Επισκέπτης
ρε το μαλακα τον αρκανη, δυο χρονια κωλογλυψιμο στην Αλιντισσα πηρε αποφαση οτι δε θα γαμησει και μουτρωσε πλεον
αχαχαχαχαχα
ρε το μαλακα τον αρκανη, δυο χρονια κωλογλυψιμο στην Αλιντισσα πηρε αποφαση οτι δε θα γαμησει και μουτρωσε πλεον
Επρεπε να πάει το thread στην πέμπτη σελίδα, για να κάνει εδώ το πρώτο post της η Αλίντισσα........
ούφ ούφ.... άρχισαν τά όργανα... κόπηκε ή περίοδος !!!!!!!!
βρωμιαρη ρωσσοποντιε οσο δεν σε γαμαω,τοσο πιο πολυ παρακαλας να μου γλυψεις την πουτσα.
αλλα δεν προκειτε να γινει καμιαμ φορα αυτο.
μια ζωη θα σε γαμανε η πακηδες παλιοπουστα.
βρωμιαρη ρωσσοποντιε οσο δεν σε γαμαω,τοσο πιο πολυ παρακαλας να μου γλυψεις την πουτσα.
αλλα δεν προκειτε να γινει καμιαμ φορα αυτο.
μια ζωη θα σε γαμανε η πακηδες παλιοπουστα.
δεν εχω κλωνους εγω βρε βλακα.arcans να τους κατοστήσεις τους κλώνους σου!
ρωσσοποντιε πες την θεια σου να σε παει παλι στον γιατρο γιατι δεν σε βλεπω καλα παλι.ρομπα εγινες παλι αλβανε. τι το θες και το ανοιγεις το ρημαδι οταν εισαι μεθυσμενος?
ζητα συγγνωμη τωρα απο τη φιλεναδα, πες δε τοθελες, φταιει το πιοτο κτλ.
δεν εχω κλωνους εγω βρε βλακα.ρωσσοποντιε πες την θεια σου να σε παει παλι στον γιατρο γιατι δεν σε βλεπω καλα παλι.
ποιοι ειναι κλωνοι μου ρε ρωσσοποντιε για πες?χαχαχαχαχ ναι καλα, αλλα λογια. Το πιο ευκολο πραμα να σε κανει ρομπα κανεις, αρκει να ποσταρεις. χαχχαχαχαχαχχ σκετο παιχνιδι εισαι!
σαλτα γαμησου ρε βρωμιαρα εσυ.αααντε τσιαρς
ποιοι ειναι κλωνοι μου ρε ρωσσοποντιε για πες?σαλτα γαμησου ρε βρωμιαρα εσυ.
σαλτα γαμησου ρε βρωμιαρα εσυ.
ααααααχαχαχαχαχαρε πιωμα [glow=red,2,300]ο αλλος ειπε για κλωνους εμενα ρωτας?[/glow] χαχαχαχαχαχαχαχχ ρε τι ειν τουτο ρε δε κουραζεται να τον γλενταμε πια
σαν τον χρυσαργο ΚΑΝΕΝΑΣΗ Αλιντισσα ειναι μετεμψυχωση του Χρυσαργου?
παιδια εδω ειναι που δινουν συμβουλες ????
εχω προβλημα..
μπορειτε να μου απαντησετε άμεσα ????
τιν τούτ ?κάνε κέγκελ, είναι η απάντηση στα πάντα
παιδια εδω ειναι που δινουν συμβουλες ????
εχω προβλημα..
μπορειτε να μου απαντησετε άμεσα ????
κάνε κέγκελ, είναι η απάντηση στα πάντα