Νέα

Τα έργα του Πασόκ που δεν πρέπει να ξεχνάμε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βασικά εγώ πιστεύω ότι κατάλληλος για πρωθυπουργός, βάση των ιστορικών δεδομένων , είναι κάποιος που έχει δείξει ικανότητες στη διοίκηση ενός ... Συντάγματος !!!!

Άλλα όπου το πω γίνεται χαμός ...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :cheesy:

Σήμερα ήμουν με ένα φίλο για καφέ, ο οποίος είναι στρατιωτικός (πιλότος στα F-16). Μου λέει "πρέπει να αναλάβει ο στρατός πλέον"!!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Βασικά εγώ πιστεύω ότι κατάλληλος για πρωθυπουργός, βάση των ιστορικών δεδομένων , είναι κάποιος που έχει δείξει ικανότητες στη διοίκηση ενός ... Συντάγματος !!!!

Άλλα όπου το πω γίνεται χαμός ...

Καλα λεω εγω οτι στη ΝΔ τουλαχιστον το 30% απο τους ψηφοφορους ειναι χουντοβασιλικοι.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

Σήμερα ήμουν με ένα φίλο για καφέ, ο οποίος είναι στρατιωτικός (πιλότος στα F-16). Μου λέει "πρέπει να αναλάβει ο στρατός πλέον"!!!

Ο λαος πρεπει να αναλαβει. Να τους μαυρισει ολους τους μαλακες και να βγει στο δρομο να διαδηλωσει. Ξυπνατε Ελληνες!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Θελω να ακουσω απο εσενα να ορκιζεσαι στην ανδρικη σου τιμη οτι δεν εχεις προσωπικο οφελος απο τη ΝΔ.

Απορώ γιατί ενδιαφέρεσαι για μένα ...

Θεωρείς ότι είμαι κάποιος λακές που περιμένει να τον διορίσει η ΝΔ στο δημόσιο;

Δεν εισπράτω μία από το δημόσιο. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Ούτε εισέπραξα ποτέ φράγκο από το δημόσιο. Κέρδος από τη ΝΔ θα έχω έμμεσο, όχι άμεσο. Θεωρώ ότι θέλει να μου πάρει λιγότερα από το ΠΑΣΟΚ, υπό μορφή φόρων.Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω άλλα για μένα. Εφόσον με ρώτησες, πρέπει να μπορείς και να πιστέψεις την απάντησή μου. Διαφορετικά η ερώτηση ήταν άσκοπη.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τώρα μου θυμίζεις ότι υπάρχει και ένωση βασιλοφρόνων. Κάτσε να θυμηθώ ποιός ήταν πρόεδρός της...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κάθε θαμώνας καφενείου και ένας εν δυνάμει Πρωθυπουργός

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Αεροπορος ειναι οχι στρατιωτικος... Εχει διαφορα.

Στις ενοπλες δυναμεις η πλειοψηφια ειναι να ειναι οι στραταιοι δεξιοι, οι ναυτικοι (φιλο)βασιλικοι και οι αεροποροι με τα μεγαλυτερα ποσοστα αριστερων, χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι πλειοψηφια εκει.

Οπως και να'χει και συγγνωμη για τον φιλο σου κιολας, ο καθενας αμα δεν πει την μαλακια του δεν μπορει. :cheesy:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Απορώ γιατί ενδιαφέρεσαι για μένα ...

Θεωρείς ότι είμαι κάποιος λακές που περιμένει να τον διορίσει η ΝΔ στο δημόσιο;

Δεν εισπράτω μία από το δημόσιο. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Ούτε εισέπραξα ποτέ φράγκο από το δημόσιο. Κέρδος από τη ΝΔ θα έχω έμμεσο, όχι άμεσο. Θεωρώ ότι θέλει να μου πάρει λιγότερα από το ΠΑΣΟΚ, υπό μορφή φόρων.Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω άλλα για μένα. Εφόσον με ρώτησες, πρέπει να μπορείς και πιστέψεις την απάντησή μου. Διαφορετικά η ερώτηση ήταν άσκοπη.

Σημερα θεωρω περιεργο ενας νεος να ειναι φανατισμενος με καποιο κομμα.
Οι συνθηκες που επικρατουν σημερα οδηγουν στα κομματα μονο αυτους που εχουν προσωπικα συμφεροντα. Αλλο το 1974 και αλλο το 2007. Σημερα οσοι νεοι ασχολουνται με την πολιτικη ειναι στους δρομους και διαδηλωνουν και οχι στις νεολαιες των κομματων. Οταν ημουν φοιτητης οι πιο γλοιωδεις τυποι ηταν αυτοι που ηταν στις παραταξεις.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μπορει και Γενικός Γραμματέας

Μπορεί και Ταμίας

Ξεκινάμε απο Πρωθυπουργούς και μετά διορίζουμε και την υπόλοιπη κυβέρνηση

Κάθε ΕΠΥ υπεύθυνος ΚΨΜ εν δυνάμει υπουργός

Κάθε μέρα στους καφενέδες πέφτουν κυβερνήσεις και αναλαμβάνουν τα ηνία ο στρατός, η καθαρίστρια, ο πίκος απίκος, ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Σήμερα κλήρωσε για τους ΕΠΥ υπεύθυνους ΚΨΜ. Οι άλλοι περάστε αύριο

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Ρε Λάκη αφού δεν έχεις συμφέροντα γιατί μας ζαλίζεις κάθε τόσο των έρωτα με την αντιπασοκίλασου και την φιλοναζιστική σου ιδεολογία;
Τον αδερφό σου σκοτώσανε οι ΠΑΣΟΚΟΙ, γιατί εγώ ξέρω κάποιους που χάσανε αδέρφια από χουντικούς σαν εσένα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ρε Λάκη αφού δεν έχεις συμφέροντα γιατί μας ζαλίζεις κάθε τόσο των έρωτα με την αντιπασοκίλασου και την φιλοναζιστική σου ιδεολογία;
Τον αδερφό σου σκοτώσανε οι ΠΑΣΟΚΟΙ, γιατί εγώ ξέρω κάποιους που χάσανε αδέρφια από χουντικούς σαν εσένα...

Πάντως στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ έχει και αντιστασιακούς.

Επισκέπτης
Σημερα θεωρω περιεργο ενας νεος να ειναι φανατισμενος με καποιο κομμα.
Οι συνθηκες που επικρατουν σημερα οδηγουν στα κομματα μονο αυτους που εχουν προσωπικα συμφεροντα. Αλλο το 1974 και αλλο το 2007. Σημερα οσοι νεοι ασχολουνται με την πολιτικη ειναι στους δρομους και διαδηλωνουν και οχι στις νεολαιες των κομματων. Οταν ημουν φοιτητης οι πιο γλοιωδεις τυποι ηταν αυτοι που ηταν στις παραταξεις.

Εφόσον συνεχίζουμε να εξετάζουμε την δική μου περίπτωση, ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι φανατικός υποστηρικτής κανενός. Είμαι φανατικός πολέμιος του ΠΑΣΟΚ και των αναρχοαριστερών. Δαπάνησα 10 χρόνια από τη ζωή μου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, σπουδάζοντας Οδοντιατρική & Ιατρική, επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ.

Είναι αρκετά για να τους μισώ για 1000 χρόνια. Γι'αυτό και θα ψηφίσω ΝΔ τώρα, παρόλο που την έχω κι αυτή χεσμένη.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Μαλακία για σένα... άλλοι μπορεί να συμφωνούν με το παλικάρι! ;)

και μερικοι μπορουμε να τους θεωρουμε και αυτους μαλακες...με συγχωρεις αν ειμαι εριστικος αλλα δεν μπορω να τα βλεπω αυτα τα χουντικα.

Λακη ξεκινησες ενα θεμα,που σε λιγο θα ειναι κλειδωμενο,το οποιο δεν ειναι καν δικης σου εμπνευσης.Ειναι προφανως κειμενο που εχει βγει απο κομματικο γραφειο και αυτο τα λεει ολα για την αξιοπιστια του.
Τα περισσοτερα ειναι ανακριβη συκοφαντικα και αντικρουονται πολυ ευκολα...οπως ειπαν και αλλοι για τη ΝΔ μπορουν να γραφουν πολλα περισσοτερα και κυβερνησε μολις 3.5 χρονια.Το γεγονος οτι παει στις εκλογες με την δικαιολογια του νεου προυπολογισμου τα λεει απο μονο του ολα.
Τα ΚΕΠ για παραδειγμα ηθελαν το πρωτο χρονο που κυβερνουσαν  να τα μειωσουν δραστικα...μετα το κραξιμο που εφαγαν  βγαινουν τωρα και τα καμαρωνουν(το εργο του ΠΑΣΟΚ ετσι)
και πολλα αλλα.
αλλα αν δεν θελεται να τα δειτε δεν θα σας πεισει κανενας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom