Καβληνυχτα.καληνύχτα έχω το πρωί να πουλήσω σιντί και luis vitton
Καβλα ονειρα !
Καβληνυχτα.καληνύχτα έχω το πρωί να πουλήσω σιντί και luis vitton
Καληνυχτα καλη μου!καληνύχτα έχω το πρωί να πουλήσω σιντί και luis vitton
Το γραφω και στο προφιλ μου..."Η επιτυχια ειναι το τεκνο της τολμης".....αλλα θα υπαρχουν και "πτωσεις"....τοτε πρεπει να ξερεις να σηκωνεσαι αμεσως!!!!!!!.....Και ο Παιχτουρας ειναι μανουλα και σε αυτο το παιχνιδακι!!!!!.....καθοτι...τολμα συνεχεια........ σε διαφορα ταμπλο της ζωης!!!!!!!!!!Keep walking δλδ ?
Προτιμω "ο τολμων νικα ".
Καλη σου ξεκουραση!!!!!!καληνύχτα έχω το πρωί να πουλήσω σιντί και luis vitton
δεν παιρνω χαπια.Προσεφερα κερασμα στον Βελβυ ,πρωτα σπανακοπιττα και μετα χωριατικη σαλατα.
Λες να γουσταρει Μακντοναλντς ,ενω το παιζει υγιεινιστρια /-στης ?
Νωντα ,εσενα θα σε κερασω ενα κουτι με χαπια ΝΟΧ3
με αργινινη.Τα παιρνεις και αυξανει πολυ η αντοχη στην προπονηση ,και μαζι με με πρωτεϊνη αποκτας γραμμωση.
Και μετα θα παμε Κινεζικο να φαμε και τα ...σπρινγκ ρολλ του Νημερτη.
Λες να ειναι κινεζακι πουστρακι ?
Με κουμποτρυπες για ματακια ?
Prelox ,συμπληρωμα για την στυτικη ικανοτητα.δεν παιρνω χαπια.
υ.γ. αυτο το προξολ(πως το ειπες) που στον μεγαλωνει εναμιση ποντο τι ειναι και που το βρισκεις??
ρε αντε παλι τα ιδια....ειχαμε θρεντ με συνταγες....εδω μπορουμε να μοιραστουμε τα μυστικα του μαγειρεματος μας,να δωσουμε συνταγες οπως φτιαχνουμε τα φαγητα μας, να δουμε τι γνωριζουμε απο κουζινα και να τσεκαρουμε και τις ελλεηνιδες αν ξερουν να μαγειρευουν
πλακα μου κανει και που ειναι οι συνταγεςρε αντε παλι τα ιδια....ειχαμε θρεντ με συνταγες....
εδω μπορουμε να μοιραστουμε τα μυστικα του μαγειρεματος μας,να δωσουμε συνταγες οπως φτιαχνουμε τα φαγητα μας, να δουμε τι γνωριζουμε απο κουζινα και να τσεκαρουμε και τις ελλεηνιδες αν ξερουν να μαγειρευουν
εδω μπορουμε να μοιραστουμε τα μυστικα του μαγειρεματος μας,να δωσουμε συνταγες οπως φτιαχνουμε τα φαγητα μας, να δουμε τι γνωριζουμε απο κουζινα και να τσεκαρουμε και τις ελλεηνιδες αν ξερουν να μαγειρευουν
με δουλευεις ρε βαλε καμια συνταγη να κανεις το ξεπαρθενιασμαθθθθθθθθθθθθθθθθεος
γαμιεσαι ρουφιανε με εδωσες στεγνα εκει ομως εχει ποσταρει μονο ο σπιντ
βαρος .....το thread συγχωνεύτηκε
γαμιεσαι ρουφιανε με εδωσες στεγνα εκει ομως εχει ποσταρει μονο ο σπιντ
:S ευτυχως μου αφησες την ψηφοφοριαε τον μαμαλακη του σαιττο thread συγχωνεύτηκε