Νέα

Τα έργα του Πασόκ που δεν πρέπει να ξεχνάμε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
δηλαδη και τα τρια σπιτια που εκανε ο ρουσοπουλος ψυχικο παρο και καπανδριτι μεσα σε 4 χρονια τι πρεπει να υποθεσουμε?? απορια

Λυπάμαι που το βλέπεις κομματικά

Και ο Ρουσόπουλος είναι μέλος της μαφίας

Δε θέλω να αρχίσω για Τσοχατζό

Ολοι ίδιοι είναι. Μεχρι να πάει φυλακή κάποιο μέλος της κομματικής μαφίας, κανείς γαλαζοπράσινος ή πρασινογάλαζος δεν έχει δικαίωμα να αναφέρεται σε τέτοια θέματα.

Εκτός αν απευθύνεται στους γνωστούς κλόουν τη κομματικής του αυλής

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εφημεριδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ 15-09-07

Κρινονται και οι κρινοντες (πρωτη σελιδα)
Πριν τις εκλογες του 2004 ο κ.καραμανλης επικαλεστηκε μια ανυπαρκτη εκθεση της ευρωπαικης κεντρικης τραπεζας ισχυριζομενος οτι η σπαταλη στο δημοσιο κοστιζε 10δις. να που θα βρω τα λεφτα για να κανω πραξη τις υποσχεσεις μου,δηλωσε με αυτοπεποιθηση . η ε.κ.τ.αρνηθηκε την υπαρξη της εκθεσης.προσφατα ομως ειδε το φως της δημοσιοτητας μια υπαρκτη εκθεση της ε.κ.τ.οι τεχνοκρατες του διεθνους οργανισμου ειναι αμειλικτοι .διαπιστωνουν χειροτερευση απο το 2004και μετα σε ολους τους τομεις της διακυβερνησης . στην αποτελεσματικοτητα στην καταπολεμηση της διαφθορας ,στη λειτουργια του κρατους δικαιου

υστερα απο αυτα  καταριπτεται η δικαιολογια της απογραφης με τα κατασκευασμενα ελλειματα

και κατι ακομα για το παραμυθι που λενε οι εκπροσωποι της Ν.Δ. για την τιμωρια του ΠΑΣΟΚ στις εκλογες του 2004

1993 ΝΔ 39.30%
2004 ΠΑΣΟΚ 40.55%

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Λυπάμαι που το βλέπεις κομματικά

Και ο Ρουσόπουλος είναι μέλος της μαφίας

Δε θέλω να αρχίσω για Τσοχατζό

Ολοι ίδιοι είναι. Μεχρι να πάει φυλακή κάποιο μέλος της κομματικής μαφίας, κανείς γαλαζοπράσινος ή πρασινογάλαζος δεν έχει δικαίωμα να αναφέρεται σε τέτοια θέματα.

Εκτός αν απευθύνεται στους γνωστούς κλόουν τη κομματικής του αυλής

Μεχρι να παει ομως θεωρειται αθωος γιαυτο οι χαρακτηρισμοι περι κλεφτων λαμογιων και λοιπα ειναι συκοφαντικοι και αυτοι που τους λενε ειναι κοινοι συκοφαντες

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μεχρι να παει ομως θεωρειται αθωος γιαυτο οι χαρακτηρισμοι περι κλεφτων λαμογιων και λοιπα ειναι συκοφαντικοι και αυτοι που τους λενε ειναι κοινοι συκοφαντες

Βλέπω ότι το δόγμα λαλιώτη έχει επηρρεάσει πολλούς

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει άποψη

Καταλαβαινω την ανάγκη τη δική σου αλλα και των άλλλων, των εκπροσώπων της γαλάζιας παράταξης να υπερασπίσετε τα κόμματα στα οποία έχετε αφιερώσει μέρος του χρόνου σας με αντάλλαγμα κάτι που με αφήνει αδιάφορο.

Θα έχετε δύσκολο έργο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Βλέπω ότι το δόγμα λαλιώτη έχει επηρρεάσει πολλούς

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει άποψη

Καταλαβαινω την ανάγκη τη δική σου αλλα και των άλλλων, των εκπροσώπων της γαλάζιας παράταξης να υπερασπίσετε τα κόμματα στα οποία έχετε αφιερώσει μέρος του χρόνου σας με αντάλλαγμα κάτι που με αφήνει αδιάφορο.

Θα έχετε δύσκολο έργο.

Εσυ ποιο δογμα εκπροσωπεις?? διαφωνεις γιαυτο που εγραψα παραπανω??

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δηλαδη και τα τρια σπιτια που εκανε ο ρουσοπουλος ψυχικο παρο και καπανδριτι μεσα σε 4 χρονια τι πρεπει να υποθεσουμε?? απορια

Μήπως φάσκεις και αντιφάσκεις ή είναι ιδέα μου;
Εκτός και αν έχεις ακούσει για καμια καταδίκη του Ρουσόπουλου που εμείς αγνοούμε...
Και όχι, τα άρθρα του Θέματος ΔΕΝ είναι καταδικαστικές αποφάσεις...Αθωωτικές μπορεί.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μήπως φάσκεις και αντιφάσκεις ή είναι ιδέα μου;
Εκτός και αν έχεις ακούσει για καμια καταδίκη του Ρουσόπουλου που εμείς αγνοούμε...
Και όχι, τα άρθρα του Θέματος ΔΕΝ είναι καταδικαστικές αποφάσεις...Αθωωτικές μπορεί.

εγω φιλε μου δεν κατηγορω κανενα αλλοι κατηγορουν και βριζουν

αλλα ουτε και για τζοχατζοπουλο υπαρχει καταδικαστικη αποφαση

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τι ερώτηση...

Πρέπει δηλαδή να εκπροσωπώ κάποιο "δόγμα";

Αυριο θα δούμε. Και τα λεμε τη Δευτέρα.

οταν λες για δογμα λαλιωτη, που εγω δεν ξερω καποιο τετοιο - και απορω τωρα που κολλαει αυτος- εχω δικαιωμα να ρωτησω και εγω

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτά που ξέρει η πιάτσα και δείχνουν τα περιουσιακά στοιχεία κάθε πολιτικού (π.χ. σπιτι στα βριλήσσια με 70,000 ευρώ) και σε αυτά που καταλήγουν στη δικαιοσύνη.

Προφανώς η ομερτά εντός της βουλής είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.

str81977 όπως είχαμε συζητησει και παλαιότερα, υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο "σε πιάνω γιατί δε μπορώ να κάνω αλλιώς" και στο "σε βάζω φυλακή".

Πω πω δε θυμάμαι που είναι το λινκ. Θα το ψάξω - νομίζω ότι ήταν για το θέμα της Παντείου. Και τελικά ο τυπάκος βγήκε γιατί το να είναι φυλακή έκανε κακό στην οικογένειά του. Είδες πως τα φέρνει;

Θα το βρω όμως, δεν είναι πρόβλημα

Έχεις απόλυτο δίκιο...
Η διαφορά μεταξύ σε πιάνω γιατί δε μπορώ να κάνω αλλιώς" και στο "σε βάζω φυλακή" είναι πολλή μεγάλη...
Όση περίπου και η διαφορά "σε καλύπτω με κάθε τρόπο" και "σε πιάνω γιατί δε μπορώ να κάνω αλλιώς"...

Εννοείται ότι και η ΝΔουλα θα ήθελε να κρύψει πολλά πράγματα...Και να φάει ακόμα περσσότερα.
Αλλά λειτουργούν κάποια θεσμικά αντίβαρα- από τον τύπο, ακόμη και το συμπολιτευόμενο (λίγο κράξιμο έχει ρίξει πχ η καθημερινή; ) έως τη δικαιοσύνη με αποτέλεσμα να λειτουργούν υποτυπωδώς οι ελεγκτικοί μηχανισμοί...
Είναι μια κάποια πρόοδος, μικρή έως ελάχιστη βέβαια αλλά προόδος....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Για πολλά δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση αλλά ο λαός βλέπει και κρίνει.

Όπως όταν βλέπει τους υποψήφιους να συντηρούν τεράστια γραφεία, και μάλιστα πολλοί πάνω από ένα, να παραγγέλνουν και να διακινούν τεράστιο όγκο έγχρωμου προεκλογικού υλικού, να κλείνουν αίθουσες σε όλη την επικράτεια και φυσικά και σε κεντρικά ξενοδοχεία με πολυτελείς αίθουσες...

Επισκέπτης
Αλλά λειτουργούν κάποια θεσμικά αντίβαρα- από τον τύπο, ακόμη και το συμπολιτευόμενο (λίγο κράξιμο έχει ρίξει πχ η καθημερινή; )

Η συγκεκριμένη εφημερίδα κάποτε ήταν δεξιά. Στη συνέχεια όμως αγοράστηκε από τον Κοσκωτά. Σήμερα ανήκει στον Αλαφούζο, αυτόν που έριξε το Μητσοτάκη το 1993 και έχει αρχι-συντάκτη τον Παπαχελά.

Ουσιαστικά λοιπόν πρόκειται για άλλη μια εφημερίδα που ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, αλλά προσπαθεί να κερδίσει κοινό που ανήκει στο χώρο της ΝΔ.

Τη θεωρώ υποδεέστερη και της Ελευθεροτυπίας ...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Γιατί, μόνο η καθημερινή πηγαινοέρχεται μεταξύ δεξιάς και αριστεράς;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μη σας πω ότι σε λίγα χρόνια και οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι θα αλλάζουν ομάδα σαν τους προπονητές!

Επισκέπτης
Το ΠΑΣΟΚ απλά παίρνει 2.000.000 ψήφους από τους δημόσιους υπάλληλους.
Οι υπόλοιποι ψήφοι όλων των άλλων κομμάτων προέρχονται από διάφορα επαγγέλματα και μοιράζονται ανάλογα.
διαφωνείτε με κάτι?

Ναι.

1)ΟΙ ψήφοι των Δημοσίων υπαλλήλων είναι περισσότεροι, γιατί είναι και οι οικογένειές τους.
2)Πέρα από τους Δημοσίους Υπαλλήλους, είναι και πολλοί ιδιωτικοί υπάλληλοι που εργάζονται σε εταιρείες μεγιστάνων του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι έχουν υψηλότες αμοιβές, αλλά ανήκουν όλοι στο ΠΑΣΟΚ και έχουν επιλεγεί αυστηρά μέσω του κομματικού του μηχανισμού.Μιλάμε για εργαζομένους της ΙΝΤΡΑΚΟΜ, του ΑΚΤΩΡ , της ΑΤΕΜΚΕ , του ΔΟΛ, του ΠΗΓΑΣΟΥ , των καναλιών , των ραδιοφώνων , των εντύπων , του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, του Φεστιβάλ Αθηνών κ.ο.κ.

Επισκέπτης
Καλά ρε πόσο εύκολα ξεχνάτε?
Ο Σιμήτης και η συμμορία του δεν φωνάζανε επί 8 χρόνια ότι ότι στραβό κάνανε έφτεγε η κακιά παρένθεση των 3 χρόνων του Μητσοτάκη γι΄αυτό δεν μπορούμε να ορθοποδήσουμε?

Όχι επί 8. Επί 11. Από το 1993 μέχρι το 2004 μεσολάβησαν 11 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Άσχετα αν οι ΠΑΣΟΚοι δεν μετρούν το διάστημα 1993-1996 και τα βγάζουν 8!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν "πηγαινοεέρχεται". Ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει διαφορά.

Τόσο η Καθημερινή όσο και ο ΣΚΑΙ δεν είναι φιλοπασοκικά- βρίσκεις ομοιότητες με τα Νέα ή το Μέγκα;
Ή συγκρίνεις τον Παπαχελά (από τους λίγους που είχαν το θάρρος να αποδομήσουν το θρύλο του πολυτεχνείου) με τον Πρετεντέρη;

Το γεγονός ότι δεν υιοθετούν το ύφος του Ελεύθερου Τύπου του 1989 ή της Βραδυνής του 1980 δε σημαίνει ότι ανήκουν στο Πασόκ...

Δηλαδή μόνο το Απολώνειο Φως και το Ιχωρ δεν ανήκουν στο Πασόκ ρε Λάκη;

Επισκέπτης
Πριν αρκετό καιρό έκανες ένα σχόλιο και είπες ότι θεωρείς ότι η παρούσα κυβέρνηση είναι η καλύτερη της μεταπολίτευσης. Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι είναι η χειρότερη.

Η καλύτερη ήταν της περιόδου 1993-1996.Ξεχώριζε με διαφορά στήθους!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αρα το Πασοκ ειναι κυβερνηση γιατι κανετε τοση φασαρια , τελος ο λΑΟς οτι εφαγε εφαγε , απο αυριο εχουν σειρα οι συνταξιουχοι , και οι εργατες .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom