il_capitano
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
εκαψε φιλε νικ,εκαψε....οταν αφηνεις τους πολιτες αβοηθητους,ειναι σαν να τους καιες
για μενα φτιανε ΟΛΟΙ!!!! ακομα και αυτοι που αυριο θα δοσουνε 80%+ στα δυο μεγαλα κομματα...αλλα ειναι λαθος(για μενα) να λες οτι ο ταδε εκαψε ανθρωπους....εκαψε φιλε νικ,εκαψε....οταν αφηνεις τους πολιτες αβοηθητους,ειναι σαν να τους καιες
Με προσβαλει σαν Ελληνα να ...επιβραβευω ξανα με την ψηφο μου την τωρινη κυβερνηση για την ΚΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ που εξαιτιας της καηκε!
ακου να δεις αυτοι που "καηκανε" στην πελ/σο ειναι "ομηροι" της κυβερνησης!!!!πηρανε τωρα το τριχιλιαρο και θα αναγκαστουν να ψηφισουν νδ για να παρουν και το δεκαρικο....αυτοι και οι υπολοιποι ελληνες ειναι (ειμαστε..) τοσο ΜΑΛΑΚΕΣ που δεν βλεπουν οτι στο βωμο του "σταυρου" ταζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ...?οι πυροπαθεις της χαλκιδικης μεχρι τωρα< εχουν παρει τα π@π@ρια μου....ενω στην πελ/σο ΑΜΕΣΩΣ...οκ τοτε....δεν ρωταμε και κανεναν που ειχε συγγενεις-θυματα,η παιδια που μειναν ορφανα και το αντιστροφο???αλλα μακρια απο τον κωλο μας,κι ας ειναι και 3 ποντους,ε....
παντος νικ συμφωνω με εσενα,οτι φταινε ολοι...δυστηχως για μενα,αναγκαζομαι να ψηφισω αν και δεν το θελω,λογω του οτι η τωρινη κυβερνηση αποδειχτηκε τοσο ανυπαρκτη,και φοβαμαι για την επομενη τετραετια,αλλιως...θα ειχαν φαει ολοι μαυρο.δυστηχως,θα ψηφησω το μικροτερο κακο ,αυτη την φορα..
Καλά ρε πόσο εύκολα ξεχνάτε?συμφωνο απολυτα με γιαννακη και προσθετω ειναι και οι μοναδικοι που δεν φταινε αυτοι για αυτα που εγιναν αλλα ολοι οι αλλοι ειναι η μοναδικη κυβερνηση που για οτι γινεται φταει το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ολοι αλλοι.
Το 75% όμως των δημόσιων υπαλλήλων ψηφίζει ΠΑΣΟΚΛες και οι υπηρεσίες δεν είναι επίσης γεμάτες από αμμόρφωτους, ανεγκέφαλους, τεμπέληδες, νεοδημοκράτες δημόσιους υπάλληλους.
Το 75% όμως των δημόσιων υπαλλήλων ψηφίζει ΠΑΣΟΚ
Αυτό τα λέει όλα!
Το ΠΑΣΟΚ απλά παίρνει 2.000.000 ψήφους από τους δημόσιους υπάλληλους.Γι'αυτό και επιτέθηκαν στον συνδικαλιστή των ΕΛΤΑ με τις γνωστές συνέπειες και με τις γνωστές μεθόδους;
Και τι θες να πεις, ότι η νδ βγαίνει με τις ψήφους όλων των ιδιωτικών υπαλλήλων που ζήτημα αν παίρνουν και τα 700 το μήνα με 10 και 12 ώρες δουλειάς; (το μοντέλο εργασίας που ασπάζεται η νδ για όλους εκτός των παιδιών των κομματικών στελεχών)
Λαε ξυπναΟ λαος πρεπει να αναλαβει. Να τους μαυρισει ολους τους μαλακες και να βγει στο δρομο να διαδηλωσει. Ξυπνατε Ελληνες!!!!!!!!!!!
Έχουμε δηλ 2εκ φραγκάτους στην Ελλάδα?Τότε και η νδ απλά παίρνει άλλα 2μ από τους φραγκάτους.
Σώπα ρε μεγάλε:Γιατί τα υπόλοιπα 8μ δεν ανήκουν στους φραγκάτους αλλά στους φτωχούς και στους άνεργους;
Έχεις δίκιο. Η Ελλάδα κάηκε εξαιτίας της κυβέρνησης της ΝΔ. Αν δεν κυβερνούσε η ΝΔ δεν θα έκαιγε το ΠΑΣΟΚ την Ελλάδα.
Σώπα ρε μεγάλε:
2εκ οικογέννειες φραγκάτες σημαίνει 8εκ άτομα φραγκάτα
(Γίναμε ξαφνικά Ελβετία ε?).Απλή αριθμητική.
Εκτός αν στους υπολογισμούς σου λες:
Εγώ είμαι πλούσιος αλλά τα παιδιά μου και η γυναίκα μου βγαίνουν στο δρόμο να διαδηλώσουν γιατί είναι άνεργοι!!!