Νέα

Τα έργα του Πασόκ που δεν πρέπει να ξεχνάμε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εφόσον συνεχίζουμε να εξετάζουμε την δική μου περίπτωση, ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι φανατικός υποστηρικτής κανενός. Είμαι φανατικός πολέμιος του ΠΑΣΟΚ και των αναρχοαριστερών. Δαπάνησα 10 χρόνια από τη ζωή μου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, σπουδάζοντας Οδοντιατρική & Ιατρική, επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ.

Είναι αρκετά για να τους μισώ για 1000 χρόνια. Γι'αυτό και θα ψηφίσω ΝΔ τώρα, παρόλο που την έχω κι αυτή χεσμένη.

Ε τωρα τι να πει κανεις...   :headbang:

Και αναρρωτιομαστε πως βγαινει η Νεα Δημοκρατια και ποιοι την ψηφιζουν.. :)

Τα ειπε ολα ο φιλος lakis..

H lalakia ηταν ανεκαθεν το σκορ στο οποιο διεπρεπε μια μεγαλη μεριδα
του ελληνικου πληθυσμου...

;) ;) ;) ;) ;)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Γι'αυτό και θα ψηφίσω ΝΔ τώρα, παρόλο που την έχω κι αυτή χεσμένη.

Το οτι την εχεις χεσμενη ειναι φανερο.
Αν ησουν φανατικος θα ειχες παει με καμια βομβα σε κανενα εκλογικο κεντρο του ΠΑΣΟΚ για επιθεση αυτοκτονιας.

Επισκέπτης
Τον αδερφό σου σκοτώσανε οι ΠΑΣΟΚΟΙ, γιατί εγώ ξέρω κάποιους που χάσανε αδέρφια από χουντικούς σαν εσένα...

Έχω ζητήσει πολλές φορές , αν κάποιος έχει στοιχεία δολοφονηθέντων από τη χούντα, να τα αναφέρει. Στοιχεία όμως, όχι αρχίδια στοιχεία. Ποιοί σκοτώθηκαν δηλαδή, πότε, τι ηλικίας ήταν, τι επαγγέλονταν , που σκοτώθηκαν, που τους έθαψαν κτλ.

Π.χ. στοιχεία ενός θύματος των ΚΚΕδων. Σοβαρά στοιχεία, όχι αρχίδια στοιχεία.
www.imagehosting.com]
i1140034_0001.jpg
[/URL]

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εφόσον συνεχίζουμε να εξετάζουμε την δική μου περίπτωση, ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι φανατικός υποστηρικτής κανενός. Είμαι φανατικός πολέμιος του ΠΑΣΟΚ και των αναρχοαριστερών. Δαπάνησα 10 χρόνια από τη ζωή μου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, σπουδάζοντας Οδοντιατρική & Ιατρική, επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ.

Είναι αρκετά για να τους μισώ για 1000 χρόνια. Γι'αυτό και θα ψηφίσω ΝΔ τώρα, παρόλο που την έχω κι αυτή χεσμένη.

Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια μόνο το πασοκ σε πείραζε και όχι πχ η δαπ;

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Έχω ζητήσει πολλές φορές , αν κάποιος έχει στοιχεία δολοφονηθέντων από τη χούντα, να τα αναφέρει. Στοιχεία όμως, όχι αρχίδια στοιχεία. Ποιοί σκοτώθηκαν δηλαδή, πότε, τι ηλικίας ήταν, τι επαγγέλονταν , που σκοτώθηκαν, που τους έθαψαν κτλ.

Π.χ. στοιχεία ενός θύματος των ΚΚΕδων. Σοβαρά στοιχεία, όχι αρχίδια στοιχεία.
www.imagehosting.com]
i1140034_0001.jpg
[/URL]

Ρε φιλε ΝΤΡΟΠΗ.
Επι εμφυλιου σκοτωθηκαν και δεξιοι και αριστεροι.
Μη καταφευγεις εκει. Σεβασου τους νεκρους.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Καλό θα ήταν το κκ να αναγνώριζε τα ιστορικά του λάθη και τα εγκλήματα του παρελθόντος αντί να εξακολουθεί να καμαρώνει...

Καλα. Αρχιστε τωρα για τους κομμουνιστες και το παρακρατος.
Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Κολωκοτρωνη, τον Περικλη, τον ανρθωπο του Νεατερνταλ?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Από το 1993 μέχρι το 2003;
Το Μητσοτακέικο δεν τον πρόλαβες, κρίμα!
Την ΦΟΝΝΕΔ που έφαγε τον Τεμπονέρα;

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Eιπαμε καλη η lalakia αλλα εχει και ενα οριο..

Βλεπω οι χουντικοι εχουν επιβιωσει,ζουν και βασιλευουν ακομα!   :(

Τι να πω ,το ban ειναι πολυ λιγο για τον xρηστη lakis :(

Eιναι τουλαχιστον αχαρακτηριστος.

Η lalakia ισως τελικα ειναι μη μετρησιμο μεγεθος στις μερες μας..

Γι αυτο και εχουμε και τις αναλογες κυβερνησεις...
Υστερα αναρρωτιομαστε πως βγαινουνε,ποιος τους ψηφιζει..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Καλα. Αρχιστε τωρα για τους κομμουνιστες και το παρακρατος.
Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Κολωκοτρωνη, τον Περικλη, τον ανρθωπο του Νεατερνταλ?

Είτε αρέσει είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι ο κομμουνισμός στην ευρώπη επικράτησε μέσω της βιαιότητας. Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια και αυτό έγινε και στην Πολωνία, και στη Τσεχοσλοβακία, και στη Γιουγκοσλαβία, και στην Ελλάδα.

Δε μπορούμε να συγκρίνουμε τον Κολοκωτρώνη με τον τυχαίο αμόρφωτο εργάτη που την είδε αναμορφωτής του κοινωνικού συστήματος βγάζοντας τα απωθημένα του.

Επισκέπτης
τον ανρθωπο του Νεατερνταλ?

Είδος που θεωρείτο ότι είχε εκλείψει, αλλά αποδείχθηκε ότι επιβιώνουν ακόμη χιλιάδες άτομα ανήκοντα σε αυτό. Ευρέθηκαν στο Λόφο του Στρέφη, σε καφενεία των οδών Εμμ. Μπενάκη & Καλλιδρομίου και στη Βίλλα Αμαλίας!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Ρε λάκη οι κομουνιστές που σφαζαν με το κονσερβοκούτι, το φασολάκι το τρώγανε ή το πέταγαν; :cheesy:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom