Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
Γυναίκα είναι το πλάσμα που θα πάρει έναν αλήτη, θα τον κάνει καλό παιδί και μετά θα του πει "εσύ δεν εισαι πια αυτός που κάποτε αγάπησα".

Παίκτη δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι ή πόσο χρονών είναι αυτές που συναναστρέφεσαι αλλά άντρες και γυναίκες αλλάζουμε τρόπο σκέψης όσο περνάνε τα χρόνια.

Όταν είναι πιτσιρίκες (σχολείο, σπουδές) ψήνονται με αυτόν που έχει μηχανή, που το παίζει επανάσταση, ρίχνει ξύλο ,είναι γενικά αντισυμβατικός. Παίζει και για αρκετές η φαντασίωση θα πάρω έναν αλήτη και θα τον στρώσω (δηλαδή θα πάρω έναν ζόρικο και θα τον βάλω στο βρακί μου, εξουσία το απόλυτο αφροδισιακό). Όταν ψάχνουν σοβαρή σχέση και γάμο, τότε θέλουν κάποιον αξιόπιστο, με δουλειά, με εισοδήματα ,με καλό όνομα, από καλή οικογένεια.

Αυτές που και σε μεγάλη ηλικία θέλουν να μπλέξουν με "αντισυμβατικούς" σημαίνει ότι είναι ανώριμες, φοβούνται ότι με το καλό παιδί θα ζήσουν μία φυσιολογική ζωή ,δηλαδή μια ξενέρωτη ζωή. Να ξέρεις ότι μία γυναίκα που σκέφτεται έτσι όχι μόνο δεν κάνει για σπίτι και ανατροφή παιδιών ,αλλά είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι όποιον βρει θα τον κάνει να μη χωράει ούτε κάτω από τη γέφυρα του Καλατράβα.

Το θέμα είναι παίκτη να είσαι ο εαυτός σου. Αυτά που βλέπεις στις ταινίες ότι ο άντρας πάει και μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο για να ρίξει γκόμενα και τελικά αυτή συγκινείται και τον ερωτεύεται για αυτό που πραγματικά είναι ,είναι όλα μόνο για να τα βλέπουν οι αγαπούληδες και να συγκινούνται. Αν κάθε φορά που κολλάς με μία γκόμενα ,τα αλλάζεις όλα στη ζωή σου και τους φίλους σου θα χάσεις και η γυναίκα δε θα σε σέβεται καθόλου.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Δενε χει να κάνει με καλά και κακά παιδιά εχιε να κάνει με το αν έχεις κύκλο, παρέες με μουνια, η κοινούς γνωστούς με μου ία.. Δηλαδή α είμαι κακό παιδί αλλά δεν έχω παρέες με μουνια θα βρω γκόμενά? ??
Μας έχεις ζαλίσει τα αρχιδια με τον κύκλο όλη την ώρα. Μάθε πως άμα δε βρέξεις κωλο δε θα πιάσεις ψάρια. Αν δε βγεις στη μάχη να πολεμήσεις, μην περιμένεις από τον άλλο να σωθείς. Θέλει μάχη παντού, συνεχόμενο καμάκι όπου μπορείς κ βρίσκεις, ταξίδια, τόλμη κλπ. Σταματα πια με τον κύκλο. Ο κύκλος μπορεί να σου δώσει ελάχιστα μουνια σε σχέση με το τι μπορείς να βγάλεις μόνος.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
πουτανες ολες αγαπητε :undecided: :undecided: :undecided: :undecided:
Δεν ειναι κακό να είναι πουτανες... Αρκει να μην το παίζουν καλές... Και εδώ μπαίνει ένα "κακο παιδί" Που τους απελευθερώνει τον σκοτεινό τους εαυτό.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Η ξαδέρφη μου εχει φαει καμια 200 πουτσες αν βάλω και τα κερατωματα, χάνω τον λογαριασμό. Μαγκια της. Όμως για κάθε κέρατο είχε και μια "δικαιολογία" Και μια δικαιολογία για κάθε έναν που αφηνε για να παει στον επόμενο. Όπως και τώρα που έχει αναλάβει το ρόλο της μάνας, για να είναι με αυτόν χρειάζεται και μια δικαιολογία.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.353
Πόντοι
12.756
Δεν ειναι κακό να είναι πουτανες... Αρκει να μην το παίζουν καλές... Και εδώ μπαίνει ένα "κακο παιδί" Που τους απελευθερώνει τον σκοτεινό τους εαυτό.
Το άσχημο είναι ότι το παίζουν δήθεν κλπ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Κι εγώ όντας απ'τα 'καλά παιδιά' στα σχολικά μου χρόνια,αν μπορούσα θα έδινα μια συμβουλή στον σχολικό εαυτό μου:ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.

Έχασα γκομενικά την εφηβεία μου λόγω του ότι ήμουν ντροπαλός,ενώ όλοι αυτοί που τους γούσταραν τα κορίτσια απλά...είχαν γαμήσει.Βέβαια να πω ότι και οι περισσότερες συμμαθήτριες μου ήταν τότε παρθένες,αλλά είπαμε στις γυναίκες αυτό δεν θεωρείται μειονέκτημα.Φαντάζομαι ότι κι αυτές αν μπορούσαν να πηδηχτούν με κάποιον απ'αυτούς που ήδη γαμούσαν,θα το έκαναν.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Εγώ θα πω την εξής μεγάλη αλήθεια:

Καλό παιδί=ασχημούλης,αγυμναστος λαπάς με έλλειψη αυτοεκτίμησης

Κακό παιδί=Τα αντίθετα ακριβώς από τον ορισμό του καλού παιδιού

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Κι εγώ όντας απ'τα 'καλά παιδιά' στα σχολικά μου χρόνια,αν μπορούσα θα έδινα μια συμβουλή στον σχολικό εαυτό μου:ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.

Έχασα γκομενικά την εφηβεία μου λόγω του ότι ήμουν ντροπαλός,ενώ όλοι αυτοί που τους γούσταραν τα κορίτσια απλά...είχαν γαμήσει.Βέβαια να πω ότι και οι περισσότερες συμμαθήτριες μου ήταν τότε παρθένες,αλλά είπαμε στις γυναίκες αυτό δεν θεωρείται μειονέκτημα.Φαντάζομαι ότι κι αυτές αν μπορούσαν να πηδηχτούν με κάποιον απ'αυτούς που ήδη γαμούσαν,θα το έκαναν.
Η εξωτερική σου εμφάνιση επίσης είναι μειονέκτημα.

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.977
Πόντοι
2.846
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.497
Πόντοι
8.346
Εγώ θα παραθέσω αλλη μια μεγάλη αλήθεια:

Βαλε μια γυναίκα αναμεσα σε 99 μαϊμού τσαντες και 1 αυθεντική και θα βρει την αυθεντική.

Βαλε την ιδια γυναίκα αναμεσα σε 99 καλα παιδια και 1 μαλακα και θα παει στον μαλακα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγώ θα παραθέσω αλλη μια μεγάλη αλήθεια:

Βαλε μια γυναίκα αναμεσα σε 99 μαϊμού τσαντες και 1 αυθεντική και θα βρει την αυθεντική.

Βαλε την ιδια γυναίκα αναμεσα σε 99 καλα παιδια και 1 μαλακα και θα παει στον μαλακα
Έχουν διαίσθηση

dracoumel

Ανώτατος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Κριτικές
106
Like
5.587
Πόντοι
17.806
Το θέμα έχει μία διάσταση διαφορετική για τον καθένα ανάλογα τα βιώματά του... εγώ ήμουν πάντα θεωρό ένα καλό παιδί και ένας μέτριος μαθητής τόσο στο σχολείο όσο και στα φοιτητικά μου χρόνια. Δούλευα και έβγαζα γούστα , δεν με ενδιέφερε η σουπερ ουαου γκόμενα γιατί ήθελε ακριβά γούστα για την ρίξεις , έτσι λοιπόν άφησα τους φίλους να κυνηγάνε το όνειρο και έχω το έχωνα στις άλλες δίχως πολλά πολλά...
Επομένως για εμένα είναι τι θέλει ο καθένας, να περνάει ή καλά ή απλά να λέει ότι γάμησε μια ωραία γκόμενα....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Mόνο οι ΜΑΛΑΚΕΣ δεν έχουν γκόμενα.
Καμία σχέση το καλό/κακό/μέτριο παιδί.

Οι υπόλοιποι έχουν :)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Είναι πολύ απλό το θέμα, τα "καλά παιδιά" ψάχνουν για όμορφα και "καλά" κορίτσια, τα "κακά παιδιά" ψάχνουν για όμορφα και "κακά" κορίτσια, λόγο του ότι τα όμορφα και "κακά" κορίτσια είναι το 99,9%, προτιμούν τα "κακά" παιδιά.

Υπάρχουν άσχημα και "καλά" κορίτσια, αλλά, αν ένα "καλό" παιδί είναι εμφανίσιμος δεν θα προτιμήσει, έτσι, τα "καλά" παιδιά πάνε με "κακά" όμορφα κορίτσια μόνο για να γαμήσουν, έτσι, μένουν μόνοι στο τέλος, εκτός αν συμβιβαστούν να πάρουν άσχημο "καλό" κορίτσι.

Το καλό και το κακό είναι πάντα σε εισαγωγικά, απλά, έτσι όπως οι δημοκράτες έχουν καταντήσει την κοινωνία, τα όμορφα κορίτσια, τα σπρώχνουν προς άλλες κατευθύνσεις, αντίθετες προς την φύση, αντίθετες προς το όφελος τους και αντίθετες προς το όφελος του έθνους. Αντίστοιχα και τα αγόρια, μη ξεχνιόμαστε, τα σημερινά αγόρια είναι μη πω γιατί είναι, για αυτό λοιπών παρατηρείς το φαινόμενο που γράφεις στο θέμα.

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Ναι κατά την άποψη μου ισχύει οι χαζές ελλεινιδες γουστάρουν αλητεία και καγγουρες ιδίως στην πρώτη νιότη τους κάνει κρα το καυλωμενο μουνακι τους για αλητεία για αυτο της βγάζουνε βίντεο και μετά πάνε και κάνουν την μεγάλη πτώση .
Βέβαια αυτό το φαινόμενο χάνεται σιγά σιγά βλέπεις και κοπέλες με σοβαρά παιδεία όλα είναι θέμα παιδείας

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.443
Πόντοι
27.261
Ποσα άλλα κλισέ να αντεξω ο ανθρωπος?
Ποσων ετων εισαι ρε φιλε?
μαθε του μπαλιτσα πιμποδικηγορε, εχει καταντησει σουπερ κατερινα και αρλεκιν ο ιστοτοπος εδω μεσα :confused:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα, και οι gay έχουν δέκα γκόμενους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom