You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνταγές φαγητών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 527
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Μηνύματα
- 17.680
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ωραία πόλη... 'οποτε πάω μένω στο ΞΕΝΙΑ
ωωωω γαμαει το ξενια!
ειναι πανεμορφη πολη, και πολυ καθαρη!
Επισκέπτης
ωωωω γαμαει το ξενια!
ειναι πανεμορφη πολη, και πολυ καθαρη!
εχεί και πολλά ξέκωλα και πουτάνες..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Μηνύματα
- 129.571
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ξερεις κανενα ;εχεί και πολλά ξέκωλα και πουτάνες..
skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Μηνύματα
- 6.476
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
ωωωω γαμαει το ξενια!
ειναι πανεμορφη πολη, και πολυ καθαρη!
Επίσης έχει και το ΜΠΡΙΖΟΛΑΔΙΚΟ
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Μηνύματα
- 17.680
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εχεί και πολλά ξέκωλα και πουτάνες..
ναι φημιζομαστε
....
σουβλακια τοφου
Υλικα
1 συσκευασία τόφου
3 πιτες για σουβλακια,
1 κούπα ψιλοκομμένα μανιτάρια
1 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
λιγο σκορδο, πολτοποιημενο
1 κούπα μαιντανο ψιλοκομμενο,
ντοματα κομμενη σε φετες
καρρυ κιτρινο,
μισο φλυτζανι αλευρι, η 1/4 φλυτζανιου corn flour
σπορους κυμινο ή κυμινο αλεσμενο,
λαδι για το σωταρισμα,
κοκκινη πιπερια σε σκονη, ή αν αντεχεις πιπερι καγιεν!
αλατι, πιπερι
Εκτελεση
Σωταρουμε σε τηγανι το ξερο κρεμμυδι και το σκορδο με το λαδι. Μολις ξανθυνει το κρεμμυδι προσθετουμε τα μανιταρια και τα σωταρουμε για αλλα 2-3, μεχρι να μαραθουν, αλλα να κρατανε και λιγο!
Σε ενα τηγανι, ριχνουμε λιγο λαδι και προσθετουμε το αλευρι ή κορν φλαουρ και το σωταρουμε για μισο λεπτο περιπου. Προσθετουμε το κυμινο και το σωταρουμε για αλλο ενα λεπτο. Προσοχη να μην πιασει! Υστερα προσθετουμε και το αλατι, λιγο πιπερι μαυρο και το καρρυ. Στο μειγμα αυτο προσθετουμε το τοφου και το σιγοψηνουμε για αλλο ενα λεπτακι. Το κατεβαζουμε απο τη φωτια και το αφηνουμε να ηρεμησει λιγο, οση ωρα κανουμε τις πιττες. Λιγο λαδι στο τηγανι, και οση ωρα χρειαστει να ψηθει η καθε πιττουλα, χωρις να καει και να μην διπλωνει. Εαν χρησημοποιησεις αραβικες πιττες απλα ζεστανε τις λιγο στο φουρνο, γιατι στο τηγανι 8α κοκκαλωσουνε!
Η διαδικασια που ακολου8ει μετα ειναι γνωστη...
Ανοιγουμε τις πιττουλες, λιγο μανιταρακι, λιγο τοφου, ντοματουλα, μπολικο μαιντανο και πιπερια κοκκινη ή πιπερι καγιεν!
*το χω κανει και ειναι πολυ καλο! (μανιταρια δεν εβαλα)
Επισκέπτης
ξερεις κανενα ;
μόνο ένα ;
ο Βόλος, η Πάτρα κ τα Σέρρας είναι απ'τα καλύτερα (αν όχι τα καλύτερα) μέρη για να γαμήσει κ ο τελευταίος πικραμένος (όπως εγώ)!
ναι φημιζομαστε
....
η πόλη ναι, εσύ ούτε καν.
skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Μηνύματα
- 6.476
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
μόνο ένα ;
ο Βόλος, η Πάτρα κ τα Σέρρας είναι απ'τα καλύτερα (αν όχι τα καλύτερα) μέρη για να γαμήσει κ ο τελευταίος πικραμένος (όπως εγώ)!
Κάτι μου λέει ότι δεν έχεις πάει Καλαμάτα και Χίο
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Μηνύματα
- 17.680
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Επίσης έχει και το ΜΠΡΙΖΟΛΑΔΙΚΟ
δεν εχω ζησει εκει καθολου, οποτε δεν το ξερω καν!
οταν ημουν κρεοφαγος παντως, μ'αρεσαν πολυ τα σουβλακια σε ψωμι απο τον ντινο στην αναληψεως
skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Μηνύματα
- 6.476
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
δεν εχω ζησει εκει καθολου, οποτε δεν το ξερω καν!
οταν ημουν κρεοφαγος παντως, μ'αρεσαν πολυ τα σουβλακια σε ψωμι απο τον ντινο στην αναληψεως
Τίποτα ιδιαίτερο, αλλά οικονομικό... ;)
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Μηνύματα
- 17.680
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Επισκέπτης
Κάτι μου λέει ότι δεν έχεις πάει Καλαμάτα και Χίο
χίο δεν έχω πάει, φοβάμαι που πηγαίνουν 2-2 και δεν τις μπορώ τις παρτούζες.
καλαμάτα έχω πάει αλλά δεν είναι έτσι πιο καλυμένα γίνεται το νταλαβέρι.
το καλό είναι οτι γαμιούνται και τα μιλφ εκεί κάτω στο τσακ μπαμ.
παραλογιζεσαι
εκ πείρας ομιλώ..
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Μηνύματα
- 44.793
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Το βλεπω εγω......Παλι εμφυλιο θαχουμε...Και δεν ζει ο Ζαχαριαδηsεγω για τους καλαματιανους παλι κατι ακουω και για τους δραμινους.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Μηνύματα
- 129.571
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τιποτα κακο ρε φιλε....απλα οταν φυσαει κουνιουνται λιγο...Το βλεπω εγω......Παλι εμφυλιο θαχουμε...Και δεν ζει ο Ζαχαριαδηs
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Μηνύματα
- 44.793
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Το διορθωσα προs αποφυγηντιποτα κακο ρε φιλε....απλα οταν φυσαει κουνιουνται λιγο...τα δεντρα
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Μηνύματα
- 82.685
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ενω οι λαρισεες ειναι σεμνες οδος μανδηλαρα τι μου θυμιζει αραγεγια σερραιες ενταξει.....υπαρχει παραδοση.....
τηγανητες
2 αυγά
1/2 κούπα ζάχαρη
1 κούπα γάλα
1 βανίλια
1 μπέικιν
2 κούπες αλεύρι
λάδι
μελι
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν
Έπειτα τα υπολοιπα υλικα να γίνει ένας χυλός λίγο πυκτός.
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το χυλό με ένα κουτάλι το οποίο προηγουμένος το εχούμε βουτήξει σε λάδι για να μην κολλάει η ζύμη.
οπως ειναι ζεστες τις βουταμε μεσα σε ζεσταμενο αραιωμενο σιροπι απο μελι η ριχνουμε μελι απο πανω πυχτο παντα οταν οι τηγανητες ειναι ζεστες.
καλη σας μερα και καλη ορεξη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
?
- Απαντήσεις
- 438
- Εμφανίσεις
- 67K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 1K