Νέα

Συνταγές φαγητών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιοςα πιστευεται οτι μπορει να ειναι ο μαμαλακης του σαιτ

• εριναλ

Ψήφοι: 2 3,6%
  • λουκρητια

Ψήφοι: 5 9,1%
  • βελβυ

Ψήφοι: 3 5,5%
  • gl

• μπαρος

• ροχαλα

Ψήφοι: 3 5,5%
  • γουλφακης

• σκασκα

Ψήφοι: 1 1,8%
  • μπουμπ

• σταμ90

• νωντας

• αλιντισσα

• γκαμπαντου

• λιλας

Ψήφοι: 13 23,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55

Επισκέπτης
Πολλα ζορια ειδικα με τις ΄΄συνταγες΄΄σου κυριε Βεφα.
Νο problem κατα τα αλλα
κοίτα ρε μάγκα εγώ κάνω την πλάκα μου και το κέφι μου δεν φταίω όμως εγώ που έχεις νευράκια αν δεν κάνεις κέφι εδώ μέσα έχει 10000 θρεντ δεν σε τραβάμε με το ζόρι.
λοιπόν βούλωσε το.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ω, καλά... Γράψε καμιά συνταγή με ψάρι, τότε, γιατί από μάτια δεν πάω πολύ καλά απόψε ;)
Γκαρσον,αριωνα,πιασε μια σοδα να μην βαρυστομαχιασεις τωρα που κυπελλο και πρωταθλημα χαθηκαν

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
κοίτα ρε μάγκα εγώ κάνω την πλάκα μου και το κέφι μου δεν φταίω όμως εγώ που έχεις νευράκια αν δεν κάνεις κέφι εδώ μέσα έχει 10000 θρεντ δεν σε τραβάμε με το ζόρι.
λοιπόν βούλωσε το.
Οτι κανεις την πλακα σου με 14 χιλιαδες μηνυματα φαινεται.
Καλαμπουρακης και εσυ
Αντε Γεια χανουμακι και φετος
Γκαρσονι.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
αριωνα,γουσταρω που αναμεσα στα τσοντοβιντεο πετας και μια συνταγη για κρασατο κοκκορα :grin: :thumbsup:

Επισκέπτης
Οτι κανεις την πλακα σου με 14 χιλιαδες μηνυματα φαινεται.
Καλαμπουρακης και εσυ
Αντε Γεια χανουμακι και φετος
Γκαρσονι.
ξέρεις μου κόπηκε η όρεξη αν δεν πάρω πρωτάθλημα.
το κέφι μου και την πλάκα μου κάνω, στην ζωή υπάρχουν πράγματα που έχουν μεγαλύτερη αξία για να ασχοληθώ και όχι μόνο με το ποδόσφαιρο που ασχολούνται μερικά φτωχά μυαλά σαν το δικό σου υπαλληλάκο του πράκτορα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ξέρεις μου κόπηκε η όρεξη αν δεν πάρω πρωτάθλημα.
το κέφι μου και την πλάκα μου κάνω, στην ζωή υπάρχουν πράγματα που έχουν μεγαλύτερη αξία για να ασχοληθώ και όχι μόνο με το ποδόσφαιρο που ασχολούνται μερικά φτωχά μυαλά σαν το δικό σου υπαλληλάκο του πράκτορα.
Δεν ειμαι σαν αυτους που νομιζεις αλλα τελος παντων,στα @@ μου οτι και να νομιζεις γιατι μεχρι εκει μπορει να σκεφτει το φτωχο σου μυαλο

Επισκέπτης
Δεν ειμαι σαν αυτους που νομιζεις αλλα τελος παντων,στα @@ μου οτι και να νομιζεις γιατι μεχρι εκει μπορει να σκεφτει το φτωχο σου μυαλο
έχεις από αυτά που έχουν οι άντρες? στο χωριό μου λένε όπου ακούς πολλά κεράσια πάρε μικρό καλάθι.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
ρε ηρεμηστε!Ειναι δυνατον να αλληλοβριζεστε σ"ενα thread με τιτλο "συνταγες φαγητων"?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ρε παιδια μην γαματε το thread εδω το θεμa ειναι συνταγες φαγητων και για Μαμαλακη Αξεξιαδου Τσελεμεντε κτλ

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
έχεις από αυτά που έχουν οι άντρες? στο χωριό μου λένε όπου ακούς πολλά κεράσια πάρε μικρό καλάθι.
Κερναω κερασια λοιπον.
Και μαθε οτι λεγονται αρχιδια ή αλλιως εν συντομια @@

Ποσταρε κανα φαγητο πχ αρχιδια ταυρου που ειναι υπερ-διεγερτικα

Επισκέπτης
Ρε παιδια μην γαματε το thread εδω το θεμa ειναι συνταγες φαγητων και για Μαμαλακη Αξεξιαδου Τσελεμεντε κτλ
φίλε μου το θρεντ το άνοιξε άλλος εγώ στην πλάκα πόσταρα μερικές συνταγές και μπήκε το νούμερο και βρίζει.
δεν του είπε κανείς με το ζόρι να το διαβάζει αλλά πλάκωσαν τα βλαχαδερά να το παίξουν μάγκες. 

Επισκέπτης
Κερναω κερασια λοιπον.
Και μαθε οτι λεγονται αρχιδια ή αλλιως εν συντομια @@

Ποσταρε κανα φαγητο πχ αρχιδια ταυρου που ειναι υπερ-διεγερτικα
έχεις ανάγκη τα διεγερτικά βλέπω έχεις πάθει ανοσία από το μπανιστήρι.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
φίλε μου το θρεντ το άνοιξε άλλος εγώ στην πλάκα πόσταρα μερικές συνταγές και μπήκε το νούμερο και βρίζει.
δεν του είπε κανείς με το ζόρι να το διαβάζει αλλά πλάκωσαν τα βλαχαδερά να το παίξουν μάγκες. 
Ενω εσυ που με το ενα χερι εισαι στα torrents και ποσταρεις ταινιες του τυπου ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ερχεσαι εδω μετα και ποσταρεις συνταγες για φαγητα.
Κατι τετοια ατομα τα μπουκετωνω με μεγαλη ευχαριστηση στη μαπα

Επισκέπτης
Ενω εσυ που με το ενα χερι εισαι στα torrents και ποσταρεις ταινιες του τυπου ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ερχεσαι εδω μετα και ποσταρεις συνταγες για φαγητα.
Κατι τετοια ατομα τα μπουκετωνω με μεγαλη ευχαριστηση στη μαπα
Korma sutra
Στάση για cool ινδικό!

Υλικά
για 2 μερίδες:

* 2 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε μπουκιές
    * 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
    * 1 κουτ. σούπας φρέσκοτριμμένο τζίντζερ
    * 1 κουτ. γλυκού κόλιανδρο
    * 1 κουτ. γλυκού κύμινο
    * 1 κουτ. σούπας τέρμερικ
    * 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
    * 2 κουτ. σούπας σκόνη curry
    * 2 ξύλα κανέλας
    * 1 φύλλο δάφνης
    * 1 κάρδαμο
    * 2-3 γαρίφαλα
    * 150 ml συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
    * 100 ml νερό
    * 400 ml κρέμα καρύδας
    * λίγη ζάχαρη
    * λίγο αλάτι

για το γαρνίρισμα:

* νιφάδες από αμύγδαλο
    * φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιανδρο

Διαδικασία

Korma (ή khorma ή kurma ή qorma) είναι ένα "απαλό" ινδικό σιγομαγειρεμένο πιάτο (σε σχέση πάντα, με τα υπερκαυτερά "τρώω-και-κλαίω-ινδικά-φαγητά"). Περιέχει κάποιο κρέας - συνήθως κοτόπουλο ή αρνάκι - και μία κρεμώδη σάλτσα φτιαγμένη από γιαούρτι ή γάλα καρύδας με πολλά μπαχαρικά που περιλαμβάνουν οπωσδήποτε κόλιανδρο, κανέλα και καμιά φορά, κύμινο. Για τα ινδικά μπαχαρικά μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ. Αν αποφασίσετε να μυηθείτε στην ινδική κουζίνα, το κοτόπουλο korma είναι ό,τι πρέπει.

Ξεκινάμε με το μαρινάρισμα του κοτόπουλου που μπορεί να γίνει και από την προηγούμενη. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το κοτόπουλο, το σκόρδο, το τζίντζερ, το κύμινο, τον κόλιανδρο, το τέρμερικ (αλλιώς τουρμέρικ, κουρκουμάς-curcuma longa, ή ινδικό κύπειρο, ή κιτρινόριζα), το αλάτι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Τα αφήνουμε όση ώρα θέλουμε, ακόμα και μια ημέρα - όσο πιο πολύ κρατήσει το μαρινάρισμα τόσο το καλύτερο.

Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι, σοτάρουμε το κρεμμύδι και μόλις ροδίσει, τοποθετούμε το μαριναρισμένο κοτόπουλο. Ανακατεύουμε καλά, ώστε να αναμειχθούν σωστά, όλες οι γεύσεις. Συνεχίζουμε προσθέτοντας το ξύλο κανέλας, το φύλλο δάφνης και το κάρδαμο. Τα ξαναανακατεύουμε όλα μαζί, ενώ σιγά-σιγά, πασπαλίζουμε με το κάρι μας. Όπως δένουν τα υλικά, περιχύνουμε το μίγμα με το χυμό ντομάτας και μαζί το νερό. Το αφήνουμε να σιγοβράσει για 2-3 λεπτά.

Στο τέλος, ρίχνουμε το γάλα καρύδας, ανακατεύουμε και πάλι και το αφήνουμε να βράσει για 45 λεπτά περίπου, σε σιγανή φωτιά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Σερβίρουμε σε ένα πιάτο, πασπαλίζουμε με τις νιφάδες αμυγδάλου και τον φρέσκο κόλιανδρο. Ιδανικά συνοδεύεται με ρύζι μπασμάτι ή με naan bread.

Καλή μας όρεξη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom