Νέα

Συνταγές φαγητών

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιοςα πιστευεται οτι μπορει να ειναι ο μαμαλακης του σαιτ

  • εριναλ

    Ψήφοι: 2 3,6%
  • λουκρητια

    Ψήφοι: 5 9,1%
  • βελβυ

    Ψήφοι: 3 5,5%
  • gl

    Ψήφοι: 2 3,6%
  • μπαρος

    Ψήφοι: 5 9,1%
  • ροχαλα

    Ψήφοι: 3 5,5%
  • γουλφακης

    Ψήφοι: 2 3,6%
  • σκασκα

    Ψήφοι: 1 1,8%
  • μπουμπ

    Ψήφοι: 2 3,6%
  • σταμ90

    Ψήφοι: 2 3,6%
  • νωντας

    Ψήφοι: 5 9,1%
  • αλιντισσα

    Ψήφοι: 5 9,1%
  • γκαμπαντου

    Ψήφοι: 5 9,1%
  • λιλας

    Ψήφοι: 13 23,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.106
Like
28
Πόντοι
166
ελα παψε και σε συμπαθω πφ.

απο βολο ειμαι. τα λουκανικα που ετρωγα εκει στο σπεντζοφαι ηταν λουκουμι. αλλα ολα ειναι θεμα επιλογων.
και το σιγουρο οτι δε θα με πεισει ποτε κανεις να ξαναρχισω :rockon:
αχαχαχα μα ξέρεις ότι οι vegeterian και δει οι ομοφάγοι με εξιτάρουν  :-*

Η μάνα μου κάνει ένα τέλειο γλυκό βάση σάμαλι και από πάνω κρέμα πατισερί

να το γράψω τι λέτε?  :2funny:
άμα από σπιτικές συνταγές έχεις και συνταγή για μουσταλευριά και πως την συντηρούμε πάντα ευπρόσδεκτη είναι
 

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Μηνύματα
10.664
Like
2
Πόντοι
166
Ντοματοκεφτέδες

Υλικά
3 μεγάλες ντομάτες γινωμένες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλ. αλεύρι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. ρίγανη ή δυόσμο
λίγο λάδι για το τηγάνι
αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες

  1. Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση. Αφαιρούμε τους σπόρους και τις κόβουμε πολύ μικρά κομματάκια στον τρίφτη. Αδειάζουμε το μίγμα από τις ντομάτες σε ένα ψιλό τρυπητό και το αφήνουμε να στραγγίξει τα υγρά για μια ώρα.
  2. Αδειάζουμε τις ντομάτες σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Το μίγμα πρέπει να είναι πηχτό. Αν όχι, προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα. Δεν βάζουμε λάδι.
  3. Ρίχνουμε το λάδι σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι έως ότου να ζεσταθεί πολύ καλά. Παίρνουμε κουταλιά κουταλιά το μίγμα και το ρίχνουμε στο καυτό λάδι. Τηγανίζουμε ώσπου να ροδοκοκκινήσουν και σερβίρουμε αμέσως.


(veganforum)


*ειναι πεντανοστιμοιιιι!


 τους φτιαχνεις,να φερω εγω εναν Αντωνοπουλο του '96 που εχω στο κελλαρι;
 ειναι και πατριωτακι μας,μην δινουμε τα λεφτακια μας σε ξενομεριτες

 αχαχχαχαχααχχααχαχχαχ
 

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Μηνύματα
17.680
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αχαχαχα μα ξέρεις ότι οι vegetArian και δει οι ομοφάγοι με εξιτάρουν  :-*

αχ τους ωμοφαγους τους αγαπω κι εγω :smitten:

  τους φτιαχνεις,να φερω εγω εναν Αντωνοπουλο του '96 που εχω στο κελλαρι;
  ειναι και πατριωτακι μας,μην δινουμε τα λεφτακια μας σε ξενομεριτες

  αχαχχαχαχααχχααχαχχαχ

γορτυνια ρουλζζζζζζζζζζ
 

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Μηνύματα
2.049
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
CHEESE CAKE

2 κουτιά digestive
2 κουτιά philadephia
1 βιτάμ
2 κουτιά σαντιγύ
2 γιαούρτια στραγγιστά
2 φλυτζάνια άχνη
2 φλυτζάνια χυμό πορτοκάλι
4 φακελάκια ζελατίνη διαλυμένα σε νερό
μαρμελάδα φράουλα
ζελέ φράουλα


Χτυπάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Στη συνέχεια μπισκότα & βούτυρο στο μίξερ μέχρι να γίνουν ομοιόμορφη μάζα, την οποία στρώνουμε στο  ταψί.
Για την κρέμα χτυπάμε τη σαντιγύ & τα γιαούρτια & την άχνη & τυρί κρέμα και την ζελατίνη και τα στρώνουμε πάνω στη βάση. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες η' περισσότερο.
Ετοιμάζουμε το ζελέ φραουλα σύμφωνα με τις οδηγίες του και διαλύουμε σε αυτόν την μαρμελάδα (όχι πολύ γιατί θα γίνει πολύ γλυκό).
Προσθέτουμε το μείγμα πάνω από την κρέμα και το αφήνουμε στο ψυγείο για να σταθεροποιηθεί.
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μοσχαρίσια μπριζόλα μαριναρισμένη σε καφέ και ρούμι – η ζουμερή
103-0397_img1.jpg


Μαριναρισμένο κρέας σε καφέ; Ακούστηκε ασυνήθιστο και ενδιαφέρον! Μια καλή ευκαιρία να μιλήσουμε, λοιπόν, για μαρινάδες.

Αν θέλετε να ενισχύσετε τη γεύση του κρέατος, να το αρωματίσετε και να το μαλακώσετε πριν το βάλετε πάνω στη σχάρα του γκριλ, μια μαρινάδα θα κάνει το θαύμα της. Φυσικά, κάνει και για ψάρι και για λαχανικά, ακόμη.

Συνήθως, η μαρινάδα αποτελείται από τρία στοιχεία  βάσης:

α. Λιπαρό στοιχείο, για να δώσει υγρασία στο κρέας και να διαχύσει τα αρώματα. Κάθε λάδι έχει άλλο άρωμα και ένταση. Σκεφτείτε το ελαιόλαδο, το σησαμέλαιο, τα φυτικά λάδια.

β. Όξινο στοιχείο, για να μαλακώσει τις ίνες του κρέατος. Μπορεί να είναι ξύδι (κρασιού, μήλου, ρυζιού, βαλσάμικο), κρασί ή αλκοολούχα ποτά, γιαούρτι/ ξυνόγαλα, χυμός λεμονιού/ πορτοκαλιού/ ανανά, καφές, φρέσκοι καρποί (ακτινίδιο, σύκο, παπάγια, μάνγκο, ανανάς, τομάτα) καθως και γλυκαντικές ουσίες (λευκή ζάχαρη, μαύρη ζάχαρη, μελάσα, μέλι, πετιμέζι).

Το αλκοόλ (βότκα, ρούμι, τσίπουρο,ουϊσκι) εκτός από τις ιδιότητες της οξύτητάς του, είναι διαλύτης λιπαρών ουσιών και αιθερίων ελαίων. Αυτό σημαίνει ότι βοηθάει τα αρώματα να εισχωρήσουν στο κρέας / ψάρι.

γ. Αρωματικό στοιχείο, για να δώσει το άρωμα που θέλετε στο κρέας. Μπορεί να είναι φρέσκα βότανα και μπαχαρικά αλλά και λαχανικά με ένταση (σκόρδο, κρεμμύδι, φινόκιο, καρότο, σέλινο, τζίντζερ) ή φλούδες από εσπεριδοειδή (πορτοκάλι, λεμόνι, γκρειπ φρουτ, περγαμόντο) ή ακόμα λικέρ (δίνουν άρωμα και ένταση στη μαρινάδα).

Το αλάτι έχει θέση σε μια μαρινάδα; αφού λέμε ότι δεν αλατίζουμε τη μπριζόλα όταν τη ψήνουμε γιατί στεγνώνει, μπορούμε να έχουμε βάλει αλάτι πριν στο ζωμό της μαρινάδας; οι τελευταίες απόψεις στα εργαστήρια κουζίνας, εξηγούν επιστημονικά γιατί μια έντονα αλατισμένη μαρινάδα κάνει περισσότερο ζουμερό το κρέας από ότι το κάνει κάθε όξινο στοιχείο (έντονα αλατισμένη θεωρείται η χρήση 1 και 1/2 κουταλιού  αλάτι για κάθε 3 κουταλιές σούπας υγρό). Δοκιμάστε αυτή την πρόταση για να έχετε προσωπική γνώμη. Ακόμα καλύτερα, δοκιμάστε με σόγια σως, η οποία δίνει και ιδιαίτερη γεύση και ωραίο χρώμα στο ψήσιμο.

Νομίζω πως έδωσα μια καθαρή κατάταξη των υλικών και του λόγου χρήσης των. Μ’ αυτό το χάρτη στο μυαλό σας, κάθε φορά μπορείτε να φτιάχνετε τη δική σας μαρινάδα και να ξέρετε για ποιό λόγο προσθέτετε κάθε υλικό.

Τι πρέπει ακόμα να θυμάστε:

1.  Ο χρόνος που θα αφήσετε το κρέας στη μαρινάδα είναι :

για τα ευαίσθητα κομμάτια (φιλέτο ψάρι/κοτόπουλο ή λαχανικά), 30 λεπτά έως 1 ώρα
για ολόκληρο κοτόπουλο ή κομμάτια του, με πέτσα και κόκκαλο, 1 έως 1:30 ώρα
για τα υπόλοιπα, από 6 έως 18 ώρες (ανάλογα με το είδος του κρέατος και την ένταση της μαρινάδας).
2.  Η μαρινάδα εισχωρεί όπου έχει επαφή με το κρέας και σε μικρό βάθος. Επίπεδα κομμάτια κρέατος/ψαριού μαρινάρονται πολύ καλά. Μπορείτε, επίσης, να τρυπήσετε την επιφάνεια της μπριζόλας με ένα πηρούνι για να διεισδύσει η μαρινάδα πιο βαθειά.

Αν έχετε ένα μεγάλο κομμάτι κρέας, πχ. μπούτι αρνιού, όση ώρα και να το αφήσετε στη μαρινάδα, θα καταφέρετε να μαλακώσει πολύ το εξωτερικό τμήμα ενώ μέσα θα είναι άθικτο. Καλύτερα να το κόψετε σε μικρότερα κομμάτια ή να το ξεκοκκαλίσετε για να το μαρινάρετε. Μετά ψήστε το είτε στη σχάρα είτε σε ρολό στο φούρνο.

Αν έχετε μεγάλα κομμάτια κρέας (μπούτι χοιρινό, γαλοπούλα), η λύση για να δώσετε υγρασία στο κρέας είναι η άρμη και όχι η μαρινάδα. Και βέβαια στο αλμυρό μπάνιο μπορείτε να προσθέσετε ότι αρωματικό θέλετε.

3.  Η μαρινάδα πρέπει να σκεπάζει το κρέας (αλλιώς θα πρέπει να το γυρίζετε συχνά). Την βάζετε σε γυάλινο ή πήλινο μπωλ, και την αφήνετε μόνο στο ψυγείο. Ποτέ εκτός ψυγείου.

4.  Μια ώρα πριν το ψήσιμο, βγάζετε το κρέας από τη μαρινάδα, το στεγνώνετε επιμελώς (έτσι κλείνουν οι πόροι και προφυλάσσονται οι χυμοί του κρέατος), το αφήνετε να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (έτσι θα ψηθεί ομοιόμορφα, τόσο απέξω όσο και στο κέντρο),  το λαδώνετε ελαφρά πριν το ακουμπήσετε στο καυτό γκριλ (έτσι προστατεύονται οι χυμοί και ξεκολλάει πιο εύκολα από τη σχάρα).

5.  Αν η μαρινάδα έχει γλυκαντική ουσία, το κρέας παίρνει χρώμα πιο γρήγορα (καραμελώνει) και ενώ νομίζεις πως είναι well well done μέσα είναι just done.

6.  Δεν γυρίζετε το κρέας παρά μόνο όταν ξεκολλάει από τη σχάρα, έχει “ιδρώσει” η πάνω πλευρά του και έχει καθαρά σημάδια από το γκριλ.

7. Δεν κόβετε το κρέας αμέσως. Το αφήνετε για 10λεπτά να ηρεμήσει και να επιστρέψουν οι χυμοί που έχουν ανέβει στην επιφάνεια σε όλο το κομμάτι. Παράλληλα οι καραμέλες που έχουν δημιουργηθεί στην επιφάνεια έχουν το χρόνο να μαλακώσουν και θα δώσουν ενιαίο χρώμα στο ψητό.

8.  Η χρησιμοποιημένη μαρινάδα είναι ακατάλληλη να την χρησιμοποιήσετε ακόμα και για άλειμμα του κρέατος κατά το ψήσιμο. Οι πρωτεϊνες που έχουν διαλυθεί μέσα της την έχουν κάνει θολή και αν την χρησιμοποιήσετε θα χαλάσετε την όψη του ψητού. Βάλτε τη σε κατσαρολάκι να βράσει δυνατά για 10 λεπτά (να πήξει η πρωτεϊνη, να σκοτωθούν όποια βακτήρια έχουν αναπτυχθεί), σουρώστε την, πλύντε το κατσαρολάκι, και ξαναβάλτε τη να συμπυκνωθεί. Δοκιμάστε τη γεύση της. Διορθώστε σε αλάτι ή λεμόνι και αν χρειαστεί δέστε τη με ελάχιστο κορν φλάουρ.

Όταν βγάλετε τη μπριζόλα, περιχύστε τη με τη σάλτσα αυτή. Δεν νομίζω πως θα παραπονεθείτε  ξανά για στεγνή μπριζόλα. Βέβαια, ένα σκληρό κομμάτι κρέας δεν θα γίνει ποτέ μαλακό με το μαρινάρισμα. Ενα σκληρό κομμάτι κρέας θέλει αργό και υγρό ψήσιμο για να μαλακώσει. Άλλη περίπτωση αυτή.

Πάμε τώρα στη συγκεκριμένη μαρινάδα και στη δοκιμή της. Μαρινάρισα δύο κομμάτια κρέας. Μια μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα, χωρίς κόκκαλο, και μια χοιρινή από λαιμό, με περισσότερο λίπος ανάμεσα στο κρέας.

Στη μαρινάδα έβαλα:

1 κούπα καφέ φίλτρου
2 κουταλιές σούπας βαλσαμικό ξύδι
2 κουταλιές σούπας λάδι
2 κουταλιές σούπας σόγια σως
2 κουταλιές σούπας ρούμι
2 κουταλιές σούπας μαύρη ζάχαρη
1 κουταλιά γλυκού σπασμένο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιού γλυκού κόλιαντρο σωταρισμένα
Αφησα να μαριναριστεί για 8 ώρες. Ακολούθησα τα βήματα που περιέγραψα πιο πάνω (άφησα να ζεσταθεί, στέγνωσα καλά, λάδωσα, ακούμπησα σε καυτό γκριλ κλπ). Εβρασα, σούρωσα και έδεσα τη μαρινάδα, η οποία είχε κρατήσει από όλα τα αρώματα μια ένταση και μια γλύκα. Δεν μπορούσα να εντοπίσω τη γεύση του καφέ. Διόρθωσα την οξύτητά της με χυμό λεμονιού, την έδεσα με ελάχιστο κορν φλάουρ και περιέχυσα τις μπριζόλες.
Στο χοιρινό ταιριάζουν περισσότερο οι γεύσεις μουστάρδας και μελιού.

Σερβίρισα μια πιατέλα με τις μπριζόλες κομμένες σε φέτες, μόνο ψαχνό, περιχυμένες με τη σαλτσούλα τους, παρέα με πατατάκια τηγανητά, κολοκυθάκια στη σχάρα και τοματάκια κίτρινα
 

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Μηνύματα
2.049
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Spring rolls

- 1 μικρό λάχανο
- 1 φλιτζάνι βλαστούς φασολιών, (bean sprouts)
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 καρότα
- 2/3 του φλιτζανιού μανιτάρια
- 3-4 κ.σ. σισαμέλαιο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. άσπρη ζάχαρη
- 1 κ.σ. σόγια σως
- 1 κ.σ. Σάκε ή ξηρό λευκό σέρρυ
- 20 φύλλα κρούστας με αυγό
- 1 κ.σ. κόρν φλάουρ
- αλεύρι για το αλεύρωμα πριν τηγανισθούν
- αρκετό ηλιέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

- Κόψτε τα λαχανικά στο ίδιο μέγεθος με τους βλαστούς των φασολιών
Ζεστάνετε 2 κ.σ. λάδι στο γουόκ, και σοτάρετε τα λαχανικά για 1 λεπτό
Προσθέστε το αλάτι, τη ζάχαρη, τη Σόγια Σως και το ρυζόκρασο καί ανακατεύετε για άλλα δύο λεπτά.
- Βγάλτε τα λαχανικά από το γουόκ, στραγγίξτε τα και αφήστε τα να κρυώσουν.
Πάρτε ένα κομμάτι από το φύλλο κρούστας που έχετε ήδη κόψει, σε κομμάτια ρομβοειδή και γυρίστε την μία γωνιά (του μεγάλου μήκους του ρόμβου) του κομματιού να βλέπει προς το μέρος σας και η άλλη απέναντί σας.
- Βάλτε μία κ.σ. από το μείγμα των λαχανικών, σε απόσταση του 1/3 από το μήκος του κομματιού του φύλλου.
Φέρτε τις πλάγιες γωνίες πάνω στην γέμιση, και τυλίξτε μετά λίγο σφυχτά ξεκονόντας από τη μεριά που είναι προς εσάς μέχρι απέναντι.
- Διαλύετε το κόρν φλάουερ σε λίγο νερό ώστε να γίνει κάτι σαν πάστα.
Αλείψτε την πάνω γωνία με την πάστα που έχετε φτιάξει από το κορν φλάουρ, για να μην ανοίξει κατά το τηγάνισμα.
- Αλευρώστε μία κόλλα φούρνου με λίγο αλεύρι και τοποθετήστε τα ρολλς που φτιάχνετε με την κόλληση προς τα κάτω για να μην σας κολλήσουν όσον εσείς ετοιμάζετε τα υπόλοιπα.
Βάλτε αρκετό λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και ψήστε τα ρολλς μεχρι να ροδίσουν, (περίπου 2-3 λεπτά).
- Όσα είναι έτοιμα τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τα τοποθετείτε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να ρουφήξει το λάδι.
Σερβίρονται ζεστά με συνοδεία Σόγια σως ή άλλο ντιπ, συνήθως καυτερό. (sweet chilly sauce και τα μυαλά στο μπλέντερ  :rockon:)
URL]]
 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Spring rolls

- 1 μικρό λάχανο
- 1 φλιτζάνι βλαστούς φασολιών, (bean sprouts)
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 καρότα
- 2/3 του φλιτζανιού μανιτάρια
- 3-4 κ.σ. σισαμέλαιο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. άσπρη ζάχαρη
- 1 κ.σ. σόγια σως
- 1 κ.σ. Σάκε ή ξηρό λευκό σέρρυ
- 20 φύλλα κρούστας με αυγό
- 1 κ.σ. κόρν φλάουρ
- αλεύρι για το αλεύρωμα πριν τηγανισθούν
- αρκετό ηλιέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

- Κόψτε τα λαχανικά στο ίδιο μέγεθος με τους βλαστούς των φασολιών
Ζεστάνετε 2 κ.σ. λάδι στο γουόκ, και σοτάρετε τα λαχανικά για 1 λεπτό
Προσθέστε το αλάτι, τη ζάχαρη, τη Σόγια Σως και το ρυζόκρασο καί ανακατεύετε για άλλα δύο λεπτά.
- Βγάλτε τα λαχανικά από το γουόκ, στραγγίξτε τα και αφήστε τα να κρυώσουν.
Πάρτε ένα κομμάτι από το φύλλο κρούστας που έχετε ήδη κόψει, σε κομμάτια ρομβοειδή και γυρίστε την μία γωνιά (του μεγάλου μήκους του ρόμβου) του κομματιού να βλέπει προς το μέρος σας και η άλλη απέναντί σας.
- Βάλτε μία κ.σ. από το μείγμα των λαχανικών, σε απόσταση του 1/3 από το μήκος του κομματιού του φύλλου.
Φέρτε τις πλάγιες γωνίες πάνω στην γέμιση, και τυλίξτε μετά λίγο σφυχτά ξεκονόντας από τη μεριά που είναι προς εσάς μέχρι απέναντι.
- Διαλύετε το κόρν φλάουερ σε λίγο νερό ώστε να γίνει κάτι σαν πάστα.
Αλείψτε την πάνω γωνία με την πάστα που έχετε φτιάξει από το κορν φλάουρ, για να μην ανοίξει κατά το τηγάνισμα.
- Αλευρώστε μία κόλλα φούρνου με λίγο αλεύρι και τοποθετήστε τα ρολλς που φτιάχνετε με την κόλληση προς τα κάτω για να μην σας κολλήσουν όσον εσείς ετοιμάζετε τα υπόλοιπα.
Βάλτε αρκετό λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και ψήστε τα ρολλς μεχρι να ροδίσουν, (περίπου 2-3 λεπτά).
- Όσα είναι έτοιμα τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τα τοποθετείτε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να ρουφήξει το λάδι.
Σερβίρονται ζεστά με συνοδεία Σόγια σως ή άλλο ντιπ, συνήθως καυτερό. (sweet chilly sauce και τα μυαλά στο μπλέντερ  :rockon:)
http://[URL unfurl="true"]www.jenius.com.au/images/portOrient_springRolls.jpg[/img[/URL]]


[/quote]Αυτα γραφεις και σε ερωτευομαι περισσοτερο!!!
 

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.766
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σεφ Νημερτης ,
Ο δρομος για την καρδια ενος αντρα ,περναει απο το στομαχι του.
Με τα σπρινγκ ρολλς, μπορεις διαμεσου του στομαχου του ,να κατακτησεις την καρδια ενος αντρα .Αρκει να ειναι Κινεζος .
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σεφ Νημερτης ,
Ο δρομος για την καρδια ενος αντρα ,περναει απο το στομαχι του.
Με τα σπρινγκ ρολλς, μπορεις διαμεσου του στομαχου του ,να κατακτησεις την καρδια ενος αντρα .Αρκει να ειναι Κινεζος .
θες μπριζολα εσυ...σε καταλαβα.....για σενα δουλευω αποψε... :sunglasses:
 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δασκαλε προσεχε!

κυκλοφορει η φημη οτι ο νιμερτις ειναι νιγηριανος και εχει 23ποντο πουρο με φλεβες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:.....οχι ρε...δεν το πιστευω......φημη θα ειναι, διχως αποδειξη...οπως και αυτο που σου λεει(περι Αβραμη) ο Σταμ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.106
Like
28
Πόντοι
166
σήμερα εγώ έφαγα βλήτα, σιγοβρασμένα για 20 λεπτά σε μια κατσαρόλα που είχα.
όταν τα σέρβηρα στον εαυτό μου, ψιλοέκοψα στην σουπιέρα ένα κρεμμύδι και 2 πιπεριές κέρατα και έτοιμη η "σαλάτα"






















































και κάποια ανύποπτη στιγμή ξεπηδάει από το ψυγείο ένα αρνίσιο μπούτι που είχα σιγοψήσει χτες στο φούρνο σκεπασμένο με λαδόκολλα.
όργιο λέμε
 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
σήμερα εγώ έφαγα βλήτα, σιγοβρασμένα για 20 λεπτά σε μια κατσαρόλα που είχα.
όταν τα σέρβηρα στον εαυτό μου, ψιλοέκοψα στην σουπιέρα ένα κρεμμύδι και 2 πιπεριές κέρατα και έτοιμη η "σαλάτα"






















































και κάποια ανύποπτη στιγμή ξεπηδάει από το ψυγείο ένα αρνίσιο μπούτι που είχα σιγοψήσει χτες στο φούρνο σκεπασμένο με λαδόκολλα.
όργιο λέμε
Αυτη ειναι σωστη διατροφη!!!:rockon: :rockon: :rockon:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom