Νέα

Συμβουλές από ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

να παρει πουλο/φαει μιουτ η αλιντισσα?

• τι νουμερο ειναι αυτη η αλιντισσα!!χαχαχαχα

Ψήφοι: 37 78,7%
  • σβηστε το θρεντ!!

Ψήφοι: 6 12,8%
  • σβηστε το θρεντ!(νεα επιλογη)

Ψήφοι: 4 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλα, εγω θα το πω και οποιος εχει την καλοσυνη να με βοηθησει, ας στειλει πι μι..

λοιπον,

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..

ΔΕΝ μπορω να βρω μια ελληνιδα γυναικα να με τυλιξει. όποια βρω, με το που λεμε τις πρωτες κουβεντες, την κανει με ελαφρα..
μολις δει δε, και το κλειδι του αυτοκινητου μου και μαθει τί δουλεια κανω και πού μενω, παιρνει τους δρομους και αλλαζει και κινητο (γαμημενη καρτοτηλεφωνία).

ειμαι σε πολυ δυσκολη κατασταση. βλεπω τους μισους φιλους και γνωστους μου να ειναι παντρεμενοι, με το νοικοκυριό τους, τα παιδακια τους, τις ασχολιες τους (μαγειρικη, οικοκυρικα, βύζεμα, επιδειξεις ταπερ κλπ κλπ) και με πιανει το παραπονο..

οι αλλοι μισοι δε, εχουν στρωσει μια χαρα τη ζωουλα τους μετα το διαζυγιο. πληρωνουν το στεγαστικο τους για το σπιτακι τους, το οποιο βεβαια εχουν μεταβιβασει στην πρωην συζυγο τους (για το παιδι τους ρε γαμωτο), δινουν τη διατροφουλα τους, βλεπουν το παιδακι τους 2-3 φορες το μηνα το οποιο τους αποκαλει ''μαλακες'' ή στην καλλιτερη με το ονομα τους, ποτέ ''μπαμπα'' και γενικα ολα αυτα τα σκηνικα με στοιχειωνουν..

δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδυα.

δεν μπορω να καταλαβω, τί στραβο εχω εγω και δεν μπορω να εχω μια τετοια καλη τυχη.. τον κωλο πισω εχω ????

μην μακρυγορω.. οποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει ενα πι μι..  :humpleg: :humpleg:

αν χρειαστειτε περαιτερω λεπτομερειες, πειτε το και με χαρα μου να τις παραθεσω..  :)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ειμαι σε πολυ δυσκολη κατασταση. βλεπω τους μισους φιλους και γνωστους μου να ειναι παντρεμενοι, με το νοικοκυριό τους, τα παιδακια τους, τις ασχολιες τους (μαγειρικη, οικοκυρικα, βύζεμα, επιδειξεις ταπερ κλπ κλπ) και με πιανει το παραπονο..

οι αλλοι μισοι δε, εχουν στρωσει μια χαρα τη ζωουλα τους μετα το διαζυγιο. πληρωνουν το στεγαστικο τους για το σπιτακι τους, το οποιο βεβαια εχουν μεταβιβασει στην πρωην συζυγο τους (για το παιδι τους ρε γαμωτο), δινουν τη διατροφουλα τους, βλεπουν το παιδακι τους 2-3 φορες το μηνα το οποιο τους αποκαλει ''μαλακες'' ή στην καλλιτερη με το ονομα τους, ποτέ ''μπαμπα'' και γενικα ολα αυτα τα σκηνικα με στοιχειωνουν..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εμ, παπαδηλίκι ήθελες, λούσου τα τώρα.

Επισκέπτης
καλα, εγω θα το πω και οποιος εχει την καλοσυνη να με βοηθησει, ας στειλει πι μι..

λοιπον,

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..

ΔΕΝ μπορω να βρω μια ελληνιδα γυναικα να με τυλιξει. όποια βρω, με το που λεμε τις πρωτες κουβεντες, την κανει με ελαφρα..
μολις δει δε, και το κλειδι του αυτοκινητου μου και μαθει τί δουλεια κανω και πού μενω, παιρνει τους δρομους και αλλαζει και κινητο (γαμημενη καρτοτηλεφωνία).

δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδυα.

δεν μπορω να καταλαβω, τί στραβο εχω εγω και δεν μπορω να εχω μια τετοια καλη τυχη.. [glow=red,2,300]τον κωλο πισω εχω ????[/glow]

μην μακρυγορω.. οποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει ενα πι μι..  :humpleg: :humpleg:

αν χρειαστειτε περαιτερω λεπτομερειες, πειτε το και με χαρα μου να τις παραθεσω..  :)
:huh: μπροστα εννοεις? :huh:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
mia χαρα σε βλέπω, βεβαια απο την άλλη αυτό το παπά κάτι κάνει,και αυτοί που είναι παντρεμένοι σε λίγο θα είναι σαν τους άλλους μισούς!!!! :2funny: :2funny:

Ωραίο θρέντ παιδιά ,συμβουλές απο αλίντισσα χωρίς την αλλίντισσα,ούτε μια πρακτική εξάσκηση δεν υποστηρίζει,ούτε ποστάκια τιποτα τίποτα :helpplea: :helpplea: :headbang:
νάβαζε κάνα κωλαράκι τουλάχιστον . :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ τώρα που τοσκέφτομαι λιγο, και το giorgo βρε παιδί μου θα μπορούσες να το κάνεις
Yorgopapa, σαν τον άλλο Yorgos.Δίνει μια άποψη διαφορετική πιο κοσμοπολίτικη. :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
γιατι γελατε κυριε 'αυτα' ????

θεωρειτε το προβλημα μου ασημαντον ????  :)

και εν πασει περιπτώσει, αυτο που ειναι ασημαντο για καποιους, για άλλους ειναι σημαντικόν..  :rolleyes: :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιατι γελατε κυριε 'αυτα' ????

θεωρειτε το προβλημα μου ασημαντον ????  :)

και εν πασει περιπτώσει, αυτο που ειναι ασημαντο για καποιους, για άλλους ειναι σημαντικόν..  :rolleyes: :rolleyes:

πρεπει να ασημωσεις για να λαβεις απαντηση απο τη μαγισσα.

κανα κυλοτί να πας να αγορασεις εστω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom