όχι από το Μαρακάνα είναι
Ω, καλά... Γράψε καμιά συνταγή με ψάρι, τότε, γιατί από μάτια δεν πάω πολύ καλά απόψε ;)
όχι από το Μαρακάνα είναι
κοίτα ρε μάγκα εγώ κάνω την πλάκα μου και το κέφι μου δεν φταίω όμως εγώ που έχεις νευράκια αν δεν κάνεις κέφι εδώ μέσα έχει 10000 θρεντ δεν σε τραβάμε με το ζόρι.Πολλα ζορια ειδικα με τις ΄΄συνταγες΄΄σου κυριε Βεφα.
Νο problem κατα τα αλλα
Γκαρσον,αριωνα,πιασε μια σοδα να μην βαρυστομαχιασεις τωρα που κυπελλο και πρωταθλημα χαθηκανΩ, καλά... Γράψε καμιά συνταγή με ψάρι, τότε, γιατί από μάτια δεν πάω πολύ καλά απόψε ;)
ίσα μωρή νερόκοτα.Γκαρσον,αριωνα,πιασε μια σοδα να μην βαρυστομαχιασεις τωρα που κυπελλο και πρωταθλημα χαθηκαν
Οτι κανεις την πλακα σου με 14 χιλιαδες μηνυματα φαινεται.κοίτα ρε μάγκα εγώ κάνω την πλάκα μου και το κέφι μου δεν φταίω όμως εγώ που έχεις νευράκια αν δεν κάνεις κέφι εδώ μέσα έχει 10000 θρεντ δεν σε τραβάμε με το ζόρι.
λοιπόν βούλωσε το.
νεροκοτα να πεις την σαπιοκοιλια σου κωλογερείσα μωρή νερόκοτα.
ξέρεις μου κόπηκε η όρεξη αν δεν πάρω πρωτάθλημα.Οτι κανεις την πλακα σου με 14 χιλιαδες μηνυματα φαινεται.
Καλαμπουρακης και εσυ
Αντε Γεια χανουμακι και φετος
Γκαρσονι.
έχω βάλει και τρελόπιτα για μερικούς κοκοροψόληδες που το παίζουν ψωλαράδες.αριωνα,γουσταρω που αναμεσα στα τσοντοβιντεο πετας και μια συνταγη για κρασατο κοκκορα
Δεν ειμαι σαν αυτους που νομιζεις αλλα τελος παντων,στα @@ μου οτι και να νομιζεις γιατι μεχρι εκει μπορει να σκεφτει το φτωχο σου μυαλοξέρεις μου κόπηκε η όρεξη αν δεν πάρω πρωτάθλημα.
το κέφι μου και την πλάκα μου κάνω, στην ζωή υπάρχουν πράγματα που έχουν μεγαλύτερη αξία για να ασχοληθώ και όχι μόνο με το ποδόσφαιρο που ασχολούνται μερικά φτωχά μυαλά σαν το δικό σου υπαλληλάκο του πράκτορα.
ρε γαριδακι παππου μιλας?έχω βάλει και τρελόπιτα για μερικούς κοκοροψόληδες που το παίζουν ψωλαράδες.
έχεις από αυτά που έχουν οι άντρες? στο χωριό μου λένε όπου ακούς πολλά κεράσια πάρε μικρό καλάθι.Δεν ειμαι σαν αυτους που νομιζεις αλλα τελος παντων,στα @@ μου οτι και να νομιζεις γιατι μεχρι εκει μπορει να σκεφτει το φτωχο σου μυαλο
πάλι σε μπάζο έπεσες και έμεινες με την τσου τσου στο χέρι? και μας κάνεις νεύρα εδώ.μαγκιές σε live και όχι από το pc.ρε γαριδακι παππου μιλας?
Φτιαξε κανα φαι γιατι προβλεπω παντοφλα
Κερναω κερασια λοιπον.έχεις από αυτά που έχουν οι άντρες? στο χωριό μου λένε όπου ακούς πολλά κεράσια πάρε μικρό καλάθι.
φίλε μου το θρεντ το άνοιξε άλλος εγώ στην πλάκα πόσταρα μερικές συνταγές και μπήκε το νούμερο και βρίζει.Ρε παιδια μην γαματε το thread εδω το θεμa ειναι συνταγες φαγητων και για Μαμαλακη Αξεξιαδου Τσελεμεντε κτλ
έχεις ανάγκη τα διεγερτικά βλέπω έχεις πάθει ανοσία από το μπανιστήρι.Κερναω κερασια λοιπον.
Και μαθε οτι λεγονται αρχιδια ή αλλιως εν συντομια @@
Ποσταρε κανα φαγητο πχ αρχιδια ταυρου που ειναι υπερ-διεγερτικα
Ενω εσυ που με το ενα χερι εισαι στα torrents και ποσταρεις ταινιες του τυπου ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ερχεσαι εδω μετα και ποσταρεις συνταγες για φαγητα.φίλε μου το θρεντ το άνοιξε άλλος εγώ στην πλάκα πόσταρα μερικές συνταγές και μπήκε το νούμερο και βρίζει.
δεν του είπε κανείς με το ζόρι να το διαβάζει αλλά πλάκωσαν τα βλαχαδερά να το παίξουν μάγκες.
Korma sutraΕνω εσυ που με το ενα χερι εισαι στα torrents και ποσταρεις ταινιες του τυπου ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ερχεσαι εδω μετα και ποσταρεις συνταγες για φαγητα.
Κατι τετοια ατομα τα μπουκετωνω με μεγαλη ευχαριστηση στη μαπα