Νέα

Τα γενικά και τα ειδικά χαρακτηριστικά ενός πυρφόρου στο facebook !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Στο συγκεκριμένο θέμα θα προσπαθήσει ο καθένας από την δίκη του οπτική γωνία να σκιαγραφήσει το προφίλ ενός '' πυρφόρου στο facebook '' !!!

πχ το παρατεταμένο like σε φωτογραφίες διαφόρων γυναικών πιστεύω είναι μια πυρφοριά που παρατηρείται !!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
πιρφορος ρε τυπε  :headbang: πΙρφορος !!! κατι ξερουμε εμεις οι νωντοτυποι με τοσους που εχουμε απαξιωσει  ;)

Επισκέπτης
πχ το παρατεταμένο like σε φωτογραφίες διαφόρων γυναικών πιστεύω είναι μια πυρφοριά που παρατηρείται !!!

Αυτό είναι γνώρισμα αγάμητου, μαλάκα , ληγούρη.
Ο άντρακλας κάνει like μόνο στις φωτό που έχουν οι γυναίκες του.
Και οι κόρες του.

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Αυτό είναι γνώρισμα αγάμητου, μαλάκα , ληγούρη.
Ο άντρακλας κάνει like μόνο στις φωτό που έχουν οι γυναίκες του.
Και οι κόρες του.

εμετικό ρε ... γνωστός μου το κάνει και πραγματικά επειδή τα λέω έξω από τα δόντια συγκρατιέμαι ... παπαριές ... επίσης έχω παρατηρήσει πως εάν η κοπέλα που έχει δεχθεί το like βάλει φωτό με γκόμενο τα likes στην κοπέλα παύουν να γίνονται  :rockon: :rockon:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
Στο συγκεκριμένο θέμα θα προσπαθήσει ο καθένας από την δίκη του οπτική γωνία να σκιαγραφήσει το προφίλ ενός '' πυρφόρου στο facebook '' !!!

αυτό δεν είναι τιποτα..εχω δει πυρφορο σε fb σωληνοκοριτσου,εκτος από τα like κατά κορον σε  δικα της ποστ,σχoλια δικα του με σκετα icons καρδουλες χαμογελακια και μαλακιες, και να κανει like στο δικο του ποστ icon χωρις αυτή να εχει σχολιασει τιποτα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Πιρφορος κανει συνεχεια αιτηματα φιλιας σε οποια να'ναι φυσικα και σε φιλες των φιλων τους.Και σε ολες γραφει  :2funny: Μπας και του κατσει καμια  :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
εμετικό ρε ... γνωστός μου το κάνει και πραγματικά επειδή τα λέω έξω από τα δόντια συγκρατιέμαι ... παπαριές ... επίσης έχω παρατηρήσει πως εάν η κοπέλα που έχει δεχθεί το like βάλει φωτό με γκόμενο τα likes στην κοπέλα παύουν να γίνονται  :rockon: :rockon:

τυπε χανουν το ενδιαφερον τους πια οι τυποι.εκτος πια εαν ειναι κανενα δροσερο αγορι,οποτε μαλλον θα κανει like στον γκομενο  :S :S :S

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε χανουν το ενδιαφερον τους πια οι τυποι.εκτος πια εαν ειναι κανενα δροσερο αγορι,οποτε μαλλον θα κανει like στον γκομενο   :S :S :S
Ο Πιρφορος προσπαθει να επηδειξη τον αντρισμο του  :2funny: αφου οταν χορευει με γκομενες τους τριβεται με την καυλωμενη του πούτσα  :2funny:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ο Πιρφορος προσπαθει να επηδειξη τον αντρισμο του  :2funny: αφου οταν χορευει με γκομενες τους τριβεται με την καυλωμενη του πούτσα  :2funny:

Ενω εσυ σε βαζουν τα βιζιτομοντελα να κανεις στριπ-τιζ και να γελανε
μαζι με τους γαμιαδες τους με τα καραγκιοζλικια σου. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Το γενικό feeling προδίδει τον πυρφόρο!  ;)

Επισκέπτης

το παρατεταμένο like ναι είναι μαλακία

το λίγο όμως όχι μόνο δεν είναι, αλλά επιβάλλεται, αφού αυτό είναι το νόημα του fb, ένα λεύκωμα σαν κι αυτά που είχαμε στο σχολείο που κολλούσαν όλοι φωτο και γράφανε ατάκες, για να γίνεται χαβαλές

Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στο fb ό,τι κάνεις πολύ καταντάει μαλακία

Κάποιες γκόμενες ποστάρουν συνέχεια φώτο
Κάποιες ποστάρουν συνέχεια ατάκες από σαιτ
Κάποιοι ποστάρουν συνέχεια ανέκδοτα (αυτοί είναι οι λιγότερο μαλάκες από όλους)
Κάποιοι ποστάρουν συνέχεια την τοποθεσία που βρίσκονται, με ποιον, τι φάγαν, φώτο απ τους μεζέδες, τις παραλίες, κλπ
Κάποιοι ποστάρουν συνέχεια τραγούδια
Κάποια κοπέλα που έχω φίλη (πιτσιρίκα, λόγω γνωριμίας με τους γονείς της) ποστάρει συνέχεια καψουροατάκες, σε βαθμό εντελώς αστείο

Γενικά ο καθένας προσπαθεί να αποκτήσει προσωπικότητα, μέσα από κάτι που επαναλαμβάνει

Κατ εμέ, και εδώ, η καλύτερη οδός είναι η χρυσή τομή, και το χαμηλών τόνων προφίλ, δλδ 2-3 φώτο, 5-6 τραγούδια, φίλους 100-200, 1-2 φορές το χρόνο την τοποθεσία που βρίσκεσαι, ειδικά αν έχει κάποιο αξιόλογο τοπίο, 1-2 φώτο με φίλους και παρέες, και αρκετά like σε δραστηριότητες των άλλων, φώτο από κοπέλες, τραγούδια από φίλους, ατάκες, ανέκδοτα, κλπ
κυρίως για να δείξεις ότι κοιτάς πέρα απ τον ευατό σου και δεν είσαι εκεί μόνο για σένα

Αυτά από μένα για το fb...

:rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι εχετε να πειτε για τους κλαρινογαμπρους που ενω και καλα απαξιουν τις γκομενες εχουν λογαριασμο σε οτι γυναικειο σαιτ υπαρχει και την πεφτουν
ακομη και σε κουραμπιεδες με ποδια αρκει να εχει μουνι;Τα παραδειγματα πολλα εδω μεσα. :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.940
Πόντοι
12.056
To : Eυχαριστω για την αποδοχη της φιλιας σου  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
πιρφορος ρε τυπε  :headbang: πΙρφορος !!! κατι ξερουμε εμεις οι νωντοτυποι με τοσους που εχουμε απαξιωσει  ;)

Το σωστό είναι "πυρφόρος". Από τις λέξεις "πυρ" και "φέρω". Είναι δηλαδή αυτός που κουβαλάει τη φωτιά (βλ. Προμηθεύς Πυρφόρος).

greek_greek.enacademic.com/147387/πυρφόρος

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
τα κλασσικά, "θεάρα , κουκλάρα, είσαι single? , πότε θα πάμε για κανένα καφέ να τα πούμε" κ.α. κάτω από ψωλοκαυλιάρικες φωτογραφίες μου φέρνουν στομαχικές διαταραχές  :S

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτος ειναι η εννοια του Πιρφόρου  :2funny: φτωχος,κακομοιρης,αγαμητος που βγαζει κακια για τους αλλους και τους μισει επειδη αυτοι ειναι πετυχημενοι ενω αυτος οχι  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο Πιρφορος προσπαθει να επηδειξη τον αντρισμο του  :2funny: αφου οταν χορευει με γκομενες τους τριβεται με την καυλωμενη του πούτσα  :2funny:
παλια καποιοι πιρφοροι βαζαν και χαρτοπετσετες στο βρακι εποχες ντισκο για να δειχνουν  φουσκωμενα τα προσοντα τους κατω απο τα εφαρμοστα παντελονια στυλ Bee Gees

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Επειδή ήταν σίγουροι πως δε θα χρειαστεί ποτέ να τα βγάλουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παλια καποιοι πιρφοροι βαζαν και χαρτοπετσετες στο βρακι εποχες ντισκο για να δειχνουν  φουσκωμενα τα προσοντα τους κατω απο τα εφαρμοστα παντελονια στυλ Bee Gees
Δεν ειναι απιθανο και ο Πιρφορος να το κανει αυτο :2funny:.Η πλακα ειναι οτι οι γκομενες τα συχαινοντε ολα αυτα  :2funny:!Το προβλημα του Πιρφορου ειναι οτι οταν του λενε οτι ισως κατι φταιει σ'αυτον και οχι στις γκομενες.Σου απανταει γιατι τι εχω καλός ειμαι!Αυτες ειναι μαλακισμενες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom