ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εντιτ και να θελες δεν θιγονται οι θεοι.
απλο και αληθες.
εντιτ και να θελες δεν θιγονται οι θεοι.
ο αγιανα κατι της πεταξε για σχεσεις.
βρε τον πριγκιπα! ή πρηγκιπα οπως προτιμας!
αχαχαχα!!! ρε τα παιδια
βρε τον πριγκιπα! ή πρηγκιπα οπως προτιμας!
αχαχαχα!!! ρε τα παιδια
α ναι αυτο.Γνωρίζω δια ζώσης τουλάχιστον 3 άτομα από το site που αναμίχθησαν σε σεξουαλικές συνευρέσεις (όχι όλοι μαζί).
πρίγκιπας ο [prín<g>ipas] O5 θηλ. πριγκίπισσα [prin<g>ípisa] O27 & (λογοτ.) πριγκιπέσα [prin<g>ipésa] O25α : 1. τίτλος των παιδιών του βασιλιά, βασιλόπουλο, διάδοχος του θρόνου (αλλά και ευρύτερα για μέλη της βασιλικής οικογένειας): O νεαρός ~ στέφθηκε βασιλιάς μετά το θάνατο του πατέρα του. 2. ανώτερος τίτλος ευγενείας: Xρήσθηκε / αναγορεύτηκε ~. 3. ηγεμόνας, άρχοντας μικρού κράτους (ανεξάρτητου ή υποτελούς): ~ της Aντιοχείας / της Γαλιλαίας. 4. (μτφ.) α. για κπ. που ζει πλούσια, πολυτελή και άνετη ζωή: Zει σαν ~. Tη γυναίκα του την έχει σαν πριγκίπισσα. β. για πρόσωπο με αρχοντικούς τρόπους, με αρχοντική συμπεριφορά. [μσν. πρίγκιπας < ελνστ. πρίγκιψ, αιτ. -ιπα < λατ. princeps, αιτ. -ipem `ο πρώτος στο αξίωμα, αυτοκράτορας΄ κατά τη σημ. του ιταλ. principe (< λατ. princeps)· μσν. πριγκίπισσα < πρίγκιπ(ας) -ισσα· -έσα: από επίδρ. του ιταλ. principessa]φακ οφ ρε Σρεκ
πριγκΗπα μηπως? ζωαρι
ααααααακριβως.
εγω ομως δεν σε ειρωνευτηκα οταν σαλιαριζες.
δεν θα θελα,δεν ειπαμε ετσι. α ναι αυτο.
ετσι ακριβως.ανωτεροτης σμαραγδενιαμ. Αν ασχοληθεις με ποπολαρες ειναι ανφαιρ...δε καταδεχεται η μπαρτσελονα να παιξει μπαλα τον βυζαντα γιατι τα γκολ θα ερχονται απο τα αποδυτηρια
ααααααακριβως.
εγω ομως δεν σε ειρωνευτηκα οταν σαλιαριζες.
δεν θα θελα,δεν ειπαμε ετσι.
ανωτεροτης σμαραγδενιαμ. Αν ασχοληθεις με ποπολαρες ειναι ανφαιρ...δε καταδεχεται η μπαρτσελονα να παιξει μπαλα τον [size=17pt]βυζ[/size]αντα γιατι τα γκολ θα ερχονται απο τα αποδυτηρια
την αλλη φορα θα σου στελνω πμ να σου ζητησω αδεια αν μπορω να ποσταρω.σε ειρωνευτηκα? :o
ποτε καλε? οταν μπηκες σφηνα?
ανωτεροτης σμαραγδενιαμ. Αν ασχοληθεις με ποπολαρες ειναι ανφαιρ...δε καταδεχεται η μπαρτσελονα να παιξει μπαλα τον βυζαντα γιατι τα γκολ θα ερχονται απο τα αποδυτηρια
Ενα πες μου.Η κοπέλα ήταν η ίδια και στις 3 περιπτώσεις που γνωρίζεις?Γιατί αν όχι θα τον απολύσω τον χαφιέ μου.Γνωρίζω δια ζώσης τουλάχιστον 3 άτομα από το site που αναμίχθησαν σε σεξουαλικές συνευρέσεις (όχι όλοι μαζί).
ρε συ αλιντισσα δικα σου ειναι τα μωρα ;Ενα πες μου.Η κοπέλα ήταν η ίδια και στις 3 περιπτώσεις που γνωρίζεις?Γιατί αν όχι θα τον απολύσω τον χαφιέ μου.
Ενα πες μου.Η κοπέλα ήταν η ίδια και στις 3 περιπτώσεις που γνωρίζεις?Γιατί αν όχι θα τον απολύσω τον χαφιέ μου.
Ενα πες μου.Η κοπέλα ήταν η ίδια και στις 3 περιπτώσεις που γνωρίζεις?Γιατί αν όχι θα τον απολύσω τον χαφιέ μου.
Τι ομαδα ειναι;Εκτός από βυζαρού, είσαι και ένθερμη θιασώτης της κοινωνικής κριτικής....
Σκέψου εσύ λοιπόν, πόσες παραλλαγές σε επίπεδο σεξουαλικής συνεύρεσης μπορεί να υπάρχουν με 3 άτομα (χωρίς να συνευρεθούν όλοι μαζί).
εννοει ενα ατομο με ενα καθε φορα.3 περιπτωσεις
1-2
2-3
3-1
υπαρχουν κι αλλες?
Τι ομαδα ειναι;