Δεν μπορεί κανείς να απαντήσει στην ερώτηση με σαφήνεια και μονοσήμαντα, καθώς η λέξη ερωτηλίκια δεν ξέρω καν εάν έχει το ίδιο περιεχόμενο για τον καθένα. Εγω π.χ. δεν εξέφρασα άποψη ούτε και ψήφισα. Χρησιμοποίησα μόνο τη λέξη αυτονόητα. Σημείωση: η λέξη αυτονόητα «διαβάζεται» και ίσια και ανάποδα και διαγωνίως και καθέτως κτλ.... Σαν γενική παρατήρηση προσθέτω ότι κάποιοι θεωρώ ότι ήταν εξαιρετικά εύστοχοι στις απαντήσεις τους. Λοιπόν, οι Παρέχουσες Σεξουαλικές Υπηρεσίες Επί Πληρωμή (πσυεπ) είναι αντικειμενικά και αναμφισβήτητα: εργαζόμενες-άνθρωποι-γυναίκες. Ως εργαζόμενες γράφουν στο thread σαν προβολή, για να διατηρούνται στην επικαιρότητα, για να θυμίζουν σε εμάς την παρουσία τους. Ως άνθρωποι γράφουν απλώς για να επικοινωνούν, για χαβαλέ, για κτλ .... Το τερνπόν μετα του ωφελίμου. Δεν είναι κακό αυτό. Ως γυναίκες μάλλον δεν γράφουν ποτέ ή σχεδόν ποτέ στο thread. Εγώ δεν αποκλείω ακόμη και να γίνει ιστορία με κάποιο πελάτη -αν και κατι τέτοιο μπορεί να είναι προβληματικό, αλλά άβυσσος η ανθρώπινη ψυχή-. Αλλά εάν θα γίνει ιστορία δεν θα χρησιμοποιήσουν το thread. Λογικά δεν είναι αυτά που λέω? Λοιπόν, τι ψηφίζεις τώρα? Και ποιά είναι η απάντηση? Εάν ο ερωτών εννοούσε το εάν γράφουν σα γυναίκες: 99%+ όχι. Αλλά αυτά που έχει τύχει να διαβάζω στα θρεντ δύσκολα (και λίγα) τα αποκαλώ ερωτηλίκια.
Θαθελα να πω και κάτι άλλο: Ακόμη και εαν δεν είναι ικανή συνθήκη, τυπικό προσόν των εκδιδόμενων (πσυεπ) είναι η εμφάνιση: (κάπως?) όμορφο πρόσωπο, (κάπως ?) όμορφο σώμα, (κάπως?) μικρή ηλικία, κτλ... Από την άλλη, πελάτες είναι όσοι μπορούν να πληρώσουν, όσοι έχουν το χρόνο και τις δυνατότητες, όσοι τους σηκώνεται λίγο ή περισσότερο (αλλά ακόμη και καθόλου, αφού στο φινάλε ένα παιγνιδι είναι -ΟΚ με χρηματικό κόστος). Δεν υπάρχει προαπαιτούμενο να είναι ωραίοι, νέοι, γυμνασμένοι, λεπτοί, ...ταιριαστοί. Προκειται εξορισμού για δουλειά, θεατρική παράσταση, και όχι πραγματικότητα. Άρα, μην το σχολιάζουμε αρνητικά, εάν βλέπουμε ένα «προβληματικό» τύπο με μια στουντιομοντέλα. Αυτό που λέω έχει τα ίδια στοιχεία ακριβώς ανηθικότητας με το εάν ενας νεος, ακμαίος, ωραίος, λεπτός, γυμνασμένος, κτλ... πάει σε ένα μαγαζί στουντιο ή ντέλο. Στα μαγαζιά οι όροι του παιγνιδιού είναι σαφώς και εκ των προτέρων καθορισμένοι και ξεκάθαροι. Το να θέλω να την πιάσω γκομενα εγώ που είμαι 60 και αυτή 20 είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ πράγμα είτε γίνεται στο ροζ σπίτι, είτε γίνεται στην κοινωνία (με κάποια που δεν εξασκεί επίσημα το επάγγελμα). Η ανάλυση δεν καλύπτει ψυχολογικές ιδιαιτερότητες διαφόρων που όταν εμφανιστούν παρατηρούνται επιπλοκές.