Νέα

Τα έργα του Πασόκ που δεν πρέπει να ξεχνάμε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εκαψε φιλε νικ,εκαψε....οταν αφηνεις τους πολιτες αβοηθητους,ειναι σαν να τους καιες

γιαννακης2

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Με προσβαλει σαν Ελληνα να ...επιβραβευω ξανα με την ψηφο μου την τωρινη κυβερνηση για την ΚΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ που εξαιτιας της καηκε! Ειστε δυσαρεστημενοι απο αυτην...αλλα δεν γουσταρετε να ψηφισετε Γιωργακη, γιατι ειτε δεν σας αρεσει η καραφλα του, ειτε το μουστακι του, ειτε το πρασινο χρωμα...! Σεβαστο, ψηφιστε οτι αλλο θελετε αλλα ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ αυτους που ευθυνονται τωρα !!!! Επιτελους σε αυτην την χωρα ας μην αφηνουμε αλλο να περνανε χωρις συνεπειες πραξεις που ειναι για το κακο της πατριδας μας !!! Δειξτε πηγμη,θαρρος, απεγκλοβιστητε απο τον αρρωστημενο "βεντετισμο" και υψωστε το αναστημα σας με κεφαλη την ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ!! ατυμωρισια = συνενοχη !!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εκαψε φιλε νικ,εκαψε....οταν αφηνεις τους πολιτες αβοηθητους,ειναι σαν να τους καιες
για μενα φτιανε ΟΛΟΙ!!!! ακομα και αυτοι που αυριο θα δοσουνε 80%+ στα δυο μεγαλα κομματα...αλλα ειναι λαθος(για μενα)   να λες οτι ο ταδε εκαψε ανθρωπους....
αλλα επαναλαμβανω οτι ο POLYATACTOS δεν ειναι τετοιοσ τυπος..κατι θα στραβωσε για να ενεργησε ετσι!!

υ.γ.δεν υποστηριζω ΚΑΝΕΝΑ κομμα...

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
οκ τοτε....δεν ρωταμε και κανεναν που ειχε συγγενεις-θυματα,η παιδια που μειναν ορφανα και το αντιστροφο???αλλα μακρια απο τον κωλο μας,κι ας ειναι και 3 ποντους,ε....
παντος νικ συμφωνω με εσενα,οτι φταινε ολοι...δυστηχως για μενα,αναγκαζομαι να ψηφισω αν και δεν το θελω,λογω του οτι η τωρινη κυβερνηση αποδειχτηκε τοσο ανυπαρκτη,και φοβαμαι για την επομενη τετραετια,αλλιως...θα ειχαν φαει ολοι μαυρο.δυστηχως,θα ψηφησω το μικροτερο κακο ,αυτη την φορα..

Επισκέπτης
Με προσβαλει σαν Ελληνα να ...επιβραβευω ξανα με την ψηφο μου την τωρινη κυβερνηση για την ΚΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ που εξαιτιας της καηκε!

Έχεις δίκιο. Η Ελλάδα κάηκε εξαιτίας της κυβέρνησης της ΝΔ. Αν δεν κυβερνούσε η ΝΔ δεν θα έκαιγε το ΠΑΣΟΚ την Ελλάδα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
οκ τοτε....δεν ρωταμε και κανεναν που ειχε συγγενεις-θυματα,η παιδια που μειναν ορφανα και το αντιστροφο???αλλα μακρια απο τον κωλο μας,κι ας ειναι και 3 ποντους,ε....
παντος νικ συμφωνω με εσενα,οτι φταινε ολοι...δυστηχως για μενα,αναγκαζομαι να ψηφισω αν και δεν το θελω,λογω του οτι η τωρινη κυβερνηση αποδειχτηκε τοσο ανυπαρκτη,και φοβαμαι για την επομενη τετραετια,αλλιως...θα ειχαν φαει ολοι μαυρο.δυστηχως,θα ψηφησω το μικροτερο κακο ,αυτη την φορα..
ακου να δεις αυτοι που "καηκανε" στην πελ/σο ειναι "ομηροι" της κυβερνησης!!!!πηρανε τωρα το τριχιλιαρο και θα αναγκαστουν να ψηφισουν νδ για να παρουν και το δεκαρικο....αυτοι και οι υπολοιποι ελληνες ειναι (ειμαστε..) τοσο ΜΑΛΑΚΕΣ που δεν βλεπουν οτι στο βωμο του "σταυρου" ταζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ...?οι πυροπαθεις της χαλκιδικης μεχρι τωρα< εχουν παρει τα π@π@ρια μου....ενω στην πελ/σο ΑΜΕΣΩΣ...
ΡΕ ΟΥΣΤ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ.....

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνο απολυτα με γιαννακη και προσθετω ειναι και οι μοναδικοι που δεν φταινε αυτοι για αυτα που εγιναν αλλα ολοι οι αλλοι ειναι η μοναδικη κυβερνηση που για οτι γινεται φταει το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ολοι αλλοι.
Καλά ρε πόσο εύκολα ξεχνάτε?
Ο Σιμήτης και η συμμορία του δεν φωνάζανε επί 8 χρόνια ότι ότι στραβό κάνανε έφτεγε η κακιά παρένθεση των 3 χρόνων του Μητσοτάκη γι΄αυτό δεν μπορούμε να ορθοποδήσουμε?
Τώρα είναι απλές δικαιολογίες η αδράνεια της κρατικής μηχανής?
Συγνώμη αλλά όλες οι υπηρεσίες είναι γεμάτες από αμμόρφωτους, ανεγκέφαλους, τεμπέληδες, πασόκους δημόσιους υπάλληλους που το μόνο που τους μάθαν να λένε όλα αυτά τα χρόνια ειναι:"εγώ δεν ξέρω, δεν ευθύνομαι, δεν δε δεν..."
Αλλά φυσικά και γω αν ήμουνα πασόκος, ανεύθυνος (όπως όλοι τους) και καιγόταν η Ελλάδα και οι δημοσιογράφοι ουρλιάζανε όλη μέρα :ΦΤΑΙΕΙ ο Καραμανλής", σιγά μη σηκωνόμουνα να αγχωθώ!Αφού ο μισητός μου αντίπαλος θα κατηγορηθεί!....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Λες και οι υπηρεσίες δεν είναι επίσης γεμάτες από αμμόρφωτους, ανεγκέφαλους, τεμπέληδες, νεοδημοκράτες δημόσιους υπάλληλους.

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ρε συ λακις,δεν παιζεσαι με τπτ...τσεκαρε λιγο τις φλατζες σου.. :idiot: :idiot:

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λες και οι υπηρεσίες δεν είναι επίσης γεμάτες από αμμόρφωτους, ανεγκέφαλους, τεμπέληδες, νεοδημοκράτες δημόσιους υπάλληλους.
Το 75% όμως των δημόσιων υπαλλήλων ψηφίζει ΠΑΣΟΚ
Αυτό τα λέει όλα!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αλήθεια, για την μονιμοποίηση με συνοπτικές διαδικασίες όσων είχαν εργαστεί στον ΟΑΕΔ την περίοδο 90-93 δε βλέπω να λέει κανένας γαλάζιος τίποτα. Αυτοί δεν υπάγονται στους δημόσιους υπαλλήλους;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το 75% όμως των δημόσιων υπαλλήλων ψηφίζει ΠΑΣΟΚ
Αυτό τα λέει όλα!

Γι'αυτό και επιτέθηκαν στον συνδικαλιστή των ΕΛΤΑ με τις γνωστές συνέπειες και με τις γνωστές μεθόδους;

Και τι θες να πεις, ότι η νδ βγαίνει με τις ψήφους όλων των ιδιωτικών υπαλλήλων που ζήτημα αν παίρνουν και τα 700 το μήνα με 10 και 12 ώρες δουλειάς; (το μοντέλο εργασίας που ασπάζεται η νδ για όλους εκτός των παιδιών των κομματικών στελεχών)

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γι'αυτό και επιτέθηκαν στον συνδικαλιστή των ΕΛΤΑ με τις γνωστές συνέπειες και με τις γνωστές μεθόδους;

Και τι θες να πεις, ότι η νδ βγαίνει με τις ψήφους όλων των ιδιωτικών υπαλλήλων που ζήτημα αν παίρνουν και τα 700 το μήνα με 10 και 12 ώρες δουλειάς; (το μοντέλο εργασίας που ασπάζεται η νδ για όλους εκτός των παιδιών των κομματικών στελεχών)
Το ΠΑΣΟΚ απλά παίρνει 2.000.000 ψήφους από τους δημόσιους υπάλληλους.
Οι υπόλοιποι ψήφοι όλων των άλλων κομμάτων προέρχονται από διάφορα επαγγέλματα και μοιράζονται ανάλογα.
διαφωνείτε με κάτι?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τότε και η νδ απλά παίρνει άλλα 2μ από τους φραγκάτους.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Γιατί τα υπόλοιπα 8μ δεν ανήκουν στους φραγκάτους αλλά στους φτωχούς και στους άνεργους;

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί τα υπόλοιπα 8μ δεν ανήκουν στους φραγκάτους αλλά στους φτωχούς και στους άνεργους;
Σώπα ρε μεγάλε:
2εκ οικογέννειες φραγκάτες σημαίνει 8εκ άτομα φραγκάτα
(Γίναμε ξαφνικά Ελβετία ε?).Απλή αριθμητική.

Εκτός αν στους υπολογισμούς σου λες:
Εγώ είμαι πλούσιος αλλά τα παιδιά μου και η γυναίκα μου βγαίνουν στο δρόμο να διαδηλώσουν γιατί είναι άνεργοι!!!

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Έχεις δίκιο. Η Ελλάδα κάηκε εξαιτίας της κυβέρνησης της ΝΔ. Αν δεν κυβερνούσε η ΝΔ δεν θα έκαιγε το ΠΑΣΟΚ την Ελλάδα.

Ναι το ΠΑΣΟΚ τις έβαλε τις φωτιές.Όπως το είπε ο Γιακουμάτος...Ο μέγας πολιτικός με το μέγα ήθος...

Θυμάσαι την φωτιά στον Υμηττό,όπου σκοτώθηκαν 4 πυροσβέστες με το όχημα που έπεσε στον γκρεμό;Το μουνόπανο ο Καραμανλής γκάριζε να παραιτηθεί ο Σημίτης και η κυβέρνηση.67 άνθρωποι πέθαναν φέτος και δεν παραιτήθηκε ούτε ένας γραμματέας.Μέχρι και τις πανελλήνιες εξετάσεις "μαγειρέψατε".Βρε ουστ μαλακοπίτουρες!

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Σώπα ρε μεγάλε:
2εκ οικογέννειες φραγκάτες σημαίνει 8εκ άτομα φραγκάτα
(Γίναμε ξαφνικά Ελβετία ε?).Απλή αριθμητική.

Εκτός αν στους υπολογισμούς σου λες:
Εγώ είμαι πλούσιος αλλά τα παιδιά μου και η γυναίκα μου βγαίνουν στο δρόμο να διαδηλώσουν γιατί είναι άνεργοι!!!

Ναι ρε μεγάλε Ελβετοί γίναμε.Το λέει και ο Αλογοσκούφης με το ΑΕΠ του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom