Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ξέρω μια γκόμενα εδω γειτονισσα τρελο μουνι...την ξερω χρόνια βεβαια ειμαι φίλος με τον πατερα της...της βάζω 9 με 10 ...τοπ..οταν λεμε τοπ,λεμε τοπ τελος.Τα φτιάχνει συνέχεια με κατι τσογλανο-καραγκιόζηδες (εντάξει ειναι βλημα και η ιδια) ...μου λεγε μια ιστορια με εναν που της κολλησε παει και του λεει "γίνε τουμπανο,κανε τατουαζ,παρε μηχανη και ξανα ελα"...και σου λεω εγω τωρα,θα γινεις ετσι για να γαμήσεις αυτο το ξόανο?δε γίνεται ρε φίλε....αστη να βρει αυτους τους τυπάδες.Οτι και να γίνεις στη ζωη σε αλλες θα αρεσεις σε αλλες οχι,για αυτο και πρεπει να κανεις και να γίνεις οτι γουστάρεις εσυ πρωτα.
Παντως σωστά αυτά που λες θα γίνεις σα μαλακας για να αρέσεις σε αυτές τις ανώριμες που θέλουν την αλητεία?αυτές να ξέρεις είναι άσχετες φίλε που θέλουν τη αλητεία δε έχουν καν άποψη και προσωπικότητα είναι σκουπίδια,σιγά μη γίνει κάνεις πίθηκος με τα τατουάζ για να αρέσει σε μια ανώριμη γκαγκα ούτε καν όμως,αυτές δε έχουν καν άποψη.Αυτες είναι οι μόνες γκαγκα που θέλουν τα κακά παιδιά και τα καλά παιδιά τα θεωρούν καθυστερημένα αλλά τις έχουμε χεσμενες τη κατηγορία τους σωστές κοπέλες ψάχνουμε όχι ζαβες και επίσης πολύ σωστά λες να είσαι αυτό που θες εσύ και σε εκφράζει και να μη αλλάξεις ποτέ για καμιά έτσι πάει να σε εκτιμήσει κάποια γι'αυτό που είσαι και όχι για κάτι άλλο.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Παντως σωστά αυτά που λες θα γίνεις σα μαλακας για να αρέσεις σε αυτές τις ανώριμες που θέλουν την αλητεία?αυτές να ξέρεις είναι άσχετες φίλε που θέλουν τη αλητεία δε έχουν καν άποψη και προσωπικότητα είναι σκουπίδια,σιγά μη γίνει κάνεις πίθηκος με τα τατουάζ για να αρέσει σε μια ανώριμη γκαγκα ούτε καν όμως,αυτές δε έχουν καν άποψη.Αυτες είναι οι μόνες γκαγκα που θέλουν τα κακά παιδιά και τα καλά παιδιά τα θεωρούν καθυστερημένα αλλά τις έχουμε χεσμενες τη κατηγορία τους σωστές κοπέλες ψάχνουμε όχι ζαβες.
θα σου πω κατι που δε θα σου αρέσει...τωρα ειτε συμφωνήσεις ειτε οχι,εμένα ξερεις...(ας μην το πω).θα αργησεις πολυ να βρεις σωστη γκόμενα ισως και ποτε.(το πιθανότερο ποτε)...οποτε ξεκίνα με το απλα να γαμάς εξω, (εκτος ντελων) και ασε τις σοβαρές γκόμενες για μετα..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
θα σου πω κατι που δε θα σου αρέσει...τωρα ειτε συμφωνήσεις ειτε οχι,εμένα ξερεις...(ας μην το πω).θα αργησεις πολυ να βρεις σωστη γκόμενα ισως και ποτε.(το πιθανότερο ποτε)...οποτε ξεκίνα με το απλα να γαμάς εξω, (εκτος ντελων) και ασε τις σοβαρές γκόμενες για μετα..
Αυτές οι μη σοβαρές θέλουν τους αλήτες όμως και εγώ αλήτης δε είμαι,επίσης άμα ήθελα απλά να γαμησω έξω θα το έκανα δε ψάχνω να γαμησω πατσαβουρες στο μυαλό αν θέλω απλά να γαμησω μόνο πάω σε μπουρδέλο εγώ σχέση θέλω με μια σωστή κοπέλα και όχι σα το μπάζο που ανέφερες πχ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Αυτές οι μη σοβαρές θέλουν τους αλήτες όμως και εγώ αλήτης δε είμαι,επίσης άμα ήθελα απλά να γαμησω έξω θα το έκανα δε ψάχνω να γαμησω πατσαβουρες στο μυαλό αν θέλω απλά να γαμησω μόνο πάω σε μπουρδέλο εγώ σχέση θέλω με μια σωστή κοπέλα και όχι σα το μπάζο που ανέφερες πχ.
good luck

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ξέρω είναι δύσκολο να βρεις σωστή αλλά τι να κάνουμε,οι Ελληνίδες φίλε δε είναι σωστές σε χαρακτήρα είναι η αλήθεια αυτό αλλά τι να κάνουμε Ελλάδα μένουμε,έτσι και αλλιώς και συ σε μπουρδέλα γαμας μόνο οπότε τι μου λες εμένα να γαμαω και εκτός που στη τελική το προσπαθώ και με το φλερτ και δε είναι κάθε βδομάδα εκεί όπως εσύ.

Τελευταία τροποποίηση:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.584
Πόντοι
6.056
Ξέρω είναι δύσκολο να βρεις σωστή αλλά τι να κάνουμε,οι Ελληνίδες φίλε δε είναι σωστές σε χαρακτήρα είναι η αλήθεια αυτό αλλά τι να κάνουμε Ελλάδα μένουμε.
αντε παλι η καραμελα με τις ελλεεινιδες που ειναι ανθρωπομορφοι δαιμονες και εχουν ολα τα στραβα

και αφηνουν τα σωστα παλικαρακια στην αγαμια :undecided:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.835
Πόντοι
12.756
αντε παλι η καραμελα με τις ελλεεινιδες που ειναι ανθρωπομορφοι δαιμονες και εχουν ολα τα στραβα

πουτανες ολες αγαπητε :undecided: :undecided: :undecided: :undecided:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96

Άσε μας ρε φίλε άμα εσύ τις πας με γεια σου και χαρά σου πρέπει να είσαι και ο μόνος να ξέρεις γιατί το 90 τοις εκατό πάσχει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πουτανες ολες αγαπητε :undecided: :undecided: :undecided: :undecided:
Αν όχι όλες το 90 τοις εκατό.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.584
Πόντοι
6.056
Άσε μας ρε φίλε άμα εσύ τις πας με γεια σου και χαρά σου πρέπει να είσαι και ο μόνος να ξέρεις γιατί το 90 τοις εκατό πάσχει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν όχι όλες το 90 τοις εκατό.
οκ εγω τις παω μια χαρα μουνια ειναι

εσυ τι εθνικοτητα ψαχνεις?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.780
Πόντοι
3.556
Τύπε ΜΗΝ το πολύ βασανίζεις... στο Ελλάντα εάν είσαι κάγκουρας, ψευτόμαγκας, άνεργος (με τα λεφτά του μπαμπά & της μαμάς) κάνεις παπάδες!
ΔΕΝ χρειάζεται ούτε Αλέν Ντελόν να είσαι ούτε κάν Μητσοτάκης!
Σε βάθος χρόνου όμως φαίνεται κάποιος που έχτισε την ζωή του από το μηδέν, προσπάθησε, βελτιώθηκε, μέσα από όλη την διαδικασία ωριμάζεις και γίνεσαι ενήλικας. Αυτοί που ζούσαν με τα λεφτά άλλων κλπ συνήθως καταλήγουν ναυάγια...Και δεν αναφέρομαι στις σχέσεις με τις γυναίκες γενικά το λέω :hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.398
Πόντοι
28.246
ενα ερώτημα που θελω παρα πολυ να ακουσω απόψεις και γνωμες ... για ποιο λογο τα καλα παιδια να τα αποκαλουν (χαζα καθυστερημένα ) και τα κακα παιδια ( κολωπαιδια βλαχομαγκες και παρα πολλα αλλα ) να ειναι παντα με κοπελα ... τι γινεται ρε παιδια
Καλό παιδί και μαλάκας είναι ακριβώς η ίδια έκφραση...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.584
Πόντοι
6.056

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
ενα ερώτημα που θελω παρα πολυ να ακουσω απόψεις και γνωμες ... για ποιο λογο τα καλα παιδια να τα αποκαλουν (χαζα καθυστερημένα ) και τα κακα παιδια ( κολωπαιδια βλαχομαγκες και παρα πολλα αλλα ) να ειναι παντα με κοπελα ... τι γινεται ρε παιδια
Παντα ετσι ηταν. Η περιπετεια εχει ενδιαφερον.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Παντα ετσι ηταν. Η περιπετεια εχει ενδιαφερον.
η περιπετεια ομως πολλες φορες σε κακο βγαινει στις βλαμμενες,δλδ αυτα τα περιπετειωδη αγορακια ή τις κερατωνουν ή τις χτυπανε και βριζουν ενω αμα βρισκαν καλα παιδια δε θα ειχαν τετοια προβληματα,και θα ειχαν καλες αναμνησεις απο τις σχεσεις τους οχι κακες.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
οκ εγω τις παω μια χαρα μουνια ειναι

εσυ τι εθνικοτητα ψαχνεις?
γενικα οι τυπισες του εξωτερικου ειναι οι περισσοτερες νορμαλ,μωρε μια χαρα μουνια ειναι αλλα χωρις μυαλο και σιχαμενη συμπεριφορα.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.451
Πόντοι
786
λεφτά να έχεις και θα έλθουν οι γυναίκες...
(δεν είναι αναγκαίος όρος αλλά επαρκής),
εάν δεν έχεις άλλες χάρες.

με την πείρα ετών λέγω ότι αυτό που χρειάζεται είναι περισσότερο πέσιμο, θάρρος κλπ
πολλές ωραίες, καλούτσικες είναι μόνες και ανασφαλείς

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.446
Πόντοι
11.096
Θά πω την άποψή μου από όσα έχω δει από καί μού έχουν πει γυναίκες καθημερινες η από σχέση ή από ξεπέτα μίας βραδιάς κλπ καί από εκδιδόμενες.
Σε γυναίκα που θέλει σταθερή σχέση ναι ψάχνη το καλό παιδί.... Αυτό μέσα στο μυαλό τής μεταφράζεται ως εξής, νά έχει καλό χαρακτήρα νά ξέρει νά φέρετε σωστά παντού, νά περνη πρωτοβουλία σαν άντρας καί νά ακούει καί το ΟΧΙ... Νά μην είναι ο άλλος όλο ναι καί ναι σε όλα γιατί βαριετέ, σε θέλει καί αντιδραστικό κάποιες φορές,γενικά νά μην είσαι αγαπουλης, από τήν άλλη πάλι σε θέλει καί λίγο αλήτη στο κρεβάτι... Όχι συνέχεια γουτσου γουτσου. Από τις εκδιδόμενες τώρα θέλουν το καλό παιδί στο ραντεβού δηλαδή να φερθεί σαν άνθρωπος όχι σαν βόδι, αυτό βέβαια ορισμένες το έχουν χάσει το παιχνίδι (πελατεία δηλαδή) ειδικά αν είσαι σταθερός πελάτης γιατί σού λέει ε εντάξει καλός είναι αυτός δέν μιλάει ας το βγάλουμε ελαφρά το ραντεβού.
Τα συμπεράσματα δικά σάς.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
Πρωτότυπο θρεντ. Πώς το σκεφτήκατε βρε σατανάδες ;