Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.797
Πόντοι
3.656
γιατι μας ψιριζετε τις γκομενες ρε αλητες ζωγραφισμενοι με τα μοτοσακο σας μπρρρ μπρρρ η σεμπρικ ολη νυχτα :birdman:

τυπε εγω ηθελα να βαλω sebring στη βεσπα,αλλα πηγαινε πιο πολυ απο την ιδια τη βεσπα :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
89
Πόντοι
0
Οι περισσοτερες ναι, γιατι εκμεταλευονται καταστασεις και ευνουχιζουν τους <<αντρες>> τους..

Οι πιο <<καθαροαιμες>> γυναικες αν μπορουσαμε να το πουμε ετσι, ισως προτιμουν γνησια αρσενικα που εχουν το πανω χερι, χωρις βεβαια να το παραδεχονται..?

Ονειρο καθε γυναικας ειναι να αισθανθει ασφαλεια διπλα σε αρσενικο, η γυναικα ειναι αδυναμη..

Συμφωνω με τον τύπο

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ειλικρινα φιλε μου ευχομαι να γνωρισεις τετοιες κοπελες οσο κι αν ειναι σπανιο και δυσκολο.
Μακαρι ν αλλαξει γενικα ο κοσμος προς το καλυτερο...
αστα ρε φιλε οσο παει και χειροτερευει χαχα αλλα λεμε παντως να σαι καλα σε ευχαριστω για την ευχη.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
δε μιλας καλα παππου βλαδιμηρε χαχα δε σε εβρισα.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Μας έχεις ζαλίσει τα αρχιδια με τον κύκλο όλη την ώρα. Μάθε πως άμα δε βρέξεις κωλο δε θα πιάσεις ψάρια. Αν δε βγεις στη μάχη να πολεμήσεις, μην περιμένεις από τον άλλο να σωθείς. Θέλει μάχη παντού, συνεχόμενο καμάκι όπου μπορείς κ βρίσκεις, ταξίδια, τόλμη κλπ. Σταματα πια με τον κύκλο. Ο κύκλος μπορεί να σου δώσει ελάχιστα μουνια σε σχέση με το τι μπορείς να βγάλεις μόνος.
Είδες εσύ κανέναν να βρίσκει γκόμενά από φλερτ στο δρόμο? Εγώ ακόμα ψάχνω να βρω εναν?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Είδες εσύ κανέναν να βρίσκει γκόμενά από φλερτ στο δρόμο? Εγώ ακόμα ψάχνω να βρω εναν?
αδερφε δεν εχω δει εναν να μιλησει σε αγνωστη στο δρομο ολοι οι αντρες απλα κοιτανε μεχρι εκει,αφου απορω αυτοι που βρισκουν πως βρισκουν.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
να σου πω οτι γνωριζω πιτσιρικες που ειναι μονες τους και ωραια μουνακια 18 η μια 20 η αλλη και ουτε καν γαμιουνται γιατι δε θελουν καγκουρες,χασικλες και αναρχια;μην γενικευεις λοιπον υπαρχουν και πιτσιρικες κοντα σε σενα με μυαλο που μπορεις να κανεις κολλεγια και αντιστοιχα πουταναρια 30αρες που δε μπορεις καν να φανταστεις
Στον υπνο σου παποου τα βλέπεις αφτα άκου λέει 18 και 20αρες χωρίς γκομενο.. Όλες έχουν γκόμενο μέχρι κια οι χοντρές εχουνε?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
αδερφε δεν εχω δει εναν να μιλησει σε αγνωστη στο δρομο ολοι οι αντρες απλα κοιτανε μεχρι εκει,αφου απορω αυτοι που βρισκουν πως βρισκουν.
Από παρέες από που αλλού να βρεις γκόμενά στο ελλαντα? ?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
να σου πω οτι γνωριζω πιτσιρικες που ειναι μονες τους και ωραια μουνακια 18 η μια 20 η αλλη και ουτε καν γαμιουνται γιατι δε θελουν καγκουρες,χασικλες και αναρχια;μην γενικευεις λοιπον υπαρχουν και πιτσιρικες κοντα σε σενα με μυαλο που μπορεις να κανεις κολλεγια και αντιστοιχα πουταναρια 30αρες που δε μπορεις καν να φανταστεις
το ξερω δε γενικευω αδερφε απλα μια 30αρα πιο δυσκολο να θελει τετοιους τερατουλες οι μικρες πιο ευκολο παντως ευγε στις κοπελες που γνωριζεις να ειναι καλα τετοιες να υπαρχουν.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Στον υπνο σου παποου τα βλέπεις αφτα άκου λέει 18 και 20αρες χωρίς γκομενο.. Όλες έχουν γκόμενο μέχρι κια οι χοντρές εχουνε?
δεν εχουν ολες η θεια μου που ηταν του 5 και γεροντοκοριζε και δε ειχε αυτοπεποιθηση δεν ειχε ποτε μη γενικευεις στιλ σα της θειας μου ειναι το μονο που δε βρισκει.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ώχουουου... το εμπαιδώσαμε πλέον, είσαι ένας ΠΟΛΥ εμφανίσημος αρχι-γαμιάς. Οι γυναίκες πρέπει να κάνουν ουρές για σένα, κύριε Ράγκναρ.
Δενε εχεις καταλάβει ποιανού κλονος είναι?.. Πιος άλλος λέει τέτοιες πιπες copy paste, Γι σκέψου λιγο??

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
πως ηταν η μανταρινακη που γεροντοκοριζε στο εργο και στη εμφανηση ενα 5 καπως ετσι ειναι η θεια μου μονο που η θεια μου δε κλαψομουνιαζε σα χαζη οπως η ματινα που δεν εχει γκομενο αλλα αυτο το μουροχαυλο της μη αυτοπεποιθησης το ντροπαλο που εχει η ματινα ειχε και η αλλη και γενικα αυτες ολες εχουν αυτο το στιλ το μουροχαυλο ξενερωτο το μη τραβιχτικο,αυτες δε μπορουν να βρουν μη λεμε μαλακιες πως βρισκουν ολες,αυτες οι λιγες που ειναι σα τη θεια μου ειναι οι μονες που δε βρισκουν.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.835
Πόντοι
3.846
βλέπω η φάση εκτυλίσσεται "τι τρέχει με τις ελλειινίδες;'. Σε κάθε χώρα οι γυναίκες έχουν κάποια χαρακτηριστικά. Στα Βαλκάνια οι γυναίκες ζητάνε λεφτά από τους γονείς και τους γκόμενους για να ψωνίζουν. Στη Σκανδιναβία οι γυναίκες από πολύ μικρές δουλεύουν και είναι οικονομικά ανεξάρτητες, λιγότερο shopping, περισσότερο αθλητισμός. Όταν μια γυναίκα γίνεται οικονομικά ανεξάρτητη θα γίνει γρήγορα και αυτόνομη. Με όποιον θέλει θα πηδιέται, όποτε θέλει θα χωρίζει. Στην Ελλάδα οι γυναίκες ψάχνουν ένα πλούσιο για να τον κερατώνουν με ένα καλό γαμιά. Επίσης ξέρουν πολύ καλά πως να χρησιμοποιούν το σεξ σαν όπλο εκβιασμού. Σε άλλες χώρες υπάρχει περισσότερη ειλικρίνεια.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Άστο, είσαι μικρός παίκτης. Κ προφανώς κ οι περισσότεροι. Αλλιώς θα είχες βρει..

OP
OP
bruce wayne

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.816
Πόντοι
456
Άστο, είσαι μικρός παίκτης. Κ προφανώς κ οι περισσότεροι. Αλλιώς θα είχες βρει..
να βρεις κοπελα απο το δρομο .... αμα απο τις 10 η 9 σου ριξουν ακυρο και σου κάτσει η μια .... δεν ειναι κατόρθωμα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.548
Πόντοι
206
Τύποι δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ περίμενα τον @jimakos900 να μας πει πάλι για τη θεία τη γεροντοκόρη και σε αυτό το νήμα. Τώρα μπορώ να κοιμηθώ ξένοιαστος :confused:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
να βρεις κοπελα απο το δρομο .... αμα απο τις 10 η 9 σου ριξουν ακυρο και σου κάτσει η μια .... δεν ειναι κατόρθωμα
Δηλαδή εσυ θέλεις 1/1; 1/2; 1/5; Αν είναι δυνατόν. Βγαίνεις τη βόλτα σου κάθε μέρα, κανεις 5 στοχευμένες κινήσεις κ αν βγει βγήκε. Κ 1 τη βδομάδα να βγει τι σε πειράζει; Κανεις τη βόλτα σου, το χόμπι σου, το φλερτ σου κ αν πάει καλά πήγε. Προφανώς θέλει κότσια να διαχειρίζεσαι τα άκυρα. Γιαυτο κ είναι άθλημα για λίγους. Οι περισσότεροι κλείνονται στην άμυνα τους. Και ψάχνουν κύκλους σαν τον Έλβις ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom