LOIPON SORRY PALI GIA TIN ENOXLISI ALLA MALLON DEN ME KATALAVATE I MERIKOI NTREPESTE NA MOY PEITE IME MIA GYNEKA 37XR PANTREMENI K O ANTRAS MOY 40 PAME GIA DIAKOPES STO POYKET KAI THELOYME NA PERASOUME KALA ...... APO OLES TIS APOPSIS THA XARW NA MOY PROTINETE DIAFORA APO POS GINETE EKI TO KONE ME KOPELLES I WREA KLAMP XENODOXIA POY DEN EXW KLISI AKOMI K OTI ALLES XRISIMES PLIROFORIES EXETE DEN INE KAKO NOMIZW K TA ZEYGARIA NA PERNANE KALA OTAN INE AGAPIMENA K TA VRISKOYN SE OLA XWRIS ZILIES...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
04fantomas05
ενδιαφερον αυτο με την πατατα
ενδιαφερον αυτο με την πατατα
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Θα σε παρακαλούσαμε όπως και οι υπόλοιποι εδώ να χρησιμοποιείς Ελληνικά και μικρούς χαρακτήρες... Είναι στους κανόνες χρήσης του forum και συν τοις άλλοις δεν κινδυνεύεις να σου σβηστούν τα post από τους διαχειρίστες...LOIPON SORRY PALI GIA TIN ENOXLISI ALLA MALLON DEN ME KATALAVATE I MERIKOI NTREPESTE NA MOY PEITE IME MIA GYNEKA 37XR PANTREMENI K O ANTRAS MOY 40 PAME GIA DIAKOPES STO POYKET KAI THELOYME NA PERASOUME KALA ...... APO OLES TIS APOPSIS THA XARW NA MOY PROTINETE DIAFORA APO POS GINETE EKI TO KONE ME KOPELLES I WREA KLAMP XENODOXIA POY DEN EXW KLISI AKOMI K OTI ALLES XRISIMES PLIROFORIES EXETE DEN INE KAKO NOMIZW K TA ZEYGARIA NA PERNANE KALA OTAN INE AGAPIMENA K TA VRISKOYN SE OLA XWRIS ZILIES...
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Ξεχασα να πω οτι η πατατα-σουβλακι ερχεται σε διαφορες γευσεις οπως πιτσα, τυρι, παπρικα, μπαρμπεκιου, σπαισι και τομ γιαμ! Σημερα χτυπησα μια παπρικα και μια πιτσα
Να τρως και στο τιλακ να μη δινεις
Να τρως και στο τιλακ να μη δινεις
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
LOIPON SORRY PALI GIA TIN ENOXLISI ALLA MALLON DEN ME KATALAVATE I MERIKOI NTREPESTE NA MOY PEITE IME MIA GYNEKA 37XR PANTREMENI K O ANTRAS MOY 40 PAME GIA DIAKOPES STO POYKET KAI THELOYME NA PERASOUME KALA ...... APO OLES TIS APOPSIS THA XARW NA MOY PROTINETE DIAFORA APO POS GINETE EKI TO KONE ME KOPELLES I WREA KLAMP XENODOXIA POY DEN EXW KLISI AKOMI K OTI ALLES XRISIMES PLIROFORIES EXETE DEN INE KAKO NOMIZW K TA ZEYGARIA NA PERNANE KALA OTAN INE AGAPIMENA K TA VRISKOYN SE OLA XWRIS ZILIES...
Λοιπόν anny υποθέτω ότι κάποιος συναγωνιστής θα σου έχει στείλει σε pm σχετικά με αυτά που ρωτάς, αλλά η διαδικασία της επαφής εκεί για τα κορίτσια γίνεται περίπου με τον ίδιο τρόπο όπως όταν πάει solo κάποιος ξένος
με την μόνη διαφορά ίσως επειδή δεν το κάνουν όλες οι κοπέλες αυτό ( να πηγαίνουν με ζευγάρια ) θα πρέπει να μιλήσετε στα διάφορα bar με την mamasan πρώτα για να σας πει ποιες το κάνουν και αφού κλείσετε το deal την παίρνετε στο ξενοδοχείο και περνάτε καλά
Οχι ότι αποκλείεται να βρείτε κάτι μόνοι σας χωρίς παρέμβαση τρίτου, για club στο Πουκέτ δεν ξέρω μιας και δεν έχω πάει εκεί θα σε διαφωτήσει κάποιος άλλος συναγωνιστής, τα μόνα που ξέρω από ένα φίλο που πήγε εκεί είναι το Tiger και το Banana για ξενοδοχεία μπορείς να κλείσεις από το internet στο site που έχει προσφορές μέσο του συγκεκριμένου site για αεροπορικά εισητήρια μπορείτε να κλείσετε από κάποια από τις εταιρείες που πετάνε για BKK-Πουκέτ πχ thaiair, qatarair, gulfair, egyptair (καλό είναι να κλείσετε 1-2 μήνες πριν) για να σας έρθει ποιο φτηνά, αν διαβάσεις κάποιες σελίδες από το site θα βρεις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουνε λεπτομέριες για το Πουκέτ μπορεί να σου πούνε και οι συναγωνιστές που το έχουν επισκεφτεί είμαι σίγουρος ότι αφού περνάτε καλά με τον άντρα σου και δεν υπάρχει ζήλια εκεί θα περάσετε ακόμα ποιο καλά
Α και μη νομίζεις ότι με όλα αυτά που έχουνε κάνει εδώ μέσα οι συναγωνιστές ότι ντρέπεται κανείς, στο bourdela είμαστε
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
αρλεκιν στο μπουρδελα ωρε συντροφε
Κωστακηηηηη
Μηπως αρχισες να ακουγεσαι σαν και μενα;
Εντάξει παιδιά...Άρλεκιν, κουφέτα, και μαθήματα για να στρώσω..η κλασική αντιπαράθεση στα φόρουμ, ο καθένας να επιβάλει την γνώμη του στους άλλους,οι κλασικές εξυπνάδες που τις βλέπουμε κάθε μέρα έξω εδώ δε θα τις δούμε και μάλιστα ανώνυμα; Θα σταματήσω να ποστάρω τις ιστορίες μου για την ώρα (σόρρυ Κώστα που δεν είναι hot αν και στη συνέχεια γίνονται, ειδικά στις περιπέτειες της Πατάγιας...) και έχω πολλές σελίδες ακόμα αφού το επίπεδο του θρεντ πρέπει να παραμείνει ανάλογο με το όνομα του φόρουμ που το φιλοξενεί.
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φιλε συναγωνιστη μη μασας. Το θρεντ αν δεν κανω λαθω εχει τιτλο ταυλανδη - σεξ- τριπ.Και οχι σεξ-σεξ-σεξ. Μας ενδιαφερει λοιπον και η Ταυλανδη και το σεξ και το τριπ.Εντάξει παιδιά...Άρλεκιν, κουφέτα, και μαθήματα για να στρώσω..η κλασική αντιπαράθεση στα φόρουμ, ο καθένας να επιβάλει την γνώμη του στους άλλους,οι κλασικές εξυπνάδες που τις βλέπουμε κάθε μέρα έξω εδώ δε θα τις δούμε και μάλιστα ανώνυμα; Θα σταματήσω να ποστάρω τις ιστορίες μου για την ώρα (σόρρυ Κώστα που δεν είναι hot αν και στη συνέχεια γίνονται, ειδικά στις περιπέτειες της Πατάγιας...) και έχω πολλές σελίδες ακόμα αφού το επίπεδο του θρεντ πρέπει να παραμείνει ανάλογο με το όνομα του φόρουμ που το φιλοξενεί.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Εντάξει παιδιά...Άρλεκιν, κουφέτα, και μαθήματα για να στρώσω..η κλασική αντιπαράθεση στα φόρουμ, ο καθένας να επιβάλει την γνώμη του στους άλλους,οι κλασικές εξυπνάδες που τις βλέπουμε κάθε μέρα έξω εδώ δε θα τις δούμε και μάλιστα ανώνυμα; Θα σταματήσω να ποστάρω τις ιστορίες μου για την ώρα (σόρρυ Κώστα που δεν είναι hot αν και στη συνέχεια γίνονται, ειδικά στις περιπέτειες της Πατάγιας...) και έχω πολλές σελίδες ακόμα αφού το επίπεδο του θρεντ πρέπει να παραμείνει ανάλογο με το όνομα του φόρουμ που το φιλοξενεί.
Ρε φιλε
Χαλαρωσε, εισαι και ευαισθητουλης, οπως δεν σου αρνηθηκε κανενας το δικαιωμα να γραψεις οτι θελεις εδω μεσα ετσι και ολοι μας εχουμε το δικαιωμα να γραφουμε οτι θελουμε αφου δεν προσβαλουμε κανενα.
Θες να βγαλεις τα εσωψυχα σου; Θες να γραψεις την ιστορια της ζωης σου; Θες να μας γεμισεις μελια και λουκουμαδες; ΚΑΝΤΟ.
Αλλα να ξερεις αφου γραφεις δημοσια θα υποστεις και κριτικη δημοσια.
Και οσο για την επιβολη της γνωμης μας και εμενα προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ αφου ουτε σε ξερω ουτε θα σε μαθω ποιος εισαι.
ΑΑΑ και οσο για το ανωνυμο και εσυ νομιζω ανωνυμα γραφεις, εκτος εαν η ταυτοτητα σου στο επιθετο γραφει pagtao.
Χαλαρωσε και φχαριστησου το, δεν σε εβαλε κανενας με το ζορι ουτε στο site ουτε να γραψεις. :-*
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μια χαρά τα λες φίλε μην τρελένεσαι ίσα ίσα μέσα από τις περιγραφές σου δίνεις χρήσιμες πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουνε εμάς τους νεότερους για μέρη, τιμές κτλ
Είσαι τρελός;Εντάξει παιδιά...Άρλεκιν, κουφέτα, και μαθήματα για να στρώσω..η κλασική αντιπαράθεση στα φόρουμ, ο καθένας να επιβάλει την γνώμη του στους άλλους,οι κλασικές εξυπνάδες που τις βλέπουμε κάθε μέρα έξω εδώ δε θα τις δούμε και μάλιστα ανώνυμα; Θα σταματήσω να ποστάρω τις ιστορίες μου για την ώρα (σόρρυ Κώστα που δεν είναι hot αν και στη συνέχεια γίνονται, ειδικά στις περιπέτειες της Πατάγιας...) και έχω πολλές σελίδες ακόμα αφού το επίπεδο του θρεντ πρέπει να παραμείνει ανάλογο με το όνομα του φόρουμ που το φιλοξενεί.
Ψοφάω (υποθέτω και οι περισσότεροι) να διαβάζω τέτοια post.
Είτε (ξανα)ζούμε ότι ζήσαμε τις πρώτες φορές, είτε ζουν μέσα από τις ιστορίες σου αυτά που θα ζήσουν.
Keep writing
Καλομάθαμε με τα 50άρι στο ευρώ. Παλιότερα το βρίσκαμε 38 και κάναμε πάρτυ.
Ζήτα ότι θες.Μια ερωτηση για τους γνωστες της Μπανγκοκ. Στο Eden που διαφημιζει οτι πραγματοποιει καθε φαντασιωση παιζει και μασαζ? Αυτο το μποντυ του μποντυ σε στρωμα με τα πολλα λαδια που βλεπουμε στα βιντεακια? Επισης εχει τιποτα show?
Μη ντραπείς, ζήτα το. Είναι σίγουρο ότι το έχουν ξανακάνει. Πολλές φορές.
Το θέμα πόσες φορές αντέχεις να τελειώσεις στην 1:30 ώρα
Και για το θέμα του ζευγαριού:
Νομίζω ότι άμα δείτε μια γκόμενα που γουστάρετε και οι δύο (go-go, bar, freelance, την ρωτάτε απευθείας.
Έχετε γύρω στο 99,99% πιθανότητες να έρθει μαζί σας. Ladyboys το σκέφτεστε;
Ladyboys το σκέφτεστε;
θα ηθελα πολυ να δω ladyboy να μαμαει γκομενα η 2 ladyboys μαζι και μετα να μπω στο παιχνιδι!!!
Sorry μάγκες και ευχαριστώ για τις απαντήσεις,είμαι σε παράξενη φάση... η διαφορά θερμοκρασίας, από τους +35 ήρθα στο +5 με έχει τρελάνει ,είναι και η δυσκολία της προσαρμογής πίσω και φυσικά το σύνδρομο στέρησης , θα συνεχίσω όμως τις περιγραφές μου σύντομα . ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ σε όλους
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
χωραω και εγωθα ηθελα πολυ να δω ladyboy να μαμαει γκομενα η 2 ladyboys μαζι και μετα να μπω στο παιχνιδι!!!
soi 6 pattaya bar hi boss 2002
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
θα ηθελα πολυ να δω ladyboy να μαμαει γκομενα η 2 ladyboys μαζι και μετα να μπω στο παιχνιδι!!!