Νέα

Συνταγές φαγητών

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιοςα πιστευεται οτι μπορει να ειναι ο μαμαλακης του σαιτ

  • εριναλ

    Ψήφοι: 2 3,6%
  • λουκρητια

    Ψήφοι: 5 9,1%
  • βελβυ

    Ψήφοι: 3 5,5%
  • gl

    Ψήφοι: 2 3,6%
  • μπαρος

    Ψήφοι: 5 9,1%
  • ροχαλα

    Ψήφοι: 3 5,5%
  • γουλφακης

    Ψήφοι: 2 3,6%
  • σκασκα

    Ψήφοι: 1 1,8%
  • μπουμπ

    Ψήφοι: 2 3,6%
  • σταμ90

    Ψήφοι: 2 3,6%
  • νωντας

    Ψήφοι: 5 9,1%
  • αλιντισσα

    Ψήφοι: 5 9,1%
  • γκαμπαντου

    Ψήφοι: 5 9,1%
  • λιλας

    Ψήφοι: 13 23,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.658
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
η παραπανω συνταγη εκτελειται ειτε με τσοφλια ειτε χωρις, σε περιπτωση που χρησιμοποιησεις τσοφλια απλα η ομελετα γινεται crunchy, οπως ισχυει και με τα φυστικοβουτυρα δηλαδη
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ΟΜΕΛΕΤΑ

υλικα : 3 αυγά


εκτέλεση : σπάμε τα αυγα μεσα σε ενα τηγανι, τα ψηνουμε και τρωμε


ευχαριστώ
Πολυ πρωτοτυπη ομελετα καλη σου ορεξη και αμα την φας να μου τρυπησης την μυτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 
OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.355
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αυτο το πραγμα με τα γραμμαρια και τις ποσοτητες ποτε δεν το καταλαβα....εγω τα κανω ολα με το ματι :2funny:

σπιντακο εφτιαξες μονος σου σεφταλιες??? μπραβο!!!

ενα απο τα πιο ερεθιστικα πραγματα ειναι ενας αντρας που μαγειρευει :P :P

Ο,τι θες φτιαχνω!
Σ'ευχαριστω! Που να με εβλεπες κιολας στην Κουζινα με την ποδια μου!  :grin:
 
OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.355
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κανονικά θα έπρεπε να είναι το θρεντ των γυναικών , αλλά κάτι είπα τώρα...  :2funny:
Πού να ξέρουν από μαγειρική όμως οι κοκόνες μας.... έχουν την ...καριέρα τους και δεν τα προλαβαίνουν όλα αυτά τα βάρη....

Κι εμεις εχουμε καριερες πολυ πιο σημαντικες απο αλλες "καριερες" γυναικων ........ αλλα μαγειρευουμε κιολας!  :tooth:
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.793
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καταλαβα.............Μετα να φερω και το....πλεκτο μου???????
 

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.776
Like
0
Πόντοι
16
Κοκκινιστό χοιρινό


ΥΛΙΚΑ


* 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσα
* 2-3 πράσινες πιπεριές
* 1/4 φέτα
* pummaro
* 1 κρεμμύδι
* λάδι
* αλάτι
* πιπέρι
* ρίγανη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Αρχικά τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το οποίο έχουμε ψιλοκόψει.
Έπειτα προσθέτουμε το κρέας, το αφήνουμε να τσιγαριστεί για λίγο και τελος βαζουμε το pummaro.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και νερό αρκετό, ώστε να βράσει.
20 λεπτά περίπου πριν το σβήσουμε, προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες ζουλιέν.
Όταν το σβήσουμε προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη.


 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.632
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
:think: :think: μαθεμε τι ινε το ζουλιεν
 

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.860
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Σπαγγέτι με μανιτάρια και ροκφόρ
Προετοιμασία: 25' - Ψήσιμο: 25'

Yλικά για 4-6 άτομα
 
•  500 γρ. σπαγγέτι
•  300 γρ. μανιτάρια πλευρότους
•  50 γρ. βούτυρο
•  2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
•  100 ml κρασί λευκό ξηρό
•  180 ml κρέμα γάλακτος light
•  100 γρ. ροκφόρ
•  2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
•  αλάτι
•  πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

1.  Πλένετε γρήγορα, καθαρίζετε και στεγνώνετε τα μανιτάρια.
2.  Τα κόβετε σε μικρά κομμάτια.
3.  Ζεσταίνετε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε τα μανιτάρια μαζί με τα κρεμμύδια, ανακατεύοντας 7'-8', σε μέτρια φωτιά έως ότου εξατμιστούν τα υγρά τους.
4.  Σβήνετε με το κρασί και βράζετε μέχρι να εξατμιστεί κι αυτό.
5.  Προσθέτετε το ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι, το μαϊντανό και την κρέμα γάλακτος, δένετε τη σάλτσα 1'-2' και αλατοπιπερώνετε.
6.  Βράζετε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζετε.
7.  Τα ανακατεύετε με τη σάλτσα των μανιταριών και σερβίρετε.


:grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom