dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Μηνύματα
- 1.750
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
εσυ κατι μου θυμιζεις για κλωναρι σε βλεπω,αλλα το ψαχνω λιγο ακομα.γιατι δε μιλας? γελας με τα χαλια μας ε?
εσυ κατι μου θυμιζεις για κλωναρι σε βλεπω,αλλα το ψαχνω λιγο ακομα.γιατι δε μιλας? γελας με τα χαλια μας ε?
πηγαινε διπλα με τον αλλον που τον εχει 30 να κανεται παρεα.τον έχω 23 πόντους ψήνεσαι?
και σενα για μαλακα σε βλεπω, αλλα δε χρειαζεται αλλο ψαξιμοεσυ κατι μου θυμιζεις για κλωναρι σε βλεπω,αλλα το ψαχνω λιγο ακομα.
:o :o :o :o :o
αν οντοσ παρακολουθεις...ξερεις τι ειμαι,και αν σκευτεις καλητερα θα δεις οτι προσπαθω να δωτι εισαι εσυ..και σενα για μαλακα σε βλεπω, αλλα δε χρειαζεται αλλο ψαξιμο
οτι θελει ο λαος.....αλιμονο......ε αφού με φαντάζεται αφρικανό αρρεν απο άλλο θρεντ να του χαλάσω την φαντασίωση?
ΠεινασαΠεριγραφή
Μαλακές και γευστικότατες μοσχαρίσιες μπριζόλες που συνοδεύονται από κρεμμύδια καραμελωμένα!
Συστατικά
4 μοσχαρίσιες μπριζόλες (χωρίς λίπος)
2 μεγάλα κρεμμύδια
1 κούπα ξύδι βαλσάμικο κόκκινο
1/3 κούπας λάδι
ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
Στα γρήγορα
Κατηγορία
Μοσχάρι
Μέθοδος
Φούρνου
Διατροφή
Χωρίς γλουτένη
Σερβίρει
4 άτομα
Οδηγίες
Στρώνουμε σε ένα πλατύ και βαθύ μπολ το ένα κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες.
Τοποθετούμε πάνω όλες τις μπριζόλες απλωμένες η μία δίπλα στην άλλη.
Στρώνουμε το δεύτερο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες πάνω από τις απλωμένες μπριζόλες.
Ανακατεύουμε σε ένα σέικερ το βαλσάμικο, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνουμε με τη σάλτσα αυτή τις μπριζόλες ώστε να σκεπάζονται και σκεπάζουμε το μπολ με αλουμινόχαρτο. Το βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες ή και όλο το βράδυ.
Βγάζουμε μόνο τις μπριζόλες από το μπολ και κρατάμε στο ψυγείο το υπόλοιπο, δλδ τα κρεμμύδια με τη σάλτσα.
Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα ταψάκι, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε αέρα για περίπου 40 με 50 λεπτά, μέχρι να ψηθούν όσο θέλουμε. Ενδιάμεσα, περίπου στα 20 λεπτά, γυρίζουμε τις μπριζόλες από την άλλη πλευρά.
Καραμελωμένα κρεμμύδια:
Παίρνουμε όσες φέτες κρεμμυδιών θέλουμε για τη μία μπριζόλα από το μπολ (χωρίς τη σάλτσα!) και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτουμε λίγο από το ζουμί που έχουν βγάλει οι ήδη έτοιμες μπριζόλες μας και 2 με 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη. Αφήνουμε τα κρεμμύδια να ψηθούν μέχρι να πιουν το ζουμί τους.
Τα βάζουμε πάνω από την μπριζόλα και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για τις υπόλοιπες μερίδες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύετε ωραία με ρύζι, πατάτες βραστές ή τηγανιτές και τυρί που λιώνει πάνω τους!
Για διατροφή χωρίς γλουτένη, ελέγξτε το βαλσάμικο ξύδι.
Περιγραφή
Μαλακές και γευστικότατες μοσχαρίσιες μπριζόλες που συνοδεύονται από κρεμμύδια καραμελωμένα!
Συστατικά
4 μοσχαρίσιες μπριζόλες (χωρίς λίπος)
2 μεγάλα κρεμμύδια
1 κούπα ξύδι βαλσάμικο κόκκινο
1/3 κούπας λάδι
ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
Στα γρήγορα
Κατηγορία
Μοσχάρι
Μέθοδος
Φούρνου
Διατροφή
Χωρίς γλουτένη
Σερβίρει
4 άτομα
Οδηγίες
Στρώνουμε σε ένα πλατύ και βαθύ μπολ το ένα κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες.
Τοποθετούμε πάνω όλες τις μπριζόλες απλωμένες η μία δίπλα στην άλλη.
Στρώνουμε το δεύτερο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες πάνω από τις απλωμένες μπριζόλες.
Ανακατεύουμε σε ένα σέικερ το βαλσάμικο, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνουμε με τη σάλτσα αυτή τις μπριζόλες ώστε να σκεπάζονται και σκεπάζουμε το μπολ με αλουμινόχαρτο. Το βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες ή και όλο το βράδυ.
Βγάζουμε μόνο τις μπριζόλες από το μπολ και κρατάμε στο ψυγείο το υπόλοιπο, δλδ τα κρεμμύδια με τη σάλτσα.
Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα ταψάκι, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε αέρα για περίπου 40 με 50 λεπτά, μέχρι να ψηθούν όσο θέλουμε. Ενδιάμεσα, περίπου στα 20 λεπτά, γυρίζουμε τις μπριζόλες από την άλλη πλευρά.
Καραμελωμένα κρεμμύδια:
Παίρνουμε όσες φέτες κρεμμυδιών θέλουμε για τη μία μπριζόλα από το μπολ (χωρίς τη σάλτσα!) και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτουμε λίγο από το ζουμί που έχουν βγάλει οι ήδη έτοιμες μπριζόλες μας και 2 με 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη. Αφήνουμε τα κρεμμύδια να ψηθούν μέχρι να πιουν το ζουμί τους.
Τα βάζουμε πάνω από την μπριζόλα και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για τις υπόλοιπες μερίδες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύετε ωραία με ρύζι, πατάτες βραστές ή τηγανιτές και τυρί που λιώνει πάνω τους!
Για διατροφή χωρίς γλουτένη, ελέγξτε το βαλσάμικο ξύδι.
συνταγές της παρέας και συ
μιαμ! μιαμ!η σπεσιαλιτέ μου είναι η καρμπονάρα
έτσι τις ρίχνω!
με αυγό η' κρέμα γάλακτος?η σπεσιαλιτέ μου είναι η καρμπονάρα
έτσι τις ρίχνω!
με παρμεζάνα έτσι,όχι αστείαμιαμ! μιαμ!
καημένη και στερημένη βόλβο... φάε κανένα κοψίδι να σου πιαστεί.Ντοματοκεφτέδες
Υλικά
3 μεγάλες ντομάτες γινωμένες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλ. αλεύρι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. ρίγανη ή δυόσμο
λίγο λάδι για το τηγάνι
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες
1. Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση. Αφαιρούμε τους σπόρους και τις κόβουμε πολύ μικρά κομματάκια στον τρίφτη. Αδειάζουμε το μίγμα από τις ντομάτες σε ένα ψιλό τρυπητό και το αφήνουμε να στραγγίξει τα υγρά για μια ώρα.
2. Αδειάζουμε τις ντομάτες σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Το μίγμα πρέπει να είναι πηχτό. Αν όχι, προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα. Δεν βάζουμε λάδι.
3. Ρίχνουμε το λάδι σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι έως ότου να ζεσταθεί πολύ καλά. Παίρνουμε κουταλιά κουταλιά το μίγμα και το ρίχνουμε στο καυτό λάδι. Τηγανίζουμε ώσπου να ροδοκοκκινήσουν και σερβίρουμε αμέσως.
(veganforum)
*ειναι πεντανοστιμοιιιι!
προσωπικά δε μου αρέσει το αυγό και δε βάζω,αλλά ξέρω κι έτσιμε αυγό η' κρέμα γάλακτος?
καημένη και στερημένη βόλβο... φάε κανένα κοψίδι να σου πιαστεί.
είχα μερικές γκόμενες και φίλες που ήταν χορτοφάγες.
επειδή όμως ένας τσολιάς που σέβεται τον εαυτό του
ξέρει πάντα πως να νικάει.
ένα δείπνο με χειροποίητο χωριάτικο λουκάνικο (μην πάει ο νους σας στο πονηρό)
κάνει πάντα τη δουλειά του