kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν εχω πολυ ορεξη σημερα ... εκτονωσου ...
ούτε και γω
θα αυτοεκτονωθώ
δεν εχω πολυ ορεξη σημερα ... εκτονωσου ...
ετσι ελα πισω δυναμικα να κλεισουν μερικα γλιτσο στοματαΛεω να το βαλω σε ενεργεια παλι
Βιλμα ασε τον παπουλη και ελα με μενα .... :-* :-* :-* :-* :-*
ούτε και γω
θα αυτοεκτονωθώ
θελω και εγω 2 συμμετοχες ....
ετσι ελα πισω δυναμικα να κλεισουν μερικα γλιτσο στοματα
καλως τον αλτεκ τελεκομς....παλι καλα που γυρισες φιλε να ακουσεις και τα νεα...τοσον καιρο ηταν ενας μαλακας που την ειχε δει αλτεκ και εμπαινε με ενα αβαταρ που σου μοιαζε....ειχε ενα γκει νικ μαυρη σκυλα λεει και εβαζε κατι αθλια τραγουδια και κλιπακια....ο τυπος μαλλον ηταν και αγραμματος αφου για να μην ποσταρει και εκτεθει εβαζε ολο κατιΛεω να το βαλω σε ενεργεια παλι
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ξεχασα πρεπει να βαλω και το τζο με τη κατερινα
ποιο ταιρι να βγαλω αραγε
καλως τον αλτεκ τελεκομς....παλι καλα που γυρισες φιλε να ακουσεις και τα νεα...τοσον καιρο ηταν ενας μαλακας που την ειχε δει αλτεκ και εμπαινε με ενα αβαταρ που σου μοιαζε....ειχε ενα γκει νικ μαυρη σκυλα λεει και εβαζε κατι αθλια τραγουδια και κλιπακια....ο τυπος μαλλον ηταν και αγραμματος αφου για να μην ποσταρει και εκτεθει εβαζε ολο κατι
τεσπα τωρα που ηρθες πισω θα αποκαταστησεις το φθαρμενο και χιλιοχυμενο προφιλ σου που στο χαλασε ο τυπος....
καλως τον αλτεκ τελεκομς....παλι καλα που γυρισες φιλε να ακουσεις και τα νεα...τοσον καιρο ηταν ενας μαλακας που την ειχε δει αλτεκ και εμπαινε με ενα αβαταρ που σου μοιαζε....ειχε ενα γκει νικ μαυρη σκυλα λεει και εβαζε κατι αθλια τραγουδια και κλιπακια....ο τυπος μαλλον ηταν και αγραμματος αφου για να μην ποσταρει και εκτεθει εβαζε ολο κατι
τεσπα τωρα που ηρθες πισω θα αποκαταστησεις το φθαρμενο και χιλιοχυμενο προφιλ σου που στο χαλασε ο τυπος....
ε τι θες και αλλες ειναι και η μαριαννα αλλα αυτη ειναι λονγκμονο αυτες ειναι οι γυναικες του σαιτ?
Σε εχω τσουξει μωρη καριολα...ακομα δηλητηριο βγαζεις
οχι ειναι και το ταπεινο χαμομηλακι,το μικρο νεραιδακι,η χελονορα,η οχια, η νιμερτις και καποιοι ακομα αντρικοι κλωνοι.....μονο αυτες ειναι οι γυναικες του σαιτ?
ειναι και η σιασια η λουκια η κοζα που χαθηκε αυτη μονο στο τσατ την εβλεπαοχι ειναι και το ταπεινο χαμομηλακι,το μικρο νεραιδακι,η χελονορα,η οχια, η νιμερτις και καποιοι ακομα αντρικοι κλωνοι.....
οχι ειναι και το ταπεινο χαμομηλακι,το μικρο νεραιδακι,η χελονορα,η οχια, η νιμερτις και καποιοι ακομα αντρικοι κλωνοι.....
και αυτα τα εχεις τσεκαρει ρε λυκοΒγαλε οχια και μικρο νεραιδακι..
ρε αλτεκ του 73 εισαι; και μας το παιζεις 28αρης;Και εγω που τελειωσα το λυκειο το `91 παλι οποιος ειχε παπι εβγαζε γκομενα...παλι καλα που εγω ειχα XR 250 ;-)
:o :o ρε κοντα ειμαστε δεν εχουμε τεραστια διαφορα ηλικιας την ιδια ηλικια με τον βρωμοπουστα τον αδερφο μου εχει, α θα ερθει και αυτος το σκ στουντιομπαροτσαρκαρε αλτεκ του 73 εισαι; και μας το παιζεις 28αρης;
ρε αλτεκ του 73 εισαι; και μας το παιζεις 28αρης;