stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ετσι σου λεει δηλαδη ο Τζουλης οτι εχεις γοητεια?
ναι
ετσι σου λεει δηλαδη ο Τζουλης οτι εχεις γοητεια?
αφου καναμε τριο το ξεχασες?Δεν μπορω να πιστεψω οτι το Κελλακυ με κοροϊδευει....
Δεν μπορω να πιστεψω οτι το Κελλακυ με κοροϊδευει.... ,
Αρα ναι...
αφου καναμε τριο το ξεχασες?
Ε ρε Γιαννιό και συ...
Υ.Γ. Τον ακούμπησες στον κόμη?
ε θα σε γαμησωΕ ρε Γιαννιό και συ...
Υ.Γ. Τον ακούμπησες στον κόμη?
εσενα δεν θα σε γαμησωΞυπνα ταφταρακο.....Τα ονειρα δεν ειναι η πραγματικοτητα.....
Μετά από κουβέντα με φίλο αποφάσισα να δω και να σφυγμομετρήσω γνώμες... Για κοπιάστε αγαπούληδες και μη...
Δημοσιεs σχεσειs κανουν τα κοριτσια.....Τι περιμενεs δλδ??
τα φαινομενα απατουν παντωςΕγώ κάτι άλλο θα ρωτήσω…πόσοι εδώ μέσα το παίζουν χαρντ φακερ και τα πμ που στέλνουν στις τανες είναι αγαπουληστικα? Οεοεοεοεοεο?
ε θα σε γαμησω
Εγώ κάτι άλλο θα ρωτήσω…πόσοι εδώ μέσα το παίζουν χαρντ φακερ και τα πμ που στέλνουν στις τανες είναι αγαπουληστικα? Οεοεοεοεοεο?
φίλε ποιο ηλίθιο θέμα δέν εχω ξαναδιαβάσει εδώ μέσα....Μετά από κουβέντα με φίλο αποφάσισα να δω και να σφυγμομετρήσω γνώμες... Για κοπιάστε αγαπούληδες και μη...
ποσα ξερεις εσυ ;)Εγώ κάτι άλλο θα ρωτήσω…πόσοι εδώ μέσα το παίζουν χαρντ φακερ και τα πμ που στέλνουν στις τανες είναι αγαπουληστικα? Οεοεοεοεοεο?
εμπορας ρε μαν, λαμογιοποσα ξερεις εσυ ;)
φίλε ποιο ηλίθιο θέμα δέν εχω ξαναδιαβάσει εδώ μέσα....
και φυσικα παραμυθι ειναι
και δέν υπάρχει και ποιο ευκολος τρόπος να τό διαπιστώσεις....εκτός καί άν είσαι εντελώς λουκουμάς
πές της νά πάτε σέ καμμιά ταβέρνα και πούλα της αγαπητιλίκι και θα πάρεις 99.9% τα αρχίδια σου....
τι μηνυματάκια χαδάκια,λουλουδάκια κλπ..... ???