life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Μηνύματα
- 44.793
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αχα.....Τσιμπησαμε αλλον εναν σημερα...περνα το πρωι απ την ΔΟΥκαι ποιος σου ειπε οτι μας εχει επηρεαση η κριση
Αχα.....Τσιμπησαμε αλλον εναν σημερα...περνα το πρωι απ την ΔΟΥκαι ποιος σου ειπε οτι μας εχει επηρεαση η κριση
να φερω και παστιτσιο μαζιΑχα.....Τσιμπησαμε αλλον εναν σημερα...περνα το πρωι απ την ΔΟΥ
Παστιτσιο?????????? χμμμμ Ελα τωρα!!!!!!!!!!!!!!Περαιωσηνα φερω και παστιτσιο μαζι
εχει να παει το χεσιμο
Απλώς, εναλλακτική για χορτοφάγους...
γιγαντες φουρνου με αρωματικα χορτα
Υλικά:
1/2 κιλό φασόλια γίγαντες, μουλιασμένοι αποβραδίς
750 γρ. αρωματικά χόρτα (πράσα, σπανάκι, λάπαθα, καυκαλίθρες, τσουκνίδες, άνηθος, φρέσκα κρεμμυδάκια και σκόρδάκια, κ.λ.π.)
1 φλυτζάνι πολτός ντομάτας
3/4 φλυτζανιού τσαγιού ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες:
Βράζουμε τους γίγαντες σε ελαφρώς αλατισμένο νερό, μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, πλένουμε και κόβουμε τα χόρτα που επιλέξαμε. Ζεματάμε όλα τα χόρτα για 1 λεπτό σε κατσαρόλα με καπάκι, και την αφήνουμε κλειστή εκτός φωτιάς για λίγο. Απλώνουμε τους στραγγισμένους γίγαντες σε ένα ταψί, προσθέτουμε τα χόρτα με λίγο από το ζουμί τους, το λάδι και τη ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Τα υγρά πρέπει να σκεπάζουν ίσα ίσα το φαγητό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς C για μία ώρα.
πωπω φανταζομαι τον ηχο και την μυρωδια απο τις πορδες
γιγαντες φουρνου με αρωματικα χορτα
Υλικά:
1/2 κιλό φασόλια γίγαντες, μουλιασμένοι αποβραδίς
750 γρ. αρωματικά χόρτα (πράσα, σπανάκι, λάπαθα, καυκαλίθρες, τσουκνίδες, άνηθος, φρέσκα κρεμμυδάκια και σκόρδάκια, κ.λ.π.)
1 φλυτζάνι πολτός ντομάτας
3/4 φλυτζανιού τσαγιού ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες:
Βράζουμε τους γίγαντες σε ελαφρώς αλατισμένο νερό, μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, πλένουμε και κόβουμε τα χόρτα που επιλέξαμε. Ζεματάμε όλα τα χόρτα για 1 λεπτό σε κατσαρόλα με καπάκι, και την αφήνουμε κλειστή εκτός φωτιάς για λίγο. Απλώνουμε τους στραγγισμένους γίγαντες σε ένα ταψί, προσθέτουμε τα χόρτα με λίγο από το ζουμί τους, το λάδι και τη ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Τα υγρά πρέπει να σκεπάζουν ίσα ίσα το φαγητό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς C για μία ώρα.
Και μετάααααααααααα
σουτ!
τζατζικι απο αβοκαντο
3-4 ώριμα αβοκάντο (ανάλογα την ποσότητα που θέλουμε)
1 αγγούρι τριμμένο και στραγγισμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες(ανάλογα με το πόσο το αντέχει ο καθένας
πολύ μικρή ποσότητα ψιλοκομμένης καυτερής πιπεριάς (εντελώς προαιρετικό )
αλάτι
λάδι
λεμόνι
Αφού ξεφλουδίσουμε τα αβοκάντο και βγάλουμε τα κουκούτσια, ψιλοκόβουμε τα
φρούτα και τα ρίχνουμε στο multi. τα χτυπάμε περιοδικά μέχρι να γίνουν μία
παχύρευστη κρέμα. Στη συνέχεια αδειάζουμε την κρέμα μέσα σ'ένα μεγάλο μπωλ ή
λεκανίτσα όπου προσθέτουμε το σκόρδο, το αγγούρι, την πιπεριά, αλάτι, λάδι, και
λεμόνι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να δούμε οτι το ελαιολαδο απορροφάται από την
κρέμα του αβοκάντο και στο τέλος εξαφανίζεται...
Γαμαει!!
τιποτα πιο ερωτικο δεν εχειςμη γαμιεσαι >
αληθεια τα σπαει πφ.
τιποτα πιο ερωτικο δεν εχεις
πχ τζατζικι με φραουλες
μας την λες απ'εξω απ'εξω αλλα δεν μου χρειαζεται και ουτε προκειτε να το μαθεις ποτε αλλα και με τα φαγητα που φτιαχνεις μελατο θα μου τον εκανεςθες αφροδισιακα για να καυλωνεις εσυυυ?
λαζανια με λαχανικα και τοφου
Υλικά
Ένα πακέτο λαζάνια από σκληρό αλεύρι (ή από αλεύρι με σπανάκι)
Επιλογή από: σέλινο, κολοκύθια, μελιτζάνες, πατάτες, μανιτάρια, καρότα, πιπεριές κόκκινες και πράσινες, ντομάτες.
1 κουτί ντοματάκια κονσέρβα βιολογικά
20 γραμμάρια τόφου μαλακό
κρεμμύδια, σκόρδο
Μπαχαρικά: πιπέρι μαύρο, κάρυ, μοσχοκάρυδο
Ρίγανη, βασιλικός
Εκτέλεση
Τσιγαρίζετε ελαφρά τα κρεμμύδια με το σκόρδο και προσθέτετε τα λαχανικά ψιλοκομμένα, τα ντοματάκια με το ζουμί τους και την ρίγανη και τον βασιλικό. Το μείγμα πρέπει να έχει λίγο ζουμί, αλλιώς προσθέτετε λίγο νερό. Χτυπάτε το τόφου με ένα πιρούνι ή στο μπλέντερ, και προσθέτετε το ¼ του στο μείγμα. Σε ένα ταψί απλώνετε μία στρώση από το μείγμα των λαχανικών, μετά το καλύπτετε με δύο στρώσεις λαζάνια (τα οποία έχετε βράσει σε νερό μέχρι να γίνουν σχεδόν έτοιμα). Συνεχίζετε με μία άλλη στρώση από τα λαχανικά και άλλες δύο στρώσεις λαζάνια . Καλύπτετε τα λαζάνια με το υπόλοιπο τόφου το οποίο έχετε αναμίξει με λίγο γάλα ρυζιού ή σόγιας και καλύπτετε το μείγμα με ψίχουλα από ψωμί πολύσπορο ή νιφάδες βρώμης. Ψήνετε το φαγητό στον φούρνο γύρω στους 170 –200 βαθμούς για περίπου 45 –60 λεπτά.
μας την λες απ'εξω απ'εξω αλλα δεν μου χρειαζεται και ουτε προκειτε να το μαθεις ποτε αλλα και με τα φαγητα που φτιαχνεις μελατο θα μου τον εκανες
:-*ωωωω
ωωωωωωω
επιθεση ftw
αν χυνει λεει αμα ειναι και χαλασμενα τα τροφιμα δεν σταματαειΜια ερωτηση.....Χυνει το καβλωμενο στομαχι??????????
βλεπουμε και σενα χαροπη νοικοκυρα ουτε μια συνταγη δεν εχεις δωσει ουτε καν για τσιπριακο χαλουμινγαμιεστε. Και καλα τα μαγειρευεται αυτα? Συνταγες απο το νετ υπαρχουν χιλιαδες στο νετ. Καμια δικη σας χαραμοφαηδες εχετε?
Eυκοιλιοσπερμα ε???????χαχαχαχαχαχαχ:-*αν χυνει λεει αμα ειναι και χαλασμενα τα τροφιμα δεν σταματαει
γαμιεστε. Και καλα τα μαγειρευεται αυτα? Συνταγες απο το νετ υπαρχουν χιλιαδες ------ >στο νετ. Καμια δικη σας χαραμοφαηδες εχετε?