lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Είσαι λαθος εδώ. Υπαρχουν σαιτ που μπαινεις με εγγραφή και συνδρομή και εκει οι φωτος δεν φαίνονται. Θυμάστε τον αρχιψευταρο τον Καρχαρία; Για ενα μήνα δούλευε αρκετα χαϊβάνια εδώ μέσα. ..Για να μην το ξαναλέμε 100 φορές,αν μια φωτογραφία είναι ανεβασμένη στο ίντερνετ υπάρχει τρόπος να βρεθεί (Google image search) (Tin eye) και αυτές που έχει δημοσιεύσει ο Unidentified X δεν υπάρχουν πουθενά ανεβασμένες . Της έχω ψάξει προσωπικά. Μου κάνει εντύπωση ότι ξέρει τα μέρη που έχουν τραβηχθεί και έχουν το ίδιο στιλ εξοχή, παραλίες, παλιά σπίτια. Αυτό δείχνει ότι της έχει τραβηξει το ίδιο άτομο. Νομίζω ότι είναι δικές του χωρίς να είμαι και 100% συγουρος.
Ας αφησουν λοιπον τις πονηριές κατι γαμιαδεςτης παλάμης οτι και καλα αφού δεν βρίσκονται οι φωτος ειναι και δικες τους... Εμενα παντως οταν με αμφισβητησαν ποσταρησα καπακι φωτο στο"σημειο του εγκληματος" μτ το λαπτοπ ανοιγμένο στο μπου.Ας το κανουν λοιπον και αυτο οι παλαμογαμιάδες και ας μη κοκορευονται οτι και καλα οι φωτος δεν βρίσκονται στο νετ.Τελος.