Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
.....εχουμε μαζεψει απο 2000ευρια για να κατσουμε μεχρι να τελειωσουν ολα τα μουνια και να λιωσει η πουτσα μας...ποσο υπολογιζεται με αυτα τα λεφτα να κατσουμε και τι ειδος μουνιων θα εχουμε με αυτο το κασερι?ποσα κουτια καποτας να παρουμε????να παρουμε απο εδω η και εκει ειναι φθηνες?ευχαριστουμε περιμουνε με αγωνια τα φωτα σας!!!!

Πλάκα μας κάνεις φίλε; Εντάξει σε μπουρδελοσάιτ είμαστε αλλά δεν μιλάμε έτσι

Μάζεψε πληροφορίες από τις χίλιες τόσες σελίδες και μη περιμένεις προσφορά για προφυλαχτικά.

ΗΜΑΡΤΟΝ  :tickedoff:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά
hohn666 σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά και σε όσους διαβάζουν τα γραφόμενα μου.

Πρέσβυ έχεις δίκιο :thumbsup:
Θα γίνει κάποτε η αρχή με τους αγγέλους στη πόλη τους και πως θα ξεκολήσω.    :smitten:

Μάλλον θα ανέβω τον Μάρτη με τον πρόεδρο - captain ετοιμάσου  :happy:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
καλα τσουτσουνοπαιχτηδες :jerking: κατουρατε και λιγο, οσο για το αν θα πατε στη χωρα των μουνιων, κανετε πολυ μεγαλο λαθος! απο τη χωρα των "μουνιων" (αντρων και γυναικων, σε συμπεριφορα) θα φυγετε :uglystupid:  παψτε ρε ελληναραδες να ταξιδευετε με αυτη τη νοοτροπια, να σεβεστε τι καθε χωρα που σας φιλοξενει για λιγο
Συμφωνω 1000% με το μηνυμα σου...
Παιρνω επισης αφορμη απο τα μηνυματα του Φαντομα περι ταυλανδοκινεζων και του Κωλογερου που γραφει τι ειδε στη Μπανγκοκ και θα σας πω καποιες αποψεις για τις Ταυλανδεζες και τη Ταυλανδη...
Κατ' αρχας δεν αναφερομαι σε αυτους που εχουν τρελλα με τις μαυρες γυναικες και βλεπουν λευκη σαρκα και κανουν εμετο..Αυτοι θα θεωρουν σιγουρα "παραδεισο" τους τη Πατταγια,τη Πατονγκ και σε μικροτερο ισως βαθμο τις πουτανοπιατσες της Μπανγκοκ...
Για να βαλουμε λοιπον τα πραγματα σε μια σειρα,στις περιοχες που προανεφερα,"ευδοκιμει" η σκουρα εως μαυρη σαρκα,γιατι οι κοπελες που κανουν αυτη τη δουλεια προερχονται στη συντριπτικη πλειοψηφια τους απο τη "φτωχη" Κεντρικη Ταυλανδη και συγκεκριμενα το Ισααν...
Οποιος λοιπον αναλωνεται σε ολα του τα ταξιδια στη Ταυλανδη,κυκλοφοροντας στα συγκεκριμενα μερη,ουτε εχει δει ουτε εχει παρει καν μυρωδια,τι σημαινει "καθημερινη" Ταυλανδεζα...Εαν κανει μια βολτα και μεινει μερικες μερες στη Μπανγκοκ,θα παθει πολιτισμικο σοκ...
Φετος ειχα παει παρεα με ενα φιλο ο οποιος ειχε παει αλλη μια φορα και ειχε καθισει 10 μερες μονο στη Πατονγκ..Η μονη του επαφη με τη Μπανγκοκ,ηταν η αναμονη στο αεροδρομιο της (Σουβαρναμπουμ),για να παρει το connection flight για Πουκετ...Κοινως δεν ειχε δει τιποτα...
Επειδη τις 3 τελευταιες μερες θα φευγαμε απο Πατονγκ και θα πηγαιναμε να μεινουμε στη Μπανγκοκ,κατα τη διαρκεια της πτησης του εκανα ενα σχετικο φροντιστηριο,για να τον προετοιμασω για το τι προκειται να συναντησει στη πρωτευουσα..Του ειπα λοιπον..
α)ΞΕΧΝΑΣ το καπνισμα σε δημοσιους χωρους,εστιατορια,μπαρ κλπ.Ο νομος ειναι πολυ αυστηρος και μπορει στη Πατονγκ να καταστρατηγειτε (οπως και 100αδες αλλοι),αλλα εδω εφαρμοζεται..Ουτε καν περπατωντας στο δρομο,γιατι υπαρχει προστιμο 2000 μπατ αν σε τσακωσει μπατσος.Αν θες να καπνισεις,υπαρχουν χωροι με τασακια εξω απο τα εμπορικα,η στη χειροτερη κατσε σε μια γωνια στα μουλωχτα και οταν τελειωσεις το τσιγαρο,ριχτο μεσα στον υπονομο..Μη διανοηθεις να σβησεις τη γοπα κατω..
β)Αν δεις καμμια γκομενα στο δρομο η σε κανα εμπορικο που γουσταρεις,της χαμογελας...Αν σου ανταπωδωσει το βλεμμα και το χαμογελο ΤΟΤΕ τη πλησιαζεις και της μιλας ευγενικα.."Γιατι?"(μου λεει).."Ολες οι Ταυλανδεζες πουτανες δεν ειναι?Ολες δε γαμιουνται?"..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ (του λεω)..Αλλο οι Ταυλανδεζες που γνωρισες στη Πατονγκ και αλλο οι "καθημερινες" Ταυλανδεζες που ζουν και εργαζονται στη πρωτευουσα..
γ)Αν τελος παντων σου κατσει η καλη και ανταποκριθει καποια στο "καμακι" σου,θα εισαι πολυ συγκρατημενος απεναντι της..Ουτε το χερι δε θα της πιασεις οταν κυκλοφορεις εξω...Η Ταυλανδικη κοινωνια ειναι κατα βαση πολυ πουριτανικη και δεν τα δεχεται αυτα...
Τον εβλεπα που λετε,να με κοιταζει με ενα βλεμμα αποριας,λες και τον παω σε αλλη χωρα...
Στην ουσια ομως ΕΤΣΙ ειναι...Η Ταυλανδη ειναι χωρα πολλων και μεγαλων "αντιθεσεων"..Απο τη μια μπορειτε να δειτε ανθρωπους που πεινανε και δεν εχουν να φανε και διπλα τους αλλους που τρωνε με χρυσα κουταλια..Σπιτια-καλυβες χωρις καν τους στοιχειωδεις κανονες υγιεινης και διπλα υπερσυγχρονα κτιριακα συγκροτηματα...Μποχα και δυσωδια απο τους υπονομους και διπλα υπερσυγχρονα πεντακαθαρα εμπορικα κεντρα ..Γυναικες που περνανε απο διπλα σας και το πρωτο που κανουν ειναι να σας χουφτωνουν το πουτσο και γυναικες που ντρεπονται να σας κοιταξουν στα ματια και κοκκινιζουν..
Οσον αφορα τη καθαριοτητα των εμπορικων,μου εκανε τρομερη εντυπωση ενα βραδυ εξω απο το ΜΒΚ,ειχαν βγει καμμια 10αρια καθαριστριες και καθαριζαν τους αρμους απο το πλακοστρωτο και με ενα μαχαιρακι,ξεκολαγαν τις τσιχλες απο τα πλακακια..(Το εχετε δει ποτε αυτο στην Ελλαδα?)
Εαν εμβαθυνετε και λιγο στη πολιτικη κατασταση που επικρατει,στο τι σημαινουν οι "κοκκινοι" και οι "κιτρινοι" και τι πρεσβευει ο καθε πολιτικος σχηματισμος,θα βγαλετε πολλα "αλλοπροσαλα",αλλα χρησιμα συμπερασματα για τη Ταυλανδικη κοινωνια...
Στη Ταυλανδη "βασιλευει" η διαφθορα (και που δε βασιλευει θα μου πειτε) και η υποκρισια...
Απο τη μια εχουν τη παγκοσμια πρωτευουσα του σεξ,τη Παταγια και απο την αλλη διαβαζεις αρθρα στις εφημεριδες "Συνεληφθη ιδιοκτητης μπαρ στη Παταγια,γιατι υπηρχαν υπονειες οτι προωθουσε γυναικες στη πορνεια"...Ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι...
Τελος,γελασα πολυ με τη πρωτη "παρατηρηση" του φιλου μου,μετα τις πρωτες ωρες που "κυκλοφορησε" στη πρωτευουσα...
-"Ρε συ".."Εδω στη Μπανγκοκ δεν υπαρχουν Ταυλανδεζες?Μονο τουριστριες?"..
-Γιατι το λες αυτο?,του απανταω...Ολες οι γυναικες σχεδον που βλεπεις στο δρομο ΕΙΝΑΙ Ταυλανδεζες...
-"Ρε συ αυτες δεν ειναι τοσο μαυριδερες..και πολλες μοιαζουν σα κινεζες..δεν ειναι σαν τις "πιθηκομουρες" στο Πουκετ... :2funny:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Απο αυριο και μετα αναμενονται φασαριες απο διαδηλωτες στην Μπανγκοκ. Αυριο 26.02 αποφασιζει δικαστηριο για το αν τα 76 δισεκατομμυρια μπατ του Τακσιν, που ειναι εδω και καιρο παγωμενα σε τραπεζες, θα κατασχεθουν η θα του γυριστουν πισω. Ακολουθοι και αντιπαλοι του Τακσιν, εχουν ανακοινωσει διαδηλωσεις, και αναμενεται να γινει της τρελλης το πανηγυρι. Απορω που τοσες μερες δεν εχει αναφερθει κατι σχετικο εδω στο σαιτ. Τις επομενες μερες καλο θα ητανε οποιος μπορει να αποφυγει την Μπανγκοκ. Απο το Σουβαρναμπουμι κατευθειαν στην Πατταγια και αντιστροφως.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω παντως που ημουνα στη Μπανγκοκ το Σαββατο που μας περασε και ειχε ανακοινωθει οτι θα γινει η πορεια των "κοκκινων" του Σινουατρα,δε πηρα χαμπαρι τιποτα...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ναι, γιατι δεν ειχε βγει η δικαστικη αποφαση. Βγαινει αυριο 26.02. Αν κατασχεθουν τα 76 δις, θα βγουν οι κοκκινοι να τσαμπουκαλευτουνε, και θα τους την πεσουν οι κιτρινοι. Αν του γυριστουν πισω, θα βγουν οι κιτρινοι να τσαμπουκαλευτουνε και θα τους την πεσουν οι κοκκινοι. Πολυ πιθανον, να αναμιχθει και ο στρατος. Για οποιον τυγχανει να βρισκεται εκει οταν γινει καποια φαση, καλο θα ητανε να μην φοραει εντελως τυχαια καποιο κοκκινο η κιτρινο μπλουζακι, γιατι ισως θεωρηθει καποιας παραταξης και να τον παρουν αμπαριζα. Τα υπουργεια εξωτερικων της Ρωσσιας και της Αγγλιας εχουν εκδοσει προειδοποιηση για οσους θελουν να ταξιδεψουν για Μπανγκοκ, και συνιστουν να αναβαλουν τα ταξιδια τους.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
για το Μαιο προβλεπεται κατι ιδιατερο και κυριως μετα τις 15?
εννοω απο φασαριες,διαδηλοσεις,κτλ.
Ποτε ειπαμε ειναι φετος οι μερες του Βουδα

pote εχουμε διαφορα 4 ωρες με ΤΑΥ και ποτε 5

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, γιατι δεν ειχε βγει η δικαστικη αποφαση. Βγαινει αυριο 26.02. Αν κατασχεθουν τα 76 δις, θα βγουν οι κοκκινοι να τσαμπουκαλευτουνε, και θα τους την πεσουν οι κιτρινοι. Αν του γυριστουν πισω, θα βγουν οι κιτρινοι να τσαμπουκαλευτουνε και θα τους την πεσουν οι κοκκινοι. Πολυ πιθανον, να αναμιχθει και ο στρατος. Για οποιον τυγχανει να βρισκεται εκει οταν γινει καποια φαση, καλο θα ητανε να μην φοραει εντελως τυχαια καποιο κοκκινο η κιτρινο μπλουζακι, γιατι ισως θεωρηθει καποιας παραταξης και να τον παρουν αμπαριζα. Τα υπουργεια εξωτερικων της Ρωσσιας και της Αγγλιας εχουν εκδοσει προειδοποιηση για οσους θελουν να ταξιδεψουν για Μπανγκοκ, και συνιστουν να αναβαλουν τα ταξιδια τους.
Σολφεζ ασε τους φοβους σου και κατεβα στην πρωτευουσα. Εδω ειναι το καλο το πραμμα και νομιζω και με κοκκινους και με κιτρινους θα τα βρουμε αρκει να χαμογελαμε.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
"Γιατι?"(μου λεει).."Ολες οι Ταυλανδεζες πουτανες δεν ειναι?Ολες δε γαμιουνται?"
-"Ρε συ".."Εδω στη Μπανγκοκ δεν υπαρχουν Ταυλανδεζες?Μονο τουριστριες?"..
πιπι αν ηταν δικος μου φιλος θα τον ειχα πλακωσει στις φαπες αν μου ελεγε τετοιες κοτσανες  ;)

Κωλογερε οταν παει κατι στραβα στην Ταυλανδη οι πρωτοι που την πληρωνουν ειναι οι ξενοι...παρε παραδειγμα απο το δικο μας Γερακη

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
πιπι αν ηταν δικος μου φιλος θα τον ειχα πλακωσει στις φαπες αν μου ελεγε τετοιες κοτσανες   ;)

Κωλογερε οταν παει κατι στραβα στην Ταυλανδη οι πρωτοι που την πληρωνουν ειναι οι ξενοι...παρε παραδειγμα απο το δικο μας Γερακη
τι "τραβηξαν" οι ταυλανδοι απο το γερακη, ομως δε μας λες

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
Λοιπον,Παιδες...........Μου την εχει Καρφωσει και εκλεισα και εγω για Ταυλανδη για 4/3(μαζι με τον DjZan θα ταξιδεψουμε!!!)................
Απ’οτι Βλεπω ολος ο καλος κοσμος θα ειναι Πατταγια.......Pagtao,DjZan,εγω,,,, :grin:

Pagtao,θα τα πουμε σιγουρα στην Πατταγια!!!

Θελω να γνωρισω απο κοντα ενα τοσο εξαισιο συγγραφικο ταλεντο!!!!!

‘Εμπρος της Γης οι Τρελλαμενοι‘

Πατταγια ολε!!!!!!!!!!!!!!!

Ζαν......τα λεμε!!!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάμε τρελάρες γερά  :rockon:

Είστε να μπουκάρουμε 25 Μαρτίου στου TONY με ελληνικά μπλουζάκια; :2funny:  :2funny:  :2funny:

Θα γίνει θερμό επεισόδιο... :police: :argue: :police:

Και εκεί και εδώ σε λίγο  :coffee:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
τι "τραβηξαν" οι ταυλανδοι απο το γερακη, ομως δε μας λες
τα εχω πει παλαιοτερα βαριεμαι να τα ξαναγραφω
παντως οταν πεθανε ο βασιλιας Ναραι που ειχε τον Γερακη υπο την προστασια του και εν συνεχεια αφου καθαρισαν και το Γερακη η κατασταση δεν καλυτερεψε αλλα χειροτερεψε

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τετάρτη 13 Ιανουαρίου: Προτελευταία ημέρα στη Πατάγια. Σήμερα παραμένω στη φωλιά μου και περιμένω τη δύση του ηλίου.Την άραξα στη πισίνα, ήταν ήσυχα και χαλαρωτικά, οι Ευρωπαίοι φαλάνγκ ψήνονται με τις ώρες στον, εγώ λιάζομαι μετά τις τέσσερις.
Το βραδάκι συναντήθηκα με τον πρόεδρο, αυτή τη φορά βρεθήκαμε στη Walking Street κατευθείαν στο στόμα του λύκου.Ξεκινήσαμε με Go-go, μπήκαμε για πρώτη φορά σε ένα, μέσα είχε κορίτσια με μαύρα εσώρουχα άκρως σκανδαλιστικά και προκλητικά, χόρευαν και με τις ματιές τους μας έλεγαν τι κάνετε ρε μπαρμπάδες εδώ… ή μας πηδάτε ή πάρτε δρόμο, αυτό κάναμε και εμείς γιατί καμία δε μου άρεσε. Επειδή δε είναι για να χάνουμε χρόνο γραμμή για Μπάκαρα.
Στο μυαλό μου έχω πάλι τη Παν όχι όμως τη Μιάου, ήδη την έχω τιμήσει τρεις φορές και χαλάλι της το αξίζει, αλλά στη Πατάγια είναι φάουλ, κάθε φορά που έχεις την ίδια χάνεις ένα άλλο μοναδικό και ανεπανάληπτο κοριτσάκι. Η Meaw την έκανε με Γίπουν (Σαολίνι) και πολύ καλά έκανε, ψάχνω τη Παν απεγνωσμένα, βάζω την Πόμ να δει τα χαρτιά της μάμασαν και σήμερα πήρε ρεπό, το πρόβλημα είναι ότι στα ρεπό τους αυτές δεν ησυχάζουν, τρέχουν στα Ινσόμνια και στα άλλα κωλομάγαζα για ψωνιστήρι, ο βλάκας δεν της ζήτησα το τηλέφωνο… αλλά τι είπαμε πριν; κάθε εμπόδιο για καλό και κάθε νέα περιπέτεια ακόμα πιο συναρπαστική.
Μετά από λίγο και ενώ η ώρα έτρεχε επικίνδυνα εντοπίζω ένα μικρό (μπιμπελών λαγωνικό γερόλυκος)  που στεκότανε και περίμενε τον πρίγκιπα της βραδιάς της που να έχει τσέπες με χιλιόμπατα. Σηκώνομαι να τη δω καλύτερα, αρκετά νόστιμη, της μιλάω ετών δεκαεννέα και με όνομα Τιπ, άκου τιπ για να το καταλάβω μου είπε να της δώσω εκατό μπατ τιπ και μετά το έπιασα… χα-χα . Την καθίζω κάτω και την κέρασα ποτό κάναμε λίγο παρέα, είχε πλάκα και καταλάβαινε τα αστεία μου με τα οποία γελούσε πάρα πολύ. Ευτυχώς δέχτηκε να έρθει μαζί μου πρώτα σε ντίσκο και μετά για ξενοδοχείο.

Φύγαμε για Λούσιφερ στην έξοδο η Πόμ μου έκανε νόημα για καλή επιλογή, οι κλασικές  χαιρετούρες από τους πορτιέρηδες και τις κοπέλες της εισόδου, σε ευχαριστούμε φάλανγκ που και απόψε μας τίμησες, να δείτε εγώ πως θα τιμήσω το κοριτσόπουλό σας καλά να είστε μάγκες. Στη Λούσιφερ απέξω άλλαξα γνώμη (αν έχεις έτοιμο μωρό δε λέει) συμφώνησε και εκείνη καλύτερα γιατί έχει τσιγαρίλα που μου προκαλεί βήχα και κάνει το εξαίσιο δέρμα και μαλλί των κοριτσιών να μυρίζει.
Πάμε στο Blues Factory  που παίζει  μπλουζ και άλλα ροκάκια, μέσα γεμάτο ξένους, αν και παλαιότερα μου άρεσε αυτό το μαγαζί απόψε όχι , τη ρωτάω αν της αρέσει ‘’up to you’’ η κλασική ευγενική απάντηση, παίρνουμε δρόμο για Μαρίν ντίσκο αλλά ήταν άδεια και η ώρα είναι ακόμη δώδεκα παρά, απέναντι είναι το Pepermint ,μου λέει έχω φίλη εκεί ,πάμε της λέω άλλο που δεν ήθελα, τρελαίνομαι για γκόγκος.
Μέσα μας υποδέχονται ευγενέστατα με έχουν μάθει κιόλας, το μαγαζί είναι αδελφάκι  του Μπάκαρα, ήρθε και η φίλη της ένα ψηλό και άσπρο κορίτσι ετών εικοσιένα με ωραίο σώμα αλλά παράξενο πρόσωπο, ευγενικά μας χαιρέτισε και κάθισε λίγο μαζί μας, την κέρασα ποτάκι φυσικά και κάθισε παραπάνω. Την άρπαξα μάλιστα για λίγο, προσπαθώ να τη ψήσω να έρθει μαζί μου επειδή η Τιπ θα την κάνει στις τρεις (είναι το δρομολόγιο του μπόγια που λέγαμε…) για να έχω παρέα μετά που θα φύγει , μπα δεν ήθελε.
Καμιά δε θέλει ρε μπας και έβγαλα όνομα και με φοβούνται… η άλλη εξαφανίστηκε δύο μέρες (η Παν) ,στη Σαμούη είμαι επικηρυγμένος και στο Πουκέτ με περιμένει η Κουνγκ με παντόφλα!
Τέλος πάντων η φίλη της Τιπ είχε πρόγραμμα να πάει σε πάρτυ γενεθλίων για αυτό και χάλασε η δουλειά.Μετά κόλλησε και φίλη της φίλης και μου ζητούσε ποτό στη νοηματική γλώσσα αλλά έκανα τον κινέζο. Αυτές όταν βλέπουν φαλάνγκ να έχει δύο γυναίκες τι σκέπτονται… αυτός έχει χρήμα ας του πιούμε το αίμα!

Η ώρα του μπόγια πλησίαζε οπότε γρήγορα ταξί για ησυχαστήριο-γυμναστήριο , οι σεκιουρητάδες και οι ταξιτζήδες στο Royal Palace με βλέπουν πάλι με νέο μικρό και γελάνε, μάλιστα μου κάνουν και πλάκα, too much boom-boom you buy viakra I have veli good, he he.Του λέω του Γουάν three o clock you drive  lady room and you bring me new lady ok? Γέλιο αυτοί… ψοφάνε για τέτοιες μαλακίες, η μικρή έχει ξεραθεί στα γέλια από τα αστεία μου, έχω μάθει πια με τι γελάνε οι Ταυλανδέζες...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στο 1018 δωμάτιο έχω μία ώρα και μισή γεμάτη να διασκεδάσω με τη μικρή, εκεί που δε μου άρεσαν τα short time τώρα τελευταία εκεί καταλήγω πάει χάλασα.Πάντως θα το ελέγξω αυτό με τον μπόγια γιατί τις μαζεύει όλες στις τρεις μία πιθανή εξήγηση είναι ότι οι πιο πολλές τρέχουν μετά στο Ινσόμνια για  ψωνιστήρι άρα δεύτερο χαρτζιλίκι..(αν και δε στέκει αφού συμφωνώ με όσα ζητάνε για long time…), οι πιο μαγγιόρες αυτό κάνουνε, αλλά όχι η Τιπ αποκλείεται μετά από αυτό που έπαθε.
Την περιλαμβάνω μετά τα κλασικά ντουσάκια, μου θύμιζε πολύ την Παν, αυτή δε με ρώτησε για μέγεθος δε ξέρω αν μοιάζω για Ιάπωνας αλλά ίσως νόμιζε ότι η Glis  είναι κάπου μεταξύ Ιαπωνίας και Κορέας! Βάζω ο γαμίκουλας και ανάγλυφο  καπελάκι και καλά να την τρελάνει…. Προχωράω σιγά-σιγά αλλά δεν έμπαινε, ελέγχω με τα δάχτυλα αν είμαι στον ίσιο δρόμο, καλά ήμουνα, της λέω να βάλει λιπαντικό, σιγά μην είχε ούτε και εγώ έχω τέτοια πράματα, στο μέλλον θα εφοδιαστώ αρκετά αξεσουάρ και αναλώσιμα από το Sexshop.gr.
Η κοπελίτσα είναι μικρή και έχει πολλά να μάθει ακόμα, τη λέω να χρησιμοποιήσει το σάλιο της το οποίο και κάνει, σήμερα δεν είχα το ίδιο κέφι για τριαντάφυλλα και γεύσεις, αυτά γίνονται αυθόρμητα αν και υπό άλλες συνθήκες θα την καταβρόχθιζα  (αν δεν ήταν bargirl δηλαδή). Υγραίνει η ίδια το μουνάκι της και αφού τη βάζω να χαϊδέψει και το υπόλοιπο της σωματάκι, ξαναδοκιμάζω, κάτι πάει να γίνει, την φορτώνω και πάμε για καρέκλα, πάλι ρε; Φυσικά… σιγά μη θα σηκώσω Ελληνίδα εβδομήντα κιλά ή δε ξέρω γω καμιά νταρντάνα Γερμανίδα  χα χα μόνο που το φαντάζομαι πονάει η μέση μου.
Στο καρεκλάτο το μικρό μπαίνει σιγά-σιγά με φυσικό τρόπο και με το βάρος της (γύρο στα σαράντα ένα κιλάκια μόνο,) πρέπει να τους αρέσει αυτή η πατέντα, εμένα με στέλνει αδιάβαστο, η μικρή αυτοσχεδιάζει αλλά δείχνει να πονάει , προσπαθώ να είμαι πιο τζέντλεμαν και την αφήνω να κάνει παιχνίδι. Κάπως καλυτέρα τα πράγματα τώρα, τη ξαπλώνω πάνω στο τραπέζι, η ίδια ιεροτελεστία με τη Παν, το ίδιο σύστημα , στο γραφείο η μικρή αγριεύει και τα δίνει όλα μουγκρίζει και ξεφωνίζει σκέπτομαι να της κλείσω το στόμα με χίλια φιλιά αλλά τεντώνεται από ηδονή και μου φεύγει , αν ήταν η πρώτη μου εβδομάδα θα είχα τελειώσει δύο φορές αλλά η πολυήμερη παραμονή μου μεν καθώς και η εμπειρία με έχει κάνει να ελέγχω τη κατάσταση.
Με ανησυχεί όμως το ότι η Τιπ φωνάζει και δε ξέρω αν πάει καλά της μιλάω και μου απαντάει στη γλώσσα της δείχνει να το ευχαριστιέται αλλά και να πονάει. Τη μεταφέρω και αυτή στην αγκαλιά μου ενώ είμαι μέσα της συνέχεια, μένω για λίγο στον αέρα και με αερόβιες κινήσεις την έκανα πάλι να βογκάει την αφήνω απαλά στο κρεβάτι και τη γυρίζω. Με τη όμορφη της πλάτη τώρα στραμένη σε μένα, αναδεικνύεται το απίθανο νεανικό της κορμάκι. Διεισδύω στο εξαίσιο ζεστό και στενό της μουνάκι, βογκάει ξανά, κλείνω τα μάτια μου και πετάω τώρα γυμνός αστροναύτης σε αστέρια άλλου κόσμου.
Η ανάσα της και οι στριγκλιές της μου φαίνεται εξωγήινη γλώσσα, ανοίγω τα μάτια μου και βρίσκομαι αντιμέτωπος με αληθινό εξωγήινο πλάσμα που μου μιλάει στη γλώσσα του, και τι δε μου λέει…  ένα σωρό ακαταλαβίστικες λέξεις  αλλά ακούγονται γλυκές, τα μαλλάκια του έχουν ανακατευτεί η ανάσα του βαριά και καυτή, τα χέρια μου δεν σταματούν να τη χαϊδεύουν, να τη κρατάνε και να την οδηγούν. Σε λίγο τρέμει και φωνάζει φίνις-φίνις σπαρταράει όπως μια μικρή Ταυλανδέζα ξέρει να ευχαριστιέται το γαμίσι και με οδηγάει να τελειώσω και εγώ because jep jep πονάει το καημένο, ίσως δεν ήταν καλή ιδέα το συγκεκριμένο καπελάκι. Ευτυχώς  σε λίγο  τελειώνω βασιλικά μέσα της, στο κόντομ βέβαια, και εκείνη να με ευχαριστεί δύο φορές αφενός που τελειώσαν τα βάσανα της και αφετέρου για την ηδονή που της πρόσφερα.
Έμεινε κάμποση ώρα με κλειστά τα μάτια και ανάσαινε βαριά στην αρχή και μετά χαλαρά μέχρι που την πήρε ο άγγελος φύλακας της για λίγο μακριά από μένα που τη πόνεσα ο πρωτόγονος, την πήρε στη χώρα των ονείρων για λίγο να γιατρευτεί και να τη ξαναφέρει. Την έσφιξα πιο πολύ στην αγκαλιά μου, με χάδια και φιλιά τη φέρνω στο δικό μου κόσμο τον πραγματικό, με ρωτάει με χαμόγελο αν είμαι happy και της κάνω νόημα οκ άσε που της το δείχνω με τα μάτια μου που λάμπουνε από ευτυχία.
Τη στέλνω για ντουσάκι και μετά τη ρωτάω αν είναι καλά, λίγο πονούσε μου είπε.Κάθεται λίγο καιμετά τη συνοδεύω έως την τη κλούβα του μπόγια…
Ο Γουάν έλειπε την παίρνει ο άλλος μάγκας, με χαιρετάει ευγενικά  τη φιλάω και τη στέλνω στο καλό του Βούδα και την ευχή της Παναγίας. Κάθομαι για λίγο στη πιάτσα να συνέλθω και να επαναφέρω τους χτύπους της καρδιάς μου στο κανονικό, έξω η ζωή συνεχίζεται για μένα η βραδιά τελειώνει εδώ. Τρέχω απέναντι στο 7 Eleven για έκτακτες προμήθειες. Σούπες χυμούς σοκολάτες γάλατα.
Ανεβαίνω κουρασμένος στο δωμάτιο, και μετά τη καταγραφή των αποψινών γεγονότων τη πέφτω στο μπαρουτοκαπνισμένο κρεβατάκι μου και με παρέα τα αρώματα και τις μυρωδιές της αποψινής μου νέας ιερόδουλης με παίρνει ο θεός των ονείρων στην αγκαλιά του, προτού οι πρόσφατες αναμνήσεις της Παν της Μιάου και της Τιπ με κάνουν να μείνω και πάλι ξάγρυπνος.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
a bre lorde (kai loipoi filoi)  exoume meinei piso sta dromena

pao bankong gia therapeia

sorry gia ta greeklish den exo ellinika gia ligo

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πάμε τρελάρες γερά  :rockon:

Είστε να μπουκάρουμε 25 Μαρτίου στου TONY με ελληνικά μπλουζάκια; :2funny:  :2funny:  :2funny:

Θα γίνει θερμό επεισόδιο... :police: :argue: :police:

Και εκεί και εδώ σε λίγο  :coffee:
Ασε ξεχνα τον Τονυ, ετσι και κανεις το λαθος και μπεις μεσα, μετα θα μυριζεις παστρουμα για μια βδομαδα !  :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ασε ξεχνα τον Τονυ, ετσι και κανεις το λαθος και μπεις μεσα, μετα θα μυριζεις παστρουμα για μια βδομαδα !

Και τι θα πούνε οι τούρκοι αν τελικά μπουκάρουμε μέσα;

Βάι βάι Γιουνάν ασκέρ τσουτσού μαραφέτ
παντιέρα μπρέ καιμάκ εκμέκ
καφέ τρομπέ ασκέρ μπουγιουρούμ
γιολμάκ χανούμ κουσκούς αησιχτίρ οττούρ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ....

Ωχ ωχ έρχονται καυλωμένοι Έλληνες
και θα μας χύσουν στη σημαία μας πάλι
κεράστε τους φραπέ, τον κουνιστό μπρε
και στείλτε τους μουνάκια μπας και καθήσουν ήσυχα

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Αντε να ετοιμάσω κανένα επεισόδιο μπας και σοβαρευτούμε

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Last day in Pattaya
Πέμπτη 14 Ιανουαρίου: Άσχετο αλλά σε ένα μήνα ακριβώς θα είναι του Αγίου Βαλεντίνου και εδώ θα το κάψουνε τα τίλακ, εγώ θα λείπω… ρε μπας και το γιορτάσω κιόλας από απόψε;
Έχω μία καλή διαίσθηση είναι και η τελευταία μου ημέρα στη Πατάγια. Σήμερα ασχολούμαι με τακτοποίηση βαλίτσας. Ρίχνω και τη σχετική βουτιά στη πισίνα, το βράδυ έχω σχέδια για Hollywood με τα κορίτσια μας.
Συναντάω τον πρόεδρο στο Μαρίν ρεστοράν τελευταία νύχτα θα φάμε καβούρια και γαρίδες, έτσι και έγινε του δώσαμε να καταλάβει, νοστιμότατα. Παίρνει και τηλέφωνο ένας άλλος φίλος και  θα συναντηθούμε σε λίγο. Έρχεται και καθόμαστε απέναντι από τη Λούσιφερ σε εστιατόριο-μπαρ. Γίνεται μπέρδεμα και με περιμένει ο αρχηγός στο Μπάκαρα. Για λίγο το παίζω σε δύο ταμπλό.
Στο Γκόγκο δεν εμφανίζεται καμιά της προκοπής μάλλον η Hollywood πάει για αναβολή. Η Παν εξαφανίστηκε η Τιπ πήγε για βίζιτα αλλά στο απέναντι εστιατόριο  εμφανίζεται ένα εξωπραγματικό με ροζ κολλητό φορεματάκι. Δούλευε εκεί στη θέση της υποδοχής πελατών - θηλυκός κράχτης μεγατόνων! Διστάζω, παίρνω βαθειά ανάσα και τη χτυπάω, πολύ δύσκολη αλλά τη κλείνω τελικά για τις δώδεκα να πάμε ντίσκο. Έχω πετάξει στα σύννεφα, τρελάθηκα θα είναι η ομορφότερη φετινή μου Ταϊλανδέζα… πίσω στο Μπάκαρα η Πόμ ξεσκίζεται να μου βρει κοριτσάκι, την καθησυχάζω ότι έκλεισα από έξω, ο αρχηγός το απολαμβάνει, τον αφήνω εκεί και πηγαίνω στο έξω μπαρ.
Η μικρή με το ροζ (Oy) την έχει κοπανήσει, το κάνουν αυτό οι Ταυλανδέζες το ψέμα το έχουν ψωμοτύρι, και εγώ την πίστεψα και χάρηκα…μία σερβιτόρα που ρώτησα μου είπε ότι έφυγε πριν είκοσι λεπτά. Mε έριξε ντάουν αυτό για πολύ ώρα. Αφήνω τους έξω φίλους και αράζω στο Μπάκαρα αμίλητος και άκεφος, τα κορίτσια που μείνανε είναι μέτριες και δεν έχω όρεξη.
Χαιρετάω την Πόμ και της λέω άκυρο για απόψε, τη στιγμή που φεύγουμε βλέπω κουκλί, με τα χίλια βάσανα (γιατί την αρπάζανε μεθυσμένοι φαλάνγκ) μου τη φέρνει η φίλη μου, αλλά με λέει το μικρό (Οy και αυτή) ότι δεν κοιμάται με πελάτες πάει μαζί τους μόνο για ποτό και χορό, έτσι μου είπε το είδαμε και αυτό… ακόμα πιο στενοχωρημένος την κάνουμε για Λούσιφερ μήπως δω εκείνη τη μυστήρια αλλά ίσως και κάτι άλλο καλό.
Στη ντίσκο-κόλαση  έχει αρκετό κόσμο και πολλοί καπνίζουνε, το οποίο με ενοχλεί πάρα πολύ, ο λαιμός μου στεγνώνει και τα μάτια μου τσούζουν. Σε λίγα λεπτά βγαίνω έξω, στην είσοδο είναι και το άλλο κλαμπ που παίζει ζωντανή λάτιν μουσική. Κάθομαι εκεί και πίνω ένα λίτρο νερό!! Συνέρχομαι για τα καλά αλλά πάω τουαλέτα - μπλιαχ!!! Βρώμαααααα….άσε που όταν κατουράς  έρχονται  και σου κάνουν μασάζ , δεν είχα όρεξη και τους έριξα μπινελίκια στα ελληνικά. Ο δίπλα μου έβαλε τα γέλια και δε σταματούσε, Έλληνας ήτανε πολύ πλάκα, τον χαιρετάω και  επιστρέφω στο τραπέζι μας.
Δίπλα έχουν καθίσει δύο υπάρξεις… καμιά φορά ο θεός Βούδας αγαπάει και το νοικοκύρη. Ο πρόεδρος μου δίνει το πράσινο φως, ότι είναι ελεύθερες δηλαδή, χτυπάω από τα πλάγια πρώτα το κοντό (Εν) και μετά τη ψηλή (Πιμ) η οποία είναι και η πιο ήσυχη. Εν ψυχρώ λέω στην Εν ότι είναι η τελευταία μου βραδιά και ότι με ενδιαφέρει μόνο μπουμ-μπουμ όλη νύχτα. Η μικρή είναι μέσα αλλά μόνο αν ζευγαρώσει και η φίλη της γιατί δε θέλει να την αφήσει μόνη της, οκ λέω πάμε  όλοι μαζί Μαρίν μήπως και βρει γαμπρό… στο μυαλό μου αρχίζει και μπαίνει ιδέα για τρίο πάλι.
Στη ντίσκο η ψηλή είναι ντροπιάρα και μάλλον δε θα τη δει κανείς για να τη πάρει. Ο πρόεδρος ρίχνει δίχτυα και πιάνει σπαρταριστή σερβιτόρα, τον μπαγασάκο. Τουλάχιστον έχω σιγουρέψει την Εν η οποία δηλώνει ότι θα έρθει μαζί μου βρει δε βρει γκόμενο η Πιμ, μέχρι στιγμής έχω ισοφαρίσει τα γκολ που έχω φάει από Οy και Οy. Η Πιμ δηλώνει ότι θα  ξαναπάει  στη Λούσιφερ και εγώ με την Εν να φύγουμε για δωμάτιο, οκ λέω, στο δρόμο και πριν χωρίσουμε αρπάζω τη ψηλή η οποία είναι και πολλά νόστιμη, και της λέω δε έρχεσαι στα σίγουρα μαζί μας, με το αζημίωτο φυσικά, που να ψάχνεις τώρα εκεί κάτω έχει και πολύ καπνίλα… δέχεται αμέσως!!! Την άλλη την είχα προετοιμάσει και είχε συμφωνήσει, μάλιστα ήταν καλύτερα μαζί μας είχε πει.

Είμαι τώρα με μία δεξιά και μία αριστερά με κρατάνε αγκαζέ και πετάμε στη Walking Street… τρελή χαρά και υπερηφάνεια για τα χρώματα της Ελλάδας. Στο δρόμο τις τάισα από καροτσάκι για να έχουμε δυνάμεις, τσίμπησα και εγώ κοτόπουλο και ρυζόπιττα στα κάρβουνα εξαίσια!  Παίρνω ταξί μόνο για μας και πάμε για ιστορικό φινάλε δεύτερης περιοδείας  στη Πατάγια. Ο σεκιούριτι όταν με είδε  άλλο που δεν ήθελε για να αρχίσει τα πειράγματα και τα γελάκια.
Ευτυχώς λείπανε οι μοτορμπάικ ταξιτζήδες, από αυτούς δε θα γλύτωνα. Πάμε  πάνω και τις μπάζω στα ιδιαίτερα. Ανοίξαμε και δύο μπακάρτνι λέμον για να ζεσταθεί η ομάδα, η Πιμ όμως θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση είναι και η ωραία της παρέας η άλλη είναι η έξαλλη και η βυζάρα της παρέας.
Την στέλνω για ντους και μένω μόνος με τη Πιμ η οποία μου λέει ότι πρέπει να φύγει νωρίς το πρωί για Ισάν στη φαμίλια της, εγώ την ακούω και της βγάζω τα ρούχα, επιστρέφει όμως το ούφο από το μπάνιο και μοσχοβολά, τρέχει η άλλη μέσα. Ξεκινάω σιγά-σιγά με την Εν η οποία είναι πολύ καυλιάρα αλλά βιαστική, της λέω να περιμένουμε την άλλη που κάνει ντους αλλά δεν αντέχει θέλει να της τον βάλω, το οποίο και γίνεται τι να κάνω.... Να τη και η άλλη εμφανίζεται , αλλά περιορίζεται σε παθητικό ρόλο είναι ντροπιάρα τελικά, την αφήνω δίπλα μου να βλέπει της χαϊδεύω όμως στο στήθος και το ξυρισμένο της μουνάκι. Η Εν είναι σε καύλες απόψε καλά εμένα βρήκε αν με αποτελειώσει πως θα βολέψω την άλλη δεν είμαι και εικοσάρης, πριν να τελειώσω  και αφού αυτή από ότι δείχνει το ευχαριστήθηκε πάω για ντους και  επιστρέφω να  περιλαμβάνω τη Πιμ. Τη βλέπω λίγο κρύα μου λέει I shy, πρώτη φορά το κάνει λέει με τρεις, μιλάνε Ταυλανδικά η άλλη γελάει το βλήμα, τη διώχνω στο ντους και της λέω να μείνει εκεί μέσα.
Η Πιμ ελευθερώθηκε με φιλάει και με χαϊδεύει. Αφού με ξαναφέρνει στη φόρμα  μου φοράω κίτρινο μπανάνα καπελάκι και της δίνω μεζέ. Ούτε μικρή μαϊμού δεν είχε τόση χαρά και τόση όρεξη, φοβούμενος μη με καταβροχθίσει τη ξαπλώνω και μπαίνω στο καυτό και υγρό της  μουνάκι, ευτυχώς είναι πιο στενή από την άλλη. Η κοπελιά τα δίνει όλα με φιλάει με δαγκώνει με σφίγγει  θέλει να φωνάξει αλλά δεν το κάνει, τη πάω και αυτή στο τραπέζι, είναι και βαριά, τι βαριά δηλαδή γύρω στα πενήντα κάτι, δείχνει να το απολαμβάνει εγώ έχω ξεχάσει το όνομα της και το δικό μου. Επιστροφή στη κρεβατάρα μου, τη γυρίζω και την αρπάζω από τα μαλλιά σε λίγο δεν κρατιέται άλλο και αρχίζει να βγάζει στριγκλιές, ακούει τις φωνές η άλλη και μπουκάρει  μέσα για χαβαλέ, της κάνω νόημα να ξαπλώσει δίπλα και να το βουλώσει. Η Πιμ είχε κλειστά τα μάτια, τη γύρισα στο πλάι και συνέχισα από πίσω , τα δύο κορίτσια τώρα είναι αγκαλιά, η ντροπιάρα μου είχε στριμωχτεί άσχημα τη βάλαμε στη μέση, κάνω νόημα στην άλλη να περάσει στη δράση , όχι εμένα μωρή τη φίλη σου μέρες ζω με αυτή τη φαντασίωση, κατάλαβε, για να πάρει μπρος όμως  έπρεπε να την καυλώσω πάλι, επιστράτευσα χέρια δάχτυλα και γλωσσόφιλα και αυτή τα ανταπέδιδε στη φίλη της. Για πέντε λεπτά ακόμα μπορούσα να αντέξω, ήδη το είχα παρατραβήξει τελειώνω επιτέλους μέσα στη ψηλή η οποία ξεψαρώνει και τσιρίζει σαν αγρίμι, ένα  τρελό κουβάρι γίναμε μέσα στη γεμάτη ερωτικές μυρωδιές νύχτα.
Το γέλιο που έπεσε δε λέγεται, ξαπλώνουμε και οι τρεις και νικητής πια παίρνω την εκδίκησή μου για τις προηγούμενες χυλόπιτες. Ξαπλώνω αγάς μες στο χαρέμι του, δεξιά και αριστερά βυζιά το κρεβάτι γεμάτο μουνιά και τέσσερα χέρια να με χαϊδεύουν, τι τυχερός και χαρούμενος ήμουν για ακόμη μία φορά. Από την αγωνία μου να μη τελειώσει αυτή η νύχτα ελάχιστα αποκοιμήθηκα, δεν γίνεται και κάθε βράδυ αυτό, τα ξημερώματα μπιπ μπιπ το ξυπνητήρι και φεύγει πρώτη η Πιμ για Μπανγκόκ.
Με παίρνει γλυκός πρωινός ύπνος στην αγκαλιά της Εν, σηκωνόμαστε κατά τις δέκα με το ζόρι, στις έντεκα θα με πάρει το ταξί για αεροδρόμιο. Στην Εν χρωστούσα ένα τελείωμα από χτες σιγά που θα της το χάριζα, ήταν και γλύκα …το πρωί όπως είμαστε και βαρβάτοι της έκανα άγριο σεξ να το θυμάται, θα ήταν το τελευταίο  Παταγιανό γαμίσι φέτος… ίσα-ίσα πρόλαβα το τελευταία πακετάρισμα, φιλιά, see you next year κλπ.
Το ταξί γκάζωσε ανυπόμονο για το free way που καταλήγει στο U-Tapao. Για ακόμη μία φορά είμαι στους δρόμους, χορτάτος και ευχαριστημένος σχεδόν ευτυχισμένος,  γεμάτος σκέψεις, αναμνήσεις αλλά και με σχέδια για νέες περιπέτειες. Συνεχίζεται

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πλησιαζει και για μενα η μεγαλη μερα,για το ταξιδι που περιμενα τοσο καιρο.Ειμαι αρκετο καιρο θαμωνας αυτης της υπεροχης ιστοριας που λεγεται Ταυλανδη sex trip στο bourdela.tv. Εχω διαβασει 2 φορες ολα τα post απο την αρχη.Καταλαβαινετε ποσες φορες εχω 'ταξιδεψει' σ'αυτην την χωρα.Και να που ερχεται η ωρα για το δικο μου ταξιδι.Στις 27 Μαρτιου πεταω παρεα με 2 φιλους.Ειναι τοσο μεγαλη η επιθυμια να γνωρισω αυτην την χωρα,με ολα της τα 'καλουδια" που εχω νικησει(προς το παρον τουλαχιστον) και τον μεγαλο μου φοβο για τα αεροπλανα.Οποιος συναγωνιστης με παρομοιο φοβο,καταφερε να τον νικησει ας μας βοηθησει(να μας εξηγησει τι εκανε.Καθε πληροφορια καλοδεχουμενη).
Θα μεινουμε 15 μερες απο τις οποιες τις πιο πολλες στο Πουκετ.Υποσχομαι οσο πιο αναλυτικη περιγραφη των πεπραγμενων γινεται, με τα ματια ενος πρωταρη μεν στην Ταυλανδη ,αλλα με χιλιαδες info στο κεφαλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom