kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ιμε κοτοπουλακιασ οχι γαλοπουλακιαστιμη μου που ενας θαυμαστης του μπιφτεκιου με γαλοπουλα μου εκανε αιτημα φιλιας στο μπου...
ιμε κοτοπουλακιασ οχι γαλοπουλακιαστιμη μου που ενας θαυμαστης του μπιφτεκιου με γαλοπουλα μου εκανε αιτημα φιλιας στο μπου...
ταρτουφος ;)ποσα ξερεις εσυ ;)
τουρταφοσ???ταρτουφος ;)
Δεν ασχολούμαι με τα αυτονόητα, αλλά ένα πράγμα δεν κατάλαβα σε όλα αυτα που διάβασα. Οι τύποι διατυμπάνιζαν και το επάγγελμα τους ή το είχαν πει στην επαγγελματία?
Το παρατσούκλι μουτουρταφοσ???
κε μενα μολιεροσΤο παρατσούκλι μου
εισουνα αγαπουλης παλια δικε μου;και εγω αλλα με πληγωσαν και τωρα ειμαι με τον σοφια και ειμαι ευτυχισμενοςμετα θα δωσω μια πολυ μα πολυ τεκμηριωμενη απάντηση σε αυτο το θεμα διοτη καποια στιγμη περασα και εγω αυτην την φαση
οταν προτο μπηκα στα λημερια της πορνειας
και δεν εχω λογο να το κρυβω κιολας, διοτη δεν ειμαι ποια
τωρα λογο του λαγουδακη ειμαι και γω θαυμαστης του λιλα
πεστα δικε μου,εσυ αγαπησες ποτε καμμια;διαβασα και της 5 σελιδες και αυτοι που τα φτυνουν ειναι αυτοι που θα τα γλυψουν αυριο
εισουνα αγαπουλης παλια δικε μου;και εγω αλλα με πληγωσαν και τωρα ειμαι με τον σοφια και ειμαι ευτυχισμενος
ωχ την γαμησαμε...μας ξετρυπωσεΓι αυτο χαθηκες πουτανακι????
φίλε ποιο ηλίθιο θέμα δέν εχω ξαναδιαβάσει εδώ μέσα....
μην μου κανεις εμενα χειρονομιες μην σε....
Βασικά πιστεύω ότι υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι οι γκόμενες τους καψουρεύτηκαν (!!) (όπως νομίζουν μερικοί στα στριπτηζάδικα!), αλλά υπάρχουν και κάποιοι που τα κάνουν σε συνεννόηση με τις κοπέλες.Είναι αυτονόητο νομίζω όταν μιλάμε για τόσα χρήματα ότι θα υπάρχουν και τέτοια φαινόμενα στημένων κριτικών, απόψεων, κλπ. Εννοείται ότι οι κοπέλες δεν μπαίνουν στο site για να βρουν γκόμενο ή να περάσουν την ώρα τους.
για μενα καλα κανουν και καυλωνουν τους αγαπουληδες,ειναι δυσκολες οι εποχεςΒασικά πιστεύω ότι υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι οι γκόμενες τους καψουρεύτηκαν (!!) (όπως νομίζουν μερικοί στα στριπτηζάδικα!), αλλά υπάρχουν και κάποιοι που τα κάνουν σε συνεννόηση με τις κοπέλες.Είναι αυτονόητο νομίζω όταν μιλάμε για τόσα χρήματα ότι θα υπάρχουν και τέτοια φαινόμενα στημένων κριτικών, απόψεων, κλπ. Εννοείται ότι οι κοπέλες δεν μπαίνουν στο site για να βρουν γκόμενο ή να περάσουν την ώρα τους.
ναι στο δημοτικο.την βαλεντινα με της φακιδουλες τηςπεστα δικε μου,εσυ αγαπησες ποτε καμμια;
Μα ναι, καλά κάνουν φυσικά.Αυτή είναι η δουλειά τους.Να τραβήξουν κόσμο.Απλά το μόνο μεμπτό είναι όταν είναι στημένο το όλο θέμα κι από τις δύο πλευρές...Φυσικά δεν αποδεικνύεται αυτό.για μενα καλα κανουν και καυλωνουν τους αγαπουληδες,ειναι δυσκολες οι εποχες