soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.365
- Πόντοι
- 456
για μενα καλα κανουν και καυλωνουν τους αγαπουληδες,ειναι δυσκολες οι εποχες
Και σε δυσκολες και σε ευκολες παντα τα ιδια κανουν ;)
για μενα καλα κανουν και καυλωνουν τους αγαπουληδες,ειναι δυσκολες οι εποχες
Έλα μωρέ...και τι να πούν τα κορίτσια? Ναι, σας χαλβαδιάζουμε για να 'ρθετε να μας τα σκάσετε? Νομίζω ότι είναι κατανοητό.Ας μην τις φέρνουμε σε δύσκολη θέση! Είπαμε, τη δουλειά τους κάνουν!πως και δεν εμφανιστηκαν ακομα η κελυ η η καβλιαρα δεσποινα να πουν αν εχουμε δικαιο η της παρεξηγησαμε
ναι μωρε τα καημενα τα κοριτσιαΈλα μωρέ...τι να πούν και τα κορίτσια? Ναι, σας χαλβαδιάζουμε για να 'ρθετε να μας τα σκάσετε? Νομίζω ότι είναι κατανοητό.Αε μην τις φέρνουμε σε δύσκολη θέση.
Είπαμε, είναι μεγάλη η μπίζνα των μπουρδέλων...ναι μωρε τα καημενα τα κοριτσια
Εγω 1 θα πω...οντοσ μασ δουλευουν...Αλλα να ξερετε οτι σπανια μια τανα...σου χαρηζη την ψευδεσθηση οτι σε 8ελει οτι την καυλονισ και ειναι απολυτα δικη σου την ωρα τησ ερωτικησ πραξεισ.. οποτε μαγγεσ οταν σασ συμβαινει απλα εκμεταλευτιτετο ;)ΕΓΩ ΑΥΤΟΟ ΚΑΝΩ
Μετά από κουβέντα με φίλο αποφάσισα να δω και να σφυγμομετρήσω γνώμες... Για κοπιάστε αγαπούληδες και μη...
θα ψηφισεις 6 μαιου??
πες μου πως οχι
Βασικά χειρότεροι είναι εκείνοι που δείχνουν ότι τα πιστεύουν! Όχι οι κοπέλες! Αν τα πιστεύουν φυσικά, γιατί το site είναι και τίγκα στους προμότορες.Μα άκου ερώτηση...φυσικά κ είναι αληθινά,όλους τους πελάτες τους ερωτεύονται κατά κανόνα...
Ναι, δεν λέω, αλλά δεν γουστάρω αγοράκια ρε γαμώτοονιρο ζο μι με κσιπνατεεεεεεεεεεεεε