Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σάββατο 23 Ιανουαρίου: Το πρωί ξύπνησα μόνος δε ήταν και ότι καλύτερο, τουλάχιστον κοιμήθηκα καλά. Πήγα στα μαγαζιά και έκανα τα ψώνια μου τρία μπλουζάκια ρολόι μποτάκια και μερικά σουβενίρ.
Η συνέχεια στη γνωστή παραλία. Ρακέτα φανταστική και μετά τρελό λαδο-μασάζ μόνο με τη Σου. Πιο πριν η Wan η σαραντάρα μασσέρ που τη φωνάζουν doctor οι κοπέλες  μου περιποιήθηκε τη πληγή στο πόδι. Δεν ζήτησα παραπάνω στο καμαράκι που με πήγε η Σου, ήθελα να την απολαύσω στο δωμάτιο μου τη Δευτέρα.
Γαστρονομική συνάντηση στο γνωστό στέκι. Οι γεύσεις απίθανες. Μετά πήρα την Πιν από το Ντιαμπλ και    πήγαμε στη Hollywood όπου διασκέδασε πολύ και δεν έπαψε να με αγκαλιάζει. Στο δωμάτιο η κλασική και τρυφερότατη Πιν έδωσε πάλι τα ρέστα της.

Κυριακή 24: Αργά το μεσημέρι  μας έψαχνε η Νούη η φίλη της. Με ρώτησε η δικιά μου αν μπορεί να έρθει. Of course απάντησα no problem. Βαριόταν μόνη της ή δεν είχε customer. Ηρθε μετά από λίγο και έπεσε πολύ πλάκα αλλά δεν είχα όρεξη να τη μαμίσω αν και ήθελε πολύ την είχα πάρει πέρσι μαζί με τη γλυκιά μου Νιντ. Η Πιν δεν έχει πρόβλημα είναι από τις κοπέλες που ότι και να της ζητήσεις θα σκιστεί  να στο κάνει. Επανειλημμένως της υπενθυμίζω να παραμείνουμε φίλοι για να μη χαλάσει η καλή μας αυτή σχέση. Αργότερα τις έστειλα να πάνε στο δωμάτιο τους και η Πιν πήρε διήμερη.
Το βράδυ ξανά στον αγώνα. Ξεκινήσαμε με άλλο Γκόγκο, εκεί είχε καλά μωράκια αλλά δε πήρα. Σκέφτηκα την προχτεσινή την Ae, την οποία και πεθύμισα πάρα πολύ είναι γλυκύτατη Έτρεξα και την πέτυχα στο διάλλειμα της. Σε λίγο κανονίστηκαν όλα. Απόψε έχει ολονυχτία. Της αρέσει πολύ η Thai music σε όλες αρέσει φυσικά αλλά κάνουν τα χατίρια μας, up to you δε μας λένε; τι αφεντικά  είμαστε…είδα όμως στα μάτια της απόψε να ζητάει πολύ να γλεντήσει με τα δικά της τραγούδια. Γιατί όχι μου αρέσει και μένα. Ok baby.Με πολύ χαρά με πήρε σε Τhai κέντρο το οποίο είναι λίγο έξω. Πήγαμε με ένα motorbike taxi κάθισε στη μέση …πολύ ερεθιστικό. Εκεί συχνάζουν Ταϊλανδοί με ένα τσιγάρο συνέχεια στο χέρι. Μπούχτισα αλλά η μικρή χόρεψε τραγούδησε και διασκέδασε. Κατά τις πέντε πια πήγαμε στο δωμάτιο όπου και έγινε ερωτικό ντελίριο, πρωινό τσουτσουνάμι! Ατέλειωτες είναι οι ρουφιάνες που να προλάβεις να τις χαρείς όλες αυτές. Τώρα το μωρό κοιμάται και ονειρεύεται πως το πρωί παντρεύεται λιγοστεύουν και οι μέρες γαμώτο μου.

Δευτέρα 25: Το αστέρι ξύπνησε κατά τις τρεις και βάλε, κοιμήθηκε σαν αγγελούδι, το προηγούμενο βράδυ (ξημερώματα)  ήταν απίθανα ερωτική. Που τη βρίσκουν ρε τέτοια θηλυκότητα, τι ρωτάω τώρα αφού ξέρω, γεννήματα του Βούδα, ειδική παραγγελία πλασμένα για μερακλήδες  ταξιδευτές σαν και μας.Μου τη δίνει. Προσπαθώ να βρω τρόπο να γίνω μόνιμος…πολλά δύσκολο δε λες που μπορώ και έρχομαι για δύο μήνες…
Κατεβαίνω στη γνωστή παραλία, σήμερα ήρθαν και οι φίλες μου από το Ντιάμπλ. Περάσαμε πολύ ωραία μαζί. Έκανα και νέους φίλους, δύο παιδιά από τη Λεμεσό. Ρακέτα δεν παίξαμε λόγω τραυματισμού, όμως έγινε καλό μασάζ μετά με νέα μασσέρ. Ηρθε και η Γουάν η doctor αυτή κάνει πραγματικό μασάζ. Να την και η μικρή μου η Σου που δε ξέχασε το ραντεβού…
Κατά τις οκτώ ήμασταν στο δωμάτιο πήγα για να αλλάξω γιατί ήμουνα με τα μπανιερά. Μετά το ντουσάκι βλέπω τη μικρή  σα ξερολούκουμο. Μου ήρθε και με ένα σορτσάκι κολλητό και με μπλουζάκι που είχε τεντωθεί από τα βυζιά της, δεν άντεξα και πολύ, δε μπόρεσα να συγκρατηθώ στο νέο αυτό πειρασμό. Και γιατί άλλωστε, τα ξαφνικά δεν είναι πάντα πιο καλά; Έγινε θερμό επεισόδιο αμέσως χωρίς τα κλασικά ντουσάκια και τις άσπρες πετσέτες, πρωτόγνωρη αγριότητα που της άρεσε. Της έκανα σεξ σαν να μην είχα δει γυναίκα για μήνες.Το μαύρο της εσώρουχο δεν πρόλαβε να το βγάλει είχα ήδη μπει μέσα της, δεν ήταν στενή αλλά πολύ ζεστή και καυλιάρα. Τα βυζιά της ακόμα ήταν κρυμμένα πίσω από το μαύρο της σουτιέν, όταν το κατέβασα με τα δόντια μου πετάχτηκαν έξω και παραλίγο να μου βγάλουν το μάτι. Ρώγες καφετιές, σοκολατάκια, δε σταμάτησα να τις πιπιλάω και να τις δαγκώνω όλη την ώρα, σταματούσα μόνο για να χώσω τη γλώσσα μου μέσα στο γλυκό της στόμα που διψασμένα με φιλούσε και με δάγκωνε με λύσσα. Τελειώνω μωρή σβήνω της λέω, σφίγγει το μουνί της κι αυτή και  αρχίζει να χτυπιέται.  Αξέχαστο βραδινό… σε λίγο την πήρε ο ύπνος, ακόμα και τώρα  που γράφω ονειρεύεται, κοιμάται ήσυχα σα να μην υπάρχει αλλά το δωμάτιο είναι γεμάτο…
Την άφησα εκεί και βγήκα για λίγο έξω με τα παιδιά, οι αδελφοί Κύπριοι είναι άριστα κοπέλια. Πήγαμε στο πρώτο γκόγκο και μετά στη Hollywood, νωρίτερα είχα πάει στη φιλενάδα Πιν για ένα ποτό. Επέστρεψα κατά τις δύο και περιποιήθηκα ξανά τη μικρή μου μασέρ, καθώς επίσης και το πρωί που ξυπνήσαμε δηλαδή πιο πρωί μεσημέρι πήγε. Απίστευτο να νοιώσω τέτοια σεξουαλική έλξη. Τα κατάφερε η μικρή Σου με απογείωσε για τα καλά και μάλιστα με χατ τρικ.

Τρίτη 26: Την συνόδεψα στο μαγαζί και κατέβηκα παραλία. Σήμερα είχα κλείσει την Πιν και τη τρελιάρα Νούι να μου κάνουν παρέα στη θάλασσα. Παίξαμε φανταστικά η Πιν ήτανε καλή παρέα όπως πάντα. Το βραδάκι τις πήγα  για φαγητό. Μετά μία βόλτα από Hollywood και οικογενειακά πάμε για ύπνο. Δύο νύχτες μείνανε και έχω σαλτάρει….Απόψε δεν ήθελα ούτε για μυρωδιά μουνί. Υπνάκος με αγκαλίτσες -  μια χαρά.
Τετάρτη 27: Πέρασαν οι μέρες σα σίφουνας, σήμερα ξύπνησα αργά, είναι δύσκολο να σηκωθείς αν έχεις μωρό που κοιμάται στο κρεβάτι σου, σε τραβάει σα μαγνήτης, δε ξεκολλάς παρά μόνο αν σου πει Tilak I am hunkly… τη Πιν δε γινόταν να μη τη κλείσω για μπάνιο. Κατά τις τέσσερις ανταμώσαμε και στις πέντε ξεκίνησε το παιχνίδι, αυτή τη φορά ήταν τελικός… η Πιν μου έκανε πάλι παρέα και στη θάλασσα είναι άπαιχτη γαμώ τα κολλήματα μου γαμώ. Το απόγευμα πήγα στη Σου, μου έκανε φουτ μασάζ βοήθησε και η Γουάν η δασκάλα κάτι έγινε αλλά θα χρειαστώ ορθοπεδικό. Το ένα γόνατο μου έκανε νερό από φλεγμονή του μηνίσκου.
Πιο βράδυ συνάντησα πάλι τη Πιν, φάγαμε και  μετά πήγαμε στο Ντιάμπλ αλλά την κάναμε νωρίς για ύπνο, τι πιο ωραίο και χαλαρωτικό.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πέμπτη 28 Ιανουαρίου: Τελευταία διανυχτέρευση. Την Πιμ την έστειλα για δουλειά σήμερα, ένεκα τελευταία μέρα. Με συνόδευσε στη παραλία αρχίζει και δένεται μαζί μου  και  συνέχεια της λέω να παραμείνουμε φίλοι, μάλλον το καταλαβαίνει. Κάθισε λίγο πήρε  μπανανοσέηκ από καροτσάκι και την έκανε, θα την έβλεπα το βραδάκι στο μπαρ. Οι κουμπάροι  παρόντες. Κανόνισα το βράδυ να πάω μαζί τους στην μπυραρίαν όπως λέσει το μπαρ Drop In.
Απόψε έγινε και το τελευταίο μασάζ. Πόδια η δασκάλα η Γουάν και πίσω η γλύκα η Σου η οποία λουφάρει αλλά είναι όλο χάδια. Το γόνατο γλυκαίνει αλλά πονάει ακόμα. Κλείνω τη Σου για τελευταίο βράδυ, σίγουρα πράματα, η ώρα περνάει, το μασάζ τελειώνει δυστυχώς και πάω για δωμάτιο.
Τα παιδιά τα συνάντησα στην μπυραρίαν (beer bar = μπυραρία…μια χαρά ελληνικά) την οποία στο μέλλον θα ξαναπάω γιατί παίζει τρελό μωρό. Ο δύο νέοι φίλοι πολλά καλά κοπέλια, μου βάζουν φαγητό και κερνάνε μπύρες, τέσσερις ήπιαμε ο καθένας σε μία ώρα, βάλανε και ελληνικά τραγούδια, έγινε φάση, πλην όμως έπρεπε να αποχαιρετήσω την Πιν στο Ντιαμπλ και να συναντήσω τη Σου στις δώδεκα όταν θα είχε σχολάσει.
Μηχανάκι ταξί για Μπάγκλα όταν μπήκα στο Γκόγκο έγινε χαμός, η Πιν έτρεξε σε μένα ήρθε και το ούφο η Νούι κόλλησε και η Κινέζα, τις αγόρασα ποτά και με στριμώξανε. Χτυπάω τη καμπάνα και γίνεται πανικός. Εισέπραξα και από ένα good luck kiss (για καλό ταξίδι)  από όλα τα κορίτσια. Κάθε χρόνο το κάνω τελευταία νύχτα για καλή τύχη.
Το έπαιξα μάου και την έκανα, στο τηλέφωνο οι κουμπάροι ανησυχούσαν μήπως και δεν πάω, τρέχω στο μασατζίδικο και παραλαμβάνω τη Σου που ήθελε και χορό η κοιμισμένη, μου φέρνει και την αδελφή της για να με κάνει happy last night όπως μου είπε. Πάμε στα παιδιά τροχάδην και γίνεται ΤΟ πανηγύρι.
Έξω έχει στηθεί φουφού. Μεζέδες ένα σωρό θαλασσινά και κρεατικά φρέσκα και λαχταριστά. Προσφορά δύο Άγγλων πελατών είσοδος ελεύθερη για μας. Την επόμενη βραδιά θα το οργανώνανε οι φίλοι μου αλλά το έχασα λόγω αναχώρησης. Ατμόσφαιρα φανταστική, κορίτσια πολλά, μπαλόνια λουλούδια και πυροτεχνήματα. Η βραδιά είχε και μουσικές ελληνικές  από Σφακιανάκη και Κρητικά μέχρι Ρεμπέτικα αλλά και ροκάκια και Ταιλανδικά, κέρασα και τις κορίτσες με το καμπανάκι, ήπιαν και οι δικές μου από τέσσερα ποτά και φτιαχτήκανε. Μας κέρασαν βέβαια και αρκετά σφηνάκια που να αντισταθείς τελευταία νύχτα!!!
Κατά τις δύο και βάλε τις παίρνω και πάμε για σούπα, τους μάγκες τους αποχαιρέτισα αλλά θα ξανασυναντηθούμε σίγουρα. Η Σου ήθελε τρίο αλλά η αδελφή ψιλοκόλωσε, ήμουν και ολίγον μάου no problem δε θα με χάσει το Πουκέτ θα επανέλθω για σας κορίτσια μου και για άλλα τέτοια μαγικά.
Καληνυχτίζω τη κουνιάδα με καυτό φιλί και πάω με τη μασέρ μου για τη φωλιά μας. Εκείνη  μετά  το ντους κοιμήθηκε αμέσως σαν κούτσουρο… και δεν έφερα την αδελφή της ο βλάκας. Ξέχνα το μπουμ-μπουμ λέω μέσα μου. Φτου-Σου τελευταία νύχτα…και με πήρε και μένα ο ύπνος.
Όταν άνοιξα τα μάτια μου εκείνη ακόμα ονειρευότανε. Την αγκαλιάζω και νοιώθω τη μυρωδιά και τη ζέστη του γυμνού της κορμιού. Ψιλοκουνιέται απρόθυμα αλλά ακόμα κοιμάται. Είμαι τούρμπο όχι μόνο επειδή είναι πρωί αλλά και από το εξαίσιο θηλυκό που χαϊδεύω δίπλα μου.  Βάζω καπελάκι  και την αρπάζω. Μουρμούρισε  όταν τις τον έχωσα αλλά δεν άντεχα πια. Το μουνάκι της δεν είχε αντίρρηση, ζεστό σα μύδι στον ατμό, ω Βούδα άσε με μέσα της όλη τη μέρα και δε θα στεναχωρήσω καμιά ιερόδουλη σου πια. Συνέχισα από πίσω αφού είδα από το κούνημα ότι  άρεσε και σε κείνη. Όταν τη γύρισα και είδα τα βυζιά  και τις υπέροχες της ρόγες δε κρατήθηκα για πολύ, τέλειωσα δίνοντας να νοιώσει μέσα της ζεστή ελληνική κρέμα.
Την ξανατίμησα  κατά τις μία πιο άγρια μιας και ήτανε το τελευταίο μου γαμίσι για φέτος στη Ταυλάνδη αυτή τη φορά κράτησε πιο πολύ και μετά πήγε στο καλό του Βούδα και την ευχή της Παναγιάς. Τώρα απόκτησα προσωπική μασσέρ και στο Πουκέτ. Την Σου γλυκιά σαν σου

Παρασκευή Μεσημέρι - Η Αναχώρηση: Πήρα τους δρόμους για εμπορικό, η Πιν έσπασε τα τηλέφωνα τη φώναξα και ήρθε τρέχοντας. Μου έκανε παρέα μέχρι το τέλος, της άφησα και τα προσωπικά μου είδη παραλίας για την επομένη φορά. Ψώνισα μερικά ψιλά της πήρα και δωράκι και μετά γραμμή στο ξενοδοχείο για βαλίτσα, ευτυχώς η τελευταία φορά. Το Πινάκι με βοήθησε στο πακετάρισμα μου δίπλωσε τα ρούχα μου και μετά να βρω ταξί. Ο Μαλάκας ο Σεμ ο ταξιτζής μου με έστησε ενώ του τηλεφώνησα να έρθει στις πέντε και συμφώνησε, ευτυχώς η φίλη μου έτρεξε και βρήκε ταξί αμέσως.
Το ταξίδι για Μπανγκόκ θα ήταν τέλειο αν δε με πιάναν οι σκέψεις, ευτυχώς αποκοιμήθηκα λίγο. Η βαλίτσα μου θα πάει Αθήνα ευτυχώς, πετάω με Bangkok Airways και μετά με Thai. Το αεροδρόμιο Souvarnabumi πολύ μεγάλο. Από τις αφίξεις εσωτερικού μέχρι την Ε10 έχει δυο ακόμα  τσεκαρίσματα και αρκετό περπάτημα. Χτυπάω σάντουιτς και χυμό πανάκριβα, τιμές Βενιζέλος και σιγά-σιγά πάω προς τη Πύλη.  (Η έξοδος του Παραδείσου)
Δυστυχώς το αεροπλάνο δεν είναι το ίδιο με αυτό που ήρθα και η θέση στενή αλλά σε διάδρομο. Δίπλα μου μία θεία ερχόταν από Αυστραλία με σήκωσες πολλές φορές…δεν είχε να μου πει και νέα από τη Nid…. Η θέση στο διάδρομο έχει αυτό το μειονέκτημα. Έχω σαλτάρει και κοιτάζω συνέχεια τις άδεις θέσεις της Business Class. Νύχτα είναι θα περάσει, τελικά κοιμήθηκα αλλά πιάστηκα πολύ.

Σάββατο: Προσγειωθήκαμε τέλεια, οι Έλληνες σηκώνονται όπως πάντα να κατεβάσουν τις  χειραποσκευές τους ενώ το αεροπλάνο ακόμα κινείται. Η  ανταπόκριση για το σπίτι μου  θα  έχει καθυστέρηση λόγω κακοκαιρίας πολλές ώρες...! Ευτυχώς βρήκα γωνιά με πρίζα για το λάπτοπ. Γίνεται φασαρία και από ένθερμους ταξιδιώτες.  Καλοσώρισα στην Ελλάδα!
Κάπου εδώ τελειώνει και η περιγραφή των φετινών μου περιπετειών, πολλοί προορισμοί έντονα συναισθήματα, πολλά νέα και όμορφα κορίτσια, μακράν οι καλύτερες διακοπές.

Κυριακή 31 Ιανουαρίου: Έχω στρογγυλοκαθήσει στο γραφείο του σπιτιού μου τώρα, Υπολογιστής ανοιχτός και συντονισμένος πάντα με Thai web radio. Διαβάζω το ημερολόγιο μου και ξαναζώ το όνειρο. Ευτυχώς και η τεχνολογία, χάρη σε αυτήν επικοινωνούμε και περνάμε ευχάριστα κάθε μέρα, τι θα κάναμε χωρίς αυτήν. Ψηφιακές φωτογραφίες, βίντεο Ιντερνετ φόρουμ….φόρουμ! Θα ανεβάσω στο site μας  όσα έχω γράψει κάτω. Γιατί όχι θα αρέσει σε κάποιους σκέφτηκα, ίσως ζήσουν και εκείνοι νοερά ξανά στιγμές από τα ταξίδια τους. Ξεκινάω κιόλας! 

Η Πιν έχει σπάσει τηλέφωνα και στέλνει φιλιά με sms, τη καληνυχτίζω και σε λίγο πάω για ύπνο.
Το αεροπλάνο που με έφερε σε μία ώρα θα προσγειωθεί πίσω στη Μπανγκόκ.
Τυχεροί όσοι ταξιδεύουν μέσα,εγώ θα είμαι επιβάτης σε ονειρικά ταξίδια για ακόμη μία φορά.

ΤΕΛΟΣ

Kostas_ath

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γνωριζει καποιοσ ποσο κανει σε ευρω να αγορασει κανεισ ενα σπιτακι ασ πουμε παταγια για πιο μονιμη εγκατασταση?

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Ωραιες περιγραφες Pagtao..
μας ταξιδεψες και εμας..Μπραβο σου!
Παντα τετοια να εχεις..κ με το καλο να ξαναπας.. ;)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Γνωριζει καποιοσ ποσο κανει σε ευρω να αγορασει κανεισ ενα σπιτακι ασ πουμε παταγια για πιο μονιμη εγκατασταση?
περιπου 20.000 ευρω μια καινουργια γκαρσονιερα σε entairtiment parc ,ειχα παρει ενα φυλλαδιο περυσι απο κει ,απο μια κατασκευαστικη
αν ενδιαφερεσαι σοβαρα πεσμου να το ψαξω για να στο στειλω αν οχι μην με βαζεις να ψαζνω τσαμπα.... ;)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
δεν πιστευω να ειναι κανενας απο το φορουμ εε?  :2funny:

Συνημμένα

• ThailandFarang1.jpg
    ThailandFarang1.jpg
    147,7 KB · Εμφανίσεις: 30
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν πιστευω να ειναι κανενας απο το φορουμ εε?   :2funny:
Ρε Φαντομα ειπαμε κωλογερος αλλα ουτε ασπρα μαλια εχω (ναναι καλα ο πατερας μου η μονη κληρονομια  που αφησε σε μενα και τα αδελφια μου ειναι τα μαυρα μαλια και το μπειμπυ φεις) ουτε ρυτιδες ακομα (φτου-φτου-φτου) ουτε μπυροκοιλιες. Κατα τα αλλα εριξες μεγαλο καρφωμα και εσυ και ο Σολφεζ , το Σαββατο το βραδυ μολις ειχα παρει χρηματα απο το μηχανημα της τραπεζας  στη Σιλομ και ειμουνα δεν ειμουνα 40 μετρα αποσταση οταν εσκασε η βομβα που ριξανε στην τραπεζα. Δεν ξερω αν ειπανε τιτοτα στην τηλεοραση αλλα ολοι στην περιοχη την αλλη μερα προσπαθουσαν να το πνιξουν το θεμα. Εγω παντως για ξεκαρφωμα το ιδιο  βραδυ πηγα στη ντισκο του Νοβοτελ (Ες Εμ νομιζω την λεγανε) με την πιο ωραια γκαρσονα απο το εστιατοριο του Ναραι οτελ.(Ε ρε δοξες ο κωλογερος τωρα στα γεραματα) Παντως τα παιδια που συχναζουν εκει μεσα ειναι πολυ καλα. Στην επομενη ανταποκριση θα σας πω εντυπωσεις απο μια επαγγελματικη εκθεση που γινεται στην Μπανγκοκ αυτες τις μερες και που εχει μωρα απο ολη την Ασια.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
πω εντυπωσεις απο μια επαγγελματικη εκθεση που γινεται στην Μπανγκοκ αυτες τις μερες και που εχει μωρα απο ολη την Ασια.
ποιο ρε το gems fair λες? πηγα και εγω εκει δεν το λεγες να πιναμε καφε!
που να κανεις δουλεια εκει μεσα, το ματι-γαριδα, ειχε τρελλα γκομενακια και απο αυτα που μου αρεσουν, γυρισα σπιτι και εκανα ωρες να συνελθω   :2funny:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
στο πουκετ ποια ειναι τα καλυτερα σημεια για μασαζ?
δε μιλαω για γαμο-μασαζ αλλα για κανονικο μασαζ!

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6

Σε όλα τα πεντάστερα και τετράστερα ξενοδοχεία με σπά, με τιμές ομως υψηλότερες του δρόμου

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1

... Κατεβαίνοντας την bangla, από δεξιά είναι 1 με γαλάζια πινακίδα πριν φτάσουμε στην παραλία, δεν θυμάμαι όνομα... Είχε και 1 μικρή πινακίδα στην πόρτα  "No SEX"...  :grin:... Τέλος πάντων, η πόρτα οδηγεί σε 1 σκάλα και στον πρώτο όροφο είναι ο χώρος του μασάζ... Πολύ ωραίο, με χαμηλό φωτισμό περιβάλλον, με απίστευτα χαλαρωτική μουσική και διακριτική μυρωδιά... Κάθε καρέκλα "foot" έχει δικό της ατομικό μαρμάρινο ποδόλουτρο... Oil, aroma και thai, ειδικά για αυτούς που έχουνε κάνει 1 φορά και δεν ξαναακούμπησαν γιατί φοβήθηκαν... Οι κυρίες είναι φοβερές επαγγελματίες...  ;)...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
LIVE Ανταπόκριση:
Suvarnabumi ώρα  07:30. Πριν μία ώρα προσγειωθήκαμε. Η πτήση από Αθήνα ήταν σχετικά καλή αν εξαιρέσεις τα ταρακουνήματα που είχαμε πάνω από την Ινδία.Καλά τι γίνετα κάθε φορά που περνάνε Έλληνες από ψηλά.Τα πνεύματα των συντρόφων του Μεγάλου Αλεξάνδρου που πέσανε ηρωικά μας ταρακουνούν μάλλον και θα λένε:

''Ωρέ παληκάρια φανείτε αντάξιοι απόγονοι μας εκεί που πάτε. Μην αφήσετε μέρα να πάει χαμένη και νύχτα να φύγει χωρίς περιπέτεια.Η ζωή είναι μικρή δε φαντάζεστε πόσο μικρή''.

Για αυτό και μεις γίναμε χρονοταξιδιώτες. Με αυτά τα ταξίδια στον Παράδεισο ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο. Γινόμαστε παιδιά. Εγώ έτσι νειώθω τώρα. Άυπνος αξύριστος, αμπανιάριστος κατακουρασμένος και όμως πετάω. Πετάω ψυχολογικά.Η πραγματική πτήση  σε μία ώρα και  για Πουκέτ. Μαζί μου ήταν και δύο συναγωνιστές.Εκείνοι θα έρθουν με τo επόμενο αεροπλάνο στο νησί.

Το μεγάλο αεροπλάνο της Τhai για Μπανγκόκ δεν ήταν γεμάτο. Μερικοί  ξαπλώσανε και σε τετραθέσιο. Αλλοι σε δύο καθίσματα. Εγώ είχα καλή θέση χωρίς συνεπιβάτη και με μεγάλη άπλα. Όμως δεν έκλεισα μάτι. Η υπερένταση ίσως και τα ταρακουμήματα των Μακεδόνων.Μία ώρα και παραπάνω μας συντρόφεψαν. Το φαγητό δεν ήταν και σπουδαίο αλλά μας κράτησε χορτάτους. Πίσω μου ακριβώς καθόταν Ταυλανδέζα.Ένα γεια είπα μόνο. Παράδοση έχω μόνο στις πτήσεις Μπανγκόκ-Πουκέτ. Ζήτησα και την ίδια θέση όπως τότε τον Δεκέμβρη, για πλάκα βέβαια....λές;
Πήρα ένα κλικ κάτω όμως 70Κ αντί για 71Κ.
Θα ψάξω για  free wifi εδώ που είμαι ζητάει κωδικούς δοκίμασα paradise δε το δέχεται δοκίμασα prawn ούτε γ@μ&τ$ μου!Αν τα καταφέρω καλώς.

Τελικά είμαι ξενοδοχείο στη Πατόνγκ κιόλας μεσημέρι τοπική ώρα.Στις πίσω θέσεις δεν κάθησε ψυχή! Το jumbo σχεδόν γεμάτο.Με ψιλοπήρε ο ύπνος αλλά το κολατσιό δεν το έχασα.Το ταξίδι τέλειο μας πέρασε και κοντά από το Κράμπι και τα γύρω νησάκια, εικόνες από άλλο πλανήτη!
Σε λίγο θα πέσει λίγη ξάπλα και το απόγευμα θα αναδιοργανωθώ.

Νεότερα από το μέτωπο του Πουκέτ αργότερα.

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
hotel pattaya inn 500 baht
μωρο απο insomnia 2000 baht για long time

Συνημμένα

• IMG_0288 (Small).JPG
    IMG_0288 (Small).JPG
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • IMG_0289 (Small).JPG
    IMG_0289 (Small).JPG
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 41

Kostas_ath

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
την πηρεσ για ολο ο βραδυ? δηλαδη ποσα ειναι σε ευρω τα 2000?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Παιδια με τετοιες τιμες χαλατε την πιατσα,1000 μπατακια απο insomnia....ειναι ταριφα!!!!Εκτος εαν ειναι τοσο τρελο που λες ...χαλαλι :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom