Νέα

Τα ερωτηλίκια των πουτάνων στα thread είναι αληθινά ή σας δουλεύουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HARD19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τα ερωτηλίκια των πουτάνων στα thread είναι αληθινά ή σας δουλεύούν??

• Αληθινά

Ψήφοι: 21 11,6%
  • Μας δουλεύουν

Ψήφοι: 137 75,7%
  • Ίσως ναι, ίσως μας δουλεύουν..

Ψήφοι: 19 10,5%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 4 2,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    181

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αμα ηταν τελειως υγιες, τοτε θα το εκαναν ολες. Ιεροδουλες η μη.
πιθανόν

πάντως το lybrel (περι αυτού ο λόγος) έχει συγκεκριμένες ενδείξεις (πχ μεγάλη αιμορραγία κτλ)
τώρα αν το παίρνουν κάποιες πόρνες για αύξηση των ημερών που δουλεύουν , δεν έχω άποψη...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τι λετε ρε σεις τωρα ?

Φυσικα και ειναι αληθινοτατα .....

Σταζουν τα κοριτσια για .....................

τα ευρω σας !!!!!

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
υπάρχουν αντισυλληπτικά φάρμακα που τα παίρνουν 30μέρες το μήνα για πλήρη εξαφάνιση της περιόδου , αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι υγιές και το κατα πόσο ενδείκνυται για όλες...

Αν παιρνεις αντισυλληπτικα συνεχομενα το ενα κουτακι μετα το αλλο χωρις την 7ημερη διακοπη για την περιοδο, τοτε δεν εχεις......Αλλα δεν ειναι κ πολυ φυσιολογικο....

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.242
Πόντοι
2.310
Δεν μπορεί κανείς να απαντήσει στην ερώτηση με σαφήνεια και μονοσήμαντα, καθώς η λέξη ερωτηλίκια δεν ξέρω καν εάν έχει το ίδιο περιεχόμενο για τον καθένα. Εγω π.χ. δεν εξέφρασα άποψη ούτε και ψήφισα. Χρησιμοποίησα μόνο τη λέξη αυτονόητα. Σημείωση: η λέξη αυτονόητα «διαβάζεται» και ίσια και ανάποδα και διαγωνίως και καθέτως κτλ.... Σαν γενική παρατήρηση προσθέτω ότι κάποιοι θεωρώ ότι ήταν εξαιρετικά εύστοχοι στις απαντήσεις τους. Λοιπόν, οι Παρέχουσες Σεξουαλικές Υπηρεσίες Επί Πληρωμή (πσυεπ) είναι αντικειμενικά και αναμφισβήτητα: εργαζόμενες-άνθρωποι-γυναίκες. Ως εργαζόμενες γράφουν στο thread σαν προβολή, για να διατηρούνται στην επικαιρότητα, για να θυμίζουν σε εμάς την παρουσία τους. Ως άνθρωποι γράφουν απλώς για να επικοινωνούν, για χαβαλέ, για κτλ .... Το τερνπόν μετα του ωφελίμου. Δεν είναι κακό αυτό. Ως γυναίκες μάλλον δεν γράφουν ποτέ ή σχεδόν ποτέ στο thread. Εγώ δεν αποκλείω ακόμη και να γίνει ιστορία με κάποιο πελάτη -αν και κατι τέτοιο μπορεί να είναι προβληματικό, αλλά άβυσσος η ανθρώπινη ψυχή-. Αλλά εάν θα γίνει ιστορία δεν θα χρησιμοποιήσουν το thread. Λογικά δεν είναι αυτά που λέω? Λοιπόν, τι ψηφίζεις τώρα? Και ποιά είναι η απάντηση? Εάν ο ερωτών εννοούσε το εάν γράφουν σα γυναίκες: 99%+ όχι. Αλλά αυτά που έχει τύχει να διαβάζω στα θρεντ δύσκολα (και λίγα) τα αποκαλώ ερωτηλίκια.

Θαθελα να πω και κάτι άλλο: Ακόμη και εαν δεν είναι ικανή συνθήκη, τυπικό προσόν των εκδιδόμενων (πσυεπ) είναι η εμφάνιση: (κάπως?) όμορφο πρόσωπο, (κάπως ?) όμορφο σώμα, (κάπως?) μικρή ηλικία, κτλ... Από την άλλη, πελάτες είναι όσοι μπορούν να πληρώσουν, όσοι έχουν το χρόνο και τις δυνατότητες, όσοι τους σηκώνεται λίγο ή περισσότερο (αλλά ακόμη και καθόλου, αφού στο φινάλε ένα παιγνιδι είναι -ΟΚ με χρηματικό κόστος). Δεν υπάρχει προαπαιτούμενο να είναι ωραίοι, νέοι, γυμνασμένοι, λεπτοί, ...ταιριαστοί. Προκειται εξορισμού για δουλειά, θεατρική παράσταση, και όχι πραγματικότητα. Άρα, μην το σχολιάζουμε αρνητικά, εάν βλέπουμε ένα «προβληματικό» τύπο με μια στουντιομοντέλα. Αυτό που λέω έχει τα ίδια στοιχεία ακριβώς ανηθικότητας με το εάν ενας νεος, ακμαίος, ωραίος, λεπτός, γυμνασμένος, κτλ... πάει σε ένα μαγαζί στουντιο ή ντέλο. Στα μαγαζιά οι όροι του παιγνιδιού είναι σαφώς και εκ των προτέρων καθορισμένοι και ξεκάθαροι. Το να θέλω να την πιάσω γκομενα εγώ που είμαι 60 και αυτή 20 είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ πράγμα είτε γίνεται στο ροζ σπίτι, είτε γίνεται στην κοινωνία (με κάποια που δεν εξασκεί επίσημα το επάγγελμα). Η ανάλυση δεν καλύπτει ψυχολογικές ιδιαιτερότητες διαφόρων που όταν εμφανιστούν παρατηρούνται επιπλοκές.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αν παιρνεις αντισυλληπτικα συνεχομενα το ενα κουτακι μετα το αλλο χωρις την 7ημερη διακοπη για την περιοδο, τοτε δεν εχεις......Αλλα δεν ειναι κ πολυ φυσιολογικο....
ασε που καταστρεφεις και τον κυκλο σου

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.242
Πόντοι
2.310
Προφανώς υπάρχουν και μηχανικά και χημικα/βιοχημικά κολπα για να αντιμετωπίσουν την περίοδο. Η καθεμιά κάνει ό,τι μπορεί και ξέρει και αντέχει. Φυσικά το έαν είναι κακο, επικίνδυνο για την υγεία της, δύσκολο κτλ... είναι κάτι άλλο.

OP
OP
HARD19

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Δεν μπορεί κανείς να απαντήσει στην ερώτηση με σαφήνεια και μονοσήμαντα, καθώς η λέξη ερωτηλίκια δεν ξέρω καν εάν έχει το ίδιο περιεχόμενο για τον καθένα. Εγω π.χ. δεν εξέφρασα άποψη ούτε και ψήφισα. Χρησιμοποίησα μόνο τη λέξη αυτονόητα. Σημείωση: η λέξη αυτονόητα «διαβάζεται» και ίσια και ανάποδα και διαγωνίως και καθέτως κτλ.... Σαν γενική παρατήρηση προσθέτω ότι κάποιοι θεωρώ ότι ήταν εξαιρετικά εύστοχοι στις απαντήσεις τους. Λοιπόν, οι Παρέχουσες Σεξουαλικές Υπηρεσίες Επί Πληρωμή (πσυεπ) είναι αντικειμενικά και αναμφισβήτητα: εργαζόμενες-άνθρωποι-γυναίκες. Ως εργαζόμενες γράφουν στο thread σαν προβολή, για να διατηρούνται στην επικαιρότητα, για να θυμίζουν σε εμάς την παρουσία τους. Ως άνθρωποι γράφουν απλώς για να επικοινωνούν, για χαβαλέ, για κτλ .... Το τερνπόν μετα του ωφελίμου. Δεν είναι κακό αυτό. Ως γυναίκες μάλλον δεν γράφουν ποτέ ή σχεδόν ποτέ στο thread. Εγώ δεν αποκλείω ακόμη και να γίνει ιστορία με κάποιο πελάτη -αν και κατι τέτοιο μπορεί να είναι προβληματικό, αλλά άβυσσος η ανθρώπινη ψυχή-. Αλλά εάν θα γίνει ιστορία δεν θα χρησιμοποιήσουν το thread. Λογικά δεν είναι αυτά που λέω? Λοιπόν, τι ψηφίζεις τώρα? Και ποιά είναι η απάντηση? Εάν ο ερωτών εννοούσε το εάν γράφουν σα γυναίκες: 99%+ όχι. Αλλά αυτά που έχει τύχει να διαβάζω στα θρεντ δύσκολα (και λίγα) τα αποκαλώ ερωτηλίκια.

Θαθελα να πω και κάτι άλλο: Ακόμη και εαν δεν είναι ικανή συνθήκη, τυπικό προσόν των εκδιδόμενων (πσυεπ) είναι η εμφάνιση: (κάπως?) όμορφο πρόσωπο, (κάπως ?) όμορφο σώμα, (κάπως?) μικρή ηλικία, κτλ... Από την άλλη, πελάτες είναι όσοι μπορούν να πληρώσουν, όσοι έχουν το χρόνο και τις δυνατότητες, όσοι τους σηκώνεται λίγο ή περισσότερο (αλλά ακόμη και καθόλου, αφού στο φινάλε ένα παιγνιδι είναι -ΟΚ με χρηματικό κόστος). Δεν υπάρχει προαπαιτούμενο να είναι ωραίοι, νέοι, γυμνασμένοι, λεπτοί, ...ταιριαστοί. Προκειται εξορισμού για δουλειά, θεατρική παράσταση, και όχι πραγματικότητα. Άρα, μην το σχολιάζουμε αρνητικά, εάν βλέπουμε ένα «προβληματικό» τύπο με μια στουντιομοντέλα. Αυτό που λέω έχει τα ίδια στοιχεία ακριβώς ανηθικότητας με το εάν ενας νεος, ακμαίος, ωραίος, λεπτός, γυμνασμένος, κτλ... πάει σε ένα μαγαζί στουντιο ή ντέλο. Στα μαγαζιά οι όροι του παιγνιδιού είναι σαφώς και εκ των προτέρων καθορισμένοι και ξεκάθαροι. Το να θέλω να την πιάσω γκομενα εγώ που είμαι 60 και αυτή 20 είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ πράγμα είτε γίνεται στο ροζ σπίτι, είτε γίνεται στην κοινωνία (με κάποια που δεν εξασκεί επίσημα το επάγγελμα). Η ανάλυση δεν καλύπτει ψυχολογικές ιδιαιτερότητες διαφόρων που όταν εμφανιστούν παρατηρούνται επιπλοκές.
΄

Ενδιαφέρουσα και τεκμηριωμένη άποψη, άσχετο αν συμφωνεί κάποιος ή οχι...

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Το ταμπον εφαρμοζει στη μητρα και οχι στον κολπο.
Ισως το βγαζουν ομως λιγο πριν την πραξη και μετα φορανε αλλο.
Απλα μου το εχουν πει. Αν καποια δεν θελει να χασει το μεροκαματο το κανει.
Μπορει το αιμα να ειναι λιγο και να σκουπιζονται. Δεν ξερω.
Γυναικειο προφυλακτικο που εφαρμοζει μεσα στον κολπο.
Ισως...

Λάθος στα 'πανε. Στις αμυγδαλές το βάζουμε , να πατάξουμε το κακό από τη ρίζα του. :headbang:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.242
Πόντοι
2.310
΄

Ενδιαφέρουσα και τεκμηριωμένη άποψη, άσχετο αν συμφωνεί κάποιος ή οχι...

Φίλε μου, το παιγνίδι με το υποκατάστατο εξορισμού πιθανοόν να δημιουργει απορίες. Επιπρόσθετα, στις διάφορες πτυχές του καμιά φορά μπορεί να ξεφύγει οπότε κάποιοι μπορεί να μπερδεύονται.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Απαντησα μας δουλευουν....
Αλλα πιστεψτε με μερικοι ειμαστε πολυ πιο "εξυπνοι" απο αυτες και ανταπωδιδουμε με τον ιδιο τροπο...
Βασικα..."νομιζουν" οτι μας κοροιδεουν...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Το ταμπον εφαρμοζει στη μητρα και οχι στον κολπο.
Ισως το βγαζουν ομως λιγο πριν την πραξη και μετα φορανε αλλο.
Απλα μου το εχουν πει. Αν καποια δεν θελει να χασει το μεροκαματο το κανει.
Μπορει το αιμα να ειναι λιγο και να σκουπιζονται. Δεν ξερω.
Γυναικειο προφυλακτικο που εφαρμοζει μεσα στον κολπο.
Ισως...
Και πως διαολο το βγαζουν μετα, αμα προσαρμοζεται στην μητρα;
Αυτο το κορδονακι θα εχει γινει ενα με το ταμπον απο κομπρεσερ τοσες ωρες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αηδια  :S

αι στο διαολο βραδιατικα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σας δουλευουν

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Για πουτανες δεν θα μιλησω...θα πρεπει να εισαι πανηλιθιος να νομιζεις, οτι παιζει παιχνιδι ερωτα με τα πορνιδια!!!Απλα το κολπο γινεται στο διαδικτυο για διαφημιση(ετσι εκτιμω) και απο τις δυο μεριες!!...Θα μιλησω για τις μπαροβιες(γυναικες που δουλευουν σε μπαρ)!!!....Εκει πολλοι ανδρες την εχουν πατησει..... και οχι τοσο απο τις τανες του αγοραιου ερωτα!!!...Πολλοι πανε σε ενα μπαρ...πινουν το ποτο τους...τους πλησιαζει καμμια διμετρη καλλονη...τους πουλαει ζεστασια και τρυφεροτητα και τσιμπανε σαν μαλακες!!!..Σε αυτη την κατηγορια.... πολλοι ανδρες την εχουν πατησει,επειδη στο μπαρ πινεις τα ποτα σου.... και στην ποτιλα σου, ευκολα γινεσαι ευαλωτος να ουμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom