Άλλο πράγμα οι εκθέσεις διεθνών οργανισμών για την Ελλάδα, άλλο τα βιβλία.
Επίσης, δεν εννοούσα πόσο αυξήθηκαν οι ένοπλες δυνάμεις από άποψη δυναμικού, αλλά πόσους δημοσίους υπαλλήλους έχωσε ως μόνιμους η χούντα.
Εννοείται ότι κανείς δεν τους άγγιξε μετά τη μεταπολίτευση.
Κοίτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικά πράγματα στο κεφάλι σου, αν θες να ξέρεις τι υποστηρίζεις. Γιατί όταν ένα άτομο υποστηρίζει δύο απόψεις αντικρουόμενες μεταξύ τους, αυτό δεν δείχνει και πολύ κολακευτικό για την ψυχική του υγεία.
1)Σε ενδιαφέρουν οι εκθέσεις των Διεθνών Οργανισμών; Ναι ή όχι;
2)Καταδικάζεις τη χούντα ή τη δικαιώνεις για τις επιλογές της;
Γιατί με αυτά που γράφεις ... έχεις πρόβλημα!
Μπορεί η Χούντα να έχωσε άτομα στο Δημόσιο , αλλά την περίοδο που κυβερνούσε η ελληνική οικονομία αποσπούσε βραβεία από τους διεθνείς οργανισμούς για τους οποίους ενδιαφέρεσαι! Έχει συμβεί ποτέ άλλοτε αυτό; Μήπως απέσπασε βραβεία την περίοδο 1981-1989; Ή μήπως την περίοδο 1993-1996 ; Ενημέρωσέ μας μιας και πουλάς μούρη για τις γνώσεις σου ...
Για τις συγκρίσεις του αριθμού των Δημοσίων Υπαλλήλων το 1949 , το 1980 και το 2004.
Μήπως θα είχε σημασία να βλέπαμε και την αντίστοιχη αύξηση του πληθυσμού της χώρας; Από το 1949 εώς το 1980 γνωρίζεις κατά πόσο αυξήθηκε ο πληθυσμός της χώρας;
Υπήρχε αντίστοιχη αύξηση από το 1980 εώς το 2004;
Γιατί την τελευταία περίοδο μόνο οι Αλβανοί αυξήθηκαν πολύ. Οι Έλληνες όχι ...
Υ.Γ. Αν σε στεναχώρησα πες μας τι πτυχία έχεις στα οικονομικά και τι εκθέσεις & βιβλία έχεις διαβάσει για να ανέβεις και να νοιώσεις σπουδαίος. Μην σκας, καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σου.Στην τελική μπορείς ελεύθερα να αποκαλέσεις όλους τους υπόλοιπους που δεν έχουν τις σπουδές σου στα οικονομικά αγράμματους βρε αδελφέ. Θα καταλάβουμε, το παν είναι να νοιώσεις καλύτερα!