Unidentified X
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2014
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
τύπε, αυτό είπα, πάω κάθε χρόνο και επιβεβαίωσα στους παίχτες ότι είναι η Αντίπαρος. ;)Τυπε δεν λέω ποτέ ψέματα
Όπου Σινοχάρα αμέσως να χώσεις την μύτη σου να μυρίσεις. Μυρωδιας είσαι τελικάΜυρίζομαι Σινοχάρα .Οταν γράφει καποιος και μπάινει εκει και ο Νύχτερος αμέσως και τον υποστηρίζει ειναι λιγάκι ύποπτο .Βεβαια αν δεν εχω αποδειξεις δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος για τιποτα.
Μη μου πεις οτι πιστευεις οι μια απο αυτες της φωτογραφιες υπαρχει πιθανοτητα να ειναι πραγματικες γεματο ειναι το ιντερτ απο φωτο απο Ρωσσιδες στην Ελλαδα .Ο Σινοχάρας δεν μπορει να περπατισει πόσο μαλλον να .Όπου Σινοχάρα αμέσως να χώσεις την μύτη σου να μυρίσεις. Μυρωδιας είσαι τελικά
Αυτές οι φωτογραφίες που λες ότι είναι ο Σινο με κλώνο δεν υπάρχουν στο ίντερνετ ,της έψαξα προσωπικά,+ ότι είναι από Ελλάδα όλες, αν δεν με πιστεύεις ψάξτο και μόνος σου και άσε της ζήλιεςΜη μου πεις οτι πιστευεις οι μια απο αυτες της φωτογραφιες υπαρχει πιθανοτητα να ειναι πραγματικες γεματο ειναι το ιντερτ απο φωτο απο Ρωσσιδες στην Ελλαδα .Ο Σινοχάρας δεν μπορει να περπατισει πόσο μαλλον να .
Δεν εχει πια ενδιαφερον γιατι ειχαμε αποκαλυψει ολα τα ψεματα του.Γ αυτο και γραφει με κλωνο
Τον Καρχαρία τι τον έχεις;Το πιο ξέκωλο ρωσίδι που είχα
Νομιζεις οτι εμεις εδω τρωμε κουτόχορτο? Ασε ειδε ο Χάρης στν Οδησσό αν ο φιλος σου γαμάει ή οχιΑυτές οι φωτογραφίες που λες ότι είναι ο Σινο με κλώνο δεν υπάρχουν στο ίντερνετ ,της έψαξα προσωπικά,+ ότι είναι από Ελλάδα όλες, αν δεν με πιστεύεις ψάξτο και μόνος σου και άσε της ζήλιες
Για να μην το ξαναλέμε 100 φορές,αν μια φωτογραφία είναι ανεβασμένη στο ίντερνετ υπάρχει τρόπος να βρεθεί (Google image search) (Tin eye) και αυτές που έχει δημοσιεύσει ο Unidentified X δεν υπάρχουν πουθενά ανεβασμένες . Της έχω ψάξει προσωπικά. Μου κάνει εντύπωση ότι ξέρει τα μέρη που έχουν τραβηχθεί και έχουν το ίδιο στιλ εξοχή, παραλίες, παλιά σπίτια. Αυτό δείχνει ότι της έχει τραβηξει το ίδιο άτομο. Νομίζω ότι είναι δικές του χωρίς να είμαι και 100% συγουρος.στο κοντακτε βρισκεις χιλιαδες φοτο,ιδικα απο κυπρο ανακαλυψα ενα ρωσο που βγαζει ερωτικες φοτο στην θαλασσα σε ρωσιδες.συμφωνω με διμιτρακι οτι μουφα η φοτο.ο τυπος εχει στο προφαιλ του χιλιαδες φοτο γυμνες στην κυπρο.