Νέα

Συνταγές φαγητών

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιοςα πιστευεται οτι μπορει να ειναι ο μαμαλακης του σαιτ

  • εριναλ

    Ψήφοι: 2 3,6%
  • λουκρητια

    Ψήφοι: 5 9,1%
  • βελβυ

    Ψήφοι: 3 5,5%
  • gl

    Ψήφοι: 2 3,6%
  • μπαρος

    Ψήφοι: 5 9,1%
  • ροχαλα

    Ψήφοι: 3 5,5%
  • γουλφακης

    Ψήφοι: 2 3,6%
  • σκασκα

    Ψήφοι: 1 1,8%
  • μπουμπ

    Ψήφοι: 2 3,6%
  • σταμ90

    Ψήφοι: 2 3,6%
  • νωντας

    Ψήφοι: 5 9,1%
  • αλιντισσα

    Ψήφοι: 5 9,1%
  • γκαμπαντου

    Ψήφοι: 5 9,1%
  • λιλας

    Ψήφοι: 13 23,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Μηνύματα
17.680
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εχεί και πολλά ξέκωλα και πουτάνες.. :2funny: :2funny:

ναι φημιζομαστε :)
....


σουβλακια τοφου


Υλικα
1 συσκευασία τόφου
3 πιτες για σουβλακια,
1 κούπα ψιλοκομμένα μανιτάρια
1 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
λιγο σκορδο, πολτοποιημενο
1 κούπα μαιντανο ψιλοκομμενο,
ντοματα κομμενη σε φετες
καρρυ κιτρινο,
μισο φλυτζανι αλευρι, η 1/4 φλυτζανιου corn flour
σπορους κυμινο ή κυμινο αλεσμενο,
λαδι για το σωταρισμα,
κοκκινη πιπερια σε σκονη, ή αν αντεχεις πιπερι καγιεν!
αλατι, πιπερι

Εκτελεση

Σωταρουμε σε τηγανι το ξερο κρεμμυδι και το σκορδο με το λαδι. Μολις ξανθυνει το κρεμμυδι προσθετουμε τα μανιταρια και τα σωταρουμε για αλλα 2-3, μεχρι να μαραθουν, αλλα να κρατανε και λιγο!
Σε ενα τηγανι, ριχνουμε λιγο λαδι και προσθετουμε το αλευρι ή κορν φλαουρ και το σωταρουμε για μισο λεπτο περιπου. Προσθετουμε το κυμινο και το σωταρουμε για αλλο ενα λεπτο. Προσοχη να μην πιασει! Υστερα προσθετουμε και το αλατι, λιγο πιπερι μαυρο και το καρρυ. Στο μειγμα αυτο προσθετουμε το τοφου και το σιγοψηνουμε για αλλο ενα λεπτακι. Το κατεβαζουμε απο τη φωτια και το αφηνουμε να ηρεμησει λιγο, οση ωρα κανουμε τις πιττες. Λιγο λαδι στο τηγανι, και οση ωρα χρειαστει να ψηθει η καθε πιττουλα, χωρις να καει και να μην διπλωνει. Εαν χρησημοποιησεις αραβικες πιττες απλα ζεστανε τις λιγο στο φουρνο, γιατι στο τηγανι 8α κοκκαλωσουνε!
Η διαδικασια που ακολου8ει μετα ειναι γνωστη...
Ανοιγουμε τις πιττουλες, λιγο μανιταρακι, λιγο τοφου, ντοματουλα, μπολικο μαιντανο και πιπερια κοκκινη ή πιπερι καγιεν!

*το χω κανει και ειναι πολυ καλο! (μανιταρια δεν εβαλα)
 

Επισκέπτης

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για σερραιες ενταξει.....υπαρχει παραδοση.....
 

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
6.476
Like
11
Πόντοι
66
μόνο ένα ;

ο Βόλος, η Πάτρα κ τα Σέρρας είναι απ'τα καλύτερα (αν όχι τα καλύτερα) μέρη για να γαμήσει κ ο τελευταίος πικραμένος (όπως εγώ)!

:rockon: :rockon: :rockon:

Κάτι μου λέει ότι δεν έχεις πάει Καλαμάτα και Χίο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Μηνύματα
17.680
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Επίσης έχει και το ΜΠΡΙΖΟΛΑΔΙΚΟ  :grin:

δεν εχω ζησει εκει καθολου, οποτε δεν το ξερω καν!
οταν ημουν κρεοφαγος παντως, μ'αρεσαν πολυ τα σουβλακια σε ψωμι απο τον ντινο στην αναληψεως :P
 

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
6.476
Like
11
Πόντοι
66
δεν εχω ζησει εκει καθολου, οποτε δεν το ξερω καν!
οταν ημουν κρεοφαγος παντως, μ'αρεσαν πολυ τα σουβλακια σε ψωμι απο τον ντινο στην αναληψεως :P

Τίποτα ιδιαίτερο, αλλά οικονομικό...  ;)
 

Επισκέπτης
Κάτι μου λέει ότι δεν έχεις πάει Καλαμάτα και Χίο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χίο δεν έχω πάει, φοβάμαι που πηγαίνουν 2-2 και δεν τις μπορώ τις παρτούζες.  :2funny:

καλαμάτα έχω πάει αλλά δεν είναι έτσι πιο καλυμένα γίνεται το νταλαβέρι.
το καλό είναι οτι γαμιούνται και τα μιλφ εκεί κάτω στο τσακ μπαμ.



εκ πείρας ομιλώ..

:2funny:

 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.793
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν εμεινε πολη για πολη ρε παιδια :huh: :huh: :huh: :huh:
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω για τους καλαματιανους παλι κατι ακουω και για τους δραμινους.....
 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Μηνύματα
82.685
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
για σερραιες ενταξει.....υπαρχει παραδοση.....
ενω οι λαρισεες ειναι σεμνες :2funny: οδος μανδηλαρα τι μου θυμιζει αραγε :grin:
τηγανητες
2 αυγά
1/2 κούπα ζάχαρη
1 κούπα γάλα
1 βανίλια
1 μπέικιν
2 κούπες αλεύρι
λάδι
μελι

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν
Έπειτα τα υπολοιπα υλικα να γίνει ένας χυλός λίγο πυκτός.
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το χυλό με ένα κουτάλι το οποίο προηγουμένος το εχούμε βουτήξει σε λάδι για να μην κολλάει η ζύμη.
οπως ειναι ζεστες τις βουταμε μεσα σε ζεσταμενο αραιωμενο σιροπι απο μελι η ριχνουμε μελι απο πανω πυχτο παντα οταν οι τηγανητες ειναι ζεστες.
καλη σας μερα και καλη ορεξη





 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Μηνύματα
82.685
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
:helpplea: ρεεεεεεεεε ψηνω ενα κεικ εχει ψηθει πανω κατω δεξια αριστερα αλλα οχι μεσα,το τσεκαρισα με το μαχαιρι τι μαλακια εχω κανει το εχω αφησει και ψηνεται στους 140 βαθμους για 50 λεπτα :think:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom