Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ωχ!  παλι τα ιδια, δε θα βρισκεις να γαμησεις καψερε μου.
Λες ε?...Η αληθεια ειναι οτι προβληματιζομαι... :think:
Το πολυ πολυ,αν δε βρω κανενα "αξιογαμητο",να το ριξω στη νηστεια και τη προσευχη... :grin:
Η να γινω φυσιολατρης και να "λιωσω" στις εκδρομες... :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
που λες πιπι ο pagtao νομιζω θα "στειλει" πολυ κοσμο στην ταιλανδη και ειδικα στην πατταγια με τις περιγραφες του, περιμενε λιγο, ως τον αυγουστο θα σε εχει πεισει και σενα να πας μια βολτα στη μουνορουφηχτρα.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
που λες πιπι ο pagtao νομιζω θα "στειλει" πολυ κοσμο στην ταιλανδη και ειδικα στην πατταγια με τις περιγραφες του, περιμενε λιγο, ως τον αυγουστο θα σε εχει πεισει και σενα να πας μια βολτα στη μουνορουφηχτρα.

Και τις τρεις φορές που έχω πάει στη χώρα του χαμόγελου, ήταν Αυγουστός. Ιδια παροχή υπηρεσιών 50%+ φθηνότερη. Ο καιρός σχεδόν δεν μου χάλασε ποτέ. Και στο σπορ έβρισκες παίχτριες ξεκούραστες

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πες μας τον τρόπο να το κάνουμε κι εμείς. :o
Σε δύο πρακτορεία που κοίταξα το δίνουν στα 815€.

πηγαινε σε καποιο πρακτορειο και πες οτι εχει προσφορα η thai με 550 - 600 ευρω. αν σου πουν οτι δεν εχει, πες τους να παρουν τηλ. τα γραφεια της thai και να ζητησουν το email με την προσφορα. δεν το στελνουν σε ολα τα πρακτορεια.
επισης να ξερεις οτι πρεπει να κλεισεις πριν τις 28/2 και αν βρεις θεση για την συγκεκριμενη ημερομηνια που θες να πας. μεχρι τελη ιουνιου ειναι η προσφορα.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μια ερωτηση προς Pagtao...
Απο τις περιγραφες που διαβαζω,φαινεσαι πολυ large και κιμπαρης..Εχω λοιπον την απορια,ποιο ηταν το budget του ταξιδιου σου...Δηλαδη,σου εφταναν κατα μεσο ορο 1000 ευρω τη βδομαδα?
Με ΟΛΑ μεσα βεβαια..Ξενοδοχεια,φαγητα,ποτα,κερασματα,εισιτηρια,εκδρομες,πηδηματα,προσωπικα εξοδα κλπ κλπ...

στη πατταγια αν θες να περασεις καλα θα φας 5-6χιλιαδες μπατ την ημερα (χωρις ξενοδοχειο).
φαγητο, ποτα, ενα st απο gogo και ενα lt απο disco.
θα υπαρξουν ομως και καποιες μερες που θα φας λιγοτερα, πχ αν βρεις μια freelancer ενα βραδυ και την κρατησεις την επομενη μερα θα φας περιπου 2-3 χιλιαδες μπατ.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μου φαινεται οτι υπαρχει μια τουριστικη εξαρσις τελευταια στην Πατ.
Βεβαια εχουν ερθει και τρια πολεμικα του US Navy και ειδικα χθες γεμισε γαμπρους
η ws, τα δε κοριτσια μεσα στη τρελλη χαρα.
Αν και βαδιζουμε πλεον προς το τελος της high season, αυτοι που ερχονται σε λιγες μερες
καντε ενα τσεκαρισματακι για δωματιο καλου κακου.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μερικές ωραίες γκόμενες ζητούσαν 6000 ακόμα και 8000 μπατ long time και τα μισά σορτ τάιμ ακατέβατα
Φίλε Pangtao μην κλονίζεις παγιωμένες απόψεις που θέλουν τον handsome να μην δίνει παραπάνω από χιλιάρικο για ST και το πολύ διχίλιαρο για LT. ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους τους λεβέντες μαχητές εντός και εκτός συνόρων, Πρόεδρε αν περάσεις απο Baccara μην πεις στις δικές μας ότι ετοιμάζομαι για Μάρτη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μα δε χρειαζοταν να με πεισει κανενας Κωστα μου... :grin:
Αλλωστε το ειχα γραψει οταν γυρισα τον Αυγουστο...
Εγω πηγαινα Πουκετ γιατι ολοι παραδεχονταν (οπως και εσυ) πως η ποιοτητα των γυναικων ηταν σαφως πιο ανεβασμενη απο οτι στη Παταγια...
Βεβαια τον Αυγουστο η κατασταση αντιστραφηκε..Οχι οτι ξαφνικα γεμισε μουναρες η Παταγια,αλλα επεσε κατακορυφα η ποιοτητα στη Πατονγκ...Και η αληθεια ειναι οτι "χρυσο" τον εκανα το κολλητο για να παμε τωρα Παταγια,αλλα δυστυχως φαγωθηκε για Πουκετ...
Αλλα δε πειραζει..καλα να μαστε και ο Αυγουστος δεν ειναι μακρια... ;)
Και συμφωνω με το hussain,οτι τον Αυγουστο ειναι η καλυτερη περιοδος...Πολυ φτηνοτερα,και μεγαλυτερη ανεση..Και οταν ριχνει και καμμια βροχουλα,δροσιζει ο τοπος...

Φίλε Pangtao μην κλονίζεις παγιωμένες απόψεις που θέλουν τον handsome να μην δίνει παραπάνω από χιλιάρικο για ST και το πολύ διχίλιαρο για LT. ;)
Δεν υπαρχει "παγιωμενη" αποψη..Τα παντα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης...
Και ειλικρινα δε ξερω αν υπαρχουν πολλα μωρα που για τα "ωραια ματια" του handsome,θα πανε μαζι του για 1-2 χιλιαρικα,οταν υπαρχει καποιος ΜΗ-"handsome" που τους δινει 5χιλιαρο...Εαν βεβαια βρουν...
Μπορει να το κανουν που και που για το "ξεχαρμανιασμα" για να πηδηχτουν με καποιον ωραιο γκομενο,αλλα η δουλεια ειναι δουλεια...Και το γεματο πορτοφολι ειναι συνηθως πολυ περισσοτερο "αφροδισιακο" απο τα "νειατα",τις φαρδιες πλατες,τους κοιλιακους φετες και το "θεληματικο πηγουνι"... :2funny:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους τους λεβέντες μαχητές εντός και εκτός συνόρων, Πρόεδρε αν περάσεις απο Baccara μην πεις στις δικές μας ότι ετοιμάζομαι για Μάρτη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τι να κρυψω αυτες ξερουνε και τη πτηση που θα ερθεις. :dancing:
Que bonitos ohos tienes... :rolleyes:

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το χρήμα αγοράζει τα πάντα (στο χώρο της πορνείας) και η τιμή διαμορφώνεται από το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης.
Αυτό λέει η λογική και η γνώση. Κάποια ποστ όμως τείνουν να καλλιεργούν την ψευδαίσθηση πως στην Ταϊλάνδη μπορείς να βρεις μουνάρες με 1000 baht. Παγιώνονται αντιλήψεις του τύπου: είμαι νέος, όμορφος και συμπαθητικός, άρα θα πηδήξω την αφρόκρεμα σχεδόν τσάμπα.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλο πιπινακι με 1200μπατ st???  :think:

Συνημμένα

• DSC_0006.jpg
    DSC_0006.jpg
    87,6 KB · Εμφανίσεις: 33

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πες μας τον τρόπο να το κάνουμε κι εμείς. :o
Σε δύο πρακτορεία που κοίταξα το δίνουν στα 815€.

Φίλε θα μπεις εδω να δεις τις προσφορες που εχει και μετα θα πάρεις τηλ.(το τηλεφωνο είναι στο κάτω μέρος της σελίδας) στα γραφεία της όπου θα κλίσεις για ποιες ημερομηνίες θες και θα πληρωσεις με τον τρόπο που θες εσυ: α)Να πας στα φραφεία τους β)με πιστωτικη γ)μέσω τραπέζης της citibank δηλαδή να καταθέσεις τα λεφτά οπως εκανα εγω.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το χρήμα αγοράζει τα πάντα (στο χώρο της πορνείας) και η τιμή διαμορφώνεται από το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης.
Αυτό λέει η λογική και η γνώση. Κάποια ποστ όμως τείνουν να καλλιεργούν την ψευδαίσθηση πως στην Ταϊλάνδη μπορείς να βρεις μουνάρες με 1000 baht. Παγιώνονται αντιλήψεις του τύπου: είμαι νέος, όμορφος και συμπαθητικός, άρα θα πηδήξω την αφρόκρεμα σχεδόν τσάμπα.
Πεστα χρυσοστομε!

καλο πιπινακι με 1200μπατ st???  :think:
1200 για σορτ δεν ειναι και λιγα...
Αλλα τα αξιζει το συγκεκριμενο...
Αν μου ελεγες ας πουμε 500,δε θα σε πιστευα..!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πεστα χρυσοστομε!
1200 για σορτ δεν ειναι και λιγα...
Αλλα τα αξιζει το συγκεκριμενο...
Αν μου ελεγες ας πουμε 500,δε θα σε πιστευα..!!

τα περισσοτερα gogo girls ζητανε πανω απο 1500μπατ για st αλλα αν εισαι νεος και σε γουσταρει καποια μπορεις να κατεβασεις την τιμη! εγω της ειπα 1000 και ειπε οκ. της εδωσα και ενα tip 200μπατ για τις φωτογραφιες που εβγαλα!  :grin:

Συνημμένα

• DSC_0009.jpg
    DSC_0009.jpg
    59,3 KB · Εμφανίσεις: 49

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
o tiesto 19/2 μπανγκοκ και 20/2 πατταγια!

κριμα που δεν θα ειμαι εκει, αν και δεν ειμαι φαν του, αλλα μονο για την εμπειρεια θα ηταν ωραια!
οποιος ειναι κατω εκεινες τις μερες και παει καλα να περασει!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Sorry μάγκες και για το άσχετο αλλά ξέρει κανείς που μπορείς να δεις στην BKK nova? (αν μπορείς να δεις)
Στις τις 21/3 που θα είμαι εκεί έχει το ντέρμπι Παναθηναικός-Ολυμπιακός και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να το παρακολουθήσω από κάποιο ελληνικό μαγαζί ή κάτι τέτοιο
Ξέρω ότι πολλοί θα μου πείτε "καλά ρε μαλάκα θα πας στην Ταιλάνδη και αντί να γαμάς θα κοιτάς μήπως και δεις το ντέρμπι, δεν σου φτάνει που τους βλέπεις εδώ"
Αν μου δωθεί η δυνατότητα όμως να το δω δεν θα το χάσω εκτός και αν έχω μπλέξει σοβαρά με καμία και ξεχάσω το ντέρμπι ξέρω ότι στο ξενοδοχείο έχω καλωδιακή και την προηγούμενη φορά στο ξενοδοχείο βλέπαμε supersport (το Αγγλικό πακέτο) αλλά αμφιβάλω αν θα δείξει ντέρμπι Ελληνικού πρωταθλήματος
thanks

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Sorry μάγκες και για το άσχετο αλλά ξέρει κανείς που μπορείς να δεις στην BKK nova? (αν μπορείς να δεις)
Στις τις 21/3 που θα είμαι εκεί έχει το ντέρμπι Παναθηναικός-Ολυμπιακός και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να το παρακολουθήσω από κάποιο ελληνικό μαγαζί ή κάτι τέτοιο
Ξέρω ότι πολλοί θα μου πείτε "καλά ρε μαλάκα θα πας στην Ταιλάνδη και αντί να γαμάς θα κοιτάς μήπως και δεις το ντέρμπι, δεν σου φτάνει που τους βλέπεις εδώ"
Αν μου δωθεί η δυνατότητα όμως να το δω δεν θα το χάσω εκτός και αν έχω μπλέξει σοβαρά με καμία και ξεχάσω το ντέρμπι ξέρω ότι στο ξενοδοχείο έχω καλωδιακή και την προηγούμενη φορά στο ξενοδοχείο βλέπαμε supersport (το Αγγλικό πακέτο) αλλά αμφιβάλω αν θα δείξει ντέρμπι Ελληνικού πρωταθλήματος
thanks

Να πάρης μαζί σου την  sim  απο την Νόβα άν έχεις και να την βάλεις στον δέκτη του εκει
δορυφορικου συστήμστος και να συντονιστις στην συχνότητα του καναλιού που θα το μεταδώση. ( Αν ξέρεις το πώς να το κάνεις αλοιώς ξέχνα το)
Εκτός Αν βρής Ελληνικο μαγαζί που πιθανόν να έχει συντονιστή με Ελληνικά κανάλια.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ολα τα κείμενα έχουν γραφτεί στη Ταυλάνδη μήνα Δεκέμβρη και Ιανουάριο, κάτι σαν ημερολόγιο, σαφώς επηρεασμένος από ανεβασμένη ψυχολογία και φυσικά λίμπιντο στο φουλ.Τα διαβάζω τα θυμάμαι αναπολώ και σας τα δημοσιεύω.Πάμε παρακάτω λοιπόν...

Παττάγια συνέχεια: Μόλις με πήρε τηλέφωνο η Γαριδούλα και πέσανε τα σχετικά miss you, when you come κλπ, της είπα ότι την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε αλλά αυτή το βιολί της, την ξέχασα μου έλεγε, ψεύτρες γυναίκες μάγισσες του κόσμου είστε πλανεύτρες…
Χτες λαχείο πάλι, τι τυχερός που είμαι, να λοιπόν τι έγινε πάω πάλι στο μπαρ της  Aoy που δουλεύει και το χτεσινό το έξαλλο η σερβιτόρα, είχα σκοπό να ξαναπάρω την Ναν το προχθεσινό μωρό, εκεί ήταν όλες, μπάστακες, τις κερνάω ποτάκι και νεράκι για μένα λόγω αντιβίωσης (ξερόβηχας) σε λίγο έχω τη μία δεξιά μου και την άλλη αριστερά μου και που και που στη μέση την Aoy , η τελευταία είναι μόνο φίλη και δεν έχει εμπλακεί μαζί μου σε στίβο μάχης ή άλλες παρόμοιες δραστηριότητες. Η Ναν ήταν λίγο κρύα και μου είπε ότι ήταν άρρωστη, αλλά εγώ το αποδίδω στο ότι δεν είχε πιεί τα  σφηνάκια της ακόμα. Η τριαντάρα έδειχνε ακόμα πιο φρέσκια και πιο καυλιάρα από χτες, άνετα την έπαιρνα πάλι, πίσω από τα γυαλάκια της το ματάκι έπαιζε, και τι δεν υποσχόταν… αλλά επειδή είμαι στη συγκεκριμένη χώρα και επειδή έχω απωθημένα , έδωσα χυλόπιτα και στη μία και στην άλλη, Η Ναν στραβομουτσούνιασε αλλά  η άλλη πιο έμπειρη με καληνύχτισε με φιλί και ευχή για Jogdi krap (good luck).
Θα πήγαινα στο άλλο Go-go με την Touk (τρελαίνομαι για τέτοια μαγαζιά) , αλλά κάτι με σταματάει στο Baccara A go-go, διαίσθηση μάλλον, ίσως και κάποια σειρήνα από μέσα με καλούσε τηλεπαθητικά…Μπακκάρω μέσα και παραγγέλλω ένα δυνατό νερό, το μαγαζί ολοκαίνουριο άνοιξε πριν λίγες μέρες  ίσως το καλύτερο στο είδος του, διώροφο, ολοκάθαρο και με άψογο σέρβις. Οι ιδιοκτήτες είναι same-same με του Pepermint έμαθα. Γύρω από την πίστα έχει βαθιές μεγάλες πολυθρόνες και όχι τα κλασικά τουριστικά σκαμπό μπορείς να καθίσεις άνετα και να απολαύσεις το ποτό και το τσιγάρο σου.Φυσικά και να καθίσεις μωρό στα πόδια σου, άνεση..! Στην αρχή έπαιξα αμυντικά, λίγο αργότερα άλλαξα θέση και πήγα έξω δεξιά εκεί που κάθονται τα μωρά όταν δεν χορεύουν , συνήθως εκεί παίζω για καλύτερο μαρκάρισμα, κάποια στιγμή μία μικρή hostes ,από τις κοπέλες  δηλαδή του μαγαζιού που δεν χορεύουν αλλά εξυπηρετούν τους πελάτες και μπορούν να καθίσουν μαζί σου , ήρθε κοντά μου, έκπληξη!
  Ήτανε μία παλιά φίλη,  κουκλί με γλυκό χαμόγελο και άριστα αγγλικά, τρελάθηκα, μου έκανε παρέα την κέρασα και μου πρότεινε κοριτσάκια, αλλά επειδή ήμουν ξενέρωτος και ήδη χορτάτος γάτος δε μπορούσα να διαλέξω πώς να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσους πειρασμούς… μέχρι που εντόπισα την Mon ,φατσούλα όλο φως και ζωντάνια, το φωνάζω και έρχεται αμέσως χαιρετάει Ταυλανδικά και κάθεται, μπλα μπλα κλπ καλά Αγγλικά, χαμόγελο, φοβερό κόλλημα, απίθανο κορμί , παίρνει το κέρασμά της και μετά από λίγο αφού ήμουν σίγουρος, bar fine και πάμε για ξενοδοχείο, ώρα μεσάνυχτα και κάτι, μερικά ψώνια από το 7 eleven , θέλουν και το γαλατάκι τους ή τη σουπίτσα τους και εγώ τα σχετικά αναλώσιμα.
        Στο δωμάτιο βάζω μουσική  και χαλαρώνουμε λιγάκι πριν τη μάχη, μετά τα σχετικά διαδικαστικά δηλαδή ντουσάκι ποτάκι κλπ  ορμάω να δω τι φρούτο είχε ο μπαξές για μένα απόψε…Τώρα να πω ότι καλύτερο θα φανώ γραφικός αλλά η κοπέλα από την αρχή και στο ταξί και στο δρόμο και στο κρεβάτι με αποκαλούσε honey, συνήθως μας λένε darling οι άτιμες οι γοργόνες, αυτή με έλεγε honey, ήταν καταπληκτική, στενή και γλυκύτατη, φώναζε συνέχεια honey-honey, δεν έπρεπε να τελειώσουν οι σφαίρες έκανα οικονομία όσο μπορούσα, αλλά το άτιμο το θηλυκό έχει εκπαιδευτεί και σε ανορθόδοξο πόλεμο. Το στριμώχνω από πλάγια το πολεμώ από κάτω από πάνω βρε τι honey τι ξεχάνει έχασα τον κόσμο μου για δεκαπέντε λεπτά, μετά λύγισα, με αποτέλειωσε αλλά συγχρόνως την τέλειωσα και εγώ (σπάνιο για Ταιλανδέζα να τελειώσει μαζί σου) βγήκε και το καβουράκι και με τσίμπησε όπως το μωρό στη Σαμούη, η διαφορά με το νέο μωρό είναι ότι έμεινε αγκαλίτσα για πολλά  λεπτά και μού έλεγε όλο πάθος thank you honey, thank you πολλές πάρα πολλές φορές και με φιλούσε λες και ήταν η γυναίκα μου την πρώτη νύχτα του γάμου μας ,ή λες και ήταν το κορίτσι των ονείρων μου και εγώ ο άνδρας της ζωής της σε μία αξέχαστη και μοναδική νύχτα.
Ωρες-ώρες σκέπτομαι αν είναι δυνατόν να υπάρξει κάτι καλύτερο, μπορεί και όχι…μέχρι το επόμενο , το βράδυ ίσως και κάνω την αμαρτία να το ξαναδώ…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom