Νέα

Συμβουλές από ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να παρει πουλο/φαει μιουτ η αλιντισσα?

• τι νουμερο ειναι αυτη η αλιντισσα!!χαχαχαχα

Ψήφοι: 37 78,7%
  • σβηστε το θρεντ!!

Ψήφοι: 6 12,8%
  • σβηστε το θρεντ!(νεα επιλογη)

Ψήφοι: 4 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πρεπει να ασημωσεις για να λαβεις απαντηση απο τη μαγισσα.

κανα κυλοτί να πας να αγορασεις εστω...
τις κυλοτες τις βαζω διακοσμηση ως λαφυρα στην κρεβατοκάμαρά μου. (ΔΕΝ κανω πλακα). σιγα μην τις κανω ασήμωμα για να με τυλιξουν κιολας..  :)

Επισκέπτης
τις κυλοτες τις βαζω διακοσμηση ως λαφυρα στην κρεβατοκάμαρά μου. (ΔΕΝ κανω πλακα). σιγα μην τις κανω ασήμωμα για να με τυλιξουν κιολας..  :)

αφου να σε τυλιξουν θελεις :cheesy:
αποφααααασισε χαχα!

διακοσμηση? σα σεμεδακια πανω στην τιβι ας πουμε?  :rolleyes:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

κιτς για κιτς, ισοβια μεσα απο τη φασιον πολιςςςςςς

μα η αλιβτισσα βεβαια

στοπ! το ονομα αυτης πρεπει να χρησιμοποιειται με φειδω και σεβασμο μονο σε ειδικες συνθηκες κατανυξης

Επισκέπτης
καλα, εγω θα το πω και οποιος εχει την καλοσυνη να με βοηθησει, ας στειλει πι μι..

λοιπον,

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..

ΔΕΝ μπορω να βρω μια ελληνιδα γυναικα να με τυλιξει. όποια βρω, με το που λεμε τις πρωτες κουβεντες, την κανει με ελαφρα..
μολις δει δε, και το κλειδι του αυτοκινητου μου και μαθει τί δουλεια κανω και πού μενω, παιρνει τους δρομους και αλλαζει και κινητο (γαμημενη καρτοτηλεφωνία).

ειμαι σε πολυ δυσκολη κατασταση. βλεπω τους μισους φιλους και γνωστους μου να ειναι παντρεμενοι, με το νοικοκυριό τους, τα παιδακια τους, τις ασχολιες τους (μαγειρικη, οικοκυρικα, βύζεμα, επιδειξεις ταπερ κλπ κλπ) και με πιανει το παραπονο..

οι αλλοι μισοι δε, εχουν στρωσει μια χαρα τη ζωουλα τους μετα το διαζυγιο. πληρωνουν το στεγαστικο τους για το σπιτακι τους, το οποιο βεβαια εχουν μεταβιβασει στην πρωην συζυγο τους (για το παιδι τους ρε γαμωτο), δινουν τη διατροφουλα τους, βλεπουν το παιδακι τους 2-3 φορες το μηνα το οποιο τους αποκαλει ''μαλακες'' ή στην καλλιτερη με το ονομα τους, ποτέ ''μπαμπα'' και γενικα ολα αυτα τα σκηνικα με στοιχειωνουν..

δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδυα.

δεν μπορω να καταλαβω, τί στραβο εχω εγω και δεν μπορω να εχω μια τετοια καλη τυχη.. τον κωλο πισω εχω ????

μην μακρυγορω.. οποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει ενα πι μι..  :humpleg: :humpleg:

αν χρειαστειτε περαιτερω λεπτομερειες, πειτε το και με χαρα μου να τις παραθεσω..  :)

Πωωωωωωωωωω.....ρε πούστη μου!!!!!!!!!!
Κι από πότε σου συμβαίνει αυτό ρε φίλε?????

Revenger

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Διαβάζω τόση ώρα τα σοφά γραπτά της ΑΛΙΝΤΙΣΣΑΣ.Αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα.Ποια είναι αυτή?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Mπας κι είναι ο Φυκιώρης;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
1. αμα εισαι φιρμα, οχι  :sunglasses: :sunglasses:

2. πρεπει να αλλαξεις διακοσμητη  :-
1. τοτε πειραζει

2. αμα με τυλιξεις εσυ, άλλαξέ τον μονη σου..  :P

Πωωωωωωωωωω.....ρε πούστη μου!!!!!!!!!!
Κι από πότε σου συμβαίνει αυτό ρε φίλε?????
φιλε ασε εχω θεμα.. ισα με 5,5 δεκαετίες τραβαει αυτο..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Διαβάζω τόση ώρα τα σοφά γραπτά της ΑΛΙΝΤΙΣΣΑΣ.Αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα.Ποια είναι αυτή?
η -το ονομα της οποιας δε πρεπει να λεμε - ζει στο El Valle Sagrado, το βουνό κοιλάδα του ποταμού Urubamby στο Περου και εχει γαμησει 9.875 αρρενες στο βιογραφικο της. Πλεον διαβαζει τα κοκκαλα απο νεαρο Λαμα και σου λεει τη σεξουαλικη σου δραστηριοτητα σε βαθος χρονου

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
η -το ονομα της οποιας δε πρεπει να λεμε - ζει στο El Valle Sagrado, το βουνό κοιλάδα του ποταμού Urubamby στο Περου και εχει γαμησει 9.875 αρρενες στο βιογραφικο της. Πλεον διαβαζει τα κοκκαλα απο νεαρο Λαμα και σου λεει τη σεξουαλικη σου δραστηριοτητα σε βαθος χρονου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αμα με τυλιξεις εσυ, άλλαξέ τον μονη σου..  :P

και περιμενεις να βρεις ελλεεινιδα πφφφ
κανε και κατι μονος σου  :idiot:

αχαχαχαχαχα μουτζααααααααααααααααα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom