν είχα πιεί πολύ, είχε πιει όμως εκείνη, αυτές έτσι κάνουν κάθε βράδυ αλλιώς από ότι μου είπε δεν βγαίνει η νύχτα , μου ανοίχτηκε πολύ όμως, έλεγε πράγματα για τον εαυτό της, το σπίτι της τη ζωή της κλπ.
Η νεαρή άψογη στα καθήκοντά της και το κυριότερο τρυφερότατη και γλυκομίλητη, το βράδυ μου έλεγε πόσο happy είναι που με γνώρισε και  πόσο lucky, αν και είναι στο κόλπο της δουλειάς αυτές οι μαλαγανιές παρ’ όλα αυτά άντε να βρεις κουράγιο να τη διώξεις σήμερα… βοήθα θεέ του κεράτου και της απιστίας...
Η Ναν ξυπνάει με βαρύ κεφάλι αλλά το χαμόγελο γλυκύτατο, ντουσάκι και ντύσιμο, μου έδωσε τον αριθμό του κινητού της, αχρείαστο να είναι και την έκανε για δεύτερο ημίχρονο, ύπνο δηλαδή , αυτές είναι νυχτοπούλια, τη μέρα κρύβονται σαν τις νυχτερίδες στις σπηλιές τους… βρυκολακίνες!
Επομένη μέρα:    Τελικά ο θεός του έρωτα έχασε το τουκ τουκ και δεν βρήκε την Ναν η οποία σήμερα είναι εκτός υπηρεσίας.  Απόψε για αλλαγή έχω τριαντάρικο πουρό στο δωμάτιο, αλλά πολύ τσαχπίνα και τέλειο σώμα, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως.
      Είχα κανονίσει ραντεβουδάκι με την Νόκκι ένα μωρό από το Angel Witch το οποίο γνώρισα τον Μάρτη και το είχα μαζί μου τρεις μέρες , μια βραδιά μάλιστα μου έφερε και τη φίλη της στο δωμάτιο… αξέχαστο πάρτυ. Η Νόκκι όλο το χειμώνα μου έστελνε μηνύματα αλλά και email και φωτογραφίες…τη συνάντησα λοιπόν το βραδάκι και πήγαμε για φαγητό στο Μαρίν ρεστοράν με φρέσκα θαλασσινά .Χτύπησα μπλε κάβουρα και δύο γαρίδες τίγρης, επίσης χορταρικά με σόγια σάλτσα και ρύζι ατμού. Η Νοκ τσίμπησε σα πουλάκι και δεν ήταν όπως πέρυσι, μου εμφανίστηκε αδύνατη και πιο όμορφη, όλες αυτές τις μέρες συνέχεια μου τηλεφωνούσε αλλά απόψε δεν είχε την ταυτότητα της μαζί της, την πήρε η Αστυνομία μέχρι να πληρώσει την κλήση που δε φορούσε κράνος, αυστηρά τελικά εδώ όχι όπως Ελλαδιστάν. Χωρίς ταυτότητα δεν μπαίνει στο ξενοδοχείο μου για προστασία μας και καλά, οπότε η μικρή αφού πήγαμε και για ποτό αναχώρησε για το σπίτι της και εγώ για το άγνωστο.
Βρέθηκα  όμως στο Hootys A go-go.Χαρές και πανηγύρια,με θυμόντουσαν αρκετές ‘συνεργάτισσες’ μου και πλησιάσανε για κέρασμα, σιγά μη τις αφήσω έτσι, που θα βρω τέτοιο μαγαζί στην Ελλάδα  να κάθομαι με 4-5 κορίτσια παρέα έτσι φτηνά, και να τρίβονται πάνω μου, η Touk μου πρότεινε μια δυο καινούριες για σπίτωμα αλλά δεν μπορούσα να διαλέξω, το ματάκι μου έπεσε όμως στη Νεν  εικοσιενός χρονών η οποία κρύωνε από το κλιματιστικό και το φώναξα και αυτό αγκαλίτσα, για τις καλές έχει χώρο , πολύ γλυκό μωρό το κλείνω αμέσως αλλά… έφευγε σε δυο ώρες για το χωριό της και δεν προλαβαίναμε, θα έρθει όμως μεθαύριο και μα το Βούδα θα πάω να το βρω. Οπότε την κάνω από το Hootys και μπαίνω στο Living Dolls όνομα και πράμα, εκεί βρήκα δύο τρεις παλιές αγάπες αλλά κέρασα μόνο τη μία, ωραίο γκόγκο πολλές φορές με έβγαλε ασπροπρόσωπο.
Δρόμο κι από εδώ και βουρ για την Οη μήπως έχει τίποτα καλό, η χτεσινή Ναν είχε αναρρωτική λόγω μέθης , στο μπαρ τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα μετά από λίγο έπρεπε να διαλέξω μεταξύ μωρού είκοσι χρονών και σερβιτόρας τριαντάρας με γυαλάκια τα οποία τελικά απεδείχθησαν το φετίχ μου. Μιλούσε καλά Αγγλικά, και ήταν πολύ ταχπίνα κέρδισε αμέσως στον τελικό και φυσικά καταλήξαμε στο 609 του Piyada hotel κάπου χωμένο δέκα λεπτά περπάτημα από Walking Street, όλα τα πιο παραπάνω μπαρ εκεί βρίσκονται.
Η κοπελιά εκτός των κλασικών, τρυφερή ,ομιλητική, καθαρή, σέξυ, μασάζ κλπ ήταν η πιο καυλιάρα και η πιο αισθησιακή από όλες μέχρι τώρα, γαμώ τα δίκια τους αυτοί που λένε η γριά η κότα έχει το ζουμί αν μπορούμε να μπούμε γριά μία κοπέλα τριάντα περίπου χρονών… επίσης προς μεγάλη μου έκπληξη και χαρά ήταν το πιο στενό μουνάκι που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου,και όπως πολλοί λένε εδώ κερδίζουμε πόντους σε μήκος και σε πάχος!!
      Το πρωί την έκανε κατά τις δέκα αφού φάγαμε μαζί έτοιμη Ταυλανδέζικη σούπα mama, και ήρθα στα συγκαλά μου, ακόμα θυμάμαι τη χτεσινοβραδινή μάχη όπου με είχε στριμώξει σε ένα στενό…δρομάκι και εγώ προσπαθούσα να ξεφύγω, δοκίμασα διασταυρούμενα πυρά, δοκίμασα πλευροκόπηση , τίποτα ο εχθρός άντεξε, σκέφτηκα να την περικυκλώσω …ε αυτό ήτανε, λύγισε ,με συνεχόμενα πυρά την αποτέλειωσα και την έκανα να σπαρταράει μέχρι που ακινητοποιήθηκε. Την κοιτάζω πως πάει αλλά αυτή ζούσε ακόμα ,ζούσε και ζητούσε, ευτυχώς η γεμιστήρα μου δεν είχε αδειάσει τις τελευταίες σφαίρες τις ρίχνω πάνω της για να καταλάβει τι εστί Έλλην πολεμιστής μάχιμος στα βάθη της Ασίας.
          Αυτά για την ώρα σήμερα Δευτέρα 21 του Δεκέμβρη  κλείνω τρεις εβδομάδες, μένουν ακόμη έξι και ο καλός ο μύλος τα αλέθει όλα…

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μια ερωτηση προς Pagtao...
Απο τις περιγραφες που διαβαζω,φαινεσαι πολυ large και κιμπαρης..Εχω λοιπον την απορια,ποιο ηταν το budget του ταξιδιου σου...Δηλαδη,σου εφταναν κατα μεσο ορο 1000 ευρω τη βδομαδα?
Με ΟΛΑ μεσα βεβαια..Ξενοδοχεια,φαγητα,ποτα,κερασματα,εισιτηρια,εκδρομες,πηδηματα,προσωπικα εξοδα κλπ κλπ...

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Next Day-η Ρεβάνς: ........βοήθα θεέ του κεράτου και της απιστίας.......

..........μα το Βούδα θα πάω να το βρω.... ........
......... να καταλάβει τι εστί Έλλην πολεμιστής μάχιμος στα βάθη της Ασίας...........

τι λεει ρε το ατομο....... :grin: :2funny: :cheesy: :grin: :cheesy: :2funny: :grin: :) :2funny: :cheesy: :grin:
μπραβο και παλι μπραβο......

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εχω λοιπον την απορια,ποιο ηταν το budget του ταξιδιου σου...Δηλαδη,σου εφταναν κατα μεσο ορο 1000 ευρω τη βδομαδα?
Με ΟΛΑ μεσα βεβαια..Ξενοδοχεια,φαγητα,ποτα,κερασματα,εισιτηρια,εκδρομες,πηδηματα,προσωπικα εξοδα κλπ κλπ...
Φτάνουν και περισεύουν σύντροφε... :)
H αλήθεια είναι ότι αποφεύγω να αναφέρω τιμές στις περιγραφές μου π.χ για κορίτσια, διασκέδαση κλπ επειδή έχουν αναφερθεί σε πολλά ποστ άλλων συναγωνιστών  οπότε σκοπίμως δεν τις αναφέρω. Άσε που ακόμα δεν έχω καθίσει να δω τι ξόδεψα στο πρόσφατο ταξίδι μου, δε θέλω ούτε να το σκέπτομαι, καλά να είμαστε καλά να πάει και  η Ελλαδίτσα μας, το οποίο χλωμό, να έχουμε δουλειά και οικονομίες να ξαναπάμε κάτω όλοι μας. Πάντως με ένα πρόχειρο υπολογισμό το κατοστάρι+ σίγουρο ημερησίως για all inclusive πακέτο χωρίς μεταφορικά και ψώνια. Δε βαριέσαι ,όλα εδώ θα μείνουνε. ;)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Pagtao,την ερωτηση την εκανα εντελως καλοπροαιρετα.
Απλα για να καταλαβουν και οι μελλοντικοι ταξιδευτες,οτι η Ταυλανδη ειναι φτηνη,αλλα ΟΧΙ ΤΖΑΜΠΑ...Και δε ξερω ποιοι εχουν περασει αυτη την αποψη...
Σε μια συζητιση που ειχα σημερα με ενα φιλο και του ειπα πως θα κατεβω για 8 μερες,μου λεει και ποσα θα χαλασεις?200-300 ευρω???!!
Και τι θα πηδαω ρε του λεω?Κατσαριδες?..Που θα μενω?Σε αντισκοινο?..Τι θα τρωω?Τις καλτσες μου??!!
Παρεπιπτοντως,σημερα ηταν η πρωτη μερα που ειχε ανοδο η ισοτιμια του μπατ με το ευρω.Μετα απο ενα μηνα που συνεχως κατεβαινε και 4-5 μερες που ηταν σταθερο γυρω στο 45 πανω κατω,σημερα πηγε 45.30
Αντε και εις ανωτερα!!

EDIT..Καλα..Οι ξενοδοχοι στο Πουκετ,εχουν τρελλαθει...Ειπαμε "high season" ειναι αλλα οχι κι ετσι...Ενα ξενοδοχειο που το καλοκαιρι ηταν ψιλοαδειο και χωρις ιδιαιτερα παζαρια,μου εδινε το δωματιο 750 μπατ,τωρα ζηταει 2000 ακατεβατα...
Χωρια οτι πρεπει να εχει "βουλιαξει" αυτες τις μερες η Πατονγκ,γιατι εστειλα mail για πληροφοριες σε 14 ξενοδοχεια και τα 12 ηταν fully booked!!!
Χαμος!"Ειδα κι επαθα" για να βρω ξενοδοχειο γυρω στα 1500 μπατ...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι όπως τα λές είναι Pipino η Ταυλάνδη για γαμάτη διασκέδαση θέλει πολλά ευρώ ,φυσικά είναι προορισμός για όλα τα βαλάντια, αλλά ότι δώσεις θα πάρεις.Τη high season πάντως όπως λες δεν έχουν το βούδα τους, ξεφεύγουν τελείως, στη Σαμούη που ξαναπήγα μετά την Πρωτοχρονιά μερικές ωραίες γκόμενες στο Dream girls ζητούσαν 6000 ακόμα και 8000 μπατ long time και τα μισά σορτ τάιμ ακατέβατα και φυσικά τα ζητούσαν γιατί τα έπερναν από λυσσάρια φαλάνγκ η Σαολίνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom