Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.819
Πόντοι
12.756
γιατι μας ψιριζετε τις γκομενες ρε αλητες ζωγραφισμενοι με τα μοτοσακο σας μπρρρ μπρρρ η σεμπρικ ολη νυχτα :birdman:
φιλε εγω εχω επιπεδο εχω καλλιτεχνικα τατου :undecided:

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.497
Πόντοι
446
Τύπε ΜΗΝ το πολύ βασανίζεις... στο Ελλάντα εάν είσαι κάγκουρας, ψευτόμαγκας, άνεργος (με τα λεφτά του μπαμπά & της μαμάς) κάνεις παπάδες!
ΔΕΝ χρειάζεται ούτε Αλέν Ντελόν να είσαι ούτε κάν Μητσοτάκης!
ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.497
Πόντοι
446
Ε κι εγω ειπα την αποψη μου. Επειδη δεν σου αρεσε, μού λες να χαλαρωσω? Γιατι παρακαλω?
Στο κατω κατω, να σε πληροφορησω οτι κι εγω "καλο παιδι" ειμαι. Και ποτέ δεν ειχα προβλημα με τις γυναικες. Θεωρω οτι ειναι λαθος το ερωτημα οπως τιθεται εξ αρχης. Και αυτο ειπα με την αποψη που εξεφρασα.
Αυναν εισαι μποτακι της ΝΔ.Φανταζομαι πως θα σαι

Συνημμένα

• FB_IMG_1608851491700.jpg
    FB_IMG_1608851491700.jpg
    26,2 KB · Εμφανίσεις: 33

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
οσα μπουρδελα και να εχω παει (να ξέρεις δε παιζει ρολο,ακομα και διάσημοι γαμάνε πουτάνες,που εχουν σε αφθονια τις κανονικες γυναίκες) δεν πρόκειται να με φτάσεις ουτε στο μικρο μου δαχτυλάκι μικρε σε αυτα που εχω κανει.Ουτε στη ξυρισμένη τρίχα απο τα αρχιδια μου δε θα πλησιάσεις καν.Ειναι θέμα αντίληψης,αρρενοπώτητας,εξυπνάδας,ταχύτητας,ομορφιάς,σεξ απιλ,πουτσας,και γενικά ενας συνδιασμος που φέρνει σε δύσκολη θεση το υποψήφιο θήραμα...πέφτει τέτοιο στριμωξιδι στον καφέ που δεν τις αφήνω να πάρουν ανάσα...και ερχεσαι τωρα εσυ μια κάμπια να μου λες μαλακίες
1643911054308.png
οι διασημοι δε πανε καθε βδομαδα παππου σε μπουρδελο και συνολο στη ζωη τους 1000 φορες οπως εσυ επισης οι διασημοι δε πανε μεταξουργειο και φυλης οπως εσυ χαχα πανε στα καλυτερα εσκορτ βλαχοτσουτσουνε αμορφωτε,δε υπαρχει λογος να μου το παιζεις εμενα καποιος ξερω τι ναυαγιο εισαι οι μονες εμπειριες που εχεις να λες ειναι τα μπουρδελα και τιποτα αλλο,ενα ναυαγιο εισαι που δε γαμαει ουτε με αιτηση κοπελα κανονικη και καθε βδομαδα στη φυλης τη βγαζεις γιατι δε μπορεις αλλιως στο κανονικο κοσμο και οταν ησουν νεος και τωρα που εισαι παππους.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
οι διασημοι δε πανε καθε βδομαδα παππου σε μπουρδελο και συνολο στη ζωη τους 1000 φορες επισης οι διασημοι δε πανε μεταξουργειο και φυλης οπως εσυ χαχα πανε στα καλυτερα εσκορτ βλαχοτσουτσουνε αμορφωτε,δε υπαρχει λογος να μου το παιζεις εμενα καποιος ξερω τι ναυαγιο εισαι οι μονες εμπειριες που εχεις να λες ειναι τα μπουρδελα και τιποτα αλλο,ενα ναυαγιο εισαι που δε γαμαει ουτε με αιτηση και καθε βδομαδα στη φυλης τη βγαζεις και οταν ησουν νεος και τωρα που εισαι παππους.
για να μάθεις να λες μαλακίες,τελος το γλυφιτζουρι και το χαρτζιλίκι :confused:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
κατσε να βγάλει τη σαλιωμένη πιπιλα και θα σου απαντησει... :confused: ...θα σου ρθει οπου ναναι απάντηση με κουδουνάκι ντριγκι ντριγκι θα κανει.Σκυψε μη σου ερθει και κανενα κομμάτι lego στο κεφάλι:tooth:
βρε παππου πηγες καφενειο σημερα με τη μαγκουριτσα σου αχχαχα χερετισματα στα γεροντια στο καφενειο.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
για να μάθεις να λες μαλακίες,τελος το γλυφιτζουρι και το χαρτζιλίκι :confused:
δε μας συμφερει τωρα και λεμε ασυναρτησιες χαχα αα ρε παππου βλαδιμηρε καλη βολτα αυριο στο καφενειο αντε να συζητησετε με τα γεροντια για το δευτερο παγκοσμιο πολεμο χαχα και τη μπουμπουλινα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Κατσε ρε μαστορα...οσοι εχουν τατου ειναι σκουπιδια;για ποιο λογο;
αλλο να κανεις ενα και αλλο να εχεις μανικι που θελουν οι γαμιολες και δεν ειναι μονο αυτο γενικα ολο αυτο το στιλακι του μαλακα μουσια τατουαζ μηχανακι κλπ αλλα ξαναλεω αυτες οι γυναικες ειναι για χλεπα οχι να τις κυνηγας καλυτερα να γαμησεις ιεροδουλη εγω μονο τις σωστες κυνηγαω,οι μπαζαριες στο μυαλο να πανε στο διαολο.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τι θα πει τα καλα παιδια ειναι μονα τους,και τα κακα εχουν γκομενα;Δεν ειναι θεμα καλου/κακου παιδιου,αν δεν το κυνηγησεις μια ζωη με το πουλι στο χερι θα σαι,ειτε εισαι καλος ειτε κακος...Ατοπο το thread...
συμφωνω μαζι σου αμα δε το κυνηγησει καποιος ουτε μια φορα και κακο παιδι να ειναι παλι μονος θα ειναι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.819
Πόντοι
12.756
αλλο να κανεις ενα και αλλο να εχεις μανικι που θελουν οι γαμιολες και δεν ειναι μονο αυτο γενικα ολο αυτο το στιλακι του μαλακα μουσια τατουαζ μηχανακι κλπ αλλα ξαναλεω αυτες οι γυναικες ειναι για χλεπα οχι να τις κυνηγας καλυτερα να γαμησεις ιεροδουλη εγω μονο τις σωστες κυνηγαω,οι μπαζαριες στο μυαλο να πανε στο διαολο.
εχεις μια στρεβλη εικονα με τα κοκορακια...πουτσα μου τα μουσια εγω ειμαι ολος ενα τατουαζ...αν πιστευεις εσυ οτι τοσα χρονια που τα εχω γαμαω γκομενες επειδη τα εχω πλανασαι πλανην οικτραν..ισα ισα εχω χασει και γκομενες γιατι με φοβηθηκανε..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
εχεις μια στρεβλη εικονα με τα κοκορακια...πουτσα μου τα μουσια εγω ειμαι ολος ενα τατουαζ...αν πιστευεις εσυ οτι τοσα χρονια που τα εχω γαμαω γκομενες επειδη τα εχω πλανασαι πλανην οικτραν..ισα ισα εχω χασει και γκομενες γιατι με φοβηθηκανε..
τι να σου πω κατι πατσαβουρες τετοιους θελουν μουσια τατουαζ μηχανακι αυτοπεποιθηση κλανια μαγκια εγω αυτες τις τρισαθλιες που θελουν αυτα τα ζωα ουτε να τις φτησω μονο σωστες θελω εγω που εκτιμουν τον ευγενη τον τζεντλεμαν,το καλο το παιδι που τις αγαπα και φροντιζει.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.819
Πόντοι
12.756
τι να σου πω κατι πατσαβουρες τετοιους θελουν μουσια τατουαζ μηχανακι αυτοπεποιθηση κλανια μαγκια εγω αυτες τις τρισαθλιες που θελουν αυτα τα ζωα ουτε να τις φτησω μονο σωστες θελω εγω.
μιλας για πιτσιρικες τωρα και μικρο αριθμο απο το συνολο κοριτσιων...σε μεγαλυτερς ηλικιες το τατουαζ υπο προυποθεσεις ειναι στα κατα και οχι στα υπερ

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
μιλας για πιτσιρικες τωρα και μικρο αριθμο απο το συνολο κοριτσιων...σε μεγαλυτερς ηλικιες το τατουαζ υπο προυποθεσεις ειναι στα κατα και οχι στα υπερ
ναι γιατι και εγω μικρος ειμαι 22 χρονων και αυτες βλεπω πως λειτουργουν και αηδιαζω γιαυτο καλυτερα η κοπελα να ειναι 30 και πανω που γινεται ανθρωπος και οχι το ζωο που ειναι στα 20 εως 29,και τωρα που ειμαι μικρος ψαχνω μονο σωστες κοπελες στην ηλικια μου καποιες λιγες υπαρχουν.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.819
Πόντοι
12.756
ναι γιατι και εγω μικρος ειμαι 22 χρονων και αυτες βλεπω πως λειτουργουν και αηδιαζω γιαυτο καλυτερα η κοπελα να ειναι 30 και πανω που γινεται ανθρωπος και οχι το ζωο που ειναι στα 20 εως 29.
να σου πω οτι γνωριζω πιτσιρικες που ειναι μονες τους και ωραια μουνακια 18 η μια 20 η αλλη και ουτε καν γαμιουνται γιατι δε θελουν καγκουρες,χασικλες και αναρχια;μην γενικευεις λοιπον υπαρχουν και πιτσιρικες κοντα σε σενα με μυαλο που μπορεις να κανεις κολλεγια και αντιστοιχα πουταναρια 30αρες που δε μπορεις καν να φανταστεις

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.311
Πόντοι
446
Στις μέρες μας , οι έννοιες έχουν χάσει το νόημα τους .Και το ίδιο συμβαίνει και με την έννοια “ καλό παιδί “ Πχ ο κάθε βολικός λόγο δειλίας , ο κάθε κομπλεξικός , ο κάθε δεν ξέρω που παν τα τέσσερα , ο κάθε δίχως αξιοπρέπεια κτλ βαπτίζει τον εαυτό του ως ' καλό παιδί “ , και ταυτόχρονα βαπτίζει όποιον δεν είναι σαν αυτόν , ως αλήτη , ως κακό παιδί κτλ

Σαφώς και πρέπει να φέρεσαι σωστά σε μια γυναίκα κτλ , αλλά και σαφώς πρέπει να της θέτεις κόκκινες γραμμές , για να έχει την επίγνωση ότι είσαι σωστός μεν , αλλά όχι μαλάκας δε , και ότι την αξιοπρέπεια σου δεν την διαπραγματεύεσαι .

Graou1234

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Είναι πολύ απλό το θέμα, τα "καλά παιδιά" ψάχνουν για όμορφα και "καλά" κορίτσια, τα "κακά παιδιά" ψάχνουν για όμορφα και "κακά" κορίτσια, λόγο του ότι τα όμορφα και "κακά" κορίτσια είναι το 99,9%, προτιμούν τα "κακά" παιδιά.

Υπάρχουν άσχημα και "καλά" κορίτσια, αλλά, αν ένα "καλό" παιδί είναι εμφανίσιμος δεν θα προτιμήσει, έτσι, τα "καλά" παιδιά πάνε με "κακά" όμορφα κορίτσια μόνο για να γαμήσουν, έτσι, μένουν μόνοι στο τέλος, εκτός αν συμβιβαστούν να πάρουν άσχημο "καλό" κορίτσι.

Το καλό και το κακό είναι πάντα σε εισαγωγικά, απλά, έτσι όπως οι δημοκράτες έχουν καταντήσει την κοινωνία, τα όμορφα κορίτσια, τα σπρώχνουν προς άλλες κατευθύνσεις, αντίθετες προς την φύση, αντίθετες προς το όφελος τους και αντίθετες προς το όφελος του έθνους. Αντίστοιχα και τα αγόρια, μη ξεχνιόμαστε, τα σημερινά αγόρια είναι μη πω γιατί είναι, για αυτό λοιπών παρατηρείς το φαινόμενο που γράφεις στο θέμα.
Έχουμε και διδάκτορες εδώ πέρα, βλέπω. Καλά τα είπες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
135
Like
52.446
Πόντοι
27.261
πιμποδικηγορος εχει σχολιασει η' σνομπαρει ? :think:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
αδερφε δε ψαχνουμε τις καθυστερημενες ομως που θελουν τον αληταρα με το μηχανακι ή το κακο παιδι αυτες ειναι καθυστερημενες και πιστεψε με προτιμω να γαμησω σε μπουρδελο απο το να κινηγησω τετοιες πατσαβουρες εγω θα κινηγησω μονο κοπελες που εκτιμαν τον τζεντλεμαν το καλο παιδι που τις αγαπα και φροντιζει τετοιες κοπελες αξιζουν οι αλλες ειναι μπαζαριες λετσαριες χαμηλου επιπεδου.
Ειλικρινα φιλε μου ευχομαι να γνωρισεις τετοιες κοπελες οσο κι αν ειναι σπανιο και δυσκολο.
Μακαρι ν αλλαξει γενικα ο κοσμος προς το καλυτερο...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
135
Like
52.446
Πόντοι
27.261
Τύπε ΜΗΝ το πολύ βασανίζεις... στο Ελλάντα εάν είσαι κάγκουρας, ψευτόμαγκας, άνεργος (με τα λεφτά του μπαμπά & της μαμάς) κάνεις παπάδες!
ΔΕΝ χρειάζεται ούτε Αλέν Ντελόν να είσαι ούτε κάν Μητσοτάκης!
σαπιες καγκουρογκομενες θα εχεις μια ζωη τοτε μαν
γκαραντι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom