jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Παντως σωστά αυτά που λες θα γίνεις σα μαλακας για να αρέσεις σε αυτές τις ανώριμες που θέλουν την αλητεία?αυτές να ξέρεις είναι άσχετες φίλε που θέλουν τη αλητεία δε έχουν καν άποψη και προσωπικότητα είναι σκουπίδια,σιγά μη γίνει κάνεις πίθηκος με τα τατουάζ για να αρέσει σε μια ανώριμη γκαγκα ούτε καν όμως,αυτές δε έχουν καν άποψη.Αυτες είναι οι μόνες γκαγκα που θέλουν τα κακά παιδιά και τα καλά παιδιά τα θεωρούν καθυστερημένα αλλά τις έχουμε χεσμενες τη κατηγορία τους σωστές κοπέλες ψάχνουμε όχι ζαβες και επίσης πολύ σωστά λες να είσαι αυτό που θες εσύ και σε εκφράζει και να μη αλλάξεις ποτέ για καμιά έτσι πάει να σε εκτιμήσει κάποια γι'αυτό που είσαι και όχι για κάτι άλλο.ξέρω μια γκόμενα εδω γειτονισσα τρελο μουνι...την ξερω χρόνια βεβαια ειμαι φίλος με τον πατερα της...της βάζω 9 με 10 ...τοπ..οταν λεμε τοπ,λεμε τοπ τελος.Τα φτιάχνει συνέχεια με κατι τσογλανο-καραγκιόζηδες (εντάξει ειναι βλημα και η ιδια) ...μου λεγε μια ιστορια με εναν που της κολλησε παει και του λεει "γίνε τουμπανο,κανε τατουαζ,παρε μηχανη και ξανα ελα"...και σου λεω εγω τωρα,θα γινεις ετσι για να γαμήσεις αυτο το ξόανο?δε γίνεται ρε φίλε....αστη να βρει αυτους τους τυπάδες.Οτι και να γίνεις στη ζωη σε αλλες θα αρεσεις σε αλλες οχι,για αυτο και πρεπει να κανεις και να γίνεις οτι γουστάρεις εσυ πρωτα.
Τελευταία τροποποίηση: