Νέα

Τα ποδαράκια της συναδέλφου μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patousolatris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

πως σας φανηκαν οι πατουσες-δακτυλα της συναδερφου?

• ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Ψήφοι: 16 24,2%
  • ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ......

Ψήφοι: 18 27,3%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ψήφοι: 23 34,8%
  • ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!

Ψήφοι: 9 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    66

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.474
Πόντοι
456
οκ η καυλα το εχει απογειωσει!!!θελει να με υπεκαυλωνει συνεχεια!!!!!!!πριν απο λιγο με εστειλε βιντεακι απο το χθεσινο πεντικιουρ που εκανε με θεμα...........σ αρεσουν?????
yappwio3.png
Πες μας πώς έγινε το σκηνικό κ σάφησε να της τα χύσεις

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.168
Πόντοι
446
Πες μας πώς έγινε το σκηνικό κ σάφησε να της τα χύσεις
ευκολα!αν και δεν ηταν εμπειρη στο θεμα του φετιχ πατουσας της ηταν πολυ παραξενο αρχικα μπηκε στο μυαλο της καταλαβε τι οπλο και οταν φυσικα ειχα τις πατουσαρες της στα ποδια μου ε δεν αντεξα μετα το γλυψιμο και τα δαγκωματα που τα εκανα τα πατουσακια της εβαλα το πουλι μου τστις πατουσες της και τα εχυσα μεσα στο αυτοκινητο

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.495
Πόντοι
5.595
καιρο ειχα να γραψω αλλα η πουτσα μου ακομα ειναι καυλωμενη!!ολοφρεσκα τα πατουσακια της προ μιας ωρας η φωτο!!!!τα αλιωσα απο το γλυψιμο τα πατουσακια της!!ρε με εχει τρελλανει η 56αρα!!!!ερωτας μεγαλος!!!
368.jpg
Πλατυποδια έχει. Από εμένα, όχι

• Χαχα
Αντιδράσεις: rofos

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.474
Πόντοι
456
ευκολα!αν και δεν ηταν εμπειρη στο θεμα του φετιχ πατουσας της ηταν πολυ παραξενο αρχικα μπηκε στο μυαλο της καταλαβε τι οπλο και οταν φυσικα ειχα τις πατουσαρες της στα ποδια μου ε δεν αντεξα μετα το γλυψιμο και τα δαγκωματα που τα εκανα τα πατουσακια της εβαλα το πουλι μου τστις πατουσες της και τα εχυσα μεσα στο αυτοκινητο
1 φορά έγινε? Της άρεσε?

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
30.995
Πόντοι
11.146
....κατσε ρε μαγκα μου για να καταλαβω! Οκ εσυ γουσταρεις τρελα αλλα αυτη δεν, γιατι παντρεμενη, γιατι δεν εχει απατησει τον αντρα της, γιατι το πηρε στην πλακα ή γουσταρει να προκαλει. Αλλα φιλουσες, εγλειφες, δαγκωνες τα ποδια της, καβλωσες κ ισως καβλωσε κ αυτη, εβγαλες τον πουτσο σου και "γαμουσες" τις πατουσες της μεχρι που τις εχυσες. Τι δεν θελει κ μαλακιες, τι ακριβως θεωρει αυτη ως μη απιστια, το οτι την εχυσες δεν το μετραει? Μου θυμιζει κατι γκομενιτσες που σου λενε η πιπα δεν ειναι απιστια ή μη μου το βαλεις βαθεια εχω σχεση :confused: :confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.406
Πόντοι
12.756
....κατσε ρε μαγκα μου για να καταλαβω! Οκ εσυ γουσταρεις τρελα αλλα αυτη δεν, γιατι παντρεμενη, γιατι δεν εχει απατησει τον αντρα της, γιατι το πηρε στην πλακα ή γουσταρει να προκαλει. Αλλα φιλουσες, εγλειφες, δαγκωνες τα ποδια της, καβλωσες κ ισως καβλωσε κ αυτη, εβγαλες τον πουτσο σου και "γαμουσες" τις πατουσες της μεχρι που τις εχυσες. Τι δεν θελει κ μαλακιες, τι ακριβως θεωρει αυτη ως μη απιστια?!? Το οτι την εχυσες δεν το μετραει? Μου θυμιζει κατι γκομενιτσες που σου λενε η πιπα δεν ειναι απιστια ή μη μου το βαλεις βαθεια εχω σχεση :confused: :confused::confused:
ερωτηση κρισεως
θα εγλειφες ΟΜΟΡΦΑ πατουσακια;:coffee:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
30.995
Πόντοι
11.146
ερωτηση κρισεως
θα εγλειφες ΟΜΟΡΦΑ πατουσακια;:coffee:
....μου ειναι αδιαφορα, δεν εχω φετιχ ποδολατρειας! Ισως πανω στην φαση, στην στιγμη κ αναλογως την διαθεση κ την γυναικα, ισως κ να το εκανα, αλλα ως μερος ενος γενικου γλειψιματος παντου για την καβλα κ την ευχαριστηση της!

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.988
Πόντοι
456
τι ακριβως θεωρει αυτη ως μη απιστια, το οτι την εχυσες δεν το μετραει? Μου θυμιζει κατι γκομενιτσες που σου λενε η πιπα δεν ειναι απιστια ή μη μου το βαλεις βαθεια εχω σχεση :confused: :confused::confused:
ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΠΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ??????????????
giphy.gif

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
529
Πόντοι
81
Δλδ συγνώμη, τον έβγαλες έξω για να της ενυδατώσεις τα ποδαράκια, και δεν της τον έδωσες στο στόμα;
Η επόμενη μέρα πως ήταν;
Έφυγε μακριά ξενερωμενη;

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.536
Πόντοι
8.815
Όχι αγάπη μου δε σε κερατωσα,μια ποδομαλακια του τράβηξα μόνο.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom