Νέα

Συμβουλή για παντρεμένο με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
στο 90% τω περιπτωσεων το παιδι παει με την γυναικα με μια μικρη πιθανοτητα εαν το παιδι ειναι αγορι μολις μπει στην εφηβεια να περασει στην εποπτια του πατερα εαν δεν εχει ξαναπαντρευτει μεχρι τοτε!!!ομως μεχρι τοτε το παιδι με την μανα και εαν δεν εχει σπιτι ή δινεις το δικο σου ή πληρωνεις κα΄να 400αρι(για ενοικιο) συν την διατροφη του παιδιου μεχρι να γινει 18 εαν εινια κοριστι ή 14 εαν ειναι αγορι!!!!

γι΄αυτο μαγκες προσοχη πολυ προσοχη οι καιροι δυσκολεουυν πολυ οικονομικα!!!!οσες θελουν παντριες και τα συναφει πρωτα ε9 για να μην σου πως και κα΄να μισθουλακο ψιλο καλο για να μπορει να πληρωνει το χαρατσι και μετα παντρεουμαστε και στην εκκλσε ξωκληση και στην πλατεια και στον βυθο τις θαλασσας!!!πρωτα ομως τα στανταρτς γιατι πριν τον γαμο  :knockinb: ο αντρας μετα τον γαμο ομως  :knockinb: η γυναικα μην το ξεχνατε αυτο!!!!!

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
carlos78 και του παιδιου του γιατι ειναι καλυτερα να μεγαλωνει μεσα σε ενα περιβαλλον χωρις τον εναν απο τους γονεις(ασε που θα τον βλεπει αρκετα συχαν τουλαχιστον 2-3 φορες την εβδομαδα) παρα να μεγαλωνει σε ενα περιβαλλον με βρισιες εκατεροθεν και τσακωμους!!!!θα του δημιουργησει τρομερα προβληματα και θα κανει σχεδον τα ιδια οταν θα προσπαθησει να κανει οικογενεια και το ιδιο το παιδι αργοτερα που θα μεγαλωσει

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η διατροφη επιδικαζεται αμεσως μετα το διαζυγιο κι οχι κατα τη διαρκεια της περιοδου "διαστασης"
Συμπερασμα: Ειναι αναγκη να παρει διαζυγιο? Φευγει για ενα διαστημα κι οταν η μεγαιρα καταθεσει αιτηση διαζυγιου για "εγκαταλειψη συζυγικης στεγης" αυτος επιστρεφει "Επεστρεψα, συγχωρα με..." κλπ αποσυρεται η αιτηση συνεχιζουν να ζουν μαζι κι ΑΝ ΑΚΟΜΑ αργοτερα η λεγαμενη ξαναρχισει τα ιδια τοτε ο τυπος ξαναφευγει ...κοκ
ΘΕΤΙΚΑ:
Οχι διαζυγιο
οχι διατροφη
ΑΝ η μεγαιρα πραγματικα τον θελει ακομα για αντρα της ηρεμει ισως και για παντα
ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
Ρισκαρει ο τυπος εις βαρος του διαζυγιο σε περιπτωση που η μεγαιρα αυτο ηθελε εξ αρχης (διαζυγιο-διατροφη)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
@merde εαν η ξεκο αυτο ηθελε εξ΄αρχη θα το πετυχει ετσι και αλλιως!!!προσεξε εαν εγκαταληψει συζηγικη στεγη ενω εχει και παιδι τοτε τα πραγματα θα ειναι πολυ δυσκολα για τον φιλο!!!!!!

ειπαμε διαζυγιο με τον πιο ανοδυνο τροπο!!!!!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τι λε ρε παιδι μου, τρελο φαγωμα για το παιδι του λεμε. να φανε και τα δισεγγονα οχι μονο αυτη
για να δει τι θα πει η γυναικα ρε λεω,εννοειται οτι το παιδι ειναι το σημαντικοτερο,δε διαβασες ολο το ποστ...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ένας φίλος παντρεύτηκε πρόσφατα και έκανε παιδί. Από τότε η γυναικα του μετατράπηκε σε μεγαιρα του έχει κάνει τη ζωή κόλαση τον βρίζει τον μειώνει και χρησιμοποιεί συνεχεια το παιδί σαν απειλή ότι δηλαδή δε θα το ξαναδεί. Τι να τον συμβουλέψω ρε παιδιά? Τον λυπάμαι
θα την ειχα σαπισει στο ξυλο :s&m_3: ακου να με βριζει και να με μειωνει (κυριως αυτο) χωρις λογο

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η ουσια ειναι οτι στις περισοτερες περιπτωσεις το παιδι παει στη γυναικα...τωρα αφου εκανε τη μαλακια ο τυπος και παντρευτηκε πρεπει να κοιταξει αν οντως ειναι σκυλα η απλα την επιασε αυτο της γεννας...στη δευτερη περιπτωση υπομονη ,στην πρωτη διαζυγιο ΤΩΡΑ

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παραλληλα ειναι και ενα αλλο θεμα.τωρα μενουν σε ενα μικρο σπιτι το ειχε νοικιασει ο φιλος οταν ηταν μονος. Πρεπει να πανε σε μεγαλυτερο καθως το μωρο μεγαλωνει. Η μεγαιρα εχει δικο της σχετικα μεγαλο σπιτι καλο για μια οικογενεια με ενα παιδι αλλα μενει κοντα και η μανα της η οποια παρολο που εξυβριζεται και αυτη παντα υποστηριζει την κορη της. Να πανε σε αυτο το σπιτι που ειναι κοντα η πεθερα και ο φιλος θα μπορει να φυγει οποτε θελει η να νοικιασουν μργαλυτερο μακρια απο πεθερα αλλ με τον κινδυνο ο φιλος να αναγκαστει να φυγει και να πληρωνει το ενοικιο?

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και πως το καταλαβαινει αυτο ρε ντραμερ?

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Μα ρε φιλε taurus η κοπελα δεν παλευεται.εχει τυχει να ειμαι μπροστα και να βριζει τη μανα της καριολα και να ψοφησει επειδη δεν εκανε σωστα τις δουλειες

που πηγε και την πετυχε αυτη ρε φιλε;ενταξει πολλες τετοιες ξεκωλιαρες υπαρχουν,και εχω γνωρισει κι εγω μια τετοια,και το τι εγινε πανω στο εξαμηνο δεν λεγεται,αλλα νομιζω οτι το παλιομουνο φαινεται απο ενα σημειο και μετα εαν εχεις τα ματια σου ανοιχτα και δεν συγχωρεις συνεχεια τις μαλακιες της

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
το θεμα ειναι πως αυτη δει μακρια απο την μανα της οποτε μαλλον θα βρουνε σπιτι παλι καπου εκει κοντα!!!!!

το να παει σε σπιτι κοντα στην μανα του δεν παιζει αφου απ΄οτι καταλαβα ο φιλος σου ειναι λιγο μουνοδουλικος(την γατα την σκιζεις στις αρχες μετα αστο.....)αλλα και αν πανε το μονο που θα γινει ειναι να επιταχυνθει η διακδικασια του διαζυγιου!!!!!

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Asia fun εχω προσπαθησει και τον εχω πεισει να μην κανει κατι τετοιο γιατι θα βρεθει μπλεγμενος. Ειναι το πιο ευκολο

kostas_kw

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
:think:Νομίζω πως το Post 9 εξακολουθεί να είναι η καλύτερη λύση... :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
για να δει τι θα πει η γυναικα ρε λεω,εννοειται οτι το παιδι ειναι το σημαντικοτερο,δε διαβασες ολο το ποστ...

για τα 400 ευρω λεω που τα θεωρησες τρελο ποσο. πιο πολλα δινω σε βενζινες.

Επισκέπτης
Δλδ η τύπισσα είναι λίγο σαν κι αυτήν στο 1.19.24;

kostas_kw

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
Asia fun εχω προσπαθησει και τον εχω πεισει να μην κανει κατι τετοιο γιατι θα βρεθει μπλεγμενος. Ειναι το πιο ευκολο
Και το μόνο που θα του δώσει λίγη ικανοποίηση, εκτός από τα προβλήματα...

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.281
Πόντοι
2.257
Και το μόνο που θα του δώσει λίγη ικανοποίηση, εκτός από τα προβλήματα...

Πριν καν τελειώσει η ικανοποίηση θα έχει αρχίσει η διαδικασία του αυτοφώρου.
Δυστυχώς τα παιδιά τα πληρώνουν αυτά τα προβλήματα, τα μόνα που όχι μόνο δεν φταίνε σε τίποτα, αλλά έχουν και αναφαίρετο το δικαίωμα της οικογενειακής γαλήνης και ήρεμης ζωής.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
και το πιο αποτελεσματικο ;) αν δε στρωσει και μετα απ αυτο εγκαταλειπεις οριστικα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom