House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Συμπέρασμα,γράψτε κι εσείς στα μουνιά σας και στ αρχίδια σας την αποψή μου και συνεχίστε
Πόσο καημένος-η θα πρέπει να είναι κάποιος για να δημιουργήσει έστω κι έναν κλώνοφαντασου τι ειναι να γραφει καποιος με 10 ονοματα, αντρικα και γυναικεια και να εχει και διαλογους με τους κλωνους του ε? ;)
ποσο μαλλον να τους χρησιμοποιει εντεχνιεντως (νομιζει) για να περασει μια εικονα μεσα σε ενα φορουμ... κατι που δεν εχει καν υποσταση στην πραγματικη ζωη, κατι που δεν υπαρχει, πλην του χαβαλε...
αρρωστια φιλΕ
Είσαι καμενοςτζιελ σκασε!
γτ δε μιλας μωρη βρωμα??τελικα η αλιντισσα δεν μας ειπε την εμπειρια της...αμαν!!!
σκαω....τζιελ σκασε!
Αστον καμενο ρεσκαω....
πουλαω και γω γαιδαρο με νικελ εξατμισηΑστον καμενο ρε
Σαν τον δικο μου κανεναςπουλαω και γω γαιδαρο με νικελ εξατμιση
πουλαω και γω γαιδαρο με νικελ εξατμιση
ναι.....χειροποίητη;;
ο τζι ελ εισαι;Σαν τον δικο μου κανενας
Ο νώντας ειμαιναι.....ο τζι ελ εισαι;
ναι.....
Ο νώντας ειμαι
Δεν αμφισβητούμε - απλά δεν έχουμε δει. Πήγατε για καφέ δηλ?
και γω ....χαιρω πολυ.....Ο νώντας ειμαι
1) Αν άνοιγε το στόμα του το Αλτέκι να πει αυτά που γνωρίζει για το Αλίντι ,ΘΑ ΨΑΧΝΑΤΕ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.
2) ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ,όπως μου λέει και ο πρώην άντρας μου, γι'αυτό βιαστήκατε να με χαρακτηρίσετε άντρα.
3) Είστε σε ένα site που δόξα τω θεό ,είναι γεμάτο απο μουνιά.Μην ξεφτιλίζεστε άλλο.ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΩ.(Θα το έκανα copy paste ακα giorgospapa για δεκα σελίδες αλλά βαριέμαι).
1) Το επομεμενο σταδιο, ειναι να μας γραψεις την κλασσικη ατακα του καθε μαλακα.."Ρε ξερετε ποια ειμαι εγω?"
2)Καλος μαλακας θα'ναι και ο αντρας σου, αγου παντρευτηκε "ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ"..
3α) Ποιες ειναι για σενα οι "υποτιμημενες πουτσες" ?
3β) Ποιες ειναι οι "υπερτιμημενες πουτσες" ?
3γ) Αφου δεν γαμιεσαι με υποτιμημενες πουτσες, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ κωλοτριβεσαι ολη την ημερα στα bourdela ??
Aιντεεε, γιατι αρχισες να μας τα ζαλιζεις..Ειπαμε..Κατσε στο σαιτ..κανε την πλακιστσα σου, αλλα εσυ πηρες πλεον ενα υφακι του στυλ "Ειμαι η Ξαβιερα Χολαντερ"..
Αυτα..