ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εγω τι δουλεια εχω με τον εκτορα? :o
α μωρη σκουληκαντερα...α μωρη σκουληκαντερα...
εγω τι δουλεια εχω με τον εκτορα? :o
αν ειναι πραγματικο, εχω ενα φιλινγκ με τη σιλβα
τι τιιιιιιιιιι? :oα μωρη σκουληκαντερα...α μωρη σκουληκαντερα...
τι τιιιιιιιιιι? :o
τι ειπε η μουσιτσα ο αλλος?Ασε Σιλβακι , τα ξερουμε ;)
Οτι υπαρχει χημεια μεταξυ σας και εισαι το τοπ κοριτσι του φορουμ...Οσο ναναι κατι θα παιχτηκε στα παρασκηνια ;)
ναι ρε σου λεω ;). Τι, στη λεει συνεχεια? Το στυλ του ετσι ειναι ...αμα αρχισει τις γλυκες παει να πει σε βαρεθηκε ;)μιλαμε για τον ιδιο εκτορα τοση ωρα? :o
αυτος σε ολους τη λεει κορη.ναι ρε σου λεω ;). Τι, στη λεει συνεχεια? Το στυλ του ετσι ειναι ...αμα αρχισει τις γλυκες παει να πει σε βαρεθηκε ;)
Οτι υπαρχει χημεια μεταξυ σας και εισαι το τοπ κοριτσι του φορουμ...Οσο ναναι κατι θα παιχτηκε στα παρασκηνια ;)
ακομα δεν εχεις χωνεψει τη θεση σου στη λιστα συμπαθειας μωρη κουναβω? τσκ τσκ τσκ τα βαριεμαι αυτα τα γυναικεια, θα σε ρουμπωσει καμια ωρα παλι η σιλβα και θα χλαις
Παιζει και ζευγαρωμα εδω? Εχει εδω γυναικες?
ναι ρε σου λεω ;). Τι, στη λεει συνεχεια? Το στυλ του ετσι ειναι ...αμα αρχισει τις γλυκες παει να πει σε βαρεθηκε ;)
Μόνο την εποχή της αναπαραγωγής. Τον υπόλοιπο καιρό, μόνο σέχ.......
μέλον = melon = πεπόνι ?
εγω???? δεν εχω μελον??????
Χωνευτηκε και χεστηκε ηδη... Η Ροχαλα δεν μπαινει σε λιστες ειναι ανεξαρτητη ...και αστα τωρα τα θεατρινιστικα , εχεις εκτεθει αρκετα...Σιλβα και ξερο ψωμι και σταζει το πουλι σουακομα δεν εχεις χωνεψει τη θεση σου στη λιστα συμπαθειας μωρη κουναβω? τσκ τσκ τσκ τα βαριεμαι αυτα τα γυναικεια, θα σε ρουμπωσει καμια ωρα παλι η σιλβα και θα χλαις