Νέα

Συμβουλές από ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να παρει πουλο/φαει μιουτ η αλιντισσα?

• τι νουμερο ειναι αυτη η αλιντισσα!!χαχαχαχα

Ψήφοι: 37 78,7%
  • σβηστε το θρεντ!!

Ψήφοι: 6 12,8%
  • σβηστε το θρεντ!(νεα επιλογη)

Ψήφοι: 4 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τι εγεινε ρε χοντρουλη φοβασαι να ανηξεις θρεντ για τους κλωνους μην σε παρουν χαμπαρι? :jerking:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Aιντεεε, γιατι αρχισες να μας τα ζαλιζεις..Ειπαμε..Κατσε στο σαιτ..κανε την πλακιστσα σου, αλλα εσυ πηρες πλεον ενα υφακι του στυλ "Ειμαι η Ξαβιερα Χολαντερ".. :tickedoff:

ποιά είναι αυτή η παρτόλα και την λέμε συνέχεια;; :grin: :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Που πηγε ο χοντρος?

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτος φταιει? Οι μαλακες που του δωσανε αξια... Φαινεται δεν τον παιρνει απεξω και μπηκε να τον αναπληρωσει απο εδω μεσα. Ειναι θλιβερο παντως να προβαλλεται με αυτο το τροπο... πολυ θλιβερο... ηδη εχω αρχισει να λυπαμαι για λογαριαμο του.

τωρα εισαι 100% σωστος

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.414
Πόντοι
12.056
:coffee:

Αν ειχα κλωνο εδω μεσα σιγουρα ο Αντισθενης δεν μου επετρεπε να ποσταρω.....

Τιποτα αλλο εχετε να μου προσαψετε?  :rolleyes:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αυτη φταιει? Οι μαλακες που της δωσανε αξια... Φαινεται δεν την παιρνει απεξω και μπηκε να την αναπληρωσει απο εδω μεσα. Ειναι θλιβερο παντως να προβαλλεται με αυτο το τροπο... πολυ θλιβερο...

κι εκεί που είμαι έτοιμος να σε χειροκροτήσω...

ηδη εχω αρχισει να λυπαμαι για λογαριαμο της.

ενώνω τα χέρια και σου δίνω δεκαδάχτυλη μούτζα

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Αν άνοιγε το στόμα του το Αλτέκι να πει αυτά που γνωρίζει για το Αλίντι ,ΘΑ ΨΑΧΝΑΤΕ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

Λυπάμαι για μερικούς που τους είχα για πιο ξύπνιους που έπεσαν στην παγιδα που πέφτουν τα άβγαλτα πιτσιρίκια .Πιάστηκαν απο τον τρόπο που γραφω για να κρίνουν αν είμαι μουνί ή πούτσα.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ,όπως μου λέει και ο πρώην άντρας μου, γι'αυτό βιαστήκατε να με χαρακτηρίσετε άντρα.

Όσο για αυτούς που με έχουν ζαλίσει αν είμαι βίζιτα και ποσα παίρνω και όλα τα σχετικα (γιάυτό κλείδωσα και τα πμ..τώρα δεν τολμώ να μπω στο τσατ..ξεκινάνε τα πριβέ τα αρχιδάκια με κλωνους και νούμερα,..),θα σας πω οτι ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΩ .Το nickname Αλίντισσα δεν είναι βίζιτα.Εγώ ,στην προσωπική μου ζωή,δεν σας αφορά τι ήμουν ,τι είμαι και τι θα είμαι.

Είστε σε ένα site που δόξα τω θεό ,είναι γεμάτο απο μουνιά.Μην ξεφτιλίζεστε άλλο.ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΩ.(Θα το έκανα copy paste ακα giorgospapa για δεκα σελίδες αλλά βαριέμαι).

Βρε , αφού συμμετέχεις και προκαλείς τη πλάκα , δεν χρειάζεται ξαφνικά να το σοβαρεύεις και να το χοντραίνεις …
Το αδύνατο σημείο για σένα είναι , φαίνεται , να σε πουν άντρα . Όπως έναν άντρα τον πειράζει να τον πουν γυναίκα ή gay …
Εκείνο που δεν κατάλαβα καλά είναι το «πουτανάρα με πατέντα» . Αν θέλεις το εξηγείς , να γνωριζόμαστε και καλύτερα …

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εκείνο που δεν κατάλαβα καλά είναι το «πουτανάρα με πατέντα» . Αν θέλεις το εξηγείς , να γνωριζόμαστε και καλύτερα …
Aλήθεια είναι χαριτωμενιά, ή του στυλ "που πήγα και έμπλεξα ρε πούστη μου"?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Λοιπον Αλιντισα επειδη σε διαβαζω, θελω την συμβουλη σου πως να φερεις μια γκομενα σε οργασμο με δαχτυλο χωρις εισβολη!!! Μονο με χαδια.  :grin: :grin:
χαιδεψε της κανα δυο πεντακοσιαρικα μπροστα στην βιτρινα με τις τσαντες και ο οργασμος ειναι εγγυημενος..... :sunglasses:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

χαιδεψε της κανα δυο πεντακοσιαρικα μπροστα στην βιτρινα με τις τσαντες και ο οργασμος ειναι εγγυημενος.....

δεν γαμιεται και ο γυναικειος οργασμος; :grin: :grin: :grin: :grin:
ας το παιξουν μονες τους καλυτερα..... :2funny: :2funny: :2funny:

[/quote]
Φοβερός !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom