boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
τιν τούτ ?
το σεξ του μέλλοντος
και ναι, θα κάνεις και σκουίρτ
τιν τούτ ?
ρε, θα με βοηθησει κανεις ?θα κανει και σκουιρτ χαχαχαχα
κάνε κέγκελ, είναι η απάντηση στα πάντα
ρε, θα με βοηθησει κανεις ?
Ακόμα και για το κόψιμο;
εχω κανει κεγκελ δε μασαω...θα σε πιάσει κόψιμο από τα γέλια εσένα
εχω κανει κεγκελ δε μασαω...
λειτουργουν και σαν προληψη.Μετά πρέπει να τις κάνεις, για να σταματήσει το κόψιμο
ειμαι σε πολυ δυσκολη κατασταση. βλεπω τους μισους φιλους και γνωστους μου να ειναι παντρεμενοι, με το νοικοκυριό τους, τα παιδακια τους, τις ασχολιες τους (μαγειρικη, οικοκυρικα, βύζεμα, επιδειξεις ταπερ κλπ κλπ) και με πιανει το παραπονο..
οι αλλοι μισοι δε, εχουν στρωσει μια χαρα τη ζωουλα τους μετα το διαζυγιο. πληρωνουν το στεγαστικο τους για το σπιτακι τους, το οποιο βεβαια εχουν μεταβιβασει στην πρωην συζυγο τους (για το παιδι τους ρε γαμωτο), δινουν τη διατροφουλα τους, βλεπουν το παιδακι τους 2-3 φορες το μηνα το οποιο τους αποκαλει ''μαλακες'' ή στην καλλιτερη με το ονομα τους, ποτέ ''μπαμπα'' και γενικα ολα αυτα τα σκηνικα με στοιχειωνουν..
μπροστα εννοεις?καλα, εγω θα το πω και οποιος εχει την καλοσυνη να με βοηθησει, ας στειλει πι μι..
λοιπον,
αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..
ΔΕΝ μπορω να βρω μια ελληνιδα γυναικα να με τυλιξει. όποια βρω, με το που λεμε τις πρωτες κουβεντες, την κανει με ελαφρα..
μολις δει δε, και το κλειδι του αυτοκινητου μου και μαθει τί δουλεια κανω και πού μενω, παιρνει τους δρομους και αλλαζει και κινητο (γαμημενη καρτοτηλεφωνία).
ειμαι σε πολυ δυσκολη κατασταση. βλεπω τους μισους φιλους και γνωστους μου να ειναι παντρεμενοι, με το νοικοκυριό τους, τα παιδακια τους, τις ασχολιες τους (μαγειρικη, οικοκυρικα, βύζεμα, επιδειξεις ταπερ κλπ κλπ) και με πιανει το παραπονο..
οι αλλοι μισοι δε, εχουν στρωσει μια χαρα τη ζωουλα τους μετα το διαζυγιο. πληρωνουν το στεγαστικο τους για το σπιτακι τους, το οποιο βεβαια εχουν μεταβιβασει στην πρωην συζυγο τους (για το παιδι τους ρε γαμωτο), δινουν τη διατροφουλα τους, βλεπουν το παιδακι τους 2-3 φορες το μηνα το οποιο τους αποκαλει ''μαλακες'' ή στην καλλιτερη με το ονομα τους, ποτέ ''μπαμπα'' και γενικα ολα αυτα τα σκηνικα με στοιχειωνουν..
δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδυα.
δεν μπορω να καταλαβω, τί στραβο εχω εγω και δεν μπορω να εχω μια τετοια καλη τυχη.. [glow=red,2,300]τον κωλο πισω εχω ????[/glow]
μην μακρυγορω.. οποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει ενα πι μι..
αν χρειαστειτε περαιτερω λεπτομερειες, πειτε το και με χαρα μου να τις παραθεσω..
ΔΕΝ μπορω να βρω μια ελληνιδα γυναικα να με τυλιξει. όποια βρω, με το που λεμε τις πρωτες κουβεντες, την κανει με ελαφρα..
γιατι γελατε κυριε 'αυτα' ????
Αυτα..
ποιά ?μηπως ειναι σεξολογα τυποι?
γιατι γελατε κυριε 'αυτα' ????
θεωρειτε το προβλημα μου ασημαντον ????
και εν πασει περιπτώσει, αυτο που ειναι ασημαντο για καποιους, για άλλους ειναι σημαντικόν..