Tύπε το'χεις πάρει λάθος, έχεις πάθει γρύλο και αποδίδεις την κακοδαιμονία σου σε κάτι που δεν υφίσταται. Ο μύθος του αληταρά που έχει όλα τα μουνιά είναι μια τεράστια παπαριά, και αρκετά βολικός γιαυτούς που δεν τα καταφέρνουν. Δεν είναι θέμα "καλού" και "κακού" παιδιού, δεν είναι καν θέμα όμορφου ή άσχημου, είναι καθαρά θέμα εγκεφαλικό. Αυτό που εσύ χαρακτηρίζεις καλό παιδί, είναι ο άπειρος συνήθως αγαπούλης που πέφτει με τα μπούνια στην γκόμενα και δηλώνει πανηγυρικά ότι είναι δικός της. Πώς να μην ξενερώσει το μουνί ότι έχει να κάνει με κατακτημένο έδαφος, όταν το ερωτικό παιχνίδι έχει ήδη χαθεί πριν καν ξεκινήσει? Αντιθέτως ο μη δεδομένος ο μη διαθέσιμος, ακόμα και μέτριας εμφάνισης, θα εξιτάρει την γκόμενα γιατί εκεί υπάρχει έδαφος προς κατάκτηση. Και ακριβώς εκεί μπαίνει ο παράγοντας ανασφάλεια - ματαιοδοξία - εγωισμός που χαρακτηρίζει όλες και τις κάνει να θέλουν σαν τρελές αυτό που δεν τους ανήκει.
Προσωπικά δεν ακολουθώ καμία τακτική ούτε το παίζω κακό παιδί για να γαμήσω, αντίθετα είμαι πάντα ευγενέστατος και τους φέρομαι με το γάντι. Απλώς δεν είμαι διαθέσιμος για παραπάνω γιατί πραγματικά δεν ειμαι διαθέσιμος. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες και πόσες κολλάνε μ' αυτή την μικρή λεπτομέρεια, και χωρίς ποτέ να έχω δώσει υπόσχεση που δεν μπορώ να κρατήσω. Εννοείται ότι θα είσαι καθαρός και περιποιημένος και θα μπορείς να κάνεις μια στοιχειώδη συζήτηση που θα της διεγείρει το μυαλό, αν έχεις χιούμορ και την κάνεις να γελάσει ακόμα καλύτερα. Εννοείται επίσης ότι δεν θα είχαι γύφτος και θα πληρώσεις!