Νέα

Τα ειδύλλια του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το καλυτερο ειδυλλιο του σαιτ;

• μπαιτ -αβραμης ολντ ταιμ κλασικ

Ψήφοι: 12 20,0%
  • μπακ- σεξουλα

Ψήφοι: 2 3,3%
  • απολυτος- πορνοπαπος

Ψήφοι: 6 10,0%
  • velvy- mac

Ψήφοι: 3 5,0%
  • μπουμπ- ινδιανος

• αλιντισσα -αλτεκ21

Ψήφοι: 7 11,7%
  • λουκρητια-καυτος

• εριναλ- παπαζολ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • μεμοσαν- λουκριτια

Ψήφοι: 3 5,0%
  • εκτορ λοπεζ-σιλβα

• ιβλις-εριναλ(ολους τους εχεις παρει μωρη εκτος απο μενα)

Ψήφοι: 1 1,7%
  • on the road-δημητρηςςς

• μπαρος-οποια μου κατσει

Ψήφοι: 5 8,3%
  • ροχαλα-γκαστεζ

Ψήφοι: 4 6,7%
  • σταμ_90-λουστ(κοινος νωντας)

Ψήφοι: 9 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    60

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
βρε τον πριγκιπα! ή πρηγκιπα οπως προτιμας!
αχαχαχα!!! ρε τα παιδια :rolleyes:

ααααααακριβως.
εγω ομως δεν σε ειρωνευτηκα οταν σαλιαριζες.
δεν θα θελα,δεν ειπαμε ετσι. :sunglasses:
Γνωρίζω δια ζώσης τουλάχιστον 3 άτομα από το site που αναμίχθησαν σε σεξουαλικές συνευρέσεις (όχι όλοι μαζί).
α ναι αυτο.

Επισκέπτης
φακ οφ ρε Σρεκ

πριγκΗπα μηπως? ζωαρι
πρίγκιπας ο [prín<g>ipas] O5 θηλ. πριγκίπισσα [prin<g>ípisa] O27 & (λογοτ.) πριγκιπέσα [prin<g>ipésa] O25α : 1. τίτλος των παιδιών του βασιλιά, βασιλόπουλο, διάδοχος του θρόνου (αλλά και ευρύτερα για μέλη της βασιλικής οικογένειας): O νεαρός ~ στέφθηκε βασιλιάς μετά το θάνατο του πατέρα του. 2. ανώτερος τίτλος ευγενείας: Xρήσθηκε / αναγορεύτηκε ~. 3. ηγεμόνας, άρχοντας μικρού κράτους (ανεξάρτητου ή υποτελούς): ~ της Aντιοχείας / της Γαλιλαίας. 4. (μτφ.) α. για κπ. που ζει πλούσια, πολυτελή και άνετη ζωή: Zει σαν ~. Tη γυναίκα του την έχει σαν πριγκίπισσα. β. για πρόσωπο με αρχοντικούς τρόπους, με αρχοντική συμπεριφορά. [μσν. πρίγκιπας < ελνστ. πρίγκιψ, αιτ. -ιπα < λατ. princeps, αιτ. -ipem `ο πρώτος στο αξίωμα, αυτοκράτορας΄ κατά τη σημ. του ιταλ. principe (< λατ. princeps)· μσν. πριγκίπισσα < πρίγκιπ(ας) -ισσα· -έσα: από επίδρ. του ιταλ. principessa]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ααααααακριβως.
εγω ομως δεν σε ειρωνευτηκα οταν σαλιαριζες.
δεν θα θελα,δεν ειπαμε ετσι. :sunglasses:α ναι αυτο.

ανωτεροτης σμαραγδενιαμ. Αν ασχοληθεις με ποπολαρες ειναι ανφαιρ...δε καταδεχεται η μπαρτσελονα να παιξει μπαλα τον βυζαντα γιατι τα γκολ θα ερχονται απο τα αποδυτηρια  :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.479
Πόντοι
12.056
Ενας ειναι ο πριγκιπας  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
duskore2.jpg

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ανωτεροτης σμαραγδενιαμ. Αν ασχοληθεις με ποπολαρες ειναι ανφαιρ...δε καταδεχεται η μπαρτσελονα να παιξει μπαλα τον βυζαντα γιατι τα γκολ θα ερχονται απο τα αποδυτηρια  :rockon:
ετσι ακριβως.
εχουμε το connect εμεις δεν εξηγειται αλλιως. :-*

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ανωτεροτης σμαραγδενιαμ. Αν ασχοληθεις με ποπολαρες ειναι ανφαιρ...δε καταδεχεται η μπαρτσελονα να παιξει μπαλα τον [size=17pt]βυζ[/size]αντα γιατι τα γκολ θα ερχονται απο τα αποδυτηρια  :rockon:

ρε παρομοιωση που διαλεξα για το πλακουτσο χαχαχαχ

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

φτυς τα μπουτια σου και κανε τσουληθρα..μπαλαδορε...χαχα :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γνωρίζω δια ζώσης τουλάχιστον 3 άτομα από το site που αναμίχθησαν σε σεξουαλικές συνευρέσεις (όχι όλοι μαζί).
Ενα πες μου.Η κοπέλα ήταν η ίδια και στις 3 περιπτώσεις που γνωρίζεις?Γιατί αν όχι θα τον απολύσω τον χαφιέ μου.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Ενα πες μου.Η κοπέλα ήταν η ίδια και στις 3 περιπτώσεις που γνωρίζεις?Γιατί αν όχι θα τον απολύσω τον χαφιέ μου.

Εγραψα ότι γνωρίζω 3 άτομα (δια ζώσης), όχι 3 περιπτώσεις....... Δεν με προσέχεις όσο πρέπει καρδιά μου......!

Σκέψου εσύ λοιπόν, πόσες παραλλαγές σε επίπεδο σεξουαλικής συνεύρεσης μπορεί να υπάρχουν με 3 άτομα (χωρίς να συνευρεθούν όλοι μαζί).

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Εκτός από βυζαρού, είσαι και ένθερμη θιασώτης της κοινωνικής κριτικής.... :grin: :grin: :grin:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Σκέψου εσύ λοιπόν, πόσες παραλλαγές σε επίπεδο σεξουαλικής συνεύρεσης μπορεί να υπάρχουν με 3 άτομα (χωρίς να συνευρεθούν όλοι μαζί).

3 περιπτωσεις

1-2
2-3
3-1

υπαρχουν κι αλλες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom