Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Γυναικα που εργαζεται και ψαχνει συντροφο και οχι γαμια, ψαχνει μονο καλο παιδι.
Για τις υπολοιπες (ανεργες, πουταναρια, κλπ) δε μας ενδιαφερει γιατι εχουμε τις ιεροδουλες να καλυπτουνε τις οποιες αναγκες μας για γαμησια, χωρις πολλα πολλα
Οποιος αντρας μετα τα 30 στην Ελλαδα με το τοσο φθηνο πληρωμενο σεξ και τις τοσο τουπεδιαρες και δυσκολες γκομενες, καθεται ακομα και τις κυνηγαει, τις επαινει, τις κανει λαικ, αγαπουλες, κλπ τις κανει τον ταξιτζη, κλπ ζει απλα στα σκοταδια του και υποβιβαζει τον εαυτο του
αδερφε μου εχεις απολυτο δικιο,τις σωστες ψαχνουμε που ξερουν να φερθουν αμα θελουμε παμε στις ιεροδουλες χεσμενες τις εχουμε τις κτηναρες που ψωφανε για αλητεια με μηχανακια φυσιολογικες γκομενες θελουμε,οποιος αντρας κινηγαει τις καθυστερημενες ενω μπορει να παει σε μπουρδελο ειναι μαλακας,θα κινηγησεις μονο τις σωστες οχι τις λαθος που θελουν τα σκουπιδαρια με τα τατουαζ.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.665
Πόντοι
3.656
Οποιος αντρας μετα τα 30 στην Ελλαδα με το τοσο φθηνο πληρωμενο σεξ και τις τοσο τουπεδιαρες και δυσκολες γκομενες, καθεται ακομα και τις κυνηγαει, τις επαινει, τις κανει λαικ, αγαπουλες, κλπ τις κανει τον ταξιτζη, κλπ ζει απλα στα σκοταδια του και υποβιβαζει τον εαυτο του

Μόνο με πουτάνες δεν γίνεται

Η πουτάνα σου καλύπτει μόνο το ξερό σεξ,αλλά πολλοί δεν ψάχνουν μόνο αυτό,ειδικά μετά τα 30

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
έχεις τέτοιο κουμπί που γυρνάς από καλός σε μαλάκας;
Μαλακό κουμπί?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η πουτάνα σου καλύπτει μόνο το ξερό σεξ,αλλά πολλοί δεν ψάχνουν μόνο αυτό,ειδικά μετά τα 30
Ξέρω εσυ ψαχνεις και γουτσου γουτσου

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

Γιατι το τσουλακι και ενα ανεργο-παρατημενο λεσι (εξαιρουνται οι κανονικες κοπελες που απλα ετυχε να ειναι ανεργες και ψαχνουν για δουλεια) τι εχει να σου προσφερει;
Να σε περιμενει ολη μερα με τις πυτζαμες και οταν γυρνας απ τη δουλεια να σε αγγαλιαζει να σου λεει "μωρουλι μου θα μου δωσεις 20 ευρω να παρω καρτα για το κινητο;" και να σου εξιστορει πως περασε τη μερα της :jerking: στο ινσταγκραμ και το τικ-τοκ;
Τι να το κανεις ενα τετοιο ρεμαλι;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.905
Πόντοι
3.506
βλέπω τίτλο "τα παιδιά του bou τα ζουμπουρλούδικα, τ'αγαπησιάρικα"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και την τατιάνα σε απευθείας σύνδεση με αντισθένη !!
Χρειάζεται και εκπροσωπος απο το cosmopolitan για να γίνει πολιτισμένος και ουσιαστικός διάλογος επι του θέματος :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.665
Πόντοι
3.656
Γιατι το τσουλακι και ενα ανεργο-παρατημενο λεσι τι εχει να σου προσφερει;
Να σε περιμενει ολη μερα με τις πυτζαμες και οταν γυρνας απ τη δουλεια να σε αγγαλιαζει να σου λεει "μωρουλι μου θα μου δωσεις 20 ευρω να παρω καρτα για το κινητο;" και να σου εξιστορει πως περασε τη μερα της :jerking: στο ινσταγκραμ και το τικ-τοκ;
Τι να το κανεις ενα τετοιο ρεμαλι;

Ε άμα είναι να δίνω τα 20ευρω στην πουτάνα,προτιμώ να γαμάω σπίτι με την ησυχία μου

Στο κάτω κάτω,αν μ'αρέσει εμφανισιακά,κάνει πίπες και τα πάντα όλα,με καλύπτει.Δε θα την παντρευτούμε κιόλας

Τελευταία τροποποίηση:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
Τι θα πει τα καλα παιδια ειναι μονα τους,και τα κακα εχουν γκομενα;Δεν ειναι θεμα καλου/κακου παιδιου,αν δεν το κυνηγησεις μια ζωη με το πουλι στο χερι θα σαι,ειτε εισαι καλος ειτε κακος...Ατοπο το thread...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.905
Πόντοι
3.506
Τι θα πει τα καλα παιδια ειναι μονα τους,και τα κακα εχουν γκομενα;Δεν ειναι θεμα καλου/κακου παιδιου,αν δεν το κυνηγησεις μια ζωη με το πουλι στο χερι θα σαι,ειτε εισαι καλος ειτε κακος...Ατοπο το thread...
Είμαι έτοιμος να σπαμάρω με φωτογραφία Alissa το νήμα :rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ε άμα είναι να δίνω το 20ευρω στην πουτάνα,προτιμώ να γαμάω σπίτι με την ησυχία μου
παρα εισαι καλουλης για τις γκόμενες τελος...δε θα γαμήσεις ποτε.Εισαι γουτσου γουτσου,κλαψομουνης,καταθλιπτικός, και τα γκομενάκια που ψάχνεις θελουν χλέπα,ξυλο,μπινελίκι,αυτοπεποίθηση και σφαλιάρα στο κωλο...α και που σαι...την αγαμία την μυρίζονται απο χιλιόμετρο. (αυτο σου προσφέρει η πουτάνα οτι σε κανει λιγο πιο άνετο και δε πέφτεις με τα μουτρα) :confused: :confused:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.035
Πόντοι
1.056
εγω παντως παλια οταν ειχα επιτυχιες αρκετες, ενα πραγμα δεν εκανα..... να βιαζομαι για σεξ. το πηγαινα λαου λαου το πραμα, ωσπου καταληγαν αυτες να μου ζηταν συναντηση. δε θα ξεχασω τη κυπρια φοιτητρια νομικης στη θεσσαλονικη που μετα απο μπλα μπλα στο msn, 3 η ωρα το βραδυ, μου ελεγε... παρε ταξι και ελα σπιτι μου

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Έτσι είναι, όπως τα λέει η σούπερ κική. "Γιατί άμα ο άλλος δεν έχει και λίγο καριολίκι μέσα του, να είναι κωλοπαίδι με δίπλωμα, δεν σου κάνει κλικ ρε παιδί μου..."

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μιλησε ο εμπειρος που οι μονες εμπειριες που εχει εινα τα απειρα μπουρδελα χαχα.
οσα μπουρδελα και να εχω παει (να ξέρεις δε παιζει ρολο,ακομα και διάσημοι γαμάνε πουτάνες,που εχουν σε αφθονια τις κανονικες γυναίκες) δεν πρόκειται να με φτάσεις ουτε στο μικρο μου δαχτυλάκι μικρε σε αυτα που εχω κανει.Ουτε στη ξυρισμένη τρίχα απο τα αρχιδια μου δε θα πλησιάσεις καν.Ειναι θέμα αντίληψης,αρρενοπώτητας,εξυπνάδας,ταχύτητας,ομορφιάς,σεξ απιλ,πουτσας,και γενικά ενας συνδιασμος που φέρνει σε δύσκολη θεση το υποψήφιο θήραμα...πέφτει τέτοιο στριμωξιδι στον καφέ που δεν τις αφήνω να πάρουν ανάσα...και ερχεσαι τωρα εσυ μια κάμπια να μου λες μαλακίες
1643911054308.png

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.360
Πόντοι
12.756
αδερφε μου εχεις απολυτο δικιο,τις σωστες ψαχνουμε που ξερουν να φερθουν αμα θελουμε παμε στις ιεροδουλες χεσμενες τις εχουμε τις κτηναρες που ψωφανε για αλητεια με μηχανακια φυσιολογικες γκομενες θελουμε,οποιος αντρας κινηγαει τις καθυστερημενες ενω μπορει να παει σε μπουρδελο ειναι μαλακας,θα κινηγησεις μονο τις σωστες οχι τις λαθος που θελουν τα σκουπιδαρια με τα τατουαζ.
Κατσε ρε μαστορα...οσοι εχουν τατου ειναι σκουπιδια;για ποιο λογο;

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955

Διάλεξη.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
κατσε να βγάλει τη σαλιωμένη πιπιλα και θα σου απαντησει... :confused: ...θα σου ρθει οπου ναναι απάντηση με κουδουνάκι ντριγκι ντριγκι θα κανει.Σκυψε μη σου ερθει και κανενα κομμάτι lego στο κεφάλι:tooth:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Το να είναι κάποιος "καλός" δεν αποτελεί πρόκληση για τη γυναίκα να τον "εξημερώσει"
Ο πρίγκηπας των ονείρων τους είναι ο αλήτης αλάνι ζόρικος τύπος που μόνο εκείνες κατάφεραν να κλέψουν την καρδιά του.
Αν το πας ένα βήμα παραπέρα έχει να κάνει όχι τόσο με την "καλοσύνη" αλλά με το πόσο δεδομένος είναι κάποιος...
Όσο περισσότερο δεδομένος λοιπόν ,τόσο μειώνεται η έλξη που ασκείται στο άλλο φύλο.
Μου χει τύχει γκόμενα να μου δείξει πολύ θετικά δείγματα και να βγάλω μόνος μου τα μάτια μου,με αποτέλεσμα να τη χάσω,επειδή "προσπάθησα" να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου...
Έτσι έγινα δεδομένος στα μάτια της και η έλξη μειώθηκε...

Σε γενικές γραμμές
Οι πιο ωραίες γκόμενες(8 άρια και πάνω)
-στο σχολείο γουστάρουν είτε τον αληταρά κάγκουρα με παπάκι είτε τον α(θ)ληταρά πρόεδρο του 15 μελούς που είναι και καλός μαθητής
-σαν φοιτήτριες ερωτεύονται τους πιο έξυπνους και ετυμόλογους
-σα γυναίκες που πήραν το πτυχίο τους και βγήκαν να δουν πόσο σκληρή είναι η αγορά εργασίας,τους πιο πλούσιους έχοντες κοινωνική δύναμη.
Τα καλά παιδιά δε μένουν μόνα απλά γαμούν β διαλογής γυναίκες:
Κάποιο 7 αρι και κατω εμφανησιακα,ή καποια που μολις εγκατέλειψε ένας "άλφα male",της τσάκισε την αυτοπεποίθηση κι έχει ανάγκη της ζεστασιάς ενός καλού παιδιού να επουλώσει τις πληγές της...
αδερφε δε ψαχνουμε τις καθυστερημενες ομως που θελουν τον αληταρα με το μηχανακι ή το κακο παιδι αυτες ειναι καθυστερημενες και πιστεψε με προτιμω να γαμησω σε μπουρδελο απο το να κινηγησω τετοιες πατσαβουρες εγω θα κινηγησω μονο κοπελες που εκτιμαν τον τζεντλεμαν το καλο παιδι που τις αγαπα και φροντιζει τετοιες κοπελες αξιζουν οι αλλες ειναι μπαζαριες λετσαριες χαμηλου επιπεδου.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.306
Πόντοι
6.056
γιατι μας ψιριζετε τις γκομενες ρε αλητες ζωγραφισμενοι με τα μοτοσακο σας μπρρρ μπρρρ η σεμπρικ ολη νυχτα :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom