Νέα

Τα έργα του Πασόκ που δεν πρέπει να ξεχνάμε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ένας χριστιανός που να έχει τα balls να πάει για εξουσία εκτός από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν υπάρχει;;;Και να είναι και ικανός με αποδείξεις από την προσωπική του ζωή...σταδιοδρομία; Όχι στο δημόσιο, αλλά στον ιδιωτικό τομέα. Δεν υπάρχει...μόνο οι βδέλλες γίνονται πολιτικοί και πετυχαίνουνε...
Εγώ πιστεύω οτι υπάρχει. Και οχι μόνο ένας αλλά αρκετοί.
Το παρακράτος των μέσων ενημέρωσης θα τον βοηθήσει να βγεί στην επιφάνεια ή θα τον χώσει πιο βαθιά στην τρύπα?
Επίσης, να έρθει με το καλό αυτός ο καινούριος αλλά να σου πεί τι?
Θέλεις να τα ακούσεις, ή μάλλον καλύτερα θέλεις να κάτσεις να σκεφτείς μήπως καταλάβεις τα λόγια του?
Γενικά και αόριστα γράφω και δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα. Σκέψου όμως οτι ο Έλληνας αυτούς τους πολιτικούς θέλει, να του λένε πόσο μεγάλος/πλούσιος/δυνατός είναι.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Επειδή από τότε που μπορώ να θυμάμαι τον εαυτό μου βλέπω και ακούω τα ίδια από όλους, επειδή μας δουλεύουν με τον πιο προκλητικό τρόπο και εμείς δεν αντιδράμε καθόλου, επειδή όταν τους φτύνουμε νομίζουν πως ψιχαλίζει, επειδή το βόλεμα τους είναι το λιγότερο προκλητικό, επειδή το 95% των βο(υ)λευτών δεν έχει ούτε ένα ένσημο αλλά έχει την βίλλα και το εξοχικό του, επειδή δεν γίνεται αυτή η χώρα να συνεχίζει την πορεία της με την κεκτιμένη ταχύτητα των αρχαίων προγόνων, επειδή δεν έχουν το θάρρος να πουν μια φορά την αλήθεια....
Για αυτά και για πολλά άλλα θα ψηφίσω Λεβέντη και θα το ευχαριστηθώ.

Αι σιχτιρ αποβράσματα, σας βαρέθηκα, σας σιχάθηκα....

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Στο τελος θα ξεχασουμε τα παντα σε αυτην την χωρα...καλο μπορει να προελθει μονο απο πασοκ με συνεργασιες με την αριστερα.μονο το πασοκ στην διαρκεια της πορειας του ειχε στις ταξεις του σοβαρα στελεχη που μεγαλωσαν την Ελλαδα.εγω ειμαι γενημενος το 1974 και την μονη περιοδο της Ελααδας που θημαμαι που ο Ελληνας ειχε λευτα στην τσεπη του ηταν την δεκαετεια το 80..τωρα με δικο μου σπιτι δουλευω τρεις!!!!δουλειες...αληθεια,μου αρεσει πολυ οπως εχει καταντησει η αστυνομια τωρα..δικαιωση τωρα!!(εκπτωση στις σιδερογροθιες!!!)α ρε Γεννηματα,να ζουσες να εβγαινες 200 χρονια πρωθηπουργος.....

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
α,και κατι αλλο.. ο Παπανδρεου που δεν κανει για πουθενα,ηταν αρκετα καλος σε αρκετα υπουργεια....ο Καραμανλης που κανει,σε ποια υπουργεια αριστευσε???????και κανει???????
αντε ολοι μαζι να κρινουμε εναν ανθρωπο για ακαταληλο που εχει δωσει θετικα σημαδια δουλειας..(πρωθηπουργος αν βγει μπορει να ειναι λαλακας αλλα δεν ειμαι και ο Πητ Παπαδακης!!)

Επισκέπτης
Και αναρρωτιομαστε πως βγαινει η Νεα Δημοκρατια και ποιοι την ψηφιζουν.. :)

Τα ειπε ολα ο φιλος lakis..

H lalakia ηταν ανεκαθεν το σκορ στο οποιο διεπρεπε μια μεγαλη μεριδα
του ελληνικου πληθυσμου...

Το ρουσφέτι ήταν κάτι στο οποίο διέπρεπαν πολύ περισσότεροι Έλληνες. Π.χ. ρουσφετολόγοι είναι το 1.067.000 Δημόσιοι Υπάλληλοι που ανήκουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία στο ΠΑΣΟΚ και οι οικογένειές τους, που θέλουν τα διορίσουν αργόμισθους Δημοσίους Υπαλλήλους και τα παιδιά εκείνων που είχαν διοριστεί από το 1981 και μετά. Μιλάμε δηλαδή για τουλάχιστον 3.000.000 ρουσφετολόγους.

Βέβαια όπως έχουμε πει, σε αυτό το φόρουμ δεν υπάρχει ούτε ένας από το 1.067.000 αργόμισθους Δημοσίους Υπαλλήλους , ούτε από τα άλλα 2.000.000 εκατομμύρια αυγγενείς τους που επιθυμούν διακαώς να διοριστούν αργόμισθοι ...

Οι υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ σε αυτό το φόρουμ είναι όλοι ιδεαλιστές!

Εγώ δουλεύω για να ζήσω και δεν γουστάρω να μου τα παίρνει χοντρά η εφορία για να πληρώνει τους αργόμισθους κοπρίτες.

Επισκέπτης
α ρε Γεννηματα,να ζουσες να εβγαινες 200 χρονια πρωθηπουργος.....

Επειδή είσαι μικρός λοιπόν, διάβαζε να μαθαίνεις.
Η ΝΔ πριν το 1981 έψαχνε τρόπο να φέρει τους πολιτικούς πρόσφυγες στην Ελλάδα, βάζοντας τις χώρες στις οποίες είχαν εργασθεί για 30-35 χρόνια οι άνθρωποι αυτοί να τους πληρώσουν συντάξεις. Όπως πληρώνουν συντάξεις οι σοβαρές χώρες της Δύσης, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο , Αυστραλία, ΗΠΑ σε όλους τους Έλληνες που είχαν εργασθεί εκεί , έστω και για λίγα χρόνια. Φαντάζομαι θα γνωρίζεις τέτοιες περιπτώσεις. Ο μάγκας ο Γεννηματάς τους έφερε εδώ και τους φόρτωσε στο Ελληνικό κράτος για να συνταξιοδοτηθούν. Πρώτη δόση φόρτωσε στα ταμεία 85.000 άτομα και σε δεύτερη άλλους τόσους. Όλοι αυτοί πήραν συντάξεις από τον Ελληνικό κορβανά, χωρίς να έχουν πληρώσει ούτε 1δρχ εισφορές. Αποτέλεσμα; Το ξέρεις ... Τα ταμεία πήγαν στο διάολο και το δημόσιο έλλειμα επίσης εκτινάχθηκε ακόμη περισσότερο στα ύψη .

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αρχηγε μου lakis,παροτι ειμαι πασοκτζης (που λεμε..σιγουρα ομως οχι τελειωμενος..)απο πασοκ δεν εχω δει προσωπικα σε μενα ουτε μια δραχμη,ουτε θα ξεπεσω να ζητιανεψω απο κανεναν π****τη..εγω δουλευω τρεις δουλειες για να μεγαλωσω το παιδι μου ,απο τις 5¨.30 το πρωι μερχι τις 10 το βραδι,με κοστος να το μεγαλωνω μεν αλλα να μην το βλεπω δε...:-(.οσο για τουσ δημοσιους υπαλληλους ΟΛΟΙ θελουν ξηλωμα και καταργηση μονιμοτητας..ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ αληταραδες χαραμοφαηδες(με εξερεσεις βεβαια,αλλα πρεπει να καουν με τα ξερα και τα χλωρα) :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Τον Μελίστα που τον θυμήθηκες ρε θηρίο; Μεγάλος παλικαράς μπάτσος... φοβήθηκε ένα παιδάκι γιατί φόραγε σκουλαρίκι και το σκότωσε.

Τα μέλη της ΟΠΛΑ που έσφαξαν χωροφύλακες σαν αυτόν που έβαλα στις φωτογραφία (έχω εκατοντάδες άλλες) με κονσερβοκούτια , έχεις στοιχεία ότι ήταν μεγαλύτερης ηλικίας από τον Καλτεζά; Πολλοί εξ αυτών ήταν 15χρονοι. Αλλά αυτό δεν είναι σχετικό με το παρόν θέμα, οπότε δεν θα επεκταθώ.

Επισκέπτης
θα τα πληρώνουν οι μισθωτοί και συνταξιούχοι.

Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν είναι εργαζόμενοι. Είναι αργόμισθοι. Πληρώνονται για να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ. Και όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτε, αλλά με την γραφειοκρατία δημιουργούν ανυπερβλητα προβλήματα σε αυτούς που εργάζονται και είναι παραγωγικοί και πληρώνουν και τη λυπητερή για να παίρνουν αυτοί οι κοπρίτες μισθό, να είναι μόνιμοι και να παίρνουν "εφάπαξ".

Καμία χώρα δεν έχει τόσους αργόμισθους Δημοσίους Υπαλλήλους. Μόνο η Ελλάδα. Και γι'αυτό φταίει το ΠΑΣΟΚ που τριπλασίασε τον αριθμό τους σε 20 χρόνια.

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
για σου φιλε lakis..δλδ ο γεννηματας που ειπε ελλατε στην Ελλαδα ,παρατηστε την Γερμανια και την κολοσυνταξη  :grin: :grin: :grin:που θα παρετε εκει,και ελατε Ελλαδα να τα κονομησετε :idiot:  :jerking: :jerking: :jerking:,και αυτοι ηρθαν ε....
εμενα φιλε μου η πεθερα μου παιρνει συνταξη και απο Γερμανια,(11 χρονια δουλειας),μαλλον ομως ξεχνας οτι ειναι στο αιμα του ελληνα να θελει να ερθει Ελλαδα,και ασ φαει τα σκ..τα.ομως επειδη δεν ξερω καλα την περιπτωση,δεν επιμενω,αλλα νονιζω οτι ισως λες τα πραγματα λιγο μονοπλευρα..δεν νομιζω ομως να αμφιβαλεις οτι ο Γεννηματας ειχε μια ευρεια αποδοχη στους Ελληνες,και σιγουρα ηταν πιο ικανος απο τους τωρινους...η μηπως εχεις να αμφισβητησεις και την Μελινα??? :think: :think: :think:

Επισκέπτης
η μηπως εχεις να αμφισβητησεις και την Μελινα???

Είναι σίγουρα πρόσωπο ευρείας αποδοχής.Από τους Γερμανούς την περίοδο 1941-1944 είχε πολύ μεγάλη αποδοχή, γι'αυτό την πήγαιναν βολτούλες με τις mercedes τους.Έτσι γλύτωνε και η κακομοίρα από τη βρώμα των πτωμάτων στους δρόμους.Ο θείος της , ο Σπύρος Μερκούρης άλλωστε ήταν ιδρυτής του Ελληνικού Ναζιστικού Κόμματος.Ακόμη είχε μεγάλη αποδοχή και από τους πούστηδες. Όταν ήταν υπουργός πολιτισμού είχε αναγνωρίσει το σωματείο των πούστηδων σαν κοινοφελές ίδρυμα και του είχε δώσει και επιχορήγηση για την ... προώθηση των ιδεών του!!!!!!

Υ.Γ. Προφανώς από όσα έγραψα περί πολιτικών προσφύγων δεν κατάλαβες τίποτε. Ο Γεννηματάς έβαλε τους πολιτικούς πρόσφυγες από το παραπέτασμα (Ρουμανία, Ουγγαρία κτλ)  να πάρουν συντάξεις από τα Ελληνικά ταμεία, ενώ είχαν εργασθεί σε άλλες χώρες.

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Σωστα..αυτα που λες (κι ας ειναι σωστα)φανταζωμαι καταργουν την οποιαδηποτε συνησφορα ενος ατομου στο κοινωνικο συνολο....φιλε μου,σε ολους τους ανθρωπους,τελικα αυτο που μετραει ειναι ο τελικος απολογισμος των καλων απο τα κακα που εκανε κανεις...γιατι ολοι οι ανθρωποι κανουν και λαθη...φανταζομαι οτι και εσυ και εγω ειμαστε υπολογοι για το τι εκανε ο θειος μας,και ο παπους μας...μηπως να μας ανοιξουν και φακελο για να μην ξεχναμε την ιστορια του γενεολογικου μας δεντρου?τετοια λογικη πρωτη φορα βλεπω...για'αυτο λοιπον ας φαμε στα μουτρα τους τωρινους,που ειναι σιγουρα ικανοτεροι.. :dancing: :dancing: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ελεος(τωρα που το ξαναδιαβαζω)η Μελινα ναζιστρια!!!!!Μηπως ειναι και ιδιο μεγεθος με το μεγα Αβραμοπουλο???Α ρε βυρων που μας χρειαζεται :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σωστα..αυτα που λες (κι ας ειναι σωστα)φανταζωμαι καταργουν την οποιαδηποτε συνησφορα ενος ατομου στο κοινωνικο συνολο....φιλε μου,σε ολους τους ανθρωπους,τελικα αυτο που μετραει ειναι ο τελικος απολογισμος των καλων απο τα κακα που εκανε κανεις...γιατι ολοι οι ανθρωποι κανουν και λαθη...φανταζομαι οτι και εσυ και εγω ειμαστε υπολογοι για το τι εκανε ο θειος μας,και ο παπους μας...μηπως να μας ανοιξουν και φακελο για να μην ξεχναμε την ιστορια του γενεολογικου μας δεντρου?τετοια λογικη πρωτη φορα βλεπω...για'αυτο λοιπον ας φαμε στα μουτρα τους τωρινους,που ειναι σιγουρα ικανοτεροι.. :dancing: :dancing: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Σοβαρά ε?
Να μην απολογούμαστε για το θείο ή τον πατέρα ή τον παππού ε?
Τότε για τη Ντόρα γιατί λέτε κόρη του Μητστάκη?
Για τον Καραμανλή? Ο ανηψιός!
ΑΑΑΑΑΑ!!!!
Ξέχασα!!!!
Αυτοί είναι δεξιοί!!!!!
Ενώ οι άλλοι προοδευτικοί!!!
οκ!

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν είναι εργαζόμενοι. Είναι αργόμισθοι. Πληρώνονται για να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ. Και όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτε, αλλά με την γραφειοκρατία δημιουργούν ανυπερβλητα προβλήματα σε αυτούς που εργάζονται και είναι παραγωγικοί και πληρώνουν και τη λυπητερή για να παίρνουν αυτοί οι κοπρίτες μισθό, να είναι μόνιμοι και να παίρνουν "εφάπαξ".

Καμία χώρα δεν έχει τόσους αργόμισθους Δημοσίους Υπαλλήλους. Μόνο η Ελλάδα. Και γι'αυτό φταίει το ΠΑΣΟΚ που τριπλασίασε τον αριθμό τους σε 20 χρόνια.

Για το ποιος δημιούργησε τις δομές του ελληνικού κρατισμού είσαι εντελώς λάθος.

Δε θα επιχειρηματολογήσω εγώ γιατί νομίζω ότι δε θα καταφέρω να σε πείσω.

Μήπως και πειστείς μόνος σου βλέπε σχετικά.

Organization for Economic Cooperation and Development, Labour Statistics, 1957 - 1968, Paris, 1970.

Institut National de la Statistique et des etudes economiques, La Grece:  Memento Economique, Paris, 1952.

Langrod, Georges, Reorganisation de la fonction publique en Grece, Paris, 1965.

Στατιστική Επετηρίς Δημόσιας Οικονομίας, 1970.
 (γραμμένο την εποχή της δικτατορίας "με την άδεια της αρχής" για να μην μπορούν να αμφισβητηθούν εύκολα τα στοιχεία από όσους θέλουν να αποδίδουν τα πάντα στις "υποχθόνιες δυνάμεις της αριστεράς και των εβραίων που ελέγχουν τα πάντα")

Measures for the Economic Devleopment of Underdeveloped Countries, United Nations Report, New York, May 1951.

Μετά μπορούμε να συζητήσουμε για το κατά πόσον η διόγκωση του ελληνικού κρατισμού είναι πρωτίστως ευθύνη του ΠΑ.ΣΟ.Κ ή συστηματάκι που έμαθε και εφάρμοσε από τη Δεξιά. 

Επίσης μετά μπορείς να έρθεις να μιλήσεις για το κατά πόσον ο στρατός που προτιμάς για τη διακυβέρνηση της χώρας δεν μερίμνησε για τη διόγκωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων και με ποιές μεθόδους.

Απλά πράγματα... ;)

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
τι ειπες τωρα.....
ποιος μιλησε για δεξιους και προοδευτικους??ο καθενας κρινεται απο τα δικα του εργα
ο καθενας τις λαλακιες που κανει τωρα τις χρεωνεται αυτος..προτεινεις να τις χρεωνονται τα εγγονια τους τα αγεννητα??????
θες να διαβασεις τον βιο και την πολιτεια του παππου μου να κρινεις αν ειμαι αξιος να μιλησω στο forum???

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Πολύ σωστή τοποθέτηση. Η νδ δημιούργησε ένα τεράστιο κλίμα διαφθοράς που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί. Το ΘΕΜΑ την έχει βρει με το να βγάζει συνέχεια σκάνδαλα με το ρυθμό που το Ciao βγάζει φωτογραφίες τραγουδιστριών. Επιπλέον, το έργο που έχει να παρουσιάσει είναι μηδαμινό. Για παράδειγμα, στο φυλλάδιο του Προκόπη αναφέρει ως έργο την επανίδρυση των ΚΕΠ! Που όλοι ξέρουμε ποιός τα δημιούργησε.

Ακόμα και στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στα ΚΕΠ που επίσης αναφέρει ξεχνά την ουσιώδη λεπτομέρεια για το πως έγιναν αυτές οι προσλήψεις.
Φιλε Todok, μηπως εισαι προκατειλημενος;,,
Ειναι δυνατον να συγκρινεις τα εργα και τις ημερες ενος κοματος που επι 20 και πλεον χρονια , κυβερνησε αυτον τον τοπο;;;
Δεν ειναι αδικο , να χρεωσεις σ ενα κομα που κυβερνησε επι 3,5 χρονια, με τις αστοχιες του , το ομολογω , τις ασυνεπειες του , ολα οσα καταφερε να κανει το ΠΑΣΟΚ , με την ανετη και απλοχερη ευκαιρια που του εδωσε ο Ελληνικος λαος;;
Και τι καταφερε τελικα, οι μη φανατισμενοι το εχουν καταλαβει..
Ηλθαν σχεδον ξεβρακωτοι στην εξουσια πριν απο 26 χρονια και οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν γινει εκατομυριουχοι!!!Για ενα κομα λοιπον που επαγγελεται τον Σοσιαλισμο , πολλοι απο εμας θα περιμεναν μια καλυτερη εξελιξη και βελτιωση του βοιωτικου τους επιπεδου..
Αστους λοιπον στην Αντιπολιτευση αλλα 4 χρονια και ισως τοτε ξεκαβαλησουν καποιοι απο αυτους το καλαμι και συνειδητοποιησουν το τι εχουν προσφερει σ αυτον τον τοπο..
Φιλικα.

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και μια και το αναφέραμε!
Συνέχεια ισοπεδώνοντας τα πάντα λέτε για γιούς και ανηψιούς κτλ
Και εδώ υπάρχει μια τεράστια διαφορά που οι αριστερές σας παρωπίδες δεν σας αφήνουν να διακρίνετε
Τι σχέση έχει ο γιός με τον ανηψιό?
Κωνσταντίνος Καραμανλής: Αυτοδημιούργητος, ξεκίνησε χωρίς πλάτες από ένα μικρό χωριό των Σερρών και έφτασε να γίνει πρωθυπουργός και εθνάρχης!(άσχετα αν τον συμπαθείτε ή όχι έτσι έγινε)
Γεώργιος Παπανδρέου:Πρωθυπουργός για μερικούς μήνες.Πρόλαβε όμως να προετοιμάσει τον ερχομό του γιού του. Ανρέας:Με την ιδιότητα του γιού του γέρου της δημοκρατίας (αλήθεια ποιος του έδωσε αυτόν τον τίτλο?και με ποιό δικαίωμα?που τον έχουν κάνει σημαία τους μέχρι σήμερα?) υψώνει το λάβαρο της "αλλαγής" με όλες τις καταστροφικές συνέπειες για την Ελλάδα (που οι "προοδευτικοί" βέβαια δεν παραδέχονται, και αρχίζει άμεσα να προετοιμάζει το διάδοχο γιό του για πρωθυπουργό.
Πείτε μου πόσα χρόνια ο νεαρός Γιωργάκης ήταν σε διάφορα υπουργεία του μπαμπάκα του!
Τι σχέση έχει λοιπόν η καταφανέστατη διαδοχή και κληρονομικότητα του Γιωργάκη με τον Κώστα Καραμανλή?
Ο οποίος χρόνια μετά το θάνατο του θείου του βγήκε στην πολιτική (εκμεταλευόμενος βέβαια το επίθετο-κληρονομιά του θείου του).
Δεν του έδωσε όμως η οικογέννεια την αρχηγία όπως στην περίπτωση Παπανδρέου!!!
Καταλαβαίνετε τη διαφορά?  Ή να κάνω και κακά!!!!
δεν είναι το ίδιο να κληρονομήσει κάποιος μια επιχείρηση απ΄τον παππού, τον μπαπά κτλ με το να κάνει μια ίδια επιχείρηση που είχε κάποτε ο θείος του και με το όνομα του πετυχημένου θείου θα έχει σίγουρα μια αναγνωρισιμότητα στην αγορά κτλ.
Αυτά γιατί έχω συγχιστεί με το "όλοι στο ίδιο τσουβάλι"!

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Θύμισέ μας λιγάκι επίσης τι είχε γίνει με το χρηματηστήριο επί ΠΑΣΟΚ. Τη δική σου βέβαια βαμμένη πράσινη έκδοση θέλω να ακούσω...όχι την αντικειμενική....αλλοίμονο.

Όσοι μπήκαν εγκαίρως και αγόρασαν καλές μετοχές κέρδισαν.Όσοι μπήκαν στις 5500+ μονάδες αγοράζοντας σαπόχαρτα επειδή ήταν φθηνά τα έβαλαν στον κώλο τους.Εγώ ξέρω πολλούς ΝΔημοκράτες που κέρδισαν τότε.Με μια διαφορά.Ήξεραν τι έκαναν.Πάρτε το χαμπάρι.Δε σας έκλεψε κανείς λεφτά.Στις αγορές κάποιος χάνει κάποιος κερδίζει.Δεν μπορεί να κερδίζουν πάντα όλοι.Κάποιοι είτε θα πουλήσουν με ζημιά ή θα πουλήσουν όταν θα έχουν αποκομίσει μικρότερο κέρδος από αυτό που θα μπορούσαν να  πάρουν αν τις κράταγαν.Ένα όνομα θα σου πω,δεξιού,που έβγαλε πολλά.Λαναράς.Πολλά λεφτά αυτός ζημιές όσοι πήραν μετοχές των εταιρειών του.Επίσης,συνάδελφοι μιλάνε για πολλά λεφτά κέρδος από τον Καμμένο...

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Και μια και το αναφέραμε!
Συνέχεια ισοπεδώνοντας τα πάντα λέτε για γιούς και ανηψιούς κτλ
Και εδώ υπάρχει μια τεράστια διαφορά που οι αριστερές σας παρωπίδες δεν σας αφήνουν να διακρίνετε
Τι σχέση έχει ο γιός με τον ανηψιό?
Κωνσταντίνος Καραμανλής: Αυτοδημιούργητος, ξεκίνησε χωρίς πλάτες από ένα μικρό χωριό των Σερρών και έφτασε να γίνει πρωθυπουργός και εθνάρχης!(άσχετα αν τον συμπαθείτε ή όχι έτσι έγινε)
Γεώργιος Παπανδρέου:Πρωθυπουργός για μερικούς μήνες.Πρόλαβε όμως να προετοιμάσει τον ερχομό του γιού του. Ανρέας:Με την ιδιότητα του γιού του γέρου της δημοκρατίας (αλήθεια ποιος του έδωσε αυτόν τον τίτλο?και με ποιό δικαίωμα?που τον έχουν κάνει σημαία τους μέχρι σήμερα?) υψώνει το λάβαρο της "αλλαγής" με όλες τις καταστροφικές συνέπειες για την Ελλάδα (που οι "προοδευτικοί" βέβαια δεν παραδέχονται, και αρχίζει άμεσα να προετοιμάζει το διάδοχο γιό του για πρωθυπουργό.
Πείτε μου πόσα χρόνια ο νεαρός Γιωργάκης ήταν σε διάφορα υπουργεία του μπαμπάκα του!
Τι σχέση έχει λοιπόν η καταφανέστατη διαδοχή και κληρονομικότητα του Γιωργάκη με τον Κώστα Καραμανλή?
Ο οποίος χρόνια μετά το θάνατο του θείου του βγήκε στην πολιτική (εκμεταλευόμενος βέβαια το επίθετο-κληρονομιά του θείου του).
Δεν του έδωσε όμως η οικογέννεια την αρχηγία όπως στην περίπτωση Παπανδρέου!!!
Καταλαβαίνετε τη διαφορά?  Ή να κάνω και κακά!!!!
δεν είναι το ίδιο να κληρονομήσει κάποιος μια επιχείρηση απ΄τον παππού, τον μπαπά κτλ με το να κάνει μια ίδια επιχείρηση που είχε κάποτε ο θείος του και με το όνομα του πετυχημένου θείου θα έχει σίγουρα μια αναγνωρισιμότητα στην αγορά κτλ.
Αυτά γιατί έχω συγχιστεί με το "όλοι στο ίδιο τσουβάλι"!

Εθνάρχης ο Καραμανλής;Αυτός που έστειλε τον κόσμο εξορία;Αυτός που έκανε και τα δένδρα να ψηφίζουν;Μα είσαι καλά;Αυτόν που κουβάλησαν οι ξένοι και μας επέβαλλαν το 1974 και τον φάγαμε στη μάπα και μετά τον Ράλλη που ευτυχώς ο Ανδρέας τους έστειλε στο διάολο;Άκου Εθνάρχης...Ο δολοφόνος και βασανιστής...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom