Νέα

Τα γενικά και τα ειδικά χαρακτηριστικά ενός πυρφόρου στο facebook !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
πιστευω οτι απο αρχαιοτατων χρονων ειναι ετσι η κατασταση.εμεις προσπαθουμε να τις εντυπωσιασουμε και στο τελος αυτες διαλεγουν με ποιον θα ζευγαρωσουν.δυστυχως το ισχυρο φυλο ειναι η γυναικα.αυτη οριζει τους κανονες του παιχνιδιου που θα παιξουμε.οσο πιο γρηγορα το αποδεχτουμε αυτο τοσο το καλυτερο

90 τοις εκατό έτσι είναι δυστυχώς

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
πιστευω οτι απο αρχαιοτατων χρονων ειναι ετσι η κατασταση.εμεις προσπαθουμε να τις εντυπωσιασουμε και στο τελος αυτες διαλεγουν με ποιον θα ζευγαρωσουν.δυστυχως το ισχυρο φυλο ειναι η γυναικα.αυτη οριζει τους κανονες του παιχνιδιου που θα παιξουμε.οσο πιο γρηγορα το αποδεχτουμε αυτο τοσο το καλυτερο

δε νομιζω τυπε  :S

Συνημμένα

• kontominas1.png
    kontominas1.png
    91,6 KB · Εμφανίσεις: 14

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
:tickedoff:
δε νομιζω τυπε  :S
τωρα μιλας για την εξαιρεση.οι περισσοτεροι αντρες περιμενουν στη γωνια να τους διαλεξει καποια γυναικα.οι γυναικες διαλεγουνε ειτε θελουμε να το παραδεχτουμε ειτε οχι.

Επισκέπτης
Δε βρίσκω το λόγο για να έχει ένας άντρας άνω των 30 φμπ.

Είσαι λάθος.
Εγώ έφτιαξα fb στα 36, παντρεμένος με 1 παιδί τότε, 2 τώρα.
Στο fb βρίσκεις και παλιούς φίλους, γνωστούς από φροντιστήρια, παλιές διακοπές, πάρτι μαθητικής εποχής, γνωστούς από ουφάδικα, ντίσκο κτλ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.

Και αν θες, εφόσον θέλουν και αυτές, ΤΙΣ ΓΑΜΑΣ ΚΙ ΟΛΑΣ.
Έτσι βρήκα γκόμενά μου από το Λύκειο και ... "βρισκόμαστε" που και που ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Είσαι λάθος.
Εγώ έφτιαξα fb στα 36, παντρεμένος με 1 παιδί τότε, 2 τώρα.
Στο fb βρίσκεις και παλιούς φίλους, γνωστούς από φροντιστήρια, παλιές διακοπές, πάρτι μαθητικής εποχής, γνωστούς από ουφάδικα, ντίσκο κτλ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.

Και αν θες, εφόσον θέλουν και αυτές, ΤΙΣ ΓΑΜΑΣ ΚΙ ΟΛΑΣ.
Έτσι βρήκα γκόμενά μου από το Λύκειο και ... "βρισκόμαστε" που και που ...
Προσωπικά Λάκη μου το βαριέμαι του θανατά.
Μ όσους χάθηκα καλώς χάθηκα.
Το τι κάνω στη ζωή μου,που τρώω που πίνω που πάω και τον δίνω αφορά μόνο εμένα.
Γκόμενες δόξα το θεό σκόμα ικανοποιώ πιστεύω τα τυπικά προσόντα ώστε να μη χρειάζεται να καταφύγω εκεί.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν δηνουμε σημασια σε καμια.δεν δινουμε την επιλογη να μας επιλεξουν.δεν παιζουμε με τα αδικα παιχνιδια που επεβαλε η κοινωνια για να ευνουχιζει τους αντρες.δεν κανουμε καμακι στο φεισμπουκ

Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι ότι μερικοί περισσότερο χάνουν παρά κερδίζουν από το fb

Για παράδειγμα:

1. Κάποιος με λίγους φίλους που φαίνεται ότι δεν είναι τελικά ιδιαίτερα κοινωνικός
2. Κάποιος με ατημέλητο προφίλ, χάλια φωτογραφία, κλπ
3. Κάποιος που πληγώνεται γιατί δεν του κάνουν πρόταση φιλίας άτομα που τα θεωρούσε φίλους, ή κάνει στους περισσότερους αυτός και όχι οι άλλοι, ή τον διαγράφουν φίλοι-ες μετά από λίγο καιρό, κλπ
4. Κάποιος που εκτίθεται χωρίς να το καταλάβει, λόγω απροσεξίας, πχ πόσταρε μια μαλακία Σάββατο βράδυ 12:30 που σημαίνει ότι δε βγαίνει έξω, ή πόσταρε την ώρα που υποτίθεται ήταν στη δουλειά του, κλπ
5. Κάποιος που του γράφουν μαλακίες είτε στα καλά καθούμενα, είτε επάνω σε διαδικτυακό καυγά

και άλλα πολλά...

Γενικά εγώ το βλέπω το fb σαν ένα παιχνίδι ελαχίστης ζημίας, παρά μεγίστης ικανοποίησης...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

Για παράδειγμα:

1. Κάποιος με λίγους φίλους που φαίνεται ότι δεν είναι τελικά ιδιαίτερα κοινωνικός
3. Κάποιος που πληγώνεται γιατί δεν του κάνουν πρόταση φιλίας άτομα που τα θεωρούσε φίλους, ή κάνει στους περισσότερους αυτός και όχι οι άλλοι, ή τον διαγράφουν φίλοι-ες μετά από λίγο καιρό, κλπ
4. Κάποιος που εκτίθεται χωρίς να το καταλάβει, λόγω απροσεξίας, πχ πόσταρε μια μαλακία Σάββατο βράδυ 12:30 που σημαίνει ότι δε βγαίνει έξω, ή πόσταρε την ώρα που υποτίθεται ήταν στη δουλειά του, κλπ
5. Κάποιος που του γράφουν μαλακίες είτε στα καλά καθούμενα, είτε επάνω σε διαδικτυακό καυγά

και άλλα πολλά...

Γενικά εγώ το βλέπω το fb σαν ένα παιχνίδι ελαχίστης ζημίας, παρά μεγίστης ικανοποίησης...

ολοι παραδεχονται οτι χαρη στο facebook χωριζουν ζευγαρια  οποτε

Επισκέπτης
ολοι παραδεχονται οτι χαρη στο facebook χωριζουν ζευγαρια  οποτε

+ αυτά που λες, τα οποία είναι και τα πιο χοντρά, κέρατο, διαζύγια, εκβιασμοί, κλπ

εγώ αναφερόμουν σε απλούς συνηθισμένους χρήστες  :rockon:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και σε κοιτάνε σαν ουφο άμα τους πεις δεν έχεις αυτο που το βάζεις ;

Σιγά να μην κοιτάνε.

Ούτε έχω ούτε μπαίνω στο fb όχι μόνον γκόμενας αλλά ούτε φίλου ή γνωστού.

Δεν έχω καμία απορία να δω τι γράφουν εκεί μέσα.

Μα καμία.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σιγά να μην κοιτάνε.

Μα καμία.
Μια από τα ίδια.

Επισκέπτης
Προσωπικά Λάκη μου το βαριέμαι του θανατά.
Μ όσους χάθηκα καλώς χάθηκα.
Το τι κάνω στη ζωή μου,που τρώω που πίνω που πάω και τον δίνω αφορά μόνο εμένα.

Γκόμενες δόξα το θεό σκόμα ικανοποιώ πιστεύω τα τυπικά προσόντα ώστε να μη χρειάζεται να καταφύγω εκεί.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Σιγά να μην κοιτάνε.

Μα καμία.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

Για παράδειγμα:

και άλλα πολλά...

σωστος

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
παλια καποιοι πιρφοροι βαζαν και χαρτοπετσετες στο βρακι εποχες ντισκο για να δειχνουν  φουσκωμενα τα προσοντα τους κατω απο τα εφαρμοστα παντελονια στυλ Bee Gees
παλιός κολλητός έβαζε αναπτήρα bic  :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Γαμάω τις λίγες και καλές που δεν έχουν κι όλα οκ.
Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά ούτε κι εγω εχω αλλα  οταν με ρωτάνε αν εχω και τους λέω όχι μου λένε καλα που ζεις ; Λες και ειναι δεδομένο οτι πρεπει να χεις αυτή την μλκια

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά ούτε κι εγω εχω αλλα  οταν με ρωτάνε αν εχω και τους λέω όχι μου λένε καλα που ζεις ; Λες και ειναι δεδομένο οτι πρεπει να χεις αυτή την μλκια
Μπα εμένα καμία δε μου είπε γιατί και πως.Λεω δεν εχω και τελος.Πάμε παρακάτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom