Νέα

Συμβουλές από ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να παρει πουλο/φαει μιουτ η αλιντισσα?

• τι νουμερο ειναι αυτη η αλιντισσα!!χαχαχαχα

Ψήφοι: 37 78,7%
  • σβηστε το θρεντ!!

Ψήφοι: 6 12,8%
  • σβηστε το θρεντ!(νεα επιλογη)

Ψήφοι: 4 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Συμπέρασμα,γράψτε κι εσείς στα μουνιά σας και στ αρχίδια σας την αποψή μου και συνεχίστε

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τελικα η αλιντισσα δεν μας ειπε την εμπειρια της...αμαν!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
φαντασου τι ειναι να γραφει καποιος με 10 ονοματα, αντρικα και γυναικεια και να εχει και διαλογους με τους κλωνους του ε? ;)
ποσο μαλλον να τους χρησιμοποιει εντεχνιεντως (νομιζει) για να περασει μια εικονα μεσα σε ενα φορουμ... κατι που δεν εχει καν υποσταση στην πραγματικη ζωη, κατι που δεν υπαρχει, πλην του χαβαλε...

αρρωστια φιλΕ
Πόσο καημένος-η θα πρέπει να είναι κάποιος για να δημιουργήσει έστω κι έναν κλώνο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλα βρε παπαρα ποσες φορες εχει αλαξει την ψηφοφορια?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αμάν ρε νοκια να ουμε  :tickedoff:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) Αν άνοιγε το στόμα του το Αλτέκι να πει αυτά που γνωρίζει για το Αλίντι ,ΘΑ ΨΑΧΝΑΤΕ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

2) ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ,όπως μου λέει και ο πρώην άντρας μου, γι'αυτό βιαστήκατε να με χαρακτηρίσετε άντρα.

3) Είστε σε ένα site που δόξα τω θεό ,είναι γεμάτο απο μουνιά.Μην ξεφτιλίζεστε άλλο.ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΩ.(Θα το έκανα copy paste ακα giorgospapa για δεκα σελίδες αλλά βαριέμαι).

1) Το επομεμενο σταδιο, ειναι να μας γραψεις την κλασσικη ατακα του καθε μαλακα.."Ρε ξερετε ποια ειμαι εγω?" :2funny:

2)Καλος μαλακας θα'ναι και ο αντρας σου, αφου παντρευτηκε "ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ".. :2funny:

3α) Ποιες ειναι για σενα οι "υποτιμημενες πουτσες" ? :think: Αυτες που θελουν να σε γαμησουν ?

3β) Ποιες ειναι οι "υπερτιμημενες πουτσες" ? :think: Αυτες που δεν γαμανε "πουτανες με πατεντα" ?

3γ) Αφου δεν γαμιεσαι με υποτιμημενες πουτσες, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ κωλοτριβεσαι ολη την ημερα στα bourdela ?? :think:

Aιντεεε, γιατι αρχισες να μας τα ζαλιζεις..Ειπαμε..Κατσε στο σαιτ..κανε την πλακιστσα σου, αλλα εσυ πηρες πλεον ενα υφακι του στυλ "Ειμαι η Ξαβιερα Χολαντερ".. :tickedoff:

Αυτα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1) Το επομεμενο σταδιο, ειναι να μας γραψεις την κλασσικη ατακα του καθε μαλακα.."Ρε ξερετε ποια ειμαι εγω?" :2funny:

2)Καλος μαλακας θα'ναι και ο αντρας σου, αγου παντρευτηκε "ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ".. :2funny:

3α) Ποιες ειναι για σενα οι "υποτιμημενες πουτσες" ? :think:

3β) Ποιες ειναι οι "υπερτιμημενες πουτσες" ? :think:

3γ) Αφου δεν γαμιεσαι με υποτιμημενες πουτσες, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ κωλοτριβεσαι ολη την ημερα στα bourdela ?? :think:

Aιντεεε, γιατι αρχισες να μας τα ζαλιζεις..Ειπαμε..Κατσε στο σαιτ..κανε την πλακιστσα σου, αλλα εσυ πηρες πλεον ενα υφακι του στυλ "Ειμαι η Ξαβιερα Χολαντερ".. :tickedoff:

Αυτα..

Αυτη φταιει? Οι μαλακες που της δωσανε αξια... Φαινεται δεν την παιρνει απεξω και μπηκε να την αναπληρωσει απο εδω μεσα. Ειναι θλιβερο παντως να προβαλλεται με αυτο το τροπο... πολυ θλιβερο... ηδη εχω αρχισει να λυπαμαι για λογαριαμο της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom