Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Κι εγώ όντας απ'τα 'καλά παιδιά' στα σχολικά μου χρόνια,αν μπορούσα θα έδινα μια συμβουλή στον σχολικό εαυτό μου:ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.

Έχασα γκομενικά την εφηβεία μου λόγω του ότι ήμουν ντροπαλός,ενώ όλοι αυτοί που τους γούσταραν τα κορίτσια απλά...είχαν γαμήσει.Βέβαια να πω ότι και οι περισσότερες συμμαθήτριες μου ήταν τότε παρθένες,αλλά είπαμε στις γυναίκες αυτό δεν θεωρείται μειονέκτημα.Φαντάζομαι ότι κι αυτές αν μπορούσαν να πηδηχτούν με κάποιον απ'αυτούς που ήδη γαμούσαν,θα το έκαναν.
δε μετρανε τα μπουρδελα για να ξεντραπεις αυτο που μετραει ειναι να αποκτησεις εμπειριες απο τον εξω κοσμο,οσο ξεκινας και αποκτας εμπειριες απο τον εξω κοσμο τοσο η αυτοπεποιθηση ερχεται με τα μπουρδελα δε ερχεται η αυτοπεποιθηση γιατι ξερεις οτι μπορουν να πανε ολοι και οι ασχημοι ενω στο αλλο ξερεις οτι αρεσεις και σε επελεξε.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Η ξαδέρφη μου εχει φαει καμια 200 πουτσες αν βάλω και τα κερατωματα, χάνω τον λογαριασμό. Μαγκια της. Όμως για κάθε κέρατο είχε και μια "δικαιολογία" Και μια δικαιολογία για κάθε έναν που αφηνε για να παει στον επόμενο. Όπως και τώρα που έχει αναλάβει το ρόλο της μάνας, για να είναι με αυτόν χρειάζεται και μια δικαιολογία.
ωραια ξαδερφη εχεις να τη χαιρεσαι χαχα και απειρες πουτσες και κερατωματα μακρια απο μας τετοια θηλικα,που μονο θηλικα δεν ειναι αλλα γυναικες χωρις μπεσα,τουλαχιστον οι ιεροδουλες το λενε ειμαι ιεροδουλη μερικες απο τις εξω οι οποιες το παιζουν κυιριες τον τρωνε συνεχεια σα πουτανες,τι την θελει την οικογενεια?κριμα ειναι το παιδακι οταν μαθει μεγαλο απο τη μανουλα του ποσους πουτσους εχει φαει και οτι κερατωνε να στεναχωρηθει το παιδι.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.500
Πόντοι
3.656
δε μετρανε τα μπουρδελα για να ξεντραπεις αυτο που μετραει ειναι να αποκτησεις εμπειριες απο τον εξω κοσμο,οσο ξεκινας και αποκτας εμπειριες απο τον εξω κοσμο τοσο η αυτοπεποιθηση ερχεται με τα μπουρδελα δε ερχεται η αυτοπεποιθηση γιατι ξερεις οτι μπορουν να πανε ολοι και οι ασχημοι ενω στο αλλο ξερεις οτι αρεσεις και σε επελεξε.

Στην εφηβεία μετράνε

Εκτός αν σου την πέσει καμια καθηγήτρια,ή μεγαλύτερη ή καμια μανα φίλου σου κλπ και αλλάξει η πορεία της ζωής σου

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Στην εφηβεία μετράνε
στα 18 και πανω ομως δε μετρανε γιατι ξερεις οτι μπορουν να πανε και οι πιο κακασχημοι αρα δε σου δινουν αυτοπεποιθηση,αυτοπεποιθηση θα τη παρεις σιγα σιγα αν αποκτας εμπειριες εκτος μπουρδελων που ξερεις οτι σε θελει η αλλη συγουρα και θα παει μαζι σου γιατι της αρεσεις ενω η αλλη το κανει σα δουλεια και παει με ολους αρα στο εξω κοσμο παιρνεις αυτοπεποιθηση με εμπειριες.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Το να είναι κάποιος "καλός" δεν αποτελεί πρόκληση για τη γυναίκα να τον "εξημερώσει"
Ο πρίγκηπας των ονείρων τους είναι ο αλήτης αλάνι ζόρικος τύπος που μόνο εκείνες κατάφεραν να κλέψουν την καρδιά του.
Αν το πας ένα βήμα παραπέρα έχει να κάνει όχι τόσο με την "καλοσύνη" αλλά με το πόσο δεδομένος είναι κάποιος...
Όσο περισσότερο δεδομένος λοιπόν ,τόσο μειώνεται η έλξη που ασκείται στο άλλο φύλο.
Μου χει τύχει γκόμενα να μου δείξει πολύ θετικά δείγματα και να βγάλω μόνος μου τα μάτια μου,με αποτέλεσμα να τη χάσω,επειδή "προσπάθησα" να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου...
Έτσι έγινα δεδομένος στα μάτια της και η έλξη μειώθηκε...

Σε γενικές γραμμές
Οι πιο ωραίες γκόμενες(8 άρια και πάνω)
-στο σχολείο γουστάρουν είτε τον αληταρά κάγκουρα με παπάκι είτε τον α(θ)ληταρά πρόεδρο του 15 μελούς που είναι και καλός μαθητής
-σαν φοιτήτριες ερωτεύονται τους πιο έξυπνους και ετυμόλογους
-σα γυναίκες που πήραν το πτυχίο τους και βγήκαν να δουν πόσο σκληρή είναι η αγορά εργασίας,τους πιο πλούσιους έχοντες κοινωνική δύναμη.
Τα καλά παιδιά δε μένουν μόνα απλά γαμούν β διαλογής γυναίκες:
Κάποιο 7 αρι και κατω εμφανησιακα,ή καποια που μολις εγκατέλειψε ένας "άλφα male",της τσάκισε την αυτοπεποίθηση κι έχει ανάγκη της ζεστασιάς ενός καλού παιδιού να επουλώσει τις πληγές της...

Τελευταία τροποποίηση:

Jabberwocky

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2020
Like
110
Πόντοι
0
A-picture-for-the-nice-guys-she-doesnt-owe-you-a-thing-for-your-bunch-of-roses-yes.jpg

"She doesn't owe you a thing for your bunch of roses"

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.500
Πόντοι
3.656
Σε γενικές γραμμές
Οι πιο ωραίες γκόμενες(8 άρια και πάνω)
-στο σχολείο γουστάρουν είτε τον αληταρά κάγκουρα με παπάκι είτε τον α(θ)ληταρά πρόεδρο του 15 μελούς που είναι και καλός μαθητής
-σαν φοιτήτριες ερωτεύονται τους πιο έξυπνους και ετυμόλογους
-σα γυναίκες που πήραν το πτυχίο τους και βγήκαν να δουν πόσο σκληρή είναι η αγορά εργασίας,τους πιο πλούσιους έχοντες κοινωνική δύναμη.

Για 8αρια και πάνω δεν είναι να συζητάμε,γιατί δεν είναι διαθέσιμες ποτέ.

Αυτές είναι απο μικρές με κάποιον λεφτά,αθλητή,νταβά,οτιδήποτε της περιοχής τους και αν πάνε φοιτήτριες,δεν ασχολούνται με κανέναν συμφοιτητή τους.Το πολύ πολύ να κάθονται σε κανα καθηγητή για να περνάνε μαθήματα.

Με την εμφάνιση και τους χιλιάδες μαλακες που τις ακολουθούν στα ινσταγκραμ,έχουν ένα τουπέ που δεν έχει ούτε η Ζιζελ

• Like
Αντιδράσεις: msakis
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
ενα ερώτημα που θελω παρα πολυ να ακουσω απόψεις και γνωμες ... για ποιο λογο τα καλα παιδια να τα αποκαλουν (χαζα καθυστερημένα ) και τα κακα παιδια ( κολωπαιδια βλαχομαγκες και παρα πολλα αλλα ) να ειναι παντα με κοπελα ... τι γινεται ρε παιδια
Οι βλαμμένοι μένουν μόνοι τους.

Δεν είμαι βλαμμένος.
Κάτι άλλο;

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.456
Πόντοι
25.186
οταν ημουν καλος δεν σταυρωνα γκομενα..
οταν εγινα μαλακας, με κυνηγουσανε για να τις γαμησω..
τωρα που εγινα πολυ μαλακας, γαμαω μονο πουτανες

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
A-picture-for-the-nice-guys-she-doesnt-owe-you-a-thing-for-your-bunch-of-roses-yes.jpg

"She doesn't owe you a thing for your bunch of roses"
Μια εικονα 1000 λεξεις σε ενα πινακα που δημιουργησε ανθρωπινο χερι που αν μη τι αλλο κατεχει αληθειες...
Η γυναικα τι παραξενο ον....
Λεει πως ονειρευεται ενα ανδρα οπως αυτος με τα λουλουδια...μα καταληγει να τσιμπουκωνει το σκληρο ατιμελητο "ματσο" αρσενικο...
Του οποιου οι "αμυνες" σιγα σιγα πεφτουν και γινεται σταδιακα "αγαπουλης" οπως αυτος που πυροβολησε...
Και η μερα που θα της φερει κι εκεινος λουλουδια για να φαει κι αυτος τη σφαιρα του,δεν θα αργησει να ρθει...
Κι η μονη που θα επιβιωσει στο τελος;
Η γυναικα...

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα, και οι gay έχουν δέκα γκόμενους!
τα κακα παιδια εχουν κοπελα γιατι εχουν κυκλο επισης οι κοπελες που εχουν ειναι βλαμμενες,μονο βλαμμενη θελει τετοιους,τα καλα παιδια επειδη ειναι πιο κλειστα και δε εχουν κυκλους γιαυτο δεν εχουν κοπελα,μονο για τους γκει ισχιει αυτο που ειπες,στη ελλαδα λειτουργουν με παρεες το φλερτ δλδ το κακο παιδι που δε εχει παρεες κοπελα δε θα βρει,ενω αμα το καλο παιδι εχει παρεες θα βρει,θεμα το να εισαι κοινωνικος ειναι καθαρα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Σταμάτα κι εσυ ρε τις παπαριές...!!
Επίσης ξαναβαφτίσου
οντως παπαριες,αυτοπεποιθηση αποκτας μονο αμα αποκτας εμπειριες με κοπελες εκτος μπουρδελου,οι κοπελες μπουρδελων ξερεις οτι πανε με ολους αρα και δε σου δινει καποια αυτοπεποιθηση και 1000 φορες να πας,μονο αμα εχεις εμπειριες εξω σιγα σιγα ξεντρεπεσαι.

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Tύπε το'χεις πάρει λάθος, έχεις πάθει γρύλο και αποδίδεις την κακοδαιμονία σου σε κάτι που δεν υφίσταται. Ο μύθος του αληταρά που έχει όλα τα μουνιά είναι μια τεράστια παπαριά, και αρκετά βολικός γιαυτούς που δεν τα καταφέρνουν. Δεν είναι θέμα "καλού" και "κακού" παιδιού, δεν είναι καν θέμα όμορφου ή άσχημου, είναι καθαρά θέμα εγκεφαλικό. Αυτό που εσύ χαρακτηρίζεις καλό παιδί, είναι ο άπειρος συνήθως αγαπούλης που πέφτει με τα μπούνια στην γκόμενα και δηλώνει πανηγυρικά ότι είναι δικός της. Πώς να μην ξενερώσει το μουνί ότι έχει να κάνει με κατακτημένο έδαφος, όταν το ερωτικό παιχνίδι έχει ήδη χαθεί πριν καν ξεκινήσει? Αντιθέτως ο μη δεδομένος ο μη διαθέσιμος, ακόμα και μέτριας εμφάνισης, θα εξιτάρει την γκόμενα γιατί εκεί υπάρχει έδαφος προς κατάκτηση. Και ακριβώς εκεί μπαίνει ο παράγοντας ανασφάλεια - ματαιοδοξία - εγωισμός που χαρακτηρίζει όλες και τις κάνει να θέλουν σαν τρελές αυτό που δεν τους ανήκει.

Προσωπικά δεν ακολουθώ καμία τακτική ούτε το παίζω κακό παιδί για να γαμήσω, αντίθετα είμαι πάντα ευγενέστατος και τους φέρομαι με το γάντι. Απλώς δεν είμαι διαθέσιμος για παραπάνω γιατί πραγματικά δεν ειμαι διαθέσιμος. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες και πόσες κολλάνε μ' αυτή την μικρή λεπτομέρεια, και χωρίς ποτέ να έχω δώσει υπόσχεση που δεν μπορώ να κρατήσω. Εννοείται ότι θα είσαι καθαρός και περιποιημένος και θα μπορείς να κάνεις μια στοιχειώδη συζήτηση που θα της διεγείρει το μυαλό, αν έχεις χιούμορ και την κάνεις να γελάσει ακόμα καλύτερα. Εννοείται επίσης ότι δεν θα είχαι γύφτος και θα πληρώσεις!

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
οταν ημουν καλος δεν σταυρωνα γκομενα..
οταν εγινα μαλακας, με κυνηγουσανε για να τις γαμησω..
τωρα που εγινα πολυ μαλακας, γαμαω μονο πουτανες
έχεις τέτοιο κουμπί που γυρνάς από καλός σε μαλάκας;

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.456
Πόντοι
25.186
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Γυναικα που εργαζεται και ψαχνει συντροφο και οχι γαμια, ψαχνει μονο καλο παιδι.
Για τις υπολοιπες (ανεργες, πουταναρια, κλπ) δε μας ενδιαφερει γιατι εχουμε τις ιεροδουλες να καλυπτουνε τις οποιες αναγκες μας για γαμησια, χωρις πολλα πολλα
Οποιος αντρας μετα τα 30 στην Ελλαδα με το τοσο φθηνο πληρωμενο σεξ και τις τοσο τουπεδιαρες και δυσκολες γκομενες, καθεται ακομα και τις κυνηγαει, τις επαινει, τις κανει λαικ, αγαπουλες, κλπ τις κανει τον ταξιτζη, κλπ ζει απλα στα σκοταδια του και υποβιβαζει τον εαυτο του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom