txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
Επειδή ήταν σίγουροι πως δε θα χρειαστεί ποτέ να τα βγάλουν.
Επειδή ήταν σίγουροι πως δε θα χρειαστεί ποτέ να τα βγάλουν.
κάντε μου like και στέλνω
κάντε μου like photo pic και ανταποδίδω
Δεν ειναι απιθανο και ο Πιρφορος να το κανει αυτο .Η πλακα ειναι οτι οι γκομενες τα συχαινοντε ολα αυτα !Το προβλημα του Πιρφορου ειναι οτι οταν του λενε οτι ισως κατι φταιει σ'αυτον και οχι στις γκομενες.Σου απανταει γιατι τι εχω καλός ειμαι!Αυτες ειναι μαλακισμενες
καλά αυτό πραγματικά είναι εμετικό.To : Eυχαριστω για την αποδοχη της φιλιας σου
Το πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι αυτο..To : Eυχαριστω για την αποδοχη της φιλιας σου
Το σωστό είναι "πυρφόρος". Από τις λέξεις "πυρ" και "φέρω". Είναι δηλαδή αυτός που κουβαλάει τη φωτιά (βλ. Προμηθεύς Πυρφόρος).
greek_greek.enacademic.com/147387/πυρφόρος
εχω την εντυπωση οτι η εκφραση πιρφορος δημιουργηθηκε από το νικ ενος μέλους που υπέγραφε pirforos .
κατα τα αλλα λίγο ασχετο αλλα το κορυφαιο σχολιο που εχω διαβασει σε φωτο γκόμενας ειναι περιπου
¨το σπίτι σου πρεπει να ειναι σε ανηφόρα για αυτο και τα πόδια σου ειναι τόσο γυμνασμενα"
¨το σπίτι σου πρεπει να ειναι σε ανηφόρα για αυτο και τα πόδια σου ειναι τόσο γυμνασμενα"
Ο Πιρφορος κανει συνεχεια αιτηματα φιλιας σε οποια να'ναι φυσικα και σε φιλες των φιλων τους.Και σε ολες γραφει Μπας και του κατσει καμια
Δε βρίσκω το λόγο για να έχει ένας άντρας γενικα φμπ.
και γιατι δεν επιλεγεις εσυ;Οπως και να το κανουμε μαγκες οι γυναικες επιλεγουν.εμει απλα περιμενουμε να μας επιλεξουν.γιαυτο συμβαινουν αυτα τα αθλια φαινομενα που βλεπουμε στο φεισμπουκ
εμεις κυνηγαμε και αυτες επιλεγουν σε ποιον θα κατσουν !!Οπως και να το κανουμε μαγκες οι γυναικες επιλεγουν.εμει απλα περιμενουμε να μας επιλεξουν.γιαυτο συμβαινουν αυτα τα αθλια φαινομενα που βλεπουμε στο φεισμπουκ
πιστευω οτι απο αρχαιοτατων χρονων ειναι ετσι η κατασταση.εμεις προσπαθουμε να τις εντυπωσιασουμε και στο τελος αυτες διαλεγουν με ποιον θα ζευγαρωσουν.δυστυχως το ισχυρο φυλο ειναι η γυναικα.αυτη οριζει τους κανονες του παιχνιδιου που θα παιξουμε.οσο πιο γρηγορα το αποδεχτουμε αυτο τοσο το καλυτεροκαι γιατι δεν επιλεγεις εσυ;