Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λυπάμαι που θα είμαι εγώ αυτός που θα πω μια τέτοια ιστορία , αλλά μαζί με τα πολύ καλά καλό είναι να λέγονται και τα πολύ άσχημα για να υπάρχει μια σχετική αντικειμενικότητα. Είχα υποσχεθεί να μην κάνω μεγάλα posts αλλά δεν ποστάρω συχνά , οπότε πιστεύω θα με συγχωρέσετε.

Φίλε Akis30 λυπάμαι πολύ για αυτά που διάβασα γιατί εδώ μέσα όλους τους αισθάνομαι σαν φίλους, πόσο μάλον με εσένα που έχουμε συναντηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Pattaya.
Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανώδυνη.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα ήταν απορίας άξιο να βρίσκομαι αυτή τη στιγμή μπροστά στο πληκτρολόγιο όταν τριγύρω μου το μουνί σπαρταράει, αν δεν υπήρχε λόγος σοβαρός.
Έλα όμως που την πάτησα σαν μαλάκας πριν από τρεις-τέσσερεις ώρες και το καβλί μου έχει τεθεί εκτός μάχης πιθανόν για ένα 24ωρο.
Να πάρω τα πράγματα από την αρχή. Στις τρεις και μισή ακριβώς δρασκέλιζα το κατώφλι της σεξαγοράς που ακούει στο όνομα Nataree. Βρήκα να με περιμένουν μόνο καμμιά τριανταριά κοριτσάκια. :grin:
Διαλέγω λοιπόν το Νο 19 από την βιτρίνα, πληρώνω τα 2 χιλιάρικα στο ταμείο και παραλαμβάνω το μωρό για τα περαιτέρω.
Σχετικά ψηλή, ωραίες γραμμές, αβιάστο πλατύ χαμόγελο, σέξυ φωνή.
Μέχρις εδώ όλα καλά. Η συνέχεια εξίσου καλή. Το μελαψό γυμνό σώμα που αποκαλύφθηκε μπροστά μου ήταν πολύ νόστιμο, ενώ μια μαύρη φουντίστα στόλιζε το μικρό της (και στενό όπως αποδείχτηκε) μουνάκι.
Στην μπανιέρα με σαπούνισε επιδέξια κάνοντας μου κι ένα δωράκι: ολιγόλεπτο body to body massage.
Το μασαζάκι συνεχίστηκε λίαν επιτυχώς στο στρώμα θαλάσσης. Οι κινήσεις της δεν ήταν καθόλου άγαρμπες, επίσης δούλευε με το ψαχνό και όχι με τα κόκκαλα. ;)
Μετά ήρθε η ώρα του πηδήματος. Καθώς το 22χρονο ευωδίαζε, το λάτρεψα τουλάχιστον ένα τέταρτο για να ακολουθήσει CBJ και εν συνεχεία επιτέλους το καθ' αυτό σεξ.
Ηταν πολύ χορταστικό το κορμί της και οι αντοχές μου περιορίστηκαν σε 10λεπτο ιππαστί χορό με ολίγον καρεκλάτο.
Στο shower που ακολούθησε τι να δω: η βάλανος σ΄ένα σημείο κατακόκκινη, να μην δέχεται το νερό με τίποτα και το πετσάκι όταν τραβιέται να προκαλεί οδυνηρή ενόχληση.
Ο ένοχος ήταν φυσικά το γατάκι που τρίφτηκε σαν βούρτσα στο ορθωμένο πέος μου.
Ας πρόσεχα, γιατί την έχω ξαναπάθει.
Αν μέχρι το βράδυ δεν έχω ανανήψει πλήρως θα αρκεστώ σε εμπνευσμένο μπαλαμούτι σε κάποιο go-go bar. >:(

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Κατά τα άλλα όπως άκουγα είναι εξερετικά σπάνιο να κάτσει κάποια να το φάει ακάποτα και δεν δέχονται με τίποτα, νόμιζα ότι ήμουν από τις ελαχιστότατες εξαιρέσεις που μου έκατσε τέτοια φάση και ότι με εμπιστέφτηκε γκόμενα και το έκανε χωρίς σκουφάκι
Από ότι καταλαβαίνω κάμποσοι έχουμε κάνει επικίνδυνα πράγματα γλυφομούνια, πίπες ακάποτες, γαμήσια ακάποτα άλλος λιγότερο άλλος περισότερο

Αχ ρε φίλε σε ολους, που έχουν ως "τιλάκ" τους καθονται ακάποτα. 500 μπατακια κανει το μαμημενο το τεστ για HIV , εστω και εαν δεν ειναι σιγουρο 100%, καντε το πριν τουλαχιστον, οτι πιασει. Εχω ποσταρει και παλιοτερα χωρις απαντηση ή ενστάσεις. Οσοι εχουν "τιλάκ" (οχι της 1-2 ή 3 βραδιων γκομενα) τις γαμανε ακοποτα. ΟΛΟΙ. Δεν λεω μόνο για τους Ελληνες, αλλά για όλους, Ινδοι, Πακιστανοι, Τουρκοι  κλπ. Και διοτι ολοι νομιζουνε : " ότι ήμουν από τις ελαχιστότατες εξαιρέσεις που μου έκατσε τέτοια φάση και ότι με εμπιστέφτηκε γκόμενα και το έκανε χωρίς σκουφάκι". Στο λέει ένας πολύ παλιος, που ξερει πολυ πιο πολλα΄, απο τους εδω τους "ειδικους" που ανακαλυψαν την Ταυλάνδη τα τελευταία 2-3 χρόνια. Και ξέρεις γιατι? Διοτι όλοι που πάνε εκει, δεν έχουνε γκόμενα, εχουμε βαρεθει να μαμαμε στα μπουρδέλα και στα μασατζίδικα με σκουφί και εκεί βγαζουνε (βγάζουμε) το άχτι μας. Απλά πράγματα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Μου γράφουν εξετάσεις για hiv και σύφιλη. Είναι δωρεάν , μου λένε. Η γιατρός μου προτείνει να κάνω και για ηπατίτιδες αλλά μου λέει ότι έχει κάποια χρέωση. Γνέφω «ναι». Ταμείο , αιμοληψία και τέλος. Τους ρωτάω πότε θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα. Μου δίνουν ημερομηνία σε έντεκα μέρες. Έντεκα; Ψυχρολουσία. Η ELISA θέλει δυο μέρες απ’ ότι ξέρω.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
καλα και σε αυτο ειμαστε πισω? ακου εκει 11 μερες το ενα και 2 μερες το Εlisa  :tickedoff:
στην Ταυλανδη στα δινουν σε περιπου 2 ωριτσες και μιλαω για συφιλλη και HIV...
για ηπατιτιδα δεν ξερω

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αχ ρε φίλε σε ολους, που έχουν ως "τιλάκ" τους καθονται ακάποτα. 500 μπατακια κανει το μαμημενο το τεστ για HIV , εστω και εαν δεν ειναι σιγουρο 100%, καντε το πριν τουλαχιστον, οτι πιασει. Εχω ποσταρει και παλιοτερα χωρις απαντηση ή ενστάσεις. Οσοι εχουν "τιλάκ" (οχι της 1-2 ή 3 βραδιων γκομενα) τις γαμανε ακοποτα. ΟΛΟΙ. Δεν λεω μόνο για τους Ελληνες, αλλά για όλους, Ινδοι, Πακιστανοι, Τουρκοι  κλπ. Και διοτι ολοι νομιζουνε : " ότι ήμουν από τις ελαχιστότατες εξαιρέσεις που μου έκατσε τέτοια φάση και ότι με εμπιστέφτηκε γκόμενα και το έκανε χωρίς σκουφάκι". Στο λέει ένας πολύ παλιος, που ξερει πολυ πιο πολλα΄, απο τους εδω τους "ειδικους" που ανακαλυψαν την Ταυλάνδη τα τελευταία 2-3 χρόνια. Και ξέρεις γιατι? Διοτι όλοι που πάνε εκει, δεν έχουνε γκόμενα, εχουμε βαρεθει να μαμαμε στα μπουρδέλα και στα μασατζίδικα με σκουφί και εκεί βγαζουνε (βγάζουμε) το άχτι μας. Απλά πράγματα

Χίλια δίκια έχεις φίλε αλλά δεν το χα σχεδιάσει να το κάνω χωρίς καπότα δεν μου πέρναγε από το μυαλό πως λένε με βρήκε σε στιγμή αδυναμίας, εκεί στη μπανιέρα που μου τριβότανε πήρε την πρωτοβουλία και ανέβηκε πάνω στο εργαλείο και ούτε πρόλαβα να αντιδράσω φυσικά αφού με είχε κάνει τούμπανο μετά δεν ήθελα και να αντιδράσω.
Μετά της είπα ότι ήταν λάθος αυτό που έγινε και ότι θα πρέπει να ανυσηχεί για την υγεία της πρώτα αν κάνει τέτοια, αυτή φυσικά μου είπε (όχι ότι την πίστεψα) ότι το κάνει αυτό μόνο με όσους αγαπάει και εμπιστεύται και ότι αυτοί στο παρελθόν της ήταν δύο
Το θέμα είναι ότι πας σε οποιοδήποτε ιατρικό κέντρο εκεί και κάνεις αυτή την εξέταση? και άντε την παίρνεις την άλλη και την εξετάζεις και είναι όλα ok και πηδάς ακάποτα αν μια φορά δεν τραβηχτείς την κατάλληλη στιγμή και σκαρώσεις κανά απόγονο μετά τι κάνεις?
Εξαφανίζεσαι με τις τύψεις? την εμπιστεύσαι ότι δεν πάει να σου φορτώσει το παιδί κάποιου άλλου? Αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου?
Αλλος ένας καλός λόγος να φοράς το σκουφάκι και να μην προθέτεις προβλήματα στο κεφάλι σου

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Samui last day: Σήμερα ξημέρωσε η 16η μέρα δόξα το θεό, κι ο Βούδας δοξασμένος που φτιάχνει τέτοια μωράκια. Πρωινός καφές και μετά βουρ για παραλία κάτω από το Ξενοδοχείο , η θάλασσα ήταν άγρια φουσκωμένη και τα κύματα  έφταναν μέχρι τα μπαρ αφού δεν είχαν χώρο για ξαπλώστρες μερικά  είχαν βάλει ίσα-ίσα μία σειρά, χτύπησα κι άλλο καφέ, έτσι κι έτσι αδύνατοι είναι, έριξα και μία βουτιά και μετά ήρθε ο συμπαίκτης καθίσαμε, με τα βιβλία μας τις μουσικές μας και τα σταυρόλεξα και πέρασε ένα ήσυχο μεσημέρι. Γευμάτισα μία απίθανη σούπα κοτόπουλο σε κρέμα κόκονατ με πράσινο κάρυ, όλα τα λεφτά και φυσικά ρύζι με γαρίδες άπαιχτο. Δωματιάκι τώρα και ξεκούραση, έξω μπουμπουνάει και μάλλον θα ρίξει καρεκλοπόδαρα που τελικά τα έριξε…Η Κουνγκ τηλεφωνάει ενώ κοιμόμουν το είχα κλειστό όμως και την πήρα πίσω , ποιος την ακούει  τώρα , κοιμόμουνα της λέω  lie, lie λέει και ξαναλέει...βρε χρυσό μου την είχα πέσει , αέρα αυτή, τελικά αρχίζει τις γλύκες και πότε θα πάω, άσε που μου ρίχνει την βόμβα ότι αν δεν πάω Πουκέτ σύντομα θα την κάνει για δεν ξέρω γω που μου είπε, ίδωμεν...θα ήθελα να κάνω Sawadee Pi mai μαζί της , τι πιο γουρλίδικο από το να σου πει Happy New Year μωρό καραμπινάτο...
Το βράδυ πάμε για μάσα σε Ιταλικό ρέσταραν για αλλαγή και παρήγγειλα πίτσα αλλά με θαλασσινά. Το μοχίτο απαραίτητο συνοδευτικό, μετά ντουγρού για το Dream girls,που αλλού...
Στο Γκόγκο με πλησίασε η Λακ, η αθεόφοβη δεν έβαλε μυαλό ακόμα στο νου μου είχα την Jen η οποία εξαφανίστηκε από τη πιάτσα, μου άφησε και στο δωμάτιο το μαραφέτι που δένει τα μαλλιά του, μία καρδούλα για ενθύμιο. Τη Λακ τη κέρασα ποτό αλλά τα μάτια μου πεταχτήκαν έξω από τα άλλα κοριτσάκια, ήξερα ότι δεν θα έπαιρνα καμία από εκεί αλλά ούτε και την Λακ πάλι οπότε πήγαμε στη Ρέγκε ντίσκο, και καθίσαμε άνετα με τέσσερα κορίτσια παρέα, ο αδελφός όμως χτύπησε άλλες και σε μία ώρα ήμασταν με άλλα τέσσερα κορίτσια από τις οποίες οι δύο πιο ωραίες θα ήταν και ο τελικοί συνοδοί μας. Η δικιά μου ήταν γλυκιά νέα και σέξι, φορούσε κόκκινο φορεματάκι, όταν χόρευε και τριβόταν πάνω μου όπως όλες ξέρουν καλά να κάνουν με έκανε τούρμπο, αυτό ήταν και το εισιτήριο της για το δωμάτιο μου. Οι κοπέλες αυτές όπως όλοι ξέρουμε λέγονται free lancers είναι πιο οικονομικές και δε πληρώνεις bar fine σε κανένα. Εγώ αν και όχι τακτικά φορτώνω και από αυτά τα φρούτα. Ειδικά αυτό το εργαλείο έδειχνε επαγγελματικό και ήταν ότι έπρεπε για να κάνω τη δουλειά μου. Με αυτή δε σήκωνε αγκαλίτσες  και ρομαντισμούς, ήταν γυναίκα καθαρά φτιαγμένη για σεξ. Όταν την είδα γυμνή στο δωμάτιο δεν ήταν και αυτό που φανταζόμουνα, τα ρούχα κρύβουν πολλές παγίδες σε τέτοιες εξωτερικές κοπέλες, όχι ότι δεν άξιζε για μία βραδιά αντιθέτως το πάθος και η επαγγελματικότητα της με έκαναν να αφηνιάσω και να της κάνω άγριο σεξ και εντελώς διαφορετικό από εκείνο με τα άλλα μωρά. Αυτονόητο το προφυλαχτικό που ισχύει για όλες, αγάπες ξεαγάπες τίλακ ξετίλακ δε ρισκάρουμε για να απολαύσουμε αυτό το θείο δώρο τον έρωτα ξανά και ξανά χωρίς αγωνίες τύψεις και τρεχάματα.  Μετά το σόρτ τάιμ της έδωσα εξτρά χαρτζιλίκι να πάρει μηχανάκι ταξί και να πάει στο καλό. Το τελευταίο βράδυ αφήστε μόνο μου…αύριο έχουμε ταξίδι και πάμε  πού… στην τελευταία κόλαση πάνω στη γη…τη Πατάγια…     

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
tο θέμα είναι ότι πας σε οποιοδήποτε ιατρικό κέντρο εκεί και κάνεις αυτή την εξέταση? και άντε την παίρνεις την άλλη και την εξετάζεις και είναι όλα ok και πηδάς ακάποτα αν μια φορά δεν τραβηχτείς την κατάλληλη στιγμή και σκαρώσεις κανά απόγονο μετά τι κάνεις?
Εξαφανίζεσαι με τις τύψεις? την εμπιστεύσαι ότι δεν πάει να σου φορτώσει το παιδί κάποιου άλλου? Αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου?
εχει πολλα μικροβιολογικα εργαστηρια που απ'εξω γραφουν τι εξετασεις κανουν. οσον αφορα εγκυμοσυνη αυτες παιρνουν χαπια και εαν δεν παιρνουν, ξέρουν τον τροπο. Διοτι τι να σου φορτωσει εσενα που το μονο που θα ξερει οταν φυγεις ειναι ενα email αντε και 1 κινητο σου;;
Οπως εγραψα προσεχουν στις αρπακτες (one night stand), καθονται ομως ακαποτα στα τιλακ με το ιδιο παραμυθι που λενε και εσενα ωστε θεωρεις οτι σου δοθηκε"ψυχη και σωματι" ωστε μετα σε ανεβασουν στην επομενη κατηγορια απο του τιλάκ στου σπόνσορα.  Τα κοριτσια επιβιώνουν με τους σπονσορες και σκοπος δεν ειναι το καθημερινο κυνηγι του πελατη, αλλα να εχουν 2-3 σπονσορες, στους οποιους και καθονται ακαποτα, άσχετα αυτοι που μπορει να κουβαλανε επανω τους ολες τις αρρωστιες του κόσμου. Ειδικά οι άραβες, απο τους πιο καλους σπονσορες μαζι με αμερικανους, μαμανε τα παντα και ειδικευονται στις αλλαξοκωλιες μεταξυ τους στα μέρη τους όπου δεν μαμας εαν δεν παντρευτεις.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Που είχαμε μείνει; Α ναι , στο πρώτο τεστ. Μπαίνω μέσα και να γίνεται χαμός. Πολύς κόσμος , ούτε να κάτσεις. Περιμένω μερικά λεπτά μέχρι να βρω ευκαιρία να τους πω ποιος είμαι και τι θέλω. Τους δείχνω το χαρτί και ότι είχα πάρει τηλέφωνο για να μου πουν για σήμερα ανεπίσημα. «Ναι , μια στιγμή» μου λένε. Περιμένω δύο λεπτά , τρία , τέσσερα , πέντε... Έγινε μια αιμοληψία και ήδη κάθησε ο δεύτερος. Μα τι στο καλό κάνουν , αφού έχουν κομπιούτερ. Λες να είναι θετικό και να παίρνουν τηλέφωνο ψυχολόγο να έρθει να μου το ανακοινώσει ; Μα τι κομπιούτερ και βλακείες , αν ήταν θετικό θα το ήξεραν χωρίς να κοιτάξουν. Εδώ δεν είναι Πατάγια , ένα θετικό τεστ είναι νέο του μήνα. Προσπαθώ να ψυχολογήσω της φάτσες τους. Όλες ασχολούνται με κάτι. Κλασσική δημόσια υπηρεσία , κάνουν δουλειές ρουτίνας. Προσπαθώ να μπλοκάρω το μυαλό μου να μη σκέφτεται. Τελικά μία γιατρός λέει , γιατί τόσοι πολλοί ; (είμασταν όντως πολλοί σε λίγο χώρο , τυχερό που είχα , πέτυχα και τη μέρα). Πέστε στον κύριο .... το αποτέλεσμα να φύγει. Και μου ανακοινώνει η ίδια «αρνητικό». Ουφ! Απ’ την κόλαση στον παράδεισο σε μια στιγμή. Καλά , μάλλον με δούλευε. Ούτε καν κοίταξε κανένα χαρτί ή υπολογιστή. Μάλλον δεν είχαν κανένα θετικό σε αυτήν την φουρνιά. Τέλος πάντων , παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Πριν σερνόμουνα , τώρα πετούσα. Τα χρώματα , ο θόρυβος , οι δουλειές που έπρεπε να γίνουν , όλα επέστρεψαν. Ήμουν υπερβολικός τελικά. Ή μήπως όχι ; Τέλος πάντων , ησύχασα και μπήκα σε ένα ρυθμό. Ήξερα ότι το ποσοστό ευστοχίας του τεστ ήταν πάνω από 90%. Μετά από τρεις μέρες πήγα και πήρα επίσημα το χαρτί. Όλα αρνητικά , και σύφιλη και ηπατίτιδες.
Μετά από μια βδομάδα ο πόνος στη κοιλιά γύρισε. Έκανα κι άλλες εξετάσεις να καλύψω σχεδόν όλα τα αφροδίσια , ακόμα και γι’ αυτά που δεν είχα συμπτώματα. Μερικές φορές πάνε ασυμπτωματικά και άλλωστε ήθελα να ηρεμήσω ψυχολογικά. Όλα αρνητικά , πράγμα που δε με καθησύχασε. Άρχισα να σκέφτομαι το ενδεχόμενο ότι κόλλησα κάτι που δεν ήταν αφροδίσιο. Έπρεπε να κάνω γενικές εξετάσεις.
Είχαν περάσει δύο μήνες και κάτι από την τελευταία επαφή . Ένα ωραίο (τρόπος του λέγειν) πρωί , Σάββατο ήταν , ξυπνάω και νοιώθω παγωμένο το πάνω χείλος. Τρέχω στον καθρέφτη. Στην αρχή δε βλέπω τίποτα , μετά παρατηρώ κάτι πολύ μικρά σημαδάκια. Προσπαθώ να το ταιριάξω με κάποιο αφροδίσιο. Έρπητας ; Αλλά δεν έμοιαζε καθόλου. Και τώρα πως βγήκε , αφού έχει χρόνο επώασης μια βδομάδα μόνο ( περιτό να πω ότι μ’ αυτήν την ιστορία για σεξ ούτε λόγος από τότε που γύρισα). Μπα , κάτι άλλο είναι. Πάω να πλύνω τα δόντια μου και νοιώθω ένα τσούξιμο τρομερό. Κοιτάω στον καθρέφτη και τι να δω ; Κοκκινίλες πάνω στη γλώσσα! Τρελάθηκα , άρχισα να βλέπω αστράκια. Ώστε τελικά την πάτησα... Δεν υπήρχε άλλη εξήγηση. Τα ταίριαξα όλα μέσα στο μυαλό μου , όλα εξηγούνταν τώρα. Και το τεστ; Μάλλον ήμουν από τους λίγους που αργούν να αναπτύξουν αντισώματα , γι’αυτό βγήκε αρνητικό. Είχα και ένα ραντεβού το Σάββατο που δεν μπορούσα να το χάσω. Το τι ψυχολογία είχα εκείνο το ΣΚ , άλλο πράγμα. Τη Δευτέρα κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να λειτουργήσω καθόλου και έτσι σηκώθηκα και πήγα πάλι στο Συγγρό. Ήταν απόγευμα και έτσι πήγα στα επείγοντα. Ήταν δυο γιατρίνες. Τους λέω το πρόβλημα. Δείχνω και το τεστ και τη γλώσσα μου. Η μία ήταν πολύ καθησυχαστική. Δε βλέπω κάτι , μου λέει. Φοβάσαι για λευκοπενία ; Φυσικά αυτό φοβόμουνα. Χαμηλά λευκά , σημάδι πρωτολοίμωξης. Μου λέει ότι δεν είναι τέτοιο πράγμα και ότι το τεστ είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτικό. Το ήξερα φυσικά , αλλά όταν το ακούς από γιατρό είναι αλλιώς. Η άλλη γιατρός βιάζεται να με ξεφορτωθεί. Δεν είναι γι’αυτό τα επείγοντα , πρέπει να κλείσω ραντεβού. Η πρώτη όμως με πρόσεξε και μου άλλαξε τη διάθεση. Ήταν και όμορφη , εκείνη τη στιγμή την ερωτεύτηκα. Έφυγα με αναπτερωμένο το ηθικό.
Οι κακές σκέψεις δεν έλεγαν να φύγουν από το μυαλό μου όμως. Δεν πιστεύω και στις συμπτώσεις , η γλώσσα μου δεν είχε γιατρευτεί τελείως και κάθε μέρα μου το θύμιζε. Πλησίαζαν Χριστούγεννα και ήθελα να δω τους γονείς μου. Αν δεν ηρεμούσα θα καταλάβαιναν ότι κάτι δεν πάει καλά. Έχοντας εμπειρία από την προηγούμενη φορά πήγα δέκα μέρες σχεδόν πριν τα Χριστούγεννα για να προλάβω να πάρω το αποτέλεσμα. Άντε πάλι αιμοληψία κλπ. Σε δυο βδομάδες , μου λένε. Και έδωσα μόνο για hiv μήπως βγει γρηγορότερα. Μπα , δε θα προλάβαινα. Και η ψυχολογική πίεση ήτανε μεγάλη. Αποφάσισα να πάω σε ιδιωτικό. Η Βιοιατρική μου είπε «σε μια μέρα». “ELISA κάνετε;» , ρώτησα. «Ότι θέλετε εσείς» , μου απαντάνε. Τότε συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να πάω από την αρχή σε ιδιωτικό. Πήγα και μου εξήγησαν ότι μπορούσαν να το ανιχνεύσουν σε 23 μόνο μέρες. Μα πως ; ρώτησα. Αφού τα αντισώματα... Αλλά το τεστ περιλάμβανε ανίχνευση αντισωμάτων και αντιγόνου μαζί. Αυτό που μου λέγανε ταίριαζε με αυτό που ήξερα. Η ανίχνευση της p24 φτάνει στο peak της την 23η ημέρα ( με αυτό που έπαθα έκατσα και έμαθα τα πάντα για τα αφροδίσια: συμπτώματα , χρόνοι επώασης , στάδια , τρόποι ανίχνευσης , μέχρι και μοριακή βιολογία). Ανίχνευση αντιγόνου λοιπόν... Τελικά η τεχνολογία έφτασε και στην Ελλάδα. Οπότε αύριο θα ήξερα οριστικά. Ένα αρνητικό (ή θετικό) στις ογδόντα μέρες δεν αλλάζει με τίποτα. Έδωσα αίμα στο άλλο χέρι (σε κάθε χέρι τρύπημα βελόνας , βαποράκι κατάντησα).
Εικοσιτέσσερις βασανιστικές ώρες. Όμως , ο εγκέφαλος είναι πολύπλοκο όργανο    και μάλλον ποτέ δε θα μάθουμε πως λειτουργεί. Παραδόξως δεν είχα κανένα άγχος. Λες και ήμουνα σίγουρος ότι και αυτό το τεστ θα έβγαινε αρνητικό. Δούλεψα , κοιμήθηκα κανονικότατα και την άλλη μέρα το απόγευμα ξεκίνησα άνετος ( μάλιστα ξεκίνησα αργότερα , θα μπορούσα να είχα πάει πιο νωρίς). Πήγα με τα πόδια , ήταν κοντά και μάλιστα λες και έκανα περίπατο. Φτάνω στο κτίριο της Βιοιατρικής και μπαίνω στο ασανσέρ.
-Συνεχίζεται-

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
υπαρχουν ανηλικοι σε αυτο το θρεντ?
οι συμβουλες που γραφονται μαλλον αφορουν ανηλικους.
θα πεις σε καποιον που ταξιδευει τοσο μακρια "βαλε καποτα?"
ματαιο, αν δεν το καταλαβει μονος του, τοτε χεστα.
θα ελεγα οτι οι ταιλανδεζες ειναι φανατικες της καποτας,
οι μονες γυναικες στον πλανητη που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι θα πει καποτα ειναι οι χοντροελληνιδες μας.

ακη, μαλλον μας τα πρηξες ρε φιλε, και με το συμπαθειο..
ΕΛΙΖΑ , ποια η διαφορα απο το απλο τεστ?
pagtao , οκ, χοτ περιγραφες δεν εχει, καμια φωτο θηλυκου περιεχομενου δεν παιζει?

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
Που είχαμε μείνει; Α ναι , στο πρώτο τεστ. Μπαίνω μέσα και να γίνεται χαμός. Πολύς κόσμος , ούτε να κάτσεις. Περιμένω μερικά λεπτά μέχρι να βρω ευκαιρία να τους πω ποιος είμαι και τι θέλω. Τους δείχνω το χαρτί και ότι είχα πάρει τηλέφωνο για να μου πουν για σήμερα ανεπίσημα. «Ναι , μια στιγμή» μου λένε. Περιμένω δύο λεπτά , τρία , τέσσερα , πέντε... Έγινε μια αιμοληψία και ήδη κάθησε ο δεύτερος. Μα τι στο καλό κάνουν , αφού έχουν κομπιούτερ. Λες να είναι θετικό και να παίρνουν τηλέφωνο ψυχολόγο να έρθει να μου το ανακοινώσει ; Μα τι κομπιούτερ και βλακείες , αν ήταν θετικό θα το ήξεραν χωρίς να κοιτάξουν. Εδώ δεν είναι Πατάγια , ένα θετικό τεστ είναι νέο του μήνα. Προσπαθώ να ψυχολογήσω της φάτσες τους. Όλες ασχολούνται με κάτι. Κλασσική δημόσια υπηρεσία , κάνουν δουλειές ρουτίνας. Προσπαθώ να μπλοκάρω το μυαλό μου να μη σκέφτεται. Τελικά μία γιατρός λέει , γιατί τόσοι πολλοί ; (είμασταν όντως πολλοί σε λίγο χώρο , τυχερό που είχα , πέτυχα και τη μέρα). Πέστε στον κύριο .... το αποτέλεσμα να φύγει. Και μου ανακοινώνει η ίδια «αρνητικό». Ουφ! Απ’ την κόλαση στον παράδεισο σε μια στιγμή. Καλά , μάλλον με δούλευε. Ούτε καν κοίταξε κανένα χαρτί ή υπολογιστή. Μάλλον δεν είχαν κανένα θετικό σε αυτήν την φουρνιά. Τέλος πάντων , παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Πριν σερνόμουνα , τώρα πετούσα. Τα χρώματα , ο θόρυβος , οι δουλειές που έπρεπε να γίνουν , όλα επέστρεψαν. Ήμουν υπερβολικός τελικά. Ή μήπως όχι ; Τέλος πάντων , ησύχασα και μπήκα σε ένα ρυθμό. Ήξερα ότι το ποσοστό ευστοχίας του τεστ ήταν πάνω από 90%. Μετά από τρεις μέρες πήγα και πήρα επίσημα το χαρτί. Όλα αρνητικά , και σύφιλη και ηπατίτιδες.
Μετά από μια βδομάδα ο πόνος στη κοιλιά γύρισε. Έκανα κι άλλες εξετάσεις να καλύψω σχεδόν όλα τα αφροδίσια , ακόμα και γι’ αυτά που δεν είχα συμπτώματα. Μερικές φορές πάνε ασυμπτωματικά και άλλωστε ήθελα να ηρεμήσω ψυχολογικά. Όλα αρνητικά , πράγμα που δε με καθησύχασε. Άρχισα να σκέφτομαι το ενδεχόμενο ότι κόλλησα κάτι που δεν ήταν αφροδίσιο. Έπρεπε να κάνω γενικές εξετάσεις.
Είχαν περάσει δύο μήνες και κάτι από την τελευταία επαφή . Ένα ωραίο (τρόπος του λέγειν) πρωί , Σάββατο ήταν , ξυπνάω και νοιώθω παγωμένο το πάνω χείλος. Τρέχω στον καθρέφτη. Στην αρχή δε βλέπω τίποτα , μετά παρατηρώ κάτι πολύ μικρά σημαδάκια. Προσπαθώ να το ταιριάξω με κάποιο αφροδίσιο. Έρπητας ; Αλλά δεν έμοιαζε καθόλου. Και τώρα πως βγήκε , αφού έχει χρόνο επώασης μια βδομάδα μόνο ( περιτό να πω ότι μ’ αυτήν την ιστορία για σεξ ούτε λόγος από τότε που γύρισα). Μπα , κάτι άλλο είναι. Πάω να πλύνω τα δόντια μου και νοιώθω ένα τσούξιμο τρομερό. Κοιτάω στον καθρέφτη και τι να δω ; Κοκκινίλες πάνω στη γλώσσα! Τρελάθηκα , άρχισα να βλέπω αστράκια. Ώστε τελικά την πάτησα... Δεν υπήρχε άλλη εξήγηση. Τα ταίριαξα όλα μέσα στο μυαλό μου , όλα εξηγούνταν τώρα. Και το τεστ; Μάλλον ήμουν από τους λίγους που αργούν να αναπτύξουν αντισώματα , γι’αυτό βγήκε αρνητικό. Είχα και ένα ραντεβού το Σάββατο που δεν μπορούσα να το χάσω. Το τι ψυχολογία είχα εκείνο το ΣΚ , άλλο πράγμα. Τη Δευτέρα κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να λειτουργήσω καθόλου και έτσι σηκώθηκα και πήγα πάλι στο Συγγρό. Ήταν απόγευμα και έτσι πήγα στα επείγοντα. Ήταν δυο γιατρίνες. Τους λέω το πρόβλημα. Δείχνω και το τεστ και τη γλώσσα μου. Η μία ήταν πολύ καθησυχαστική. Δε βλέπω κάτι , μου λέει. Φοβάσαι για λευκοπενία ; Φυσικά αυτό φοβόμουνα. Χαμηλά λευκά , σημάδι πρωτολοίμωξης. Μου λέει ότι δεν είναι τέτοιο πράγμα και ότι το τεστ είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτικό. Το ήξερα φυσικά , αλλά όταν το ακούς από γιατρό είναι αλλιώς. Η άλλη γιατρός βιάζεται να με ξεφορτωθεί. Δεν είναι γι’αυτό τα επείγοντα , πρέπει να κλείσω ραντεβού. Η πρώτη όμως με πρόσεξε και μου άλλαξε τη διάθεση. Ήταν και όμορφη , εκείνη τη στιγμή την ερωτεύτηκα. Έφυγα με αναπτερωμένο το ηθικό.
Οι κακές σκέψεις δεν έλεγαν να φύγουν από το μυαλό μου όμως. Δεν πιστεύω και στις συμπτώσεις , η γλώσσα μου δεν είχε γιατρευτεί τελείως και κάθε μέρα μου το θύμιζε. Πλησίαζαν Χριστούγεννα και ήθελα να δω τους γονείς μου. Αν δεν ηρεμούσα θα καταλάβαιναν ότι κάτι δεν πάει καλά. Έχοντας εμπειρία από την προηγούμενη φορά πήγα δέκα μέρες σχεδόν πριν τα Χριστούγεννα για να προλάβω να πάρω το αποτέλεσμα. Άντε πάλι αιμοληψία κλπ. Σε δυο βδομάδες , μου λένε. Και έδωσα μόνο για hiv μήπως βγει γρηγορότερα. Μπα , δε θα προλάβαινα. Και η ψυχολογική πίεση ήτανε μεγάλη. Αποφάσισα να πάω σε ιδιωτικό. Η Βιοιατρική μου είπε «σε μια μέρα». “ELISA κάνετε;» , ρώτησα. «Ότι θέλετε εσείς» , μου απαντάνε. Τότε συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να πάω από την αρχή σε ιδιωτικό. Πήγα και μου εξήγησαν ότι μπορούσαν να το ανιχνεύσουν σε 23 μόνο μέρες. Μα πως ; ρώτησα. Αφού τα αντισώματα... Αλλά το τεστ περιλάμβανε ανίχνευση αντισωμάτων και αντιγόνου μαζί. Αυτό που μου λέγανε ταίριαζε με αυτό που ήξερα. Η ανίχνευση της p24 φτάνει στο peak της την 23η ημέρα ( με αυτό που έπαθα έκατσα και έμαθα τα πάντα για τα αφροδίσια: συμπτώματα , χρόνοι επώασης , στάδια , τρόποι ανίχνευσης , μέχρι και μοριακή βιολογία). Ανίχνευση αντιγόνου λοιπόν... Τελικά η τεχνολογία έφτασε και στην Ελλάδα. Οπότε αύριο θα ήξερα οριστικά. Ένα αρνητικό (ή θετικό) στις ογδόντα μέρες δεν αλλάζει με τίποτα. Έδωσα αίμα στο άλλο χέρι (σε κάθε χέρι τρύπημα βελόνας , βαποράκι κατάντησα).
Εικοσιτέσσερις βασανιστικές ώρες. Όμως , ο εγκέφαλος είναι πολύπλοκο όργανο    και μάλλον ποτέ δε θα μάθουμε πως λειτουργεί. Παραδόξως δεν είχα κανένα άγχος. Λες και ήμουνα σίγουρος ότι και αυτό το τεστ θα έβγαινε αρνητικό. Δούλεψα , κοιμήθηκα κανονικότατα και την άλλη μέρα το απόγευμα ξεκίνησα άνετος ( μάλιστα ξεκίνησα αργότερα , θα μπορούσα να είχα πάει πιο νωρίς). Πήγα με τα πόδια , ήταν κοντά και μάλιστα λες και έκανα περίπατο. Φτάνω στο κτίριο της Βιοιατρικής και μπαίνω στο ασανσέρ.
-Συνεχίζεται-
ακι ανοιξε ενα θρεντ και γραψε και εσυ αγορι μου τις φαντασιωσεις και τα σεναρια σου,και μην σπαμαρεις το θρεντ με τις μαλακιες.
αν κανεις προβα για κανενα τηλεοπτικο σεναριο,σε λαθος εισαι εισαι να ξερεις.

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παντως καλο ειναι να γνωριζουμε οτι η ηπατιτιδα Β ειναι ΕΥΡΥΤΑΤΑ διαδεδομενη στα Ταιλανδεζακια μας. Μου ετυχε να δω τις καρτες υγειας των κοριτσιων που εργαζονταν σε ενα  Thai "σπιτι" Ευρωπαικης πολης. Ολες ηταν αρνητικες στον HIV και στη σιφυλη, αλλα εφριξα οταν ειδα ΟΛΕΣ να ειναι χρονιοι φορεις της ηπατιτιδας Β (HBsag +)... :o

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Παντως καλο ειναι να γνωριζουμε οτι η ηπατιτιδα Β ειναι ΕΥΡΥΤΑΤΑ διαδεδομενη στα Ταιλανδεζακια μας. Μου ετυχε να δω τις καρτες υγειας των κοριτσιων που εργαζονταν σε ενα  Thai "σπιτι" Ευρωπαικης πολης. Ολες ηταν αρνητικες στον HIV και στη σιφυλη, αλλα εφριξα οταν ειδα ΟΛΕΣ να ειναι χρονιοι φορεις της ηπατιτιδας Β (HBsag +)... :o
Ενα link (φωτο και φωνη στα αγγλικα) που λεει τα παντα για την ηπατητιδα Β απλα και ξεκαθαρα για τους γνωριζωντες και μη!!!
στο 100% αυτων που κολανε
το 90 με 95% αυτοιαση και ανοσια (ενηλικες με καλυ υγεια του οργανισμου)
στα μωρα χρονια στο 95% αναποδα (γιατι δεν εχουν αναπτυξει ακομα δυνατο ανοσοποιητικο)
και 50% στα παιδια

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ενα link (φωτο και φωνη στα αγγλικα) που λεει τα παντα για την ηπατητιδα Β απλα και ξεκαθαρα για τους γνωριζωντες και μη!!!
στο 100% αυτων που κολανε
το 90 με 95% αυτοιαση και ανοσια (ενηλικες με καλυ υγεια του οργανισμου)
στα μωρα χρονια στο 95% αναποδα (γιατι δεν εχουν αναπτυξει ακομα δυνατο ανοσοποιητικο)
και 50% στα παιδια

Αριστο λινκ. Επισης να τονισουμε οτι τα περισσοτερα Ταιλανδεζακια που ειναι χρονιοι φορεις υπαγονται στην κατηγορια του vertical transmission δηλ. κολλησαν τον ιο ως μωρα απο τη μητερα τους. Για αυτες δεν ειναι αφροδισιο. Ετσι, μπορει να βρειτε μια πεντακαθαρη, προσεκτικη, που παντοτε χρησιμοποιει προφυλακτικο, αλλα που ειναι χρονιος φορεας επειδη την αρπαξε ως νεογεννητο.

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Αριστο λινκ. Επισης να τονισουμε οτι τα περισσοτερα Ταιλανδεζακια που ειναι χρονιοι φορεις υπαγονται στην κατηγορια του vertical transmission δηλ. κολλησαν τον ιο ως μωρα απο τη μητερα τους. Για αυτες δεν ειναι αφροδισιο. Ετσι, μπορει να βρειτε μια πεντακαθαρη, προσεκτικη, που παντοτε χρησιμοποιει προφυλακτικο, αλλα που ειναι χρονιος φορεας επειδη την αρπαξε ως νεογεννητο.
Άστα να πάνε δηλαδή...

Κάνουμε ενα τόσο μακρυνο ταξίδι με εξοδα, κοπο χρονο και χρημα και απο πανω κινδυνευουμε να κολλησουμε αρρώστιες και από τα "νεογέννητα" .... ΕΛΕΟΣ!!!!!  Από έτσι καλύτερα  :cum: :cum: :cum:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ειπαμε να φυγουμε καποια στιγμη απο το μπουρδελο την ελλαδα ρε συ φαντομα αλλα οχι να παμε στην αλλη ακρη του κοσμου και να παρουμε franchise ενα καροτσακι με πατατες.

καμμια καλυτερη ιδεα εχεις?
καλα δε σου ειπα εγω να βγεις εσυ με το καροτσι και να πουλας πατατες...και να ηθελες δηλαδη δε θα μπορουσες θα σε τσιμπησουν :police:
αλλα ειναι σουπερ ιδεα για να απασχολειται το τιρακ...τις ανοιγεις 2-3 και τα μανατζαρει με υπαλληλους...βγαζει χαρτζιλικι και σταματαει να σε πρηζει για λεφτα...λιγο το χεις?
χτες την πατατα την ειδα σε εμπορικο της Χουα Χιν...εξαπλωνεται ραγδαια

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:s&m_3:Φιλε Ακη μπορω να πω οτι καταλαβαινω την χαρα σου που δεν αντιμετωπισες χοντρο προβλημα απ οτι φαινεται, αλλα η γνωμη μου ειναι οτι με θεματα υγειας δεν παιζουμε. Εννοω δεν καθομαστε να κανουμε σηριαλ τουλαχιστον σε θρεντ σαν κιαυτο που πολλοι συναγωνιστες πιθανον να φοβηθηκαν στην αρχη γιατι και αυτοι πιθανον να ειχαν δραστηριοτητες (εννοω ακαποτα κλπ.) σαν και σενα. Φιλικα παντα απο εναν κωλογερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom