athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.819
- Πόντοι
- 12.756
φιλε εγω εχω επιπεδο εχω καλλιτεχνικα τατουγιατι μας ψιριζετε τις γκομενες ρε αλητες ζωγραφισμενοι με τα μοτοσακο σας μπρρρ μπρρρ η σεμπρικ ολη νυχτα
φιλε εγω εχω επιπεδο εχω καλλιτεχνικα τατουγιατι μας ψιριζετε τις γκομενες ρε αλητες ζωγραφισμενοι με τα μοτοσακο σας μπρρρ μπρρρ η σεμπρικ ολη νυχτα
ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑΤύπε ΜΗΝ το πολύ βασανίζεις... στο Ελλάντα εάν είσαι κάγκουρας, ψευτόμαγκας, άνεργος (με τα λεφτά του μπαμπά & της μαμάς) κάνεις παπάδες!
ΔΕΝ χρειάζεται ούτε Αλέν Ντελόν να είσαι ούτε κάν Μητσοτάκης!
Αυναν εισαι μποτακι της ΝΔ.Φανταζομαι πως θα σαιΕ κι εγω ειπα την αποψη μου. Επειδη δεν σου αρεσε, μού λες να χαλαρωσω? Γιατι παρακαλω?
Στο κατω κατω, να σε πληροφορησω οτι κι εγω "καλο παιδι" ειμαι. Και ποτέ δεν ειχα προβλημα με τις γυναικες. Θεωρω οτι ειναι λαθος το ερωτημα οπως τιθεται εξ αρχης. Και αυτο ειπα με την αποψη που εξεφρασα.
οι διασημοι δε πανε καθε βδομαδα παππου σε μπουρδελο και συνολο στη ζωη τους 1000 φορες οπως εσυ επισης οι διασημοι δε πανε μεταξουργειο και φυλης οπως εσυ χαχα πανε στα καλυτερα εσκορτ βλαχοτσουτσουνε αμορφωτε,δε υπαρχει λογος να μου το παιζεις εμενα καποιος ξερω τι ναυαγιο εισαι οι μονες εμπειριες που εχεις να λες ειναι τα μπουρδελα και τιποτα αλλο,ενα ναυαγιο εισαι που δε γαμαει ουτε με αιτηση κοπελα κανονικη και καθε βδομαδα στη φυλης τη βγαζεις γιατι δε μπορεις αλλιως στο κανονικο κοσμο και οταν ησουν νεος και τωρα που εισαι παππους.οσα μπουρδελα και να εχω παει (να ξέρεις δε παιζει ρολο,ακομα και διάσημοι γαμάνε πουτάνες,που εχουν σε αφθονια τις κανονικες γυναίκες) δεν πρόκειται να με φτάσεις ουτε στο μικρο μου δαχτυλάκι μικρε σε αυτα που εχω κανει.Ουτε στη ξυρισμένη τρίχα απο τα αρχιδια μου δε θα πλησιάσεις καν.Ειναι θέμα αντίληψης,αρρενοπώτητας,εξυπνάδας,ταχύτητας,ομορφιάς,σεξ απιλ,πουτσας,και γενικά ενας συνδιασμος που φέρνει σε δύσκολη θεση το υποψήφιο θήραμα...πέφτει τέτοιο στριμωξιδι στον καφέ που δεν τις αφήνω να πάρουν ανάσα...και ερχεσαι τωρα εσυ μια κάμπια να μου λες μαλακίες
για να μάθεις να λες μαλακίες,τελος το γλυφιτζουρι και το χαρτζιλίκιοι διασημοι δε πανε καθε βδομαδα παππου σε μπουρδελο και συνολο στη ζωη τους 1000 φορες επισης οι διασημοι δε πανε μεταξουργειο και φυλης οπως εσυ χαχα πανε στα καλυτερα εσκορτ βλαχοτσουτσουνε αμορφωτε,δε υπαρχει λογος να μου το παιζεις εμενα καποιος ξερω τι ναυαγιο εισαι οι μονες εμπειριες που εχεις να λες ειναι τα μπουρδελα και τιποτα αλλο,ενα ναυαγιο εισαι που δε γαμαει ουτε με αιτηση και καθε βδομαδα στη φυλης τη βγαζεις και οταν ησουν νεος και τωρα που εισαι παππους.
βρε παππου πηγες καφενειο σημερα με τη μαγκουριτσα σου αχχαχα χερετισματα στα γεροντια στο καφενειο.κατσε να βγάλει τη σαλιωμένη πιπιλα και θα σου απαντησει... ...θα σου ρθει οπου ναναι απάντηση με κουδουνάκι ντριγκι ντριγκι θα κανει.Σκυψε μη σου ερθει και κανενα κομμάτι lego στο κεφάλι
δε μας συμφερει τωρα και λεμε ασυναρτησιες χαχα αα ρε παππου βλαδιμηρε καλη βολτα αυριο στο καφενειο αντε να συζητησετε με τα γεροντια για το δευτερο παγκοσμιο πολεμο χαχα και τη μπουμπουλινα.για να μάθεις να λες μαλακίες,τελος το γλυφιτζουρι και το χαρτζιλίκι
αλλο να κανεις ενα και αλλο να εχεις μανικι που θελουν οι γαμιολες και δεν ειναι μονο αυτο γενικα ολο αυτο το στιλακι του μαλακα μουσια τατουαζ μηχανακι κλπ αλλα ξαναλεω αυτες οι γυναικες ειναι για χλεπα οχι να τις κυνηγας καλυτερα να γαμησεις ιεροδουλη εγω μονο τις σωστες κυνηγαω,οι μπαζαριες στο μυαλο να πανε στο διαολο.Κατσε ρε μαστορα...οσοι εχουν τατου ειναι σκουπιδια;για ποιο λογο;
συμφωνω μαζι σου αμα δε το κυνηγησει καποιος ουτε μια φορα και κακο παιδι να ειναι παλι μονος θα ειναι.Τι θα πει τα καλα παιδια ειναι μονα τους,και τα κακα εχουν γκομενα;Δεν ειναι θεμα καλου/κακου παιδιου,αν δεν το κυνηγησεις μια ζωη με το πουλι στο χερι θα σαι,ειτε εισαι καλος ειτε κακος...Ατοπο το thread...
εχεις μια στρεβλη εικονα με τα κοκορακια...πουτσα μου τα μουσια εγω ειμαι ολος ενα τατουαζ...αν πιστευεις εσυ οτι τοσα χρονια που τα εχω γαμαω γκομενες επειδη τα εχω πλανασαι πλανην οικτραν..ισα ισα εχω χασει και γκομενες γιατι με φοβηθηκανε..αλλο να κανεις ενα και αλλο να εχεις μανικι που θελουν οι γαμιολες και δεν ειναι μονο αυτο γενικα ολο αυτο το στιλακι του μαλακα μουσια τατουαζ μηχανακι κλπ αλλα ξαναλεω αυτες οι γυναικες ειναι για χλεπα οχι να τις κυνηγας καλυτερα να γαμησεις ιεροδουλη εγω μονο τις σωστες κυνηγαω,οι μπαζαριες στο μυαλο να πανε στο διαολο.
τι να σου πω κατι πατσαβουρες τετοιους θελουν μουσια τατουαζ μηχανακι αυτοπεποιθηση κλανια μαγκια εγω αυτες τις τρισαθλιες που θελουν αυτα τα ζωα ουτε να τις φτησω μονο σωστες θελω εγω που εκτιμουν τον ευγενη τον τζεντλεμαν,το καλο το παιδι που τις αγαπα και φροντιζει.εχεις μια στρεβλη εικονα με τα κοκορακια...πουτσα μου τα μουσια εγω ειμαι ολος ενα τατουαζ...αν πιστευεις εσυ οτι τοσα χρονια που τα εχω γαμαω γκομενες επειδη τα εχω πλανασαι πλανην οικτραν..ισα ισα εχω χασει και γκομενες γιατι με φοβηθηκανε..
μιλας για πιτσιρικες τωρα και μικρο αριθμο απο το συνολο κοριτσιων...σε μεγαλυτερς ηλικιες το τατουαζ υπο προυποθεσεις ειναι στα κατα και οχι στα υπερτι να σου πω κατι πατσαβουρες τετοιους θελουν μουσια τατουαζ μηχανακι αυτοπεποιθηση κλανια μαγκια εγω αυτες τις τρισαθλιες που θελουν αυτα τα ζωα ουτε να τις φτησω μονο σωστες θελω εγω.
ναι γιατι και εγω μικρος ειμαι 22 χρονων και αυτες βλεπω πως λειτουργουν και αηδιαζω γιαυτο καλυτερα η κοπελα να ειναι 30 και πανω που γινεται ανθρωπος και οχι το ζωο που ειναι στα 20 εως 29,και τωρα που ειμαι μικρος ψαχνω μονο σωστες κοπελες στην ηλικια μου καποιες λιγες υπαρχουν.μιλας για πιτσιρικες τωρα και μικρο αριθμο απο το συνολο κοριτσιων...σε μεγαλυτερς ηλικιες το τατουαζ υπο προυποθεσεις ειναι στα κατα και οχι στα υπερ
να σου πω οτι γνωριζω πιτσιρικες που ειναι μονες τους και ωραια μουνακια 18 η μια 20 η αλλη και ουτε καν γαμιουνται γιατι δε θελουν καγκουρες,χασικλες και αναρχια;μην γενικευεις λοιπον υπαρχουν και πιτσιρικες κοντα σε σενα με μυαλο που μπορεις να κανεις κολλεγια και αντιστοιχα πουταναρια 30αρες που δε μπορεις καν να φανταστειςναι γιατι και εγω μικρος ειμαι 22 χρονων και αυτες βλεπω πως λειτουργουν και αηδιαζω γιαυτο καλυτερα η κοπελα να ειναι 30 και πανω που γινεται ανθρωπος και οχι το ζωο που ειναι στα 20 εως 29.
Θέλουμε φώτο τα τατού του αθηναίουφιλε εγω εχω επιπεδο εχω καλλιτεχνικα τατου
Έχουμε και διδάκτορες εδώ πέρα, βλέπω. Καλά τα είπες.Είναι πολύ απλό το θέμα, τα "καλά παιδιά" ψάχνουν για όμορφα και "καλά" κορίτσια, τα "κακά παιδιά" ψάχνουν για όμορφα και "κακά" κορίτσια, λόγο του ότι τα όμορφα και "κακά" κορίτσια είναι το 99,9%, προτιμούν τα "κακά" παιδιά.
Υπάρχουν άσχημα και "καλά" κορίτσια, αλλά, αν ένα "καλό" παιδί είναι εμφανίσιμος δεν θα προτιμήσει, έτσι, τα "καλά" παιδιά πάνε με "κακά" όμορφα κορίτσια μόνο για να γαμήσουν, έτσι, μένουν μόνοι στο τέλος, εκτός αν συμβιβαστούν να πάρουν άσχημο "καλό" κορίτσι.
Το καλό και το κακό είναι πάντα σε εισαγωγικά, απλά, έτσι όπως οι δημοκράτες έχουν καταντήσει την κοινωνία, τα όμορφα κορίτσια, τα σπρώχνουν προς άλλες κατευθύνσεις, αντίθετες προς την φύση, αντίθετες προς το όφελος τους και αντίθετες προς το όφελος του έθνους. Αντίστοιχα και τα αγόρια, μη ξεχνιόμαστε, τα σημερινά αγόρια είναι μη πω γιατί είναι, για αυτό λοιπών παρατηρείς το φαινόμενο που γράφεις στο θέμα.
Ειλικρινα φιλε μου ευχομαι να γνωρισεις τετοιες κοπελες οσο κι αν ειναι σπανιο και δυσκολο.αδερφε δε ψαχνουμε τις καθυστερημενες ομως που θελουν τον αληταρα με το μηχανακι ή το κακο παιδι αυτες ειναι καθυστερημενες και πιστεψε με προτιμω να γαμησω σε μπουρδελο απο το να κινηγησω τετοιες πατσαβουρες εγω θα κινηγησω μονο κοπελες που εκτιμαν τον τζεντλεμαν το καλο παιδι που τις αγαπα και φροντιζει τετοιες κοπελες αξιζουν οι αλλες ειναι μπαζαριες λετσαριες χαμηλου επιπεδου.
σαπιες καγκουρογκομενες θα εχεις μια ζωη τοτε μανΤύπε ΜΗΝ το πολύ βασανίζεις... στο Ελλάντα εάν είσαι κάγκουρας, ψευτόμαγκας, άνεργος (με τα λεφτά του μπαμπά & της μαμάς) κάνεις παπάδες!
ΔΕΝ χρειάζεται ούτε Αλέν Ντελόν να είσαι ούτε κάν Μητσοτάκης!