kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εγο μονο γινεκακια αγαπαοΝαι, δεν λέω, αλλά δεν γουστάρω αγοράκια ρε γαμώτο
εγο μονο γινεκακια αγαπαοΝαι, δεν λέω, αλλά δεν γουστάρω αγοράκια ρε γαμώτο
φιλε 4 μερες κραταει η περιοδος.Ψιλοάσχετο, αλλά δεν ήξερα πού αλλού να γράψω. Έχει αναρωτηθεί κανείς αν οι τάνες έχουν περίοδο; (!!!!). Το λέω γιατί σε ορισμένα στούντιο (μόνο αυτά με ενδιαφέρουν εμένα) βλέπει κανείς τις ίδιες, στις ίδιες βάρδιες επί μήνες. Λέτε να είναι αγοράκια εγχειρισμένα κι εμείς να νομίζουμε ότι πάμε με γυναίκες;;;;;
τοσο πολι?φιλε 4 μερες κραταει η περιοδος.
εσυ τι λες.μπορει και εβδομαδατοσο πολι?
Εξαρτάται. Αλλά για παρατηρείστε το να δείτε ότι σε πολλές ούτε 4 μέρες βγαίνουν. Θα μου πείτε "και τι να κάνουμε"; Απλώς αναρωτιέμαι κι αν κανείς έχει υποψίες για κάποιες ας τις πείφιλε 4 μερες κραταει η περιοδος.
ινε πολι καλε κοπελε κε δ εμασ κοροδεβουνε κε εγο ιμε κε εροτβμενοσΕξαρτάται. Αλλά για παρατηρείστε το να δείτε ότι σε πολλές ούτε 4 μέρες βγαίνουν. Θα μου πείτε "και τι να κάνουμε"; Απλώς αναρωτιέμαι κι αν κανείς έχει υποψίες για κάποιες ας τις πεί
ιεμ εροτεβμενο κε πιναο σινεχιαεσυ ακομα πεινας η σου περασε καπως
εσυ οσο πας χειροτερευεις.πρεπει να εισαι ο μονος που οταν ερωτευεται πειναειιεμ εροτεβμενο κε πιναο σινεχια
ε δε κσερι να μαγιρεβι καλα το γινεκακιεσυ οσο πας χειροτερευεις.πρεπει να εισαι ο μονος που οταν ερωτευεται πειναει
Αμα η κοπελλα βαλει ταμπον σταματαει την αιμοραγια και μπορει να δουλεψει.Εξαρτάται. Αλλά για παρατηρείστε το να δείτε ότι σε πολλές ούτε 4 μέρες βγαίνουν. Θα μου πείτε "και τι να κάνουμε"; Απλώς αναρωτιέμαι κι αν κανείς έχει υποψίες για κάποιες ας τις πεί
αυτο που λες ειναι λαθος μεγαΑμα η κοπελλα βαλει ταμπον σταματαει την αιμοραγια και μπορει να δουλεψει.
Τωρα πως το κανουν ακριβως, δεν ξερω...
Γιατι το λες αυτο? Εξηγησε το...αυτο που λες ειναι λαθος μεγα
μια γυναικα βαζει ταμπον πχ οταν θελει να κανει μπανιο στην θαλασα και εχει περιοδο.πως θα βαλεις την πουτσα μεσα οταν υπαρχει ηδη ενα πλαστικουλη.που θα παει αυτοΓιατι το λες αυτο? Εξηγησε το...
Δεν ειναι υγειηνο αλλα το κανουν.
Δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου.
Μου το εχουν πει.
πιο μεσα που να παι?μια γυναικα βαζει ταμπον πχ οταν θελει να κανει μπανιο στην θαλασα και εχει περιοδο.πως θα βαλεις την πουτσα μεσα οταν υπαρχει ηδη ενα πλαστικουλη.που θα παει αυτο
Το ταμπον εφαρμοζει στη μητρα και οχι στον κολπο.μια γυναικα βαζει ταμπον πχ οταν θελει να κανει μπανιο στην θαλασα και εχει περιοδο.πως θα βαλεις την πουτσα μεσα οταν υπαρχει ηδη ενα πλαστικουλη.που θα παει αυτο
Σφουγγαράκι βάζουν για να βγάλουν μεροκάματο όταν έχουν περίοδο.Το ταμπον εφαρμοζει στη μητρα και οχι στον κολπο.
Ισως το βγαζουν ομως λιγο πριν την πραξη και μετα φορανε αλλο.
Απλα μου το εχουν πει. Αν καποια δεν θελει να χασει το μεροκαματο το κανει.
Μπορει το αιμα να ειναι λιγο και να σκουπιζονται. Δεν ξερω.
Γυναικειο προφυλακτικο που εφαρμοζει μεσα στον κολπο.
Ισως...
σπιραλ δε το λενε αφτο?Σφουγγαράκι βάζουν για να βγάλουν μεροκάματο όταν έχουν περίοδο.
Το είχε βγάλει μια από το μουνί της όταν τελειώσαμε για να μου το δείξει.
Είναι στρογγυλό μεγάλης διαμέτρου και το βάζουν στον πάτο.
Και απλά γαμάς και πιάνεις πάτο στο σφουγγαράκι.
Είναι ντροπή βέβαια αυτή η μαλακία.
και δεν σιχαθηκες ρε συΣφουγγαράκι βάζουν για να βγάλουν μεροκάματο όταν έχουν περίοδο.
Το είχε βγάλει μια από το μουνί της όταν τελειώσαμε για να μου το δείξει.
Είναι στρογγυλό μεγάλης διαμέτρου και το βάζουν στον πάτο.
Και απλά γαμάς και πιάνεις πάτο στο σφουγγαράκι.
Είναι ντροπή βέβαια αυτή η μαλακία.
οχι φιδακισπιραλ δε το λενε αφτο?