Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

jungle78

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
ναι ρε φίλε Άκη, πες μας τελικά τί είχες. μας έσκασες ρε αγόρι μου και δεν θα μπορούμε να βγάλουμε τη γλώσσα από το στόμα μας ούτε για φιλάκι πεταχτό

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ρε ακη πως τα γραφεις ετσι?
φαντασου να ερχοσουν και κουβα
μυθιστορημα θα γραφαμε

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε φίλε Άκη, πες μας τελικά τί είχες. μας έσκασες ρε αγόρι μου και δεν θα μπορούμε να βγάλουμε τη γλώσσα από το στόμα μας ούτε για φιλάκι πεταχτό
Για να εχει ορεξη να γραφει σηριαλ παει να πει οτι δεν εχει τιποτα σοβαρο. Αν ειχε κατι σοβαρο θα το εγραφε αμεσως για να προειδοποιησει και μας τους υπολοιπους.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ολο αυτο το "μυθιστορημα" με τα γλυφομουνια και τα ακαποτα γαμησια στη Ταυλανδη,μου θυμιζει την ιστορια με τον ψυχασθενη στην Αμερικη.
Ο τυπος ξυπνησε ενα πρωι και νομιζε πως ειχε μεταμορφωθει σε πουλι.Θελωντας να βιωσει λοιπον αυτο το αισθημα ηδονης και ελευθεριας που θα του εδινε το πεταγμα στον αερα,πηδηξε απο τον τεταρτο οροφο.
Σωθηκε κατα τυχη με μερικα καταγματα,επειδη προσγειωθηκε στη τεντα ενος εστιατοριου απο κατω.
Τοσες πιθανοτητες εχει να τη γλυτωσει και οποιος κανει γλυφομουνια και γαμαει χωρις καποτα στη Ταυλανδη... ;)
Το λυπηροτερο δε ολων,δεν ειναι η εξιστορηση αυτων καθεαυτων των γεγονοτων,αλλα πως πολλοι εδω μεσα εχουν "χωσει τη μουρη τους μεσα στο PC",διαβαζοντας το "μυθιστορημα",γιατι στο προσωπο του Ακη και στις "πρακτικες" που ακολουθησε στο ταξιδι στη Ταυλανδη,αναγνωριζουν τον ιδιο τους τον εαυτο. :jerking:
Γλυφομουνια σε πουτανες? :jerking:
Γαμησι χωρις καποτα? :jerking:
Να δω τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε εδω μεσα.. :jerking:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Συνεχίζω για να τελειώνει η ιστορία. Μπαίνω στην αίθουσα. Είχε αρκετό κόσμο. Παίρνω το νουμεράκι μου (νο 26 , τα θυμάμαι όλα πολύ καθαρά , τέτοιες στιγμές σου μένουν στο μυαλό) και κάθομαι. Η αμφιβολίες ξαναγύρισαν , το μπλόκο που είχε σηκώσει το μυαλό μου από χθες έπεσε. Με τρώει η αγωνία και ξανασηκώνομαι. Παρατηρώ γύρω μου και καταλαβαίνω τη διαδικασία. Υπάλληλοι παίρνουν το νούμερο από τη γραμματεία , ψάχνουν στο αρχείο , βγάζουν το φάκελο , καρφιτσώνουν το νούμερο επάνω και το στοιβάζουν σε ένα τραπέζι. Από κει ένας υπάλληλος φωνάζει το νούμερο και δίνει το φάκελο. Πλησιάζω όσο μπορώ με την ελπίδα να «κλέψω» μερικά λεπτά αγωνίας. Οι φάκελοι έχουν μια διαφανή ζελατίνα μπροστά , στο 1/3 περίπου του μήκους τους. Τα νούμερα δεν έρχονται ακριβώς με τη σειρά αλλά ανάλογα με την ταχύτητα του κάθε υπαλλήλου. 17,19,21,20,18,23...,24,26 . Δε έχω πολύ χρόνο , ο επόμενος φάκελος θα στοιβαχτεί από πάνω σε λίγο. Ναι , είμαι τυχερός. Διαβάζω ανάποδα «...........: Αρνη». Μόνο αυτό φαίνεται αλλά είναι αρκετό. Μισή λέξη , αλλά σημαίνει τόσα πολλά! Όλη αυτή η ταλαιπωρία τρεις μήνες για το τίποτα. Κάθομαι στην καρέκλα και είμαι μες την τρελή χαρά. Θα κάνω Χριστούγεννα. Θα ζήσω φυσιολογικά. Μετά από μερικά λεπτά με φωνάζουν. Ανοίγω το φάκελο και διαβάζω με ευχαρίστηση:
«HIV Ag(p24) / HIV Ab ( type1 + type 2 ) .........................: Αρνητικό (-)». Στην επιστροφή πετούσα , περιττό να το πω. Το άγχος πάντως δεν εξαφανίζεται τελείως σε τέτοιες περιπτώσεις. Μου πήρε μερικές εβδομάδες για να επανέλθω πλήρως.
Μετά τις γιορτές πήγα στο Συγγρό πάλι για τεστ για τις ηπατίτιδες και ζήτησα και για hiv (δωρεάν έτσι κι αλλιώς) , έτσι για να είμαι  “by the book” (να κλείσει το τρίμηνο δηλαδή). Εκεί με περίμενε μια έκπληξη. Είπα στην αιμοληψία ότι είχα κάνει τεστ στις 45 και 80 μέρες. Ε , τότε γιατί ξανακάνεις , με ρωτάει. Για το τρίμηνο , της λέω. Και οι 45 μέρες σε καλύπτουν , μου λέει. Μα , της λέω , όλοι οι γιατροί μιλάνε για τρίμηνο και εξάμηνο. Χαμογελάει. Ε , καλά , μου λέει , ξέρουν αυτοί και δεν ξέρουμε εμείς. Παλιότερα θέλαμε μέχρι και έξι μήνες. Τώρα με την ανίχνευση αντιγόνου φαίνεται αμέσως. Έμεινα εγώ. Στο ροζ χαρτί που δίνουνε γράφει μόνο ΕΙΑ (δηλαδή ELISA). «Κάνετε ELISA-4 δηλαδή;». «Φυσικά» , μου απαντάει. Και δε μου το έλεγες κορίτσι μου από την αρχή , είπα από μέσα μου. Άδικα τόσο άγχος μετά το πρώτο τεστ. Φταίω κι εγώ βέβαια , δεν ήξερα , δε ρώταγα ;
Τη ρωτάω και για το παράθυρο για ηπατίτιδες. «Ένας μήνας» , μου λέει. Δεν έκατσα να διαφωνήσω. Σίγουρα ξέρει καλύτερα από τους γιατρούς που λένε τρίμηνα και εξάμηνα. Προφανώς δεν ανιχνεύουν το Αυστραλιανό αντιγόνο  μόνο αλλά και άλλα πράγματα. Σήμερα η μοριακή βιολογία έχει προχωρήσει πολύ. Τέλος πάντων , μιας και είχα πληρώσει για τεστ ηπατίτιδας έδωσα αίμα. Άλλωστε οι λόγοι ήταν κυρίως ψυχολογικοί.
Έκανα και αιματολογικές-βιοχημικές μήπως βρω τίποτε άλλο μη αφροδίσιο. Τίποτε , όλα καθαρά. Σε δυο βδομάδες πήρα και τα αποτελέσματα από το Συγγρό (ναι, πάλι δυο βδομάδες ήθελαν για να τα βγάλουν). Φυσικά , όλα ήταν αρνητικά. Τελικά , τα πολλαπλά συμπτώματα ήταν από το άγχος , άλλη λογική εξήγηση δεν μπόρεσα να βρω. Γενικά , μπορώ να πω ότι έζησα μια αξέχαστη εμπειρία.

Διαφημίσεις.... και επιστρέφω για τα συμπεράσματα που έβγαλα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ολο αυτο το "μυθιστορημα" με τα γλυφομουνια και τα ακαποτα γαμησια στη Ταυλανδη,μου θυμιζει την ιστορια με τον ψυχασθενη στην Αμερικη.
Ο τυπος ξυπνησε ενα πρωι και νομιζε πως ειχε μεταμορφωθει σε πουλι.Θελωντας να βιωσει λοιπον αυτο το αισθημα ηδονης και ελευθεριας που θα του εδινε το πεταγμα στον αερα,πηδηξε απο τον τεταρτο οροφο.
Σωθηκε κατα τυχη με μερικα καταγματα,επειδη προσγειωθηκε στη τεντα ενος εστιατοριου απο κατω.
Τοσες πιθανοτητες εχει να τη γλυτωσει και οποιος κανει γλυφομουνια και γαμαει χωρις καποτα στη Ταυλανδη... ;)
Το λυπηροτερο δε ολων,δεν ειναι η εξιστορηση αυτων καθεαυτων των γεγονοτων,αλλα πως πολλοι εδω μεσα εχουν "χωσει τη μουρη τους μεσα στο PC",διαβαζοντας το "μυθιστορημα",γιατι στο προσωπο του Ακη και στις "πρακτικες" που ακολουθησε στο ταξιδι στη Ταυλανδη,αναγνωριζουν τον ιδιο τους τον εαυτο. :jerking:

πες τα ρε πιπίνο!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Άστα να πάνε δηλαδή...

Κάνουμε ενα τόσο μακρυνο ταξίδι με εξοδα, κοπο χρονο και χρημα και απο πανω κινδυνευουμε να κολλησουμε αρρώστιες και από τα "νεογέννητα" .... ΕΛΕΟΣ!!!!!  Από έτσι καλύτερα  :cum: :cum: :cum:

Κι ομως, υπαρχει αποτελεσματικη προφυλαξη απο την ηπατιτιδα Β. Ειναι το εμβολιο που νομιζω πως επιβαλλεται για οσους κανουν σαφαρι στα μερη της Παταγια :sunglasses:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ο.κ ρε παλικαρια δεν νομιζω να αποτελουν κανονα αυτα αλλα αν ειναι να κανουμε τα κοκορακια στα μαμησια με τις ται και να μην εχουμε και κανενα κολπακι παραπανω (πχ γλυφομουνι: κανονας) μενουμε και στο βαρδαρι-γιαννιτσων η στα αναλογα των αθηνων για ξεχαρμανιασματα-υποχρεωση αν δεν εχεις γυναικα και κραταμε και τα φραγκα
παντα μπροστα ο εαυτος μας και η υγεια αυτο δεν συμβαδιζει με τον σεξοτουρισμο..σορρυ

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ε και εσύ όμως δεν θα συμβαδίζεις με τη ζωή κάποια στιγμή.................

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
επιστρέφω για τα συμπεράσματα που έβγαλα.
Εγω παντως εβγαλα ΕΝΑ συμπερασμα (οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα) και οχι πολλα.
Αν το "30" διπλα στο ονομα σου ειναι η ηλικια σου,τοτε δε συναδει ουτε με αυτα καθεαυτα τα γεγονοτα ουτε και με το κωμικοτραγικο τροπο που μας τα εξιστορησες...
Και μπορει τελικα να ησουν ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ,που δε κολλησες καποιο "παρασημο" (AIDS,ηπατητιδες,αφροδισια και τα ρεστα) και "σωματικα" να εισαι υγιης,αλλα "ψυχικα" δε πας καλα και "χρηζεις" ψυχοθεραπειας...Και οσο πιο νωρις το συνειδητοποιησεις,τοσο καλυτερα... ;)

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδερφοι,

Μπορεί ο φίλος που μας γράφει την περιπέτεια της υγείας του να μας παραμυθιάζει (σενάρια) όπως λένε πολλοί συναγωσιστές.

Μπορεί όμως και όχι. Ας ακούσουμε την ιστορία του, μπας και δεν μας παραμυθιάζει, έτσι ώστε να είμαστε περισσότερο υποψιασμένοι.

Εκτός και αν γράφει σενάρια για τον HOUSE, αλλα και πάλι κάτι μπορούμε να μάθουμε

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί του τη λέτε έτσι του ανθρώπου;

Επειδή έκατσε και μας εξιστόρησε την περιπέτειά του;

Εδώ μέσα άλλοι και άλλοι γράφουν του κόσμου τις μπαρούφες και κανείς δε τους λέει τίποτε...

Αντίθετα ο Ακης, έγραψε μάλιστα και με πολύ ωραίο και περιγραφικό τρόπο, κάποιες στιγμές του, τις οποίες όλοι μας μπορεί να περάσουμε κάποια στιγμή της ζωής μας...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Βαστιεμαι να μη βρισω αλλα οταν βλεπω τετοια μηνυματα τρελλαινομαι.
Ε πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ,για να περασεις κατι "τετοιες στιγμες".
Γιατι συμπονω και πραγματικα ΛΥΠΑΜΑΙ τους ανθρωπους που κολλανε AIDS,απο μεταγγιση με μολυσμενο αιμα,η στη χειροτερη απο ενα ατυχημα προφυλακτικου,αν σπασει,αλλα ανθρωπους που πανε "γυρευοντας" βαζοντας τη γλωσσα τους σε ενα μουνι που εχει φαει χιλιαδες πουτσες η γαμονταστες χωρις καποτα ΔΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ...
Πολυ απλα..ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ..
Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ,ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο...Και οποιος δε το σεβεται και κλεινει καθημερινα "ραντεβου με το θανατο" για λιγα λεπτα ηδονης,ειναι ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...

EDIT...και απο οτι καταλαβες φιλε Ακη,αν ο σκοπος του μυθιστορηματος,ηταν να "αφυπνισεις" καποιους,ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ...
Αν ο αλλος ειναι "αρρωστος" και εχει τα μυαλα του πανω απο το κεφαλι,δε γινεται τιποτα... :jerking:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τον πιπι που εχει παει σε ολες τις σεξοχωρες δεν τον τρωει ο κωλος του.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τι λετε ρε παιδια τωρα.Οχι οτι ειναι σωστο, αλλα υπαρχουν πολλοι που αμα δουν ενα φρεσκοπλυμενο αρωματισμενο λαχταριστο μπουμπουκακι δεν μπορουν να αντισταθουν τουλαχιστον σε οτι αφορα το γλυψιμο. Μπερδευουν την καθαριοτητα με την μη υπαρξη  αρρωστιας. Και ειδικα οταν εχουν να κανουν με κανενα πιπινι θολωνει το μυαλο τους πολλες φορες.   

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι συμπονω και πραγματικα ΛΥΠΑΜΑΙ τους ανθρωπους που κολλανε AIDS,απο μεταγγιση με μολυσμενο αιμα,η στη χειροτερη απο ενα ατυχημα προφυλακτικου,αν σπασει,αλλα ανθρωπους που πανε "γυρευοντας" βαζοντας τη γλωσσα τους σε ενα μουνι που εχει φαει χιλιαδες πουτσες η γαμονταστες χωρις καποτα ΔΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ...

0α ηθελα να ξερω εαν αυτοι που γραφουν με τοση απεχθεια για το πουτανογλυφομουνι εχουν αφησει πουτανα να τους παρει ακαποτη πιπα. Καταλαβαινω ενα αντανακλαστικο σιχαμαρας προς την πρωτη τυχαια πουτανα, αλλα το γλυφομουνι (εκτος περιοδου, φυσικα) ειναι πολυ λιγοτερο επικινδυνο απο την πιπα. Και λιγοτερο σιχαμενο εαν το σκεφτει κανεις: πολλες (οι περισσοτερες) γλυφουν ξεσκουφουτους πουτσους, πολυ λιγοτερες γαμιουνται ακαποτα. Και ιδου το chart των STDs:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πρώτ’ απ’ όλα να πω ότι δεν έχω κανένα συγγραφικό ταλέντο , ούτε και όρεξη να κάθομαι να γράφω ιστορίες. Όλα αυτά τα έγραψα μήπως και βάλει κανένας μυαλό ( από αυτούς που δε βάζουν προφυλακτικό). Αναφέρθηκε κάτι για σαπουνόπερα , και δεν αμφιβάλλω ότι έτσι δείχνει όταν το διαβάζει κανείς. Μελόδραμα. Κι όμως , αυτά που έζησα δεν αποτυπώνονται στο χαρτί (λάθος , στην οθόνη) στο ελάχιστο. Ότι γράφω είναι πέρα για πέρα αληθινό , έτσι το έζησα και πολύ χειρότερα μάλιστα. Πολλοί θα γελάσουν , λέγοντας ότι πανικοβλήθηκα χωρίς λόγο. Πράγματι , δεν είχα τα κλασικά σημάδια πρωτολοίμωξης ( υψηλό πυρετό , φαρυγγίτιδα , τρομερή κόπωση). Είναι όμως έτσι ; Θα μπορούσα να είχα κάτι ,έστω και χωρίς συμπτώματα. Αυτό που με τρομοκράτησε ήταν η πρώτη , η οποία είχε περίοδο. Έπαιρνε και κάτι χαπάκια (όχι φάρμακο , κάτι παραφαρμακευτικό ήτανε) για το στομάχι. Μπορεί να είχε ηπατίτιδα. Η αλήθεια είναι ότι hiv δεν κολλάει κάποιος εύκολα ( τουλάχιστον οι ετερόφυλοι). Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο , αλλά αυτό συμβαίνει μόνο ΥΠΟ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Ιδανικές είναι οι συνθήκς όπου δε μεσολαβεί αίμα , δηλαδή δεν υπάρχει περίοδος , κάποια πληγή ή κάποιο αφροδίσιο ενεργό. Τέλος πάντων , δε θα επεκταθώ πολύ , ίσως κάνω κανένα ποστ κάποια άλλη μέρα για τα αφροδίσια (αν και οι περισσότεροι τα γνωρίζουν).
Αυτό που με σοκάρει είναι ότι αν δεν έβγαιναν συμπτώματα ούτε που θα πήγαινα για εξετάσεις. Και μπορεί να συνέχιζα την ίδια ηλίθια συμπεριφορά. Το πάθημα μου έγινε μάθημα , μου έκανε καλό. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μήπως και κάποιος ωφεληθεί (αν και δυστυχώς οι περισσότεροι δε μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων , μόνο από τα δικά τους). Προστατέψτε την υγεία σας , προστατέψτε τον περίγυρό σας , προστατέψτε και τα κακόμοιρα τα κορίτσια. Ανοίγουν τα πόδια για 10-20 ευρώ , μπορείτε να κολλήσετε και μετά να τις κολλήσετε και αυτές πριν καταλάβετε καλά καλά τι γίνεται.
Για τα σχόλια που έγιναν , έχω να πώ τα εξής:
Suadam , συμφωνώ απόλυτα , το ξερό μου το κεφάλι και μόνο φταίει για ότι τράβηξα.
Arximakakas , όχι , δεν είσαι ο μοναδικός , οι περισσότερες κάθονται για ακάποτο και μάλιστα αρκετές από το πρώτο βράδυ κι όλας.
Vegankz , επίτηδες το έκοβα σε ενδιαφέροντα σημεία αλλά δεν χωρούσαν όλα σε ένα ποστ. Και άλλωστε δεν είχα και χρόνο να τα γράψω όλα μονομιάς.
04φαντομας05 , όντως σε πολλά είμαστε πίσω σαν χώρα. Και αν μεσολαβεί και δημόσιο , άστα να πάνε. Έχεις χρόνια που λείπεις και τα έχεις ξεχάσει μου φαίνεται.
Joedoe , δίκιο έχεις , σπόνσορες ψάχνουν τα κορίτσια. Εγώ συνιστώ αλλαγή τακτικής από τεστάρισμα στο κορίτσι και μετά μπουμ-μπουμ ακάποτο σε χρήση προφυλακτικού (το τεστάρισμα μετά είναι και περιττό  :) ).
Kostasf16 , πίστεψέ το αν θες , τα ακάποτα πάνε σύννεφο. Και δε μιλάω για το στοματικό , που είναι default. Μιλάω ακόμα και για πρωκτικά. Το ότι οι ταϋλανδές είναι φανατικές της καπότας , αν αναφέρεσαι σε Πατάγια ή Πούκετ , με βρίσκεις τελείως αντίθετο. Να πω μόνο ότι δεν το επιδίωξα , παρασύρθηκα και έκανα ακάποτα. Είμαι δηλωμένος butterfly , μη νομίζεται ότι ήμουν με την άλλη κανένα μήνα και μετά αποφάσισε να με αφήσει. Από τη δεύτερη μέρα (μία και από την πρώτη) δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Είναι «up to us». Ότι θέλει ο πελάτης. Μεγάλος ανταγωνισμός.
arcans78 , δυστυχώς δεν ήταν φαντασιώσεις αυτά που έγραψα. Υπήρξε «happy end» , αλλά δυστυχώς αυτό δε συμβαίνει πάντα.
Sibelius , δυστυχώς έχεις δίκιο. Η ηπατίτιδα Β είναι πολύ διαδεδομένη. 2 δις κόσμος την έχει (ναι , το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού).Και αυτό γιατί μεταδίδεται εύκολα. Ευτυχώς , είναι αυτοϊάσιμη στο 95% των ενηλίκων και οι υπόλοιποι που δεν τα καταφέρνουν  δεν είναι σίγουρο ότι θα πεθάνουν.
musician είσαι λάθος και εκεί θέλω να καταλήξω. Διάβασε τι γράφω στο τέλος του ποστ.
Κωλό-γερος , εγώ τα γράφω γι’ αυτούς που κάνουν τα ίδια, μήπως συνειδητοποιήσουν τι κάνουν και αλλάξουν τακτική πριν την πατήσουν.
spiros1968 , δεν είμαι εγώ για Κούβα , δεν την αφήνω την Ασία.
Pipinomaniac , ποιος μίλησε για γλειφομούνια ; Πάντα έβαζα προφυλακτικό. Στο τελευταίο μου ταξίδι παρασύρθηκα (πολύ κακώς , δε χωράει δικαιολογία) , και δεν έβαλα σε τρεις (για μπουμ-μπουμ μιλάμε πάντα). Αυτό για το πουλί και την τέντα είναι λίγο ακραίο , υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν τι είναι προφυλακτικό και δεν κόλλησαν ποτέ τίποτα. Το θέμα είναι η ανευθυνότητα και το ότι αφού μπορεί να υπάρξει ασφάλεια , γιατί να μπαίνουμε σε περιπέτειες και ρίσκα. Να μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο όμως και βλέπουμε κάθε μια που περπατάει σα ραδιενεργό απόβλητο. Λες ότι είμαι ψυχικά άρρωστος , αυτό το αφήνω ασχολίαστο. Φυσικά το ότι διέθεσα χρόνο για να τα γράψω όλα αυτά ήταν για να αφυπνίσω κάποιους. Έστω και ένας να είναι αξίζει τον κόπο. Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι έκανα μια τρύπα στο νερό ; Διάβασε λίγο το ποστ του musician για να καταλάβεις ότι κάποιοι προβληματίστηκαν. Ουκ ολίγοι διαβάζουν αυτό το thread και το ξέρεις.

Το συμπέρασμα είναι ένα. Βάζετε ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Θεωρητικά μπορεί να κολλήσετε κανένα δερματικό , αλλά με λίγη προσοχή (αποφεύγοντας αυτές που έχουν σπυράκια , εξανθήματα κλπ) κι αυτό αποφεύγεται. Κατανοώ ότι κάποιοι μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να έχουν πρόβλημα στύσης (ειδικά μετά από πολλές μέρες  :cheesy: ) , αλλά σήμερα η τεχνολογία κάνει θαύματα (χαπάκια). Ούτε κακό είναι , ούτε χρειάζεται να το πείτε και πουθενά. Και για μας τους νεότερους που δεν έχουμε τέτοια προβλήματα , ένας λόγος παραπάνω.

Η Ταϋλάνδη είναι όμορφη. Και η Πατάγια σούπερ (καλά , γούστα είναι αυτά). Όποιος μπορεί να πάει και δεν το κάνει χάνει πολλά , να πάει με την πρώτη ευκαιρία. Μόνο να χρησιμοποιούμαι προφυλακτικό , για να χαιρόμαστε χωρίς προβλήματα και για πολύ καιρό  ;)

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κάθενας είναι ελευθερος να κάνει ότι νομίζει στη ζωή του και να εκφράζεται ελευθερα.

Αλλά όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά.

Και μην ξεχνάμε ότι πάμε στη Τάϊ για όλο το πακέτο και περνάμε καλά.............

Τώρα καλύτερα να λείπουν οι υπερβολές.

Δεν μπορώ να καταλάβω τα προφυλακτικά τους στενεύουν ορισμένους,αφού και εκεί έχει νούμερα.

Μήπως δεν έχουν ξαναμαμίσει στη ζωή τους ή μήπως περιμενούνε να πάνε εκεί και να μαμίσουν.

Αλλωστε τόσα και τόσα Ρωσιδάκια υπάρχουν και εδώ λίγο πιο ακριβά μεν αλλά σαφώς πιο καλά.

Και στη Τάϊ το καλό το πράμα δεν το βρίσκεις με 20€.

Και άμα είσαι και μακάλας και δεν σε γουστάρει η γκόμενα και λίγο, τι μαμίσια θα κάνεις?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom