Ακολουθούν 2 κογιότ (quote δηλαδή) για απάντηση προς τα συγκεκριμένα μέλη και συνάμα να ενημερωθούν.
@Αρραχίων δεν είμαι φίλος, αύριο έχει ψητές μπριζόλες ξύλα έχω τόνους με φρέσκια ρίγανη.
@linear το γνωρίζω αυτό
όμως σαν παλιό κογιότ εδώ μέσα ίσως να έχεις παρατηρήσει ότι έχω μια ιδιάζουσα ορολογία για τα ποδοσφαιρικά, λοιπόν το γαϊδουράγκαθο μαγειρεύεται υπέροχα με μακαρόνια (ετοιμάζονται σταδιακά) και σάλτσα κόκκινη με πατάτες μοσχαράκι. Τζάμπα φάρμακο ανώτερο από τις ασπιρίνες καθαρίζει το συκώτι (κι όχι μόνο).
Πάρτε ψαλιδάκι να κόψετε τα αγκάθια του.
Κορίτσια
@xristina35ara @verasub (ενδεικτικά εσάς διάλεξα λόγω του προφίλ μου) λοιπόν σας έβαλα τα γυαλιά μεσημεριάτικα, άντρας να δείχνει συμβουλές μαγειρικής;
Ντροπή σας, και φιλάκια πολλά - κάνει και καλό το γαϊδουράγκαθο και στη ντούντα, θέλετε να έχετε κανένα ερείπιο απέναντι σας;
Υ. Γ.
Αν πάτε σε κανένα χωριό μέσα Μαΐου ή αρχές Ιούνη (το λέω όπως οι σφοι του ΚΚ€, άσχετα αν είμαι χουντοδεξιός) μαζέψτε φύλλα ρίγανης μαζί με τα κλωνάρια. Ας μην έχει γίνει ακόμη, πάρτε τα ατόφια για το σπίτι και τα τρίβετε κατευθείαν στο φαγητό της αρεσκείας σας. Fuckές, οπς φακές
φασολάδα αν ρίξετε στο τέλος (όχι στη διάρκεια πικρίζει) είναι κορυφή. Όταν ξεραθούν μετά από μερικές ημέρες μαζεύετε τα φυλλαράκια και σφράγισμα σε γυάλινο βάζο ερμητικά.